Binnenland

Farmers Defence Force over ’totale leegloop van WEF-zootje’ in Den Haag: ‘Goeie zaak’

Help mee door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

Er zijn behoorlijk wat ontwikkelingen geweest in Den Haag. Het is eigenlijk de totale leegloop van dat hele WEF-zootje. Een goeie zaak, zegt voorzitter van Farmers Defence Force Mark van den Oever in een vlog.

“Nu is het de vraag: hoe gaan we dit in klinkende munt omzetten?” vervolgde hij. “We hebben natuurlijk BBB, maar we hebben ook ons eigen FDF. Hoe moeten wij de komende tijd onze koers bepalen?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Politieke mogelijkheden

FDF heeft verschillende politieke mogelijkheden gekregen. Deze mogelijkheden worden op 14 augustus besproken tijdens een algemene ledenvergadering in Nijkerk.

Bij die vergadering zal de koers van FDF ten aanzien van de Tweede Kamerverkiezingen worden bepaald.

Onacceptabel

Van den Oever zegt tegen de media: “Er liggen mogelijkheden open nu, iedereen kan een partij beginnen. Ik kan er verder nog geen uitspraken over doen. We gaan eerst alle opties bespreken met onze leden.”

Het kabinet biedt geen perspectief voor boeren bij de ‘stikstofcrisis’ en daarnaast is de gedwongen uitkoop van boeren onacceptabel, vindt FDF.

4.8 186 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

154 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
tray de pum
tray de pum
8 maanden geleden

ben van mening dat fdf capabel genoeg is om een eigen politieke partij op te richten,om hun eigen doelen te verwezenlijken,hier draait het immers helaas om in den haag,ieder voor zich ,en ja wie blijft erover voor ons allen…….

Henk
Henk
8 maanden geleden

Er hoort ook gewoon volk in de 2de kamer te zitten, mensen met aantoonbare reële werkervaring, materialistische kennis, een paar met finacieele kennis, etc. aan fantasten hebben we geen behoefte.

———————————————————————————————–

What Does IQ Actually Measure?
https://www.youtube.com/watch?v=FkKPsLxgpuY

Veritasium (14 mln. abonnees)

De rijkste mensen op aarde zijn niet bijster slim, zij scoren erg laag op de index, ergens tussen 70 en 80 en de slimme, hoog intelligente mensen zijn niet echt geintresseerd accumuleren van rijkdom.

Marco
Marco
8 maanden geleden

Ja hoor FDF, blijf lekker vertrouwen op BBB. Als je nu nog niet ziet ben je of dom of blind of je bent niks meer dan gecontroleerde oppositie.

tray de pum
tray de pum
8 maanden geleden

Een land dat zijn soevereiniteit overdraagt aan Brussels en vervolgens een dwaas -timmermans-dit land binnenhaalt uit dat zelfde idiote Brussels,en als een held en al bij voorbaat bombardeert tot minister president,hoeft geen bevrijdingsfeest meer te vieren,het is inmiddels alweer op n sneaky manier bezet.,waarvan acte met het laatste incompetent kabinetje…..

Back to top button
154
0
We lezen graag je reactie!x