Homepagina » Bewustzijn » Het is vandaag twaalf twaalf twaalf
Het is vandaag twaalf twaalf twaalf

Het is vandaag twaalf twaalf twaalf

Het zal velen niet zijn ontgaan dat het vandaag de twaalfde dag van de twaalfde maand van het twaalfde jaar is.

We leven in een metriek stelsel waarin veelvouden van tien vaak voorbij komen, maar in deze tiendelige wereld weet het getal zich goed te handhaven.

Er zitten twaalf maanden in een jaar, twaalf uren in een dag (en in een nacht), de dierenriem bestaat uit twaalf tekens en er gaan twaalf eieren in een dozijn.

Mars is twaalf lichtminuten verwijderd van de zon, een jaar duurt op Jupiter twaalf aardse jaren en de gemiddelde temperatuur op aarde is twaalf graden Celsius.

De eerstvolgende tripletdatum zoals deze 12-12-12 laat nog even op zich wachten. De datum 01-01-01 valt namelijk op nieuwjaarsdag van het jaar 2101. Andere palindroomdata zijn 11-02-2011 en 21-02-2012.

Liefhebbers van palindromen, symmetrische volgordes van letters of cijfers in een woord of getal, hoeven minder lang te wachten. De volgende palindroomdag, 02-02-2020, valt als alles goed gaat op 21-12-2012 op twee februari 2020.

Bron: Standaard.be

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie belangrijk? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

77 reacties

 1. Geniet er maar van, want in minder dan 12 uur zijn we de dertiende.

  0 likes
 2. Goed, het is dus de 12e van de 12e 2012… dus…? Doodordinaire dag, dunkt mij…

  0 likes
 3. Gefeliciteerd.. Weer een “doomsday” minder haha lol

  0 likes
 4. “als alles goed gaat op 21-12-2012”

  Ik ben heel optimistisch over de goede afloop!

  0 likes
 5. Een rustige dag met wisselvallig weer. Niks bijzonders. Vandaag geen bijzondere kosmische inzichten opgedaan. U ???

  0 likes
 6. juist, en dat is alleen het geval in de westerse gregoriaanse kalender, en verder berust het op een totaal arbitraire beslissing.

  0 likes
 7. Wat een lulkoek die getallen, Het is niet eens overal diezelfde datum. Allen wat we hebben afgesproken. Als iemand bijzondere interesse heeft voor een “vreemd” getal moet die zich eens latebn onderzoeken. 12-12-12 of 11-11-11 wat een flauwekul dat getalletjes “geloof”

  0 likes
 8. En hoe laat is dat dan hollandse tijd? (ik bedoel de meditatie?) Somebody knows?

  0 likes
 9. ach ja wat een gezever allemaal, in de aanloop naar 21 december zouden er ook massaal “sightings” volgen, wel ik zit elke avond de hemel af te speuren bij open hemel om sterren te kijken, maar ufo’s? neen op al die jaren nog geen enkele

  0 likes
 10. Voelt dan niemand die energieën die momenteel tot je komen? Of zijn jullie hier alleen voor de sappige verhaaltjes over buitenaardsen en de elite? Het getal zelf wordt speciaal omdat mensen er een speciale betekenis aangeven. Daardoor is het voor bepaalde personen speciaal en dat hoeft niet voor jou te gelden. Tevens is dit natuurlijke de laatste poort voor ascensie die opengaat. Men heeft deze dag gekozen omdat wij numeriek zij ingesteld qua tijd en hiermee beter kan worden bepaald wanneer iets gebeurt, dus het wordt vertaald naar “onze algemene taal” als jullie begrijpen wat ik bedoel. Ga maar eens om 7 uur vanavond mediteren, 12 minuten lang, misschien dat je nog wel iets moois meemaakt want op dat tijdstip is er namelijk een massa meditatie over de hele wereld. Het zijn maar 12 minuten van je tijd en de wereld gaat daardoor weer een stukje de betere kant op door jou toedoen.
  Namasté

  0 likes
 11. [quote name=”Natsu”]Voelt dan niemand die energieën die momenteel tot je komen? …
  [/quote]

  zeker dat ik die voel.
  Ik voel de energie van de verwarming, want anders was het hier maar frisjes. En ik neem de lichtenergie waar van mijn scherm, de zon en de TL lampen, want anders zou ik niets zien.
  En ik neem geluidsgolven waar, da’s ook energie.

  Energie zat rondom mij 🙂
  En zelfs in mij.

  0 likes
 12. Volgend jaar 1-3-13 en 11-12-13, daarna 1-4-14 enzovoorts.

  Sowieso verbaast het me dat 20-12-2012 niet iets speciaals is.

  0 likes
 13. [quote name=”Natsu”]Voelt dan niemand die energieën…
  Namasté[/quote]

  Ja ik wil, stromingen in m’n buik, een soort energetische squirt 🙂 Bovendien kan ik m’n geest makkelijker leeg maken.

  0 likes
 14. [quote name=”Natsu”]Voelt dan niemand die energieën die momenteel tot je komen? Of zijn jullie hier alleen voor de sappige verhaaltjes over buitenaardsen en de elite? Het getal zelf wordt speciaal omdat mensen er een speciale betekenis aangeven. Daardoor is het voor bepaalde personen speciaal en dat hoeft niet voor jou te gelden. Tevens is dit natuurlijke de laatste poort voor ascensie die opengaat. Men heeft deze dag gekozen omdat wij numeriek zij ingesteld qua tijd en hiermee beter kan worden bepaald wanneer iets gebeurt, dus het wordt vertaald naar “onze algemene taal” als jullie begrijpen wat ik bedoel. Ga maar eens om 7 uur vanavond mediteren, 12 minuten lang, misschien dat je nog wel iets moois meemaakt want op dat tijdstip is er namelijk een massa meditatie over de hele wereld. Het zijn maar 12 minuten van je tijd en de wereld gaat daardoor weer een stukje de betere kant op door jou toedoen.
  Namasté[/quote]
  Massameditatie was vanmiddag

  0 likes
 15. Veel onbenullige reacties hier. Er is nooit een “doemsday” voorspelt voor 12-12-12. Wel zijn er al sinds maanden/jaren energievortexen aanwezig die alle levende wezens “muteren”. Velen voelen die niet omdat het lichaam al geavanceerder moet zijn om die waar te nemen. De meesten zitten op een flink lager niveau (zoals de reacties weergeven) die eerst op dat level aangepast moeten worden.
  Capiche?

  0 likes
 16. @Natsu, de minderheid van de bevolking zal de energieën opmerken. Zoals bekend is 1/5 deel van de mensheid sensitief, dit is aangeboren maar heeft z’n nut in vroeger tijden bewezen toen de mensheid nog volledig afhankelijk was van de natuur. In deze tijd heeft diezelfde 20% er alleen maar last van, want wordt vaak belachelijk gemaakt door de overige 80% (uitzonderingen daargelaten).
  Pas als de mens weer in nood raakt komt deze sensitiviteit weer van pas, tot het zover is zou ik zeggen zorg eerst heel goed voor jezelf en laat de rest lekker kletsen.
  En ja, ik heb ook eea gemerkt maar ga dat niet met die sensatiebelusten op de diverse fora delen. Maak je verder niet druk en maak er een hele fijne dag van.

  0 likes
 17. Natsu,
  Ik voel niets, wat moet ik voelen dan.
  Voor mij is deze dag, hetzelfde als de vorige woensdag en ook dezelfde als volgende week woensdag. Het is een woensdag, waarop ik naar mijn werk ga en savonds thuis kom, ga sporten een hoop lol heb enz.

  Dr is verder niets speciaals aan deze dag. Ik wil je niet de hoop afnamen, maar ook na December komt er weer een januari, en wel gewoon 1 van het jaar 2013.
  Echter denk ik niet dat jij dit begrijpt, evenals ik jou begrijp. Ieder zn ding toch? Dat wil niet zeggen dat ik een ongevoelig persoon ben, maar er zijn al zoveel voorspellingen gedaan, tot op heden nog nooit uitgekomen.

  Weet je wat trouwens een veel voorkomend probleem van mensen is? Verwachtingen…
  Leef vandaag, herinner je gisteren en droom van morgen! That’s all folkes!

  0 likes
 18. [quote name=”DingieM”]Veel onbenullige reacties hier. Er is nooit een “doemsday” voorspelt voor 12-12-12. Wel zijn er al sinds maanden/jaren energievortexen aanwezig die alle levende wezens “muteren”. Velen voelen die niet omdat het lichaam al geavanceerder moet zijn om die waar te nemen. De meesten zitten op een flink lager niveau (zoals de reacties weergeven) die eerst op dat level aangepast moeten worden.
  Capiche?[/quote]
  zo heb je altijd gelijk natuurlijk, “ik voel het maar jij lekker niet want je bent niet op hetzelfde niveau afgesteld” …

  0 likes
 19. [quote name=”Redice”][quote name=”DingieM”]Veel onbenullige reacties hier. Er is nooit een “doemsday” voorspelt voor 12-12-12. Wel zijn er al sinds maanden/jaren energievortexen aanwezig die alle levende wezens “muteren”. Velen voelen die niet omdat het lichaam al geavanceerder moet zijn om die waar te nemen. De meesten zitten op een flink lager niveau (zoals de reacties weergeven) die eerst op dat level aangepast moeten worden.
  Capiche?[/quote]
  zo heb je altijd gelijk natuurlijk, “ik voel het maar jij lekker niet want je bent niet op hetzelfde niveau afgesteld” …[/quote]

  Tja we’re not worthy of zoiets. Echt zo’n arrogante gedachte die bij veel van de love en light brigade heerst.

  0 likes
 20. [quote name=”DingieM”]Veel onbenullige reacties hier. Er is nooit een “doemsday” voorspelt voor 12-12-12. Wel zijn er al sinds maanden/jaren energievortexen aanwezig die alle levende wezens “muteren”. Velen voelen die niet omdat het lichaam al geavanceerder moet zijn om die waar te nemen. De meesten zitten op een flink lager niveau (zoals de reacties weergeven) die eerst op dat level aangepast moeten worden.
  Capiche?[/quote]

  aha… en wanneer is mijn upgrade compleet?

  0 likes
 21. Sinds wanneer zit er 12 uur in een dag…..

  0 likes
 22. Ook ik vind het maar een belachelijk iets die getallen met hun zogenaamde ( acensie deur open) betekenis… Het feit is dat mensen zich nu rijk hebben gerekent met geld. En nu ook met getallen. Want Alexander en Maxima waren ermee begonnen. (02-02-02) of zijn we dat alweer vergeten?? Toen dacht de volgende: gut 3-3-03 is ook grappig om te trouwen. Dan is 12-12-12 vast iets met energie. En dan ben ik zeker Sinterklaas of niet? Wat een dikke onzin dit! Energie was/is altijd al aanwezig. Je gebruikt het of je gebruikt het niet.

  0 likes
 23. ‘Contact’ had het dus weer vreselijk mis.
  Ik geloof al heel lang niet in haar gezwets en heb al eerder opgemerkt dat alles dat ze zegt een ‘als’, ‘misschien’, ‘zou kunnen’ en ander ontwijkend geblabla is, nooit concreet.
  Jammer dat mensen zich laten leiden door dit soort gezever. Het is net als religie: macht, controle en onzin.

  0 likes
 24. [quote name=”Redice”][quote name=”DingieM”]Veel onbenullige reacties hier. Er is nooit een “doemsday” voorspelt voor 12-12-12. Wel zijn er al sinds maanden/jaren energievortexen aanwezig die alle levende wezens “muteren”. Velen voelen die niet omdat het lichaam al geavanceerder moet zijn om die waar te nemen. De meesten zitten op een flink lager niveau (zoals de reacties weergeven) die eerst op dat level aangepast moeten worden.
  Capiche?[/quote]
  zo heb je altijd gelijk natuurlijk, “ik voel het maar jij lekker niet want je bent niet op hetzelfde niveau afgesteld” …[/quote]

  Of alles is uit toeval onstaan en mensen die wel dingen zien en voelen zijn gewoon gek.
  Zo heb je ook altijd gelijk natuurlijk.

  0 likes
 25. Lieve diversiteit aan mensen toch… zo ontzettend kwetsbaar allemaal. Vanuit de emotie en het beter willen, verwachten we vaak ongecontroleerd dingen die van buitenaf gaan gebeuren overeenkomstig onze eigen gedachten, ieders apart. Dat is mooi op zich, maar zorgt vaak voor verwarring. Bedenk even ‘t volgende: We zijn een deel van ‘de bron’ en dragen alles IN ons wat ‘de bron’ is. We hebben vrijwillig gekozen om dit te ERVAREN.
  We zijn slechts VERGETEN wat we werkelijk zijn en we eigenlijk slechts observeren, ervaren. Ascentie…mooi allemaal, maar je kan onmogelijk ascenderen omdat, mensen, we er al ZIJN! Als zielen ascenderen is per definitie een onjuiste perceptie van de werkelijkheid. Slechts vanuit een denken van goed vs kwaad, of duister vs. licht, ontstaan onwerkelijke zaken die men gaat aannemen als ‘waar’. De waarheid is dat je al licht bent, maar hier je rol kiest die je WIL spelen. In de dualiteitsillusie heb je steeds het spel van zij die wél- en niet ascenderen.

  0 likes
 26. Massameditatie Wereldwijd van 19.00 tot 19.12

  http://www.therainbowscribe.com/globalmeditation1212.htm

  Namastë

  0 likes
 27. [quote name=”pommetje”]Natsu,
  Ik voel niets, wat moet ik voelen dan.
  Voor mij is deze dag, hetzelfde als de vorige woensdag … INGEKORT…
  Verwachtingen…
  Leef vandaag, herinner je gisteren en droom van morgen! That’s all folkes![/quote]

  Ik heb vandaag ook niets gevoeld, maar het afgelopen jaar zeker wel.
  Dus ik stond heel erg open voor vandaag, want wat zou ik nog meer gaan ervaren?
  Niks dus.

  Ik heb het afgelopen jaar echter meerdere ‘sessies’ achter de rug waarin me er veel duidelijk(er) is geworden… Bijna niet uit te leggen, anders dan “een breder bewustzijn”.
  Mss ben ik al voor een stuk compleet?

  Mvg

  0 likes
 28. [quote name=”Serenity88″]
  Of alles is uit toeval onstaan en mensen die wel dingen zien en voelen zijn gewoon gek.
  Zo heb je ook altijd gelijk natuurlijk.[/quote]

  of je komt met deftig bewijs en je krijgt gewoon gelijk.

  De makkelijkste manier 🙂

  0 likes
 29. [quote name=”Carpa”]Bla bla en te veel hoofdletters, schreeuwen[/quote]
  Hoofletters gebruiken is zo dominant, het duidt aan dat je je eigen leugens niet accepteert. Wordt wakker.

  0 likes
 30. Ik vraag me af…wat maakt dat nou uit 12 12 12?
  Het is een getal dat ooit eens voorbij moest komen, waarom moet daar iets achter worden gezocht? 10 10 2010, 11 11 2011

  Ben blij als we van die Mike quincy af zijn zeg!

  0 likes
 31. [quote name=”Dr. Why”][quote name=”Serenity88″]
  Of alles is uit toeval onstaan en mensen die wel dingen zien en voelen zijn gewoon gek.
  Zo heb je ook altijd gelijk natuurlijk.[/quote]

  of je komt met deftig bewijs en je krijgt gewoon gelijk.

  De makkelijkste manier :)[/quote]

  Hoe verwacht je dat mensen kunnen bewijzen dat ze ”iets” voelen?
  Gevoel hoort thuis in het rijtje ”spiritualiteit” en bewijs valt onder ”materialisme”. Twee uitersten. Voel je ‘m?

  0 likes
 32. wereld vergaat niet
  hahahaha wat hadden wij een lol door samen 1 te zijn…

  0 likes
 33. Heerlijke video, zeker de laatste beelden.

  Deed me goed !

  Liefs
  Chris

  0 likes
 34. De volgende palindroomdag, 02-02-2020, valt als alles goed gaat op 21-12-2012 op twee februari 2020.
  @ Er komen een aantal complicaties bij waardoor we voorlopig geen uitzicht hebben op 2020. Veel van deze complicaties zijn al aan de gang dit jaar. Veel zullen verrast zijn als ze te weten krijgen dat alles anders is. Ik ga mijn best doen om hulp te zoeken tegen deze verwarring. Maar omdat ik volledig weet hoe alles gaat verlopen de komende maanden weet ik voor mezelf dat de komende maanden erg anders verlopen dan men zal denken.

  Ben blij als we van die Mike quincy af zijn zeg!
  @investigator
  Zelfs na 2012 eindigt en we in 2013 zijn blijf je terug komen voor salusa. Zelfs wanneer we terug zijn in 2012. Iedereen bij niburu en gasten hebben hetzelfde gedaan als voorheen 2012. Doe je nu ook. In mijn ervaring dan. Denk dat het raar voelt voor je als dit stuk verleden in mijn hoofd blijft steken. Net als nu – alles wat ik zie en denk van 2012 is in 2013 weer zelfde.

  0 likes
 35. [quote name=”Serenity88″]
  Hoe verwacht je dat mensen kunnen bewijzen dat ze ”iets” voelen?
  Gevoel hoort thuis in het rijtje ”spiritualiteit” en bewijs valt onder ”materialisme”. Twee uitersten. Voel je ‘m?[/quote]

  niet echt, nee. Toch niet als ‘t gaat over wat hier verkondigd wordt 🙂
  Dat is het punt met alle geloof, je kunt eender wat verkondigen.

  0 likes
 36. Lieve Carpa,
  Geweldig1 dit heb je liefdevol uitgelegd “hier staat door jou duidelijk uitgelegd zoals het is”. We zijn allemaal al licht onder al die lagen, uiteindelijk zullen we het ontdekken en ons allemaal gaan herinneren wanneer die lagen wegvallen. Silvia.

  0 likes
 37. Vandaag Baraka bekeken, mooi. En deze is uit 1992.
  Mijn enige vraag is deze: waarom lukt het niet gelijk te denken.

  0 likes
 38. [quote name=”Frits”][quote name=”Carpa”]Bla bla en te veel hoofdletters, schreeuwen[/quote]
  Hoofletters gebruiken is zo dominant, het duidt aan dat je je eigen leugens niet accepteert. Wordt wakker.[/quote]
  @Frits: Ik kan begrijpen en best aanvaarden dat je het niet persé met me eens dient te zijn, maar je mist door je oordelen de pointe van de essentie. De hoofletters leggen enkel nadruk en ik kan je interpretatie niet controleren. 2: ‘Jij’ denkt dat het dominant bedoeld is, niet wat ik als auteur te zeggen had. 3: ‘Jij’ vindt dat het leugens zijn, waarop je jezelf baseerd is me een raadsel, maar ik hoef ‘t ook niet te weten en ten laatste: wat weet JIJ (sorry voor de virtuele decibels, lol!) over me dat ik volgens jou ‘niet wakker’ zou zijn?
  Je kiest de (gemakkelijke?) weg van het beschuldigend trachten ontkrachten en zendt verwijtend jouw schuldverwijzende woorden aan m’n adres. Ik vraag me af, Frits, wat maakt jou toch zo bitter? Neem ‘t niet té ernstig, chill. 😉

  0 likes
 39. Nou, het is vanzelf weer 13-12-12 geworden (althans, hier in Nederland dus). Natuurlijk heb ik stil gestaan bij de bijzondere datum van 3 maal 12, bij wat ik voelen mocht en wat de mensen die ik ken voelden vandaag. Ik heb gelezen, onderzocht bij mainstreammedia en alternatieve nieuws-sites. Jee….zoveel verschillende ervaringen!! De enige gemene deler (in dubbel opzicht, maar daar over later meer) is dat we allemaal mens zijn. Flauw, deze conclusie???

  0 likes
 40. Nou….nee. Ik ben er namelijk steeds meer van overtuigd dat dát de reden is waarom deze wereld niet drastisch veranderd. Mens-zijn is namelijk gelijk aan “in de matrix behoren”, daar helpt geen goede intenties, liefdevol bewustzijn of mediteren op een berg aan. Waarom je stinkende best doen om nóg bewuster, nóg liever en een nóg beter mens te worden?

  0 likes
 41. @Frits: Een onschuldige serie hoofdletters in een welbepaalde context kan volgens jou(!) dus niet, maar wat jij doet, zoals ik al eerder beschreef, in kleine lettertjes wél? Lijkt je dat ook niet absurd?
  Ik ben voorstander van kritische geesten die op een mature wijze hun mening kunnen uiten, maar ik vermoed dat je jezelf beetje hebt laten verblinden door je eigen oordeel en je daarom de kern van de zaak wat ontgaan is. Lees tussen de regeltjes door want daar staat ook wel wat. Je hoeft niet persé, maar ik zeg ‘t je maar. You might find something interesting in between my -according to you – “mambo jambo”. 😉

  Jammer dat je jezelf zo toegeschreeuwd voelde…chill enne take care!

  0 likes
 42. Je bent allang goed zoals je bent. En dat die fokking illuminatie, New World Order, reptilians, je persoonlijke verkrachter, valse machthebbers of g
  einternalisserde moeder/vader anders doet geloven………dát is onze gedeelde pijn. Als mens. Die wetenschap maakt nog niet dat wij ons volledig met elkaar verbonden voelen. Het maakt ook niet dat we ons niet meer eenzaam voelen. Als jouw enige kind overlijd dan is er geen andere keuze dan die voor jouw eigen dood. Omdat het “leven” niets waard is als het slechts en alleen maar overleven is. De liefde is het grootste goed. Maar tevens het geheime wapen van iets dat groter is dan onszelf. In de film ‘The Green Mile’ wordt dat mooi verwoord: “He killed them with their love for eachother”. Zolang er iemand hier op Aarde is die jij liefhebt, blijf je gevangen in deze dimensie.

  0 likes
 43. En nu kom ik daarmee weer terug op dat gemene…..die gemene deler. Want hoe gemeen is dat? Hoe smerig, sadistisch en frustrerend is dat? Je kunt niet ontsnappen….noch door meditatie, noch door mededogen, noch door liefdadigheid, noch door bewustzijn, noch door zelfdoding, noch door ascentie……want je hebt lief.

  En wees daar trots op! Wees in hemelsnaam trots op jezelf. Dat jij, ondanks alle tegenslag, alle pijn bij jouzelf en die je zag bij de ander, jij altijd hebt kunnen liefhebben. Wat er ook mogen gebeuren (we gaan gewoon weer op weg naar de volgende magische datum 21-12-12, ieder zijn hobby) vergeet niet dat jij kan liefhebben! Dikke middelvinger naar dat “iets” dat ons in een wurggreep houd. Hoe het ook zal (af)lopen: weet dat je altijd goed geweest ben zoals je bent. Een goddelijk kind. Een kind waarvan wordt gehouden.

  0 likes
 44. @”Gow with the Flow”]
  Blij dat je het zo aanspreekt, Silvia. Het is niet dé waarheid, het is de mijne en niemand hoeft dit zomaar te aanvaarden. Je bent vrij daarin. zo neem ik ‘t waar en wil op deze wijze anderen gewoon trachten om het een keer vanuit een ander perspectief te bekijken, niet aannemen wat ik zeg, maar gewoon jezelf eens verplaatsen en zien wat ‘t je zegt. Als het je wel oké lijkt kan je het eenvoudigweg omarmen of niet. Ik ben voorstander om het vanuit je eigen ervaring te bekijken, maar dan dien je die stap wel te ondernemen en niet alles zomaar weg te vagen. Ooit was het meten van de lichtsnelheid ook ‘onmeetbaar’, tot de Engelse astronoom, James Bradley een 294.500km/s eenheid berekende…Hij zat er slechts 2% naast want we hanteren nu de 300.000km/s stelling.
  Niet dat mijn stelling dezelfde vlucht gaat nemen, maar een zichzelf respecterende onderzoeker dient zich toch steeds af te vragen: “Wat als?”, niet? 😉

  0 likes
 45. [quote name=”Dr. Why”][quote name=”Serenity88″]

  niet echt, nee. Toch niet als ‘t gaat over wat hier verkondigd wordt 🙂
  Dat is het punt met alle geloof, je kunt eender wat verkondigen.[/quote]
  Wat ik ermee bedoelde, is dat je ten alle tijden kritisch dient te zijn. Op ‘t moment dat je de ”zweefteef” of ”beroepsontkenner” gaat uithangen (2 uitersten) ben je blind voor andere mogelijkheden, bevooroordeeld en maken jouw argumenten onbetrouwbaar.

  Ook de wetenschap is kwetsbaar voor fouten/misinterpretaties, leugens en corruptie.

  0 likes
 46. Ik zal blij zijn als het 2013 is, eindelijk af van dit gezeur.

  0 likes
 47. Volgens de nummerologie is 12-12-12 niet hetzelfde als 12-12-2012.
  12-12-12=3+3+3=9.
  12-12-2012=3+3+5=11=2.

  Het feit dat men spreekt over de false 12-12-12 komt door de vereenvoudiging van 2012 tot 12.

  12-12-12 kan ook zijn: 12-12-1912 of 12-12-3012.
  Dus astrologisch en nummerologisch onbetekenent.

  0 likes
 48. [quote name=”Serenity88″]
  Ook de wetenschap is kwetsbaar voor fouten/misinterpretaties, leugens en corruptie.[/quote]

  Dat is waar, maar in tegenstelling tot geloof is wetenschap een zelfcorrigerend systeem.

  Kritisch is mooi. Groot gebrek aan die eigenschap in de wereld. Kritisch is niet fantastische verhalen voor waar aannemen terwijl er geen spat bewijs voor is.

  0 likes
 49. [quote name=”Lara”]Ik zal blij zijn als het 2013 is, eindelijk af van dit gezeur.[/quote]
  Hahahaha! Geweldig! Ik kan je geen ongelijk geven, Lara! Wat denk je waarmee ze ons volgend jaar mee willen bezighouden?
  Gokje?
  Inderdaad, veel gezeur en gezwets over iets zo eenvoudig als ‘jaarovergang’, van ‘oud’ naar nieuw…zoals elk jaar. Nu is er één ding anders, de focus van de mensen is geculmineerd en komt door de massale verwachtingen tot een meetbaar hoogtepunt op vooropgestelde datum. In feite doen we dit elk jaar, maar minder intens. Verandering zit vooral IN jezelf. Niet steeds wachten op wat er gebeuren zou buitenaf morgen of volgende week.
  Morgen en straks bestaan niet. Het zorgt voor een vooruitschuiven van wat je potentieel werkelijk inhoudt. Het is als een balletje dat je wil oprapen, maar steeds wanneer je ‘t bijna hebt, weer voortschopt. Net als een clown dat soms doet. Het ‘nu’ daarentegen… wél. 😉

  0 likes
 50. [quote name=”Natsu”]Voelt dan niemand die energieën die momenteel tot je komen?… Men heeft deze dag gekozen omdat wij numeriek zij ingesteld qua tijd… dus het wordt vertaald naar “onze algemene taal” als jullie begrijpen wat ik bedoel. [/quote] Ik begrijp het Natsu! Ik moest van Nomen Nescio op mijn buik gaan liggen en voelen. Ik moest voelen om te zien. Ik zag de aarde onder me. Diep onder de klei zag ik de rotsbodem. The Dutch Mountains! Met mijn buikvuur. De aarde komt naar je toe deze winter! (Tsja @Dr. Why, dit is blabla voor jou. Kan je ook niks aan doen. Je hebt te weinig algemene oosterse kennis).

  0 likes
 51. [quote name=”Redice”][quote name=”DingieM”]Veel onbenullige reacties hier. Er is nooit een “doemsday” voorspelt voor 12-12-12. Wel zijn er al sinds maanden/jaren energievortexen aanwezig die alle levende wezens “muteren”. Velen voelen die niet omdat het lichaam al geavanceerder moet zijn om die waar te nemen. De meesten zitten op een flink lager niveau (zoals de reacties weergeven) die eerst op dat level aangepast moeten worden.
  Capiche?[/quote]
  zo heb je altijd gelijk natuurlijk, “ik voel het maar jij lekker niet want je bent niet op hetzelfde niveau afgesteld” …[/quote]
  Gaat het dan alleen maar om “gelijk hebben”? DingieM heeft wat meer kennis ergens over. Dat hebben alle wetenschappers toch ergens over? Niet iets om jaloers op te zijn, toch>?

  0 likes
 52. [quote name=”Gow with the Flow”]Lieve Carpa,
  Geweldig dit heb je liefdevol uitgelegd “hier staat door jou duidelijk uitgelegd zoals het is”. We zijn allemaal al licht onder al die lagen, uiteindelijk zullen we het ontdekken en ons allemaal gaan herinneren wanneer die lagen wegvallen. Silvia.[/quote]
  GO WITH THE FLOW 🙂 http://ashtar.weebly.com/future-is-now-partij.html

  0 likes
 53. [quote name=”Carpa”]Lange tekst die Niburu niet accepteert[/quote]
  Het is geen verwijt, dat maak je er zelf van. En baseerd is met een T, baseert.

  0 likes
 54. [quote name=”#kefashan”]
  Gaat het dan alleen maar om “gelijk hebben”? DingieM heeft wat meer kennis ergens over. Dat hebben alle wetenschappers toch ergens over? Niet iets om jaloers op te zijn, toch>?[/quote]

  tja, alleen, dat van die wetenschappers, dat kan iedereen in principe controleren. Je kunt het via anderen, of je kunt er zelf genoeg over leren om het te kunnen controleren.

  Die “kennis” van jou is niet controleerbaar 🙂

  0 likes
 55. Wat is bewijs? Als de schoenveters loszitten, willen sommigen nog een zwart-op-wit bewijs van wetenschappers hebben dat hun schoenveters daadwerkelijk loszitten? Lijkt me een moeilijk leven als je dan geen controle over je eigen leven hebt. Zo star zijn mensen helaas geworden.

  0 likes
 56. We kunnen al lang aantonen dat een holografische laserprojectie van Salamander-DNA op een kikkereitje een perfecte salamander maakt: http://divinecosmos.com/start-here/articles/362-groundbreaking-russian-dna-discoveries

  Cosmische veranderingen kunnen dan ook DNA laten muteren of vervolmaken.

  0 likes
 57. Wat een speculaties.
  Gewoon lekker op je af laten komen:P

  0 likes
 58. Ik wacht met spanning op 20 12 2012, 20:15 uur. Dan komt Lucky TV. op 19 12 ook trouwens, zelfde tijd. En met wat geluk op 21 12 ook.
  🙂

  0 likes
 59. [quote name=”Dr. Why”][quote name=”#kefashan”]
  Gaat het dan alleen maar om “gelijk hebben”? DingieM heeft wat meer kennis ergens over. Dat hebben alle wetenschappers toch ergens over? Niet iets om jaloers op te zijn, toch>?[/quote]
  tja, alleen, dat van die wetenschappers, dat kan iedereen in principe controleren.
  Die “kennis” van jou is niet controleerbaar :-)[/quote]
  Nee doctor, ik kan dat niet controleren, ik heb bijvoorbeeld geen large hadron collider. Ik kan het alleen maar geloven of niet geloven. Geef nu maar toe dat je een sektariër bent 🙂

  0 likes
 60. [quote name=”#kefashan”]
  Nee doctor, ik kan dat niet controleren, ik heb bijvoorbeeld geen large hadron collider. Ik kan het alleen maar geloven of niet geloven. Geef nu maar toe dat je een sektariër bent :-)[/quote]

  De LHC geeft je data, de conclusies die je daar uit trekt kun je zelf doen. Je kunt ook mensen raadplegen die er wel toegang toe hebben. Of je kunt er zelf eentje bouwen 🙂

  Dus je kunt het controleren. Toegegeven, niet zo simpel, maar niet onmogelijk.

  Bovendien, de LHC is nog niet zo oud, er is meer dan genoeg andere dingen die je kunt nagaan als je er aan twijfelt.

  Terwijl het wel onmogelijk is voor de dingen die hier beweerd worden.

  Beginnen de argumeten wat op te raken?

  0 likes
 61. Vandaag is het 13-12, ieder zelf profeet moet zich schamen, niks is uitgekomen.
  Foei.

  0 likes
 62. [quote name=”Frits”][quote name=”Carpa”]Lange tekst die Niburu niet accepteert[/quote]
  Het is geen verwijt, dat maak je er zelf van. En baseerd is met een T, baseert.[/quote]

  Zucht! We have a winner! Je stelt me niet teleur!
  Erg bedankt om me dit te willen melden op een niet paternalistische wijze, Frits, maar ik weet eigenlijk niet goed of ook ik persé perfect wil zijn… 😉
  Gun me nou ook even m’n plezier met een eigen moment van wansmaak -met 2x”A”- hier komt het: Foutloos Redeneren…, IT Sucks! Fr…, it sucks! 😉
  Goh, m’n perfectie neemt zienderogen toe, maar ik kan de druk niet aan! Hahaha! Chill…

  0 likes
 63. [quote name=”Carpa”][quote name=”Frits”][quote name=”Carpa”]Lange tekst die Niburu niet accepteert[/quote]
  Het is geen verwijt, dat maak je er zelf van. En baseerd is met een T, baseert.[/quote]

  Zucht! We have a winner! Je stelt me niet teleur!
  Erg bedankt om me dit te willen melden op een niet paternalistische wijze, Frits, maar ik weet eigenlijk niet goed of ook ik persé perfect wil zijn… 😉
  Gun me nou ook even m’n plezier met een eigen moment van wansmaak -met 2x”A”- hier komt het: Foutloos Redeneren…, IT Sucks! Fr…, it sucks! 😉
  Goh, m’n perfectie neemt zienderogen toe, maar ik kan de druk niet aan! Hahaha! Chill…[/quote]
  ig.

  0 likes
 64. En wetenschappers zijn wel te vertrouwen dr.why, nou in Wageningen zit een hele groep die toch wel veel leugens uitbraken, maar ja in opdracht van de opdrachtgever natuurlijk.

  0 likes
 65. [quote name=”kengai”]En wetenschappers zijn wel te vertrouwen dr.why, nou in Wageningen zit een hele groep die toch wel veel leugens uitbraken, maar ja in opdracht van de opdrachtgever natuurlijk.[/quote]

  Als rechters over hun zelf zeggen per definitie nooit corrupt te zijn, zijn het het per definitie wel.
  Zelfde als politici zeggen per definitie nooit te liegen, liegen ze zeker, en vaak!

  0 likes
 66. [quote name=”Serenity88″][quote name=”Dr. Why”][quote name=”Serenity88″]
  Of alles is uit toeval onstaan en mensen die wel dingen zien en voelen zijn gewoon gek.
  Zo heb je ook altijd gelijk natuurlijk.[/quote]

  of je komt met deftig bewijs en je krijgt gewoon gelijk.

  De makkelijkste manier :)[/quote]

  Hoe verwacht je dat mensen kunnen bewijzen dat ze ”iets” voelen?
  Gevoel hoort thuis in het rijtje ”spiritualiteit” en bewijs valt onder ”materialisme”. Twee uitersten. Voel je ‘m?[/quote]
  Als het om energie gaat (en dat gaat het zeggen de mensen die het “voelen”) dan is het ook meetbaar.

  Dus laat maar met een meting zien dat er inderdaad meer energie stroomt en dat dat specifiek voor deze datum geldt.

  Wat iemand voelt zegt niets. Junks voelen ook beestjes onder hun huid kruipen, terwijl die er echt niet zitten.

  0 likes
 67. [quote name=”kengai”]En wetenschappers zijn wel te vertrouwen dr.why, nou in Wageningen zit een hele groep die toch wel veel leugens uitbraken, maar ja in opdracht van de opdrachtgever natuurlijk.[/quote]

  en dan? Vroeg of laat komt dat uit. Daarom zeg ik ook dat wetenschap een zelfcorrigerend systeem is.

  0 likes
 68. [quote name=”Frits”][quote name=”Carpa”][quote name=”Frits”][quote name=”Carpa”]Lange tekst die Niburu niet accepteert[/quote]
  Het is geen verwijt, dat maak je er zelf van. En baseerd is met een T, baseert.[/quote]

  Zucht! We have a winner! Je stelt me niet teleur!
  Erg bedankt om me dit te willen melden op een niet paternalistische wijze, Frits, maar ik weet eigenlijk niet goed of ook ik persé perfect wil zijn… 😉
  Gun me nou ook even m’n plezier met een eigen moment van wansmaak -met 2x”A”- hier komt het: Foutloos Redeneren…, IT Sucks! Fr…, it sucks! 😉
  Goh, m’n perfectie neemt zienderogen toe, maar ik kan de druk niet aan! Hahaha! Chill…[/quote]
  ig.[/quote]
  kom je me die persoonlijk overhandigen?

  0 likes
 69. [quote name=”Carpa”][quote name=”Frits”][quote name=”Carpa”][quote name=”Frits”][quote name=”Carpa”]Lange tekst die Niburu niet accepteert[/quote]
  Het is geen verwijt, dat maak je er zelf van. En baseerd is met een T, baseert.[/quote]

  Zucht! We have a winner! Je stelt me niet teleur!
  Erg bedankt om me dit te willen melden op een niet paternalistische wijze, Frits, maar ik weet eigenlijk niet goed of ook ik persé perfect wil zijn… 😉
  Gun me nou ook even m’n plezier met een eigen moment van wansmaak -met 2x”A”- hier komt het: Foutloos Redeneren…, IT Sucks! Fr…, it sucks! 😉
  Goh, m’n perfectie neemt zienderogen toe, maar ik kan de druk niet aan! Hahaha! Chill…[/quote]
  ig.[/quote]
  kom je me die persoonlijk overhandigen?[/quote]
  De mogelijkheid tot reageren is opgehoogd naar 2000 tekens, nu vind ik die mogelijkheid jou niet waard.

  0 likes
 70. Frits zei @ Carpa:
  “De mogelijkheid tot reageren is opgehoogd naar 2000 tekens, nu vind ik die mogelijkheid jou niet waard.”

  @ Frits:
  Erg relevant, objectief en on-topic, Frits. Je hoort het misschien niet graag, maar net dat… maakt jou zo mooi!
  Hey, enne nog 1689 tekens over! Haha! Relax toch…;-)

  0 likes
 71. [quote name=”Carpa”]Frits zei @ Carpa:
  “De mogelijkheid tot reageren is opgehoogd naar 2000 tekens, nu vind ik die mogelijkheid jou niet waard.”

  @ Frits:
  Erg relevant, objectief en on-topic, Frits. Je hoort het misschien niet graag, maar net dat… maakt jou zo mooi!
  Hey, enne nog 1689 tekens over! Haha! Relax toch…;-)[/quote]
  Zielig.

  0 likes
 72. [quote name=”Frits”][quote name=”Carpa”]Frits zei @ Carpa:
  “De mogelijkheid tot reageren is opgehoogd naar 2000 tekens, nu vind ik die mogelijkheid jou niet waard.”

  @ Frits:
  Erg relevant, objectief en on-topic, Frits. Je hoort het misschien niet graag, maar net dat… maakt jou zo mooi!
  Hey, enne nog 1689 tekens over! Haha! Relax toch…;-)[/quote]
  Zielig.[/quote]
  BEzieliNg, Frits.

  0 likes
 73. [quote name=”Carpa”][quote name=”Frits”][quote name=”Carpa”]Frits zei @ Carpa:
  “De mogelijkheid tot reageren is opgehoogd naar 2000 tekens, nu vind ik die mogelijkheid jou niet waard.”

  @ Frits:
  Erg relevant, objectief en on-topic, Frits. Je hoort het misschien niet graag, maar net dat… maakt jou zo mooi!
  Hey, enne nog 1689 tekens over! Haha! Relax toch…;-)[/quote]
  Zielig.[/quote]
  BEzieliNg, Frits.[/quote]
  @Fritz: Ik heb je commentaren gelezen gericht aan Carpa en er zit niets zinnigs bij. Het is niet enkel compleet inhoudloos, maar grof én daarenboven persoonlijk! Jij mag en kan alles en de rest dient dit te aanvaarden? No way!
  Wanneer je Carpa de les wil spellen over een pruts van een dt-foutje, wat is in jouw reactie#64 dan wel een “zelf profeet”? Het is: een zichzelf respecterende profeet of iemand die zich voordoet als één, dus een zelfverklaarde profeet! Want wat jij schrijft bestaat niet eens!

  @Carpa: Hoed af voor je gecontroleerde en doortastende en soms wel grappige reacties op de aanvallen van Frits! Hij begrijpt ‘t gewoon niet eens. Dit komt door zijn zelfingenomenheid en beperkend denkkader vrees ik. Geef die negativist met zijn blah blah geen aandacht meer.
  Als er één iemand iets onwaardig is, is hij ‘t wel! Keep up the good work!

  @Sringi reactie #48: Klopt wat je zegt want elk getal heeft een andere energetische vibratie in de numerologie.
  Vergeet daarbij niet dat het getal 11 één van de slechts 3 meestergetallen is en vaak niet weer mag herberekend worden naar 2. Zoals je zelf zegt was 12-12-12 onbetekenend voor dit specifiek tijdsvlak gezien dat 12-12-1912 of 12-12-3012 net zo goed 12-12-12 predicties zijn, maar wél 100 jaar voor en 1000 jaar na dit specifiek tijdskader. Goed opgemerkt!

  0 likes
 74. @Hexa:

  Fijn wanneer iemand weet te waarderen wat je doet, dank je! 😉
  Hoewel ik niet weet waarom Frits doet wat ie doet, ben ik er nog steeds van overtuigd dat ie meer in z’n mars heeft dan me op de korrel te nemen of wat ik ook zeg tracht te ontkrachten door er op een weinig mature wijze op te reageren met allerlei uitspraken.
  Ondanks het feit dat ik meermaals suggereerde om chill te blijven, werd ie steeds vijandiger. Wel grappig eigenlijk.

  Ik vind niets van Frits want ik ken hem niet, maar vond zijn uitspraken wel niet zo zinvol. Ik heb duidelijk gereageerd op zijn meesterlijke dt-correctie, maar hij zag de woordspeling niet als “just for fun with a sense of humor…” met alle gevolgen van dien.
  Maar goed dat mensen van meningen verschillen, de wereld zou saai zijn! Maar goed ook dat mensen fouten maken, zo valt er hier nog wat te leren! Ik had die uitspraak van “zelf profeet” ook al opgemerkt, maar wilde er niets over zeggen. Het brengt ons nergens heen. Had gewoon gehoopt dat ie ‘t zelf wel zou inzien dat ook hij niet vrij is van fouten, maar dat bleek gauw niet ‘t geval. Hij blijkt daar een blinde vlek voor te hebben ontwikkeld. Ik kan wel waarderen dat iemand anders ‘t opmerkt en ‘t dan ook werkelijk zegt! bij deze…

  Dat we maar gauw weer constructief verder kunnen, Frits is me van harte welkom alsook jij.
  Idd goed opgemerkt van Sringi! Ben ik ‘t ook mee eens evenals wat jij, Hexa, over die meestergetallen zegt. Fijn!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Faalangst

Faalangst! Hoe kom je er vanaf?

Ben je ooit zo bang of onzeker ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

elektrische

‘Woekerprijs’ voor oplaadbeurt elektrische auto: van 8 naar minstens 47 euro!

Een elektrische auto opladen wordt fors duurder ...

kraanwater

Kraanwater niet zo veilig als gedacht: vele duizenden kankergevallen in de EU. Loopt u gevaar?

Een chemische stof in kraanwater veroorzaakt in ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.