Homepagina » Het Complot » Wat heeft de Illuminati te maken met de waterproblematiek?
Wat heeft de Illuminati te maken met de waterproblematiek?

Wat heeft de Illuminati te maken met de waterproblematiek?

Op internet is een wel heel vreemd reclamespotje verschenen. Wat heeft de Illuminati te maken met de waterproblematiek?

In een satirische video van de organisatie water.org, die bedoeld is om stil te staan bij de waterproblematiek, steken actrice Olivia Wilde, rockster Bono en ondernemer Richard Branson de draak met de Illuminati.

De actie werd twee jaar geleden bedacht door de Amerikaanse acteur Matt Damon. Hij kondigde begin dit jaar tijdens een geënsceneerde persconferentie aan dat hij in toiletstaking wilde gaan. Hij zou niet letterlijk elk toiletbezoek weigeren, maar wilde met deze opvallende uitspraak de aandacht vestigen op schoon water in de wereld.

“Het toilet heeft het leven gered van miljoenen mensen, daarom hebben we nog meer toiletten nodig,” zei hij. Hij voegde toe dat hij daarom geen toiletbezoeken meer zal plannen zolang niet iedereen over schoon water en de nodige sanitaire voorzieningen beschikt.

Ontwikkelingsfonds

Naast water.org doen ook Google, een aantal sociale netwerksites en Hollywood mee aan het initiatief. Damon vroeg zich af hoe hij kon helpen om de aandacht te vestigen op dit probleem, aldus directeur van water.org Chevenee Reavis. Dat is hem nu in ieder geval gelukt.

Of het initiatief ook daadwerkelijk zal leiden tot meer sanitaire voorzieningen en schoon drinkwater blijft nog maar de vraag. Zo blijkt het Global Fund to Fight AIDS, Tuberculosis and Malaria, een ontwikkelingsfonds dat wordt gesteund door celebrities als Bono, te worden geplaagd door fraude en corruptie. Zo’n twee derde van de donaties verdween in eigen zak en een groot deel van de medicijnen werd verhandeld op de zwarte markt, zo ontdekte persbureau AP in 2011.

Bono lijkt de woede van de vele donateurs alweer te zijn vergeten. Hij zal zich nu ook zeker niet populair maken bij een andere grote groep mensen. Zolang de donaties blijven binnenstromen en genoeg mensen de andere kant opkijken, lijkt er geen vuiltje aan de lucht te zijn.

Bron: YouTube/water

Gerelateerd:

 Vind je deze info interessant? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. Alles NATUURLIJK, het gaat hen (de illuminati) om MACHT en het geld wat ze zo bijeenstelen is meegenomen voor hen!

  0 likes
 2. Ik geloof dat Rothschild giraffen wel beter water krijgen ,dan de mensen daar in africa ?

  0 likes
 3. Wow wat vet! THAT’s the way to beat the dragon… steek de draak ermee.

  Expose them, ridiculize them, laugh at them and … be the man, be the woman whilst doing it. They’ll shrink in a blink of an eye, they won’t even know what hit them, so fast as this can go by internet nowadays.

  0 likes
 4. De oplossing voor de toekomst graphene water filters!

  0 likes
 5. Matt damon for president!!

  Of Olivia Wilde!!!

  0 likes
 6. Het is natuurlijk ook best wel hilarisch hoeveel websites zich belachelijk hebben gemaakt met serieuze Illuminati verhalen…verzonnen en aangegeven via de etherische werelden…wat hebben we ons daar rotgelachen zeg :O)

  0 likes
 7. Ik ben blij, dat ze dat doen: “hun poep ophouden tot iedereen schoon water heeft”, goed idee!Zouden de rest van die gasten ook moeten doen.

  0 likes
 8. Wie zei dat ook alweer Ghandi ofzo? Eerst negeren ze je, dan lachen ze je uit, dan vechten ze tegen je……en dan win je…. ……mmmm….fase 2 in progress?

  0 likes
 9. volgens mij ga de naam Illuminati en dat hele gedoe om een afleiding. Ik weet niet wat het is maar ik heb meerdere mensen over horen spreken en schrijven dat het gaat om een afleiding. Hier heb je een voorbeeld:http://youtu.be/_uWqz8UWGiI te minste als die link het doet 😛

  0 likes
 10. Volgens mij horen deze mensen bij diezelfde macht.

  0 likes
 11. [quote name=”jasper”]Wie zei dat ook alweer Ghandi ofzo? Eerst negeren ze je, dan lachen ze je uit, dan vechten ze tegen je……en dan win je…. ……mmmm….fase 2 in progress?[/quote]
  fase 3 is al in werking .En kan zich ieder moment openbaren.Dus vanuit een hoger perspectief gezien is de winst al behaald.

  0 likes
 12. name=”Conen”]volgens mij ga de naam Illuminati en dat hele gedoe om een afleiding. Ik weet niet wat het is maar ik heb meerdere mensen over horen spreken en schrijven dat het gaat om een afleiding. Hier heb je een voorbeeld:http://youtu.be/_uWqz8UWGiI te minste als die link het doet :P[/quote]En degene die het wel snappen,worden niet voor vol aangezien.Maar in de komende weken zal er zo veel boven tafel komen,of onder het tapijt vandaan gehaald worden ,dat zelfs zij die het nu al snappen er nog duizelig, maar vooral misselijk van worden.

  0 likes
 13. Geld aan goede doelen geven is sowieso onnozel. Verreweg het grootste deel komt toch niet terecht.

  0 likes
 14. [quote name=”H. Liter”]Het is natuurlijk ook best wel hilarisch hoeveel websites zich belachelijk hebben gemaakt met serieuze Illuminati verhalen…verzonnen en aangegeven via de etherische werelden…wat hebben we ons daar rotgelachen zeg :O)[/quote]
  Het lachen zal je nog wel eens kunnen vergaan.

  0 likes
 15. Hahaha, humor! Kudos to Damon, Wilde, Branson en Bono 😀

  Neem niet alles zo serieus mensen, deze wereld is een speeltuin 😉

  0 likes
 16. [quote name=”Aurelia”]Hahaha, humor! Kudos to Damon, Wilde, Branson en Bono 😀

  Neem niet alles zo serieus mensen, deze wereld is een speeltuin ;-)[/quote]

  #15 Aurelia: voor de rijken wel is het een mooie speeltuin.

  0 likes
 17. [quote name=”legaal”][quote name=”H. Liter”]Het is natuurlijk ook best wel hilarisch hoeveel websites zich belachelijk hebben gemaakt met serieuze Illuminati verhalen…verzonnen en aangegeven via de etherische werelden…wat hebben we ons daar rotgelachen zeg :O)[/quote]
  Het lachen zal je nog wel eens kunnen vergaan.[/quote]
  Blijf vooral in je slachtofferrol hangen…

  0 likes
 18. [quote name=”Arnold”][quote name=”Aurelia”]Hahaha, humor! Kudos to Damon, Wilde, Branson en Bono 😀

  Neem niet alles zo serieus mensen, deze wereld is een speeltuin ;-)[/quote]

  #15 Aurelia: voor de rijken wel is het een mooie speeltuin.[/quote]
  Gevoel voor humor heeft niets met geld te maken en plezier hebben gelukkig ook niet 😉 Spelen kan iedereen, pas als je jezflf en je onstandigheden serieus neemt raak je gevangen in je zelf gekozen rol.

  0 likes
 19. Bono, is dat niet die zanger van een band, die hun bedrijf onderbrengen in een ander land om zo minder belasting te hoeven afdragen(iets dat ik overigens volledig steun, ik erger mij enkel aan de hypocrisi), Is het niet degene die een stichting oprichte om armoe en de water problematiek in de wereld te bestrijden, om vervolgens jaarlijks 1,4% van de opbrengsten te besteden aan gekendheid geven aan de problematiek, en vervolgens heel vaag is over de overigen(die vervolgens gewoon in de zakken van de medewerkers verdwijnt) 98,6% te doen?

  Bedacht door matt Damon, de man die zo hard roept dat leraren het maar moeilijk hebben in de VS, terwijl ze niet ontslagen kunnen wordne, jaarlijks salarisverhogingen ontvangen en nooit aansprakelijk mogen worden gehouden voor hun slechte resultaten. Damon weet dit omdat zijn moeder een lerares was, wat Damon vergat te vertellen is dat zijn moeder las lerares 100.000 Dollar verdiende. Dezelfde Damon die roept dat het goe dis als de rijken meer belastingen moeten betalen, maar vervolgens zelf niet van de optie op in he Amerikaanse systeem maakt, om zelf vrijwillig meer af te dragen(zoals elke bekendheid die zogenaamd deze stappen steunen dit nooit doen).

  Nu weet ik dat er wel wat problemen zijn met water, echter die zijn er altijd al geweest. Maar zelfs op locaties waar deze problemen al duizenden jaren zijn(egypte was vroeger al compleet afhankelijk van de Nijl) blijft de populatie maar groeien en de problemen verergeren. Wanneer je problemen als deze wilt oplossen zal je eerst de overheden aldaar moeten aanpassen, en dat mag niet want dan moet je ingrijpen!!! IN het Westen roepen we graag dat we zuinig moeten zijn met water om vervolgens Ethanol te promoten, als iets bakken met water kost is het wel een litertje Ethanol, Voor één liter Ethanol uit Suiker kan je toch al gauw meer dan 37 gemiddelde douchebeurtjes(13 liter) van nemen. Maar roepen dta je zo begaan bent klinktt veel leuker dan de werkelijkheid.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

buitenhof

Buitenhof en coronavirus tonen hoe leugen en bedrog bij de publieke omroep hand in hand gaan

Wat hebben Buitenhof en het coronavirus met ...

coronavirus

Wetenschappers ontdekken hiv-achtige ‘mutatie’ die coronavirus extreem besmettelijk maakt. ‘100 tot 1000 keer zo efficiënt als SARS’

Het nieuwe coronavirus bevat een hiv-achtige mutatie ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 5 maart
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.