BinnenlandCorona

Volkskrant weigert kritische stukken over coronabeleid, RIVM: ‘Holy sh*t!’

Help ons door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Volkskrant weigert alle opiniestukken en lezersbrieven met kritiek op het coronabeleid, stelt actiegroep Containment Nu! Waarom? Eind maart zei hoofdredacteur Pieter Klok in Spraakmakers op NPO Radio 1 dat overheid en wetenschap met één mond moeten spreken, en de journalistiek eigenlijk ook. “Ik denk dat het verstandig is om als land één lijn te trekken, om die lijn te steunen.” De overheidslijn dus.

Presentatrice Ghislaine Plag vroeg: “En als iemand zich dan meldt bij jullie op de redactie van de Volkskrant met allerlei gegevens en zegt: ‘Het is wel belangrijk dat we dit geluid horen, maar het is wel een ander geluid dan het beleid van het kabinet en de strategie van het RIVM’, dan doe je dat niet?”

Waarop Klok antwoordde: “Ik zie de noodzaak niet.” Volgens de hoofdredacteur moeten wij hier als bevolking geen mening over hebben: “Dat kan het RIVM heel goed bepalen.”

De actiegroep legt hier een verzameling aan van geweigerde artikelen.

Journalist Mattijs Glas reageert:

3 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise
Elise
2 jaren geleden

Ik sta ook niet achter dit platform.
Ik wil dat alle maatregelingen nu gestopt worden!

GeenNL
GeenNL
2 jaren geleden

De Volkskrant zal wel niet de enige jaduskrant zijn die dringend wordt geadviseerd zich te houden aan de leugens van de regering, overheid en RIVM, het volk en een ander geluid is daarbij van ondergeschikt belang, zelfs onwenselijk en mag men gewaarschuwd zijn dat iedereen die daar anders over denkt hoogst waarschijnlijk grote problemen zal kunnen verwachten. De arrogantie van de media en macht viert hoogtij dagen.

Zo ongeveer, met dezelfde arrogantie en leugens is Onkel Adolf ook groot geworden en heeft lange tijd aan de macht kunnen blijven, met een half Europa kapot en 60 miljoen mensen omgebracht.

Heil volksmedia!

salvar
salvar
2 jaren geleden

zo nu weet iedereen dat we vuilnis zijn.
laten we ons dan ook zo gaan gedragen.

Matt
Matt
2 jaren geleden

Tot zover dus de ‘vrije en onafhankelijke’ media.

En dan durven ze te beweren dat alternatie sites als deze propaganda voeren en complot theorieën steunen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x