Het Complot

Wat heeft de Illuminati te maken met de waterproblematiek?

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op internet is een wel heel vreemd reclamespotje verschenen. Wat heeft de Illuminati te maken met de waterproblematiek?

In een satirische video van de organisatie water.org, die bedoeld is om stil te staan bij de waterproblematiek, steken actrice Olivia Wilde, rockster Bono en ondernemer Richard Branson de draak met de Illuminati.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

De actie werd twee jaar geleden bedacht door de Amerikaanse acteur Matt Damon. Hij kondigde begin dit jaar tijdens een geënsceneerde persconferentie aan dat hij in toiletstaking wilde gaan. Hij zou niet letterlijk elk toiletbezoek weigeren, maar wilde met deze opvallende uitspraak de aandacht vestigen op schoon water in de wereld.

“Het toilet heeft het leven gered van miljoenen mensen, daarom hebben we nog meer toiletten nodig,” zei hij. Hij voegde toe dat hij daarom geen toiletbezoeken meer zal plannen zolang niet iedereen over schoon water en de nodige sanitaire voorzieningen beschikt.

Ontwikkelingsfonds

Naast water.org doen ook Google, een aantal sociale netwerksites en Hollywood mee aan het initiatief. Damon vroeg zich af hoe hij kon helpen om de aandacht te vestigen op dit probleem, aldus directeur van water.org Chevenee Reavis. Dat is hem nu in ieder geval gelukt.

Of het initiatief ook daadwerkelijk zal leiden tot meer sanitaire voorzieningen en schoon drinkwater blijft nog maar de vraag. Zo blijkt het Global Fund to Fight AIDS, Tuberculosis and Malaria, een ontwikkelingsfonds dat wordt gesteund door celebrities als Bono, te worden geplaagd door fraude en corruptie. Zo’n twee derde van de donaties verdween in eigen zak en een groot deel van de medicijnen werd verhandeld op de zwarte markt, zo ontdekte persbureau AP in 2011.

Bono lijkt de woede van de vele donateurs alweer te zijn vergeten. Hij zal zich nu ook zeker niet populair maken bij een andere grote groep mensen. Zolang de donaties blijven binnenstromen en genoeg mensen de andere kant opkijken, lijkt er geen vuiltje aan de lucht te zijn.

Bron: YouTube/water

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jana Ilsen
Jana Ilsen
11 jaren geleden

Alles NATUURLIJK, het gaat hen (de illuminati) om MACHT en het geld wat ze zo bijeenstelen is meegenomen voor hen!

nans.
nans.
11 jaren geleden

Ik geloof dat Rothschild giraffen wel beter water krijgen ,dan de mensen daar in africa ?

4all@ones
4all@ones
11 jaren geleden

Wow wat vet! THAT’s the way to beat the dragon… steek de draak ermee.

Expose them, ridiculize them, laugh at them and … be the man, be the woman whilst doing it. They’ll shrink in a blink of an eye, they won’t even know what hit them, so fast as this can go by internet nowadays.

bart D
bart D
11 jaren geleden

De oplossing voor de toekomst graphene water filters!

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x