Buitenland

Europarlementariër doorprikt ‘keiharde leugens’ EU: ‘Stop met de klimaatdictatuur!’

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!

De consument wordt niet slecht geïnformeerd over de milieueffecten van producten. Nee, de consument wordt keihard voorgelogen. Dat zei FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff dinsdag in het Europarlement tijdens het debat over het versterken van de positie van de consument voor de ‘groene transitie’.

“Sterker nog, de EU zelf liegt en bedriegt over agrarische productie, over CO2, over auto’s op diesel en benzine, om de klimaatagenda erdoor te drukken,” vervolgde De Graaff.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Recyclen is te duur

“Boeren zorgen voor vergroening. CO2 laat planten beter groeien en elektrische auto’s zijn vervuilender dan diesels of benzineauto’s. Maar voor de batterijen van elektrische auto’s laat de EU kinderen in kobaltmijnen werken. Zonnepanelen bevatten zwaar giftig lood en cadmium, en afgedankte windmolens, die vol zitten met zwavelhexafluoride, worden begraven, want recyclen is te duur,” somde de Europarlementariër op.

Klimaatdictatuur

De EU moet stoppen met de klimaatdictatuur, die burgers berooft van hun laatste centen en vrijheid, en stoppen met het onteigenen van boeren, benadrukte De Graaff.

4.9 236 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yvonne
Yvonne
11 maanden geleden

Ik zei net tegen mn buuf die boeren moeten de trekker weer opgaan en met 2 miljoen mensen naar DH niet meer weggaan voor al die wefhoeren uit de 1e en 2e kamer opstappen.Kijk naar de stakers van AH 10 dagen gestaakt AH verloor 45 miljoen omzet en zIJn op hun knieën gegaan.En dat mensen moeten wij samEn met de boeren gaan doen ,ze op hun knieën dwingen.1 dag protesteren in het weekend haalt niks uit per dag bekijken wat die ratten doen.Land plat gooien een andere manier is er niet.Want na 3 dagen gaan ze plat ,want het land platgooien gaat ze meer kosten als bij AH.POWER 2 THE PEOPLE💪💪💪💪

Anneke
Anneke
11 maanden geleden

Prima om iedereen maar weer eens de hele onzinwaslijst voor te lezen. Kan denk ik nietvaak genoeg. Langzaamaan worden er steeds meer mensen wakker, dus een goed plan om ook hen goed te informeren. Ooit dringt het tot iedereen door, dan komt de omslag.

Rose
Rose
11 maanden geleden

Dit is geen woord gelogen, geeft hoop👍

Tygostein
Tygostein
11 maanden geleden

Mooie woorden, gebeurt niets mee.

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x