Mens en Dier

Verontwaardiging na ‘schokkende’ aanval van Marion Koopmans op arts: ‘Bizar, deze beschadigingsactie’

Help mee door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

Arts Jona Walk sloot afgelopen week aan bij de podcast ‘Op z’n Kop!’ van Marianne Zwagerman en Rick van Velthuysen om te praten over het nieuwe pandemieverdrag van de WHO. “Hoeveel zorgen moeten we ons [daarover] maken? En denken onze politici wel goed na voordat ze de handtekening zetten?” vraagt Walk.

De aflevering trok de aandacht van beroepsquerulant Pepijn van Erp, waar viroloog Marion Koopmans op reageerde met een sneer naar Walk: “Ik vind het werkelijk bijzonder waar jij je ‘zekerheid’ vandaan haalt, niet gehinderd door kennis over infectieziekten.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Die opmerking wordt het voormalig OMT-lid niet in dank afgenomen. “Bizar, deze beschadigingsactie,” vindt Zwagerman. “Dat er zelfs nu nog altijd geen ruimte is voor een open debat en dat kritische artsen nog steeds zo worden aangepakt, is schokkend en onacceptabel.”

Schande

Walk zegt: “Vanuit een positie van macht en invloed beschuldig je iemand zonder enige onderbouwing. Dat doet echt schade aan het publieke debat.”

De arts krijgt veel bijval. “Het is een schande dat mensen als Koopmans denken dat alleen virologen over onze gezondheid en vrijheden zouden mogen bepalen tijdens een pandemie,” reageert bioloog Richard Steenvoorden.

Haar collega Bert Mulder, arts-microbioloog en voormalig lid van het Red Team, roept Koopmans tot de orde: “Met Jona’s kennis over infectieziekten is echt niets mis, dus dat is – nog los van jullie onderlinge discussie over ‘zekerheid’ – echt geen juiste formulering.”

aan

Ethisch zeer bedenkelijk

Journalist Eva Munnik vindt het ‘ethisch zeer bedenkelijk’ om in het openbaar zo uit te halen naar een integere collega-wetenschapper.

“Marion Koopmans kan zich zo gedragen juist omdat er geen tegenstem meer is,” merkt huisarts Els van Veen op. “Waar waren de media de afgelopen jaren? Waar was het parlement? Waar waren de KNMG en IGJ om artsen te beschermen tegen verkettering en belachelijk maken door Marion Koopmans?”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 185 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maria
Maria
1 maand geleden

Trap dat mens het land uit. Terug naar China!

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
1 maand geleden

Koopmans heeft geen recht van spreken, want zij is mede verantwoordelijk voor deze gecreëerde plandemie.

Koopmans zelf is een loslopende infectie en zeer besmettelijk, in alles wat zij zegt en doet.

Bovendien is zij dierenarts en dat is de reden dat wij haar niet serieus kunnen nemen.

Hugo
Hugo
1 maand geleden

Dat zij trut Koopmans nog onder haar steen vandaan durft te komen, smerig verrot stuk vlees rot op..

Dwarsje
Dwarsje
1 maand geleden

Koopmans heeft in het verleden al zoveel keren bewezen zelf een pruts wetenschapper te zijn die kakelt als een kip zonder kop, dat ze direct ontheven dient te worden van elke functie. Een bewezen meelopertje van de cabal en illuminati. Afgezien van die kwalificatie is er nog nooit een zinnig woord of onderzoek door haar geproduceerd in tegenstelling tot andere wetenschappers die haar theorieën al lang hebben weerlegd. Ze is het gif van onze samenleving dat zelfs fysiek door haar wordt uitgestraald. Afvoeren die hap en nooit meer naar Wuhan, Davos of wat dan ook sturen. maar rechtstreeks naar de duistere kerkers van het Binnenhof, alwaar ze met haar reptielenvriendjes kan spelen afgeschermd door dikke ijzeren tralies wachtend op de volgende gedaagden van het wereldtribunaal.

Back to top button
114
0
We lezen graag je reactie!x