Homepagina » Buitenland » ‘Het is net een horrorfilm’: Verpleegster claimt dat coronapatiënten ‘vermoord worden’
verpleegster
Foto: Facebook/Sara NP

‘Het is net een horrorfilm’: Verpleegster claimt dat coronapatiënten ‘vermoord worden’

Een verpleegster die aan de frontlinie van de corona-uitbraak in New York werkt, zegt dat zorgmedewerkers patiënten ‘vermoorden’ door ze aan beademingsapparaten te leggen. Ze omschrijft de situatie als een ‘nachtmerrie’ en een ‘horrorfilm’.

Een vriendin van de verpleegster, Sara NP genaamd, sprak namens haar in een video op Facebook, schrijft de Britse Daily Mail.

De video is hier nog op YouTube te bekijken.

“Voor haar eigen veiligheid kan ze niet naar buiten treden en deze dingen zeggen,” aldus Sara in de video, die volgens haar ‘viraal moet gaan’.

Vermoord

“Ik zal uit veiligheidsoverwegingen geen namen noemen van mensen of ziekenhuizen,” zei ze.

Sara zei dat haar vriendin het woord ‘moord’ had gebruikt om de aanpak van de zorgmedewerkers te beschrijven.

“Mensen zijn ziek, maar ze hoeven niet ziek te blijven,” zei ze. “Ze worden vermoord, ze worden niet geholpen.”

“Dit zijn de woorden van een verpleegkundige die naar New York ging om te helpen. Patiënten worden achtergelaten om weg te rotten en te sterven – dit zijn haar woorden. Het kan niemand wat schelen.”

Weten niet beter

De verpleegster zei volgens Sara dat de patiënten zuurstof nodig hebben, maar in plaats daarvan aan een beademingsapparaat worden gekoppeld of een tracheotomie krijgen.

“De patiënten weten niet beter. Ze hebben geen familieleden bij zich. Ze zijn bang en geven toestemming,” zei ze.

Sara zei dat de hoge druk van de beademingsapparaten barotrauma veroorzaakt en de longen beschadigt.

“Het is een nachtmerrie. Het is net een horrorfilm en ik wil hier geen deel van uitmaken,” citeerde Sara haar vriendin.

Gehersenspoeld

“Soms reanimeren ze mensen niet eens.”

Sara verwees ook naar arts Cameron Kyle-Sidell uit New York, die waarschuwde dat beademingsapparaten schade toebrengen aan ernstig zieke coronapatiënten.

Om zeven uur ’s avonds klappen en juichen mensen vanaf hun balkon voor de zorgmedewerkers.

“We vereren verpleegkundigen die mensen doden als helden,” zei Sara. “Het zijn geen helden en omdat ze zijn gehersenspoeld denken ze dat ze goed werk doen.”

“Er sterven mensen die niet hoeven te sterven.”

[Daily Mail]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
10 maanden geleden

Ik klap helemaal niet voor “zorg” medewerkers.
Ik betaal mezelf scheel aan die achterlijk hoge premie en vind het dus ook vanzelfsprekend dat, als ik het nodig heb, goed geholpen word.
Dus waarom zou ik staan te juichen voor personeel dat de rest van de bevolking probeert te misleiden met leugens?
Hadden ze maar een andere baan moeten zoeken want je weet toch dat als je ervoor kiest om in de verpleging te gaan werken het niet alleen rozengeur en maneschijn is en onderbetaald wordt?
Het is gewoon hun plicht om mensen te helpen die veel geld betalen om geholpen te worden.

Nou Nou
Nou Nou
Reactie op  Peter
10 maanden geleden

U vind dat u veel betaald voor uw zorgpremie, dat zegt waarschijnlijk iets over uw inkomen. Wellicht had U een andere keuze moeten maken wat werk betreft. Dus niet zo zeuren het is uw eigen schuld.

Bataaf
Bataaf
Reactie op  Nou Nou
10 maanden geleden

Maakt niet uit wat je maandelijks binnen haalt.
Zorgpremie is overdreven duur en de zorg wordt minder en slechter. Feit.
Dus gaarne niet zo dom reageren.
Waarom de premie zo duur is kan een ieder zelf bedenken.
Aan alle corona believers.
Wacht maar wat voor hel de wereld gaat worden als wij wakkere mensen niet opstaan en voor MENSEN RECHTEN gaan knokken.
Nu is het kantelpunt.In wat voor wereld wil jij leven?

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
Reactie op  Nou Nou
10 maanden geleden

Nou nou, dat is makkelijk praten. Ken jij hem persoonlijk of weet je de reden waarom hij dit vind? Je probeert slim over te komen, maar vind het nogal vreemde beredeneren.

Ben je in dienst van de staat?

Rob
Rob
Reactie op  Nou Nou
10 maanden geleden

U heeft blijkbaar een goede graaibaan, aangezien u geen probleem lijkt te hebben met de hoogte van de premie voor de zorgverzekering. Heeft u daar toevallig ook uw ziel voor verkocht, net als bankiers, politici en de rest van het systeem? Dat is in essentie wel zo want voor een baan moet je een contract tekenen. In deze wereld van macht en controle kom je alleen maar verder als je schijt heb aan anderen en je jezelf met je ellebogen omhoog werkt. En zo werkt dat op alle lagen van het systeem. De enigen die nog een zekere mate van dienstbaarheid vertonen zijn de medewerkers aan de basis van het (piramide) systeem. Iedereen daarboven is alleen maar zijn zakken aan het vullen., niet door hebbende dat ze deel uitmaken van een agenda van de macht in de top.

Trouwens, bent u helderziende? Kunt u in de toekomst kijken en zien wat er over 1, 5, 10, 20 jaar gaat gebeuren? Nee. Dan bent u zo iemand die de boel om draait en mensen beoordeelt op keuzes in het verleden. In deze wereld zijn de keuzes geen garantie voor resultaten in de toekomst. Maar het is wel duidelijk hoe de wereld in elkaar steekt. Een klein groepje kapitalisten / globalisten heeft bijna de hele wereldwijde welvaart opgeslokt en zo de hele bevolking in de armoede gejaagd. Het is dus geen kwestie van persoonlijke keuzes maar het zit hem in hoe de wereld in elkaar steekt. De politiek is in dienst van het kapitalisme / globalisme, niet in dienst van het volk. De macht structuur is een piramide vorm en hoe hoger u in de piramide zit hoe duisterder het wordt, dat is een feit. Aangezien u niet de financiële problemen lijkt te hebben die Peter wel heeft, zit u hoger dan hem in die piramide. En dus zit u in een duisterder deel van die structuur.. Ik weet niet of ik u moet feliciteren of condoleren met dat feit.

Sebastiaan
Sebastiaan
Reactie op  Rob
10 maanden geleden

Sorry ik word misselijk van jou opmerking @Rob @nou nou, u heeft waarschijnlijk een GRAAIBAAN??? Ik betaal ook de hoofdprijs maar dat is omdat ik een vrouw 2 kinderen en mijn vader moet verzorgen (die heb ik allemaal in huis) en mijn vrouw werkt ook halve dagen, de rest is het huishouden. gelukkig heb ik een goede hypotheek waar ik 350€ minder betaal pm. dan mijn buurman die huurt via de woningbouw.
Hoe durf je zo over Peter te oordelen terwijl je zijn situatie niet kent. Ik neem hier mezelf als voorbeeld mijn wekker gaat tussen 4 en 6 iedere ochtend 2x per week kom ik niet eens thuis anders vaak na 19:00u. Ik werk tussen de 50 en 60u per week en maak 2500-3000km per week in de vrachtwagen zodat jij je bestelde laminaatvloertje aan huis krijgt geleverd of je ingeblikt voedsel in de supermarkt kan kopen.
Voor werken word je in Nederland maximaal gestraft. Gelukkig heb ik nog een redelijke maandelijkse teruggaaf van de belastingdienst over mijn hypotheek zodat ik nog net een beetje normaal kan leven en mijn vrouw en kinderen kan geven wat ze nodig hebben. Pappa is de hele week van huis en Zondag’s mag ik het vlees snijden (ken je die uitdrukking?) Als naar mijn broertje kijk met indicatie wajong 4u per dag werken overal subsidie en teruggaaf voor krijg voel ik mij flink genaait als hard werkende terwijl jullie wss steun lopen te trekken van mijn belastingcenten. Ik zou het ook wel willen hele dag beetje thuis zitten en van de zak van de staat of een ander leven, heerlijk! Maar ik wil ook 2 kinderen die groeien als kool in netjes erbij willen hebben lopen en 1x per jaar vakantie in eigen land.
Voor mijn gezin heb ik ook jaren lang 11 euro per uur verdient, dat nooit meer zeker niet met een gezin en een oudere in huis. Maar wie wil werken in dit land word gewoon keihard genaaid.
Des te meer je werkt, des temeer je moet betalen.

Rob
Rob
Reactie op  Sebastiaan
10 maanden geleden

Wat is het probleem? Zo’n type als nou nou mag wel een ander bekritseren maar mag zelf niet bekritiseerd worden? Als je zelf niet bekritiseerd wilt worden dan moet je ook niet een ander bekritiseren., zo simpel is het. Dat jij je daar over aangesproken voelt zegt iets over jou. Ik richt me immers niet tot jou. Ik heb nergens gezegd dat iedereen die het kan betalen een graaibaan heeft. Daarom zeg ik ook dat eerlijk werk slecht betaald wordt en corruptie beloond. Daar zou je het mee eens moeten zijn als ik je reactie zo lees.

Een groot deel van de mensen in dit land voegt niets toe aan de welvaart. Dat is het enorme leger aan bureaucraten, waar we er veel te veel van hebben. Het is al jaren geleden dat er al geschreven werd dat we een miljoen van hadden, in een land van (toen) 14 miljoen inwoners. Zet dat eens tegenover een mijoenenstad die door een paar honderd individuen bestuurt wordt. Dan vreet dat hele ambtenarenleger in dit land de hele welvaart weg als een sprinkhanenplaag die de oogst vernietigt. Zij produceren niets en profiteren alleen maar van de bevolking die wel productief is. Als hier mensen financieel in de problemen zitten dan zetten ze ambtenarenclubjes op om mensen in de problemen te helpen in plaats van ervoor te zorgen dat die financiële problemen verdwijnen door meer inkomsten. Dat is maar één voorbeeld maar zo zetten ze overal clubjes voor op om die lui bezig te houden. En daarom verandert er ook nooit iets. Het geld verdwijnt in hobbyclubjes in plaats van financiële verbetering. We hebben een complete zieligheidsindustrie op die manier, en niemand gaat er door op vooruit met die sprinkhanenplaag. Ja, alleen zij met hun hobbyclubjes maar niet de mensen die eerlijk werk doen om de dagelijkse belangrijke zaken draaiende te houden.Het zou beter zijn als die clubjes opgeheven werden en het geld gebruikt werd voor hogere lonen. Dan zijn die bureaucraten werkeloos maar misschien dat ze dan met een uitkering in ieder geval nog iets bij zouden dragen vanwege de participatie wet.

Jij scheert ook iedereen over één kam hoor, met je ‘terwijl jullie wss steun lopen te trekken van mijn belastingcenten’. ook weer zo’n opmerking alsof jij alle uitkeringen betaalt. Het gros dat thuis zit, zit niet voor de lol thuis hoor. De kans op een beetje redelijke baan is in deze tijd in feite niet meer aanwezig. Alles is kapot belast, bezuinigd en hervormd. De hele arbeidsmarkt was jaren geleden al gesloopt en daar komt dan nog eens het ‘vrije europa’ bij waar het oosten hier mag komen werken voor een habbekrats. Daar gaan de bedrijven liever mee in zee dan de eigen bevolking een fatsoenlijk inkomen te betalen. En als dat nog niet genoeg is dan hebben we ook nog de Afrikaanse migratie agenda naar Europa. Ja, je werkt hard en bent bijna niets thuis. Maar jij bent wel iemand die de boel draaiende helpt houden en je mag dan zelfs nog blij zijn in deze tijd dat je relatief goed werk hebt want het kan nog veel minder dan waar jij nu zit, vergis je daar niet in. Nog even volhouden. Dit systeem is gedoemd in te storten. Het is een kwestie van tijd en dan moet het wel anders.

freddy
freddy
Reactie op  Sebastiaan
10 maanden geleden

@sebastiaan
mensen die in de wajong zitten, zoals je broer en ik, zitten daar niet zomaar in, dan is er wel wat aan de hand. niet zo makkelijk oordelen, graag.

Hoop
Hoop
Reactie op  Peter
10 maanden geleden

Ik klap voor mensen die niks meer met het kapotmakende slaven systeem te maken willen hebben.

Dick
Dick
10 maanden geleden

Hoe heeft het zover kunnen komen, dat zelfs medisch professionals zich aan protocollen moeten houden die totaal fout zijn en het vervolgens ook nog doen.
Wanneer gaan mensen hun eigen hersens weer gebruiken.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
10 maanden geleden

Dit lees ik niet voor het eerst. Er zal zeker een kern van waarheid in zitten. Dit is erg schadelijk. Verpleegkundige die deze opdrachten moeten uitvoeren. Hoop op de eerste weigeraars!

#stopdelockdown

ster
ster
Reactie op  Laat je niet beïnvloeden
10 maanden geleden

Dan moet je op vier mei om zeven uur op de Dam ervoor zijn hoorde ik van micha kat.

H.J.
H.J.
10 maanden geleden

Als dit op waarheid berust is de wereld nog rotter als menigeen denkt.

Maar het leven is zo simpel, waar rook is is vuur en meten is weten.

In Nederland willen ze niet meten ondanks het Duitse aanbod.

Openheid is voor de Rutteclan een vies woord.

man ó man
man ó man
Reactie op  H.J.
10 maanden geleden

@H.J.

Dit verhaal staat niet op zich en hebben verschillende artsen al verklaard dat patiënten foutief worden behandeld en deze behandelingen mensen doodt. De overheden zijn bezig om vooral zwakkeren en ouderen te ruimen als vee.

Bill Gates heeft zelfs al openlijk toegegeven dat de mensheid gereduceerd gaat worden. Het is het op gruwelijke wijze afmaken van mensen op straat tot in zieken- en verpleeghuizen. Alles geregisseerd en gepland. Geen fabeltjes, maar keiharde realiteit.

Welkom in de sektarische wereld van de namaak joden die de wereld willen overheersen en een zogenaamd goddelijke voorzienigheid hebben. De bijbel is voor hen een satanische gebruiksaanwijzing, geen boek om van te houden of wat over liefde en vrede gaat.

Harry
Harry
10 maanden geleden

Ik ga veel om met verplegend personeel. In het begin werd het standaard protocol uigevoerd die niet werkt bij Corona. Vervolgens is er erg veel tijd overheen gegaan voordat men dit erkende dat dit voor corona niet werkt.

Philip
Philip
Reactie op  Harry
10 maanden geleden

De meeste mensen sterven niet aan/door dat coronavirus maar wel aan andere aandoeningen, dat is nu eenmaal de realiteit…of ze nu besmet zijn al dan niet, milde of geen symptomen, overal zet men corona op.

Dat zelfde geld voor de behandeling van ernstige zieken in de ziekenhuizen, de meeste mensen sterven niet door het virus, maar wel aan/door de verkeerde behandeling.
Die behandeling is gebaseerd op China, Italië (totaal verkeerd) en opgelegd door het WHO (totaal verkeerd want zij baseerden zich op China en Italië)

Optimaforma
Optimaforma
Reactie op  Harry
10 maanden geleden

Dit zijn hoopvolle berichten. Uiteindelijk wordt er wel gepraat. Het kan niet anders dan dat mensen naar buiten komen, al die ervaringen van mensen die stikken in hun eigen vocht, de doodstrijd die men voert. Het lichaam wat vecht tegen de chemisch opgewekte kunstmatige coma voor het het verliest. Stuiptrekkingen die schreeuwen: ga nou eens nadenken en hou op met als een zombie dat hersendode protocol te volgen! Ik zag vanmorgen op cnn toen ik het aanzette dat een trotse vrouw, die altijd hard werkte als verpleegster, haar eigen leven maar had genomen. Dus het is al begonnen. Zometeen komt er eentje die vecht tegen de brute indoctrinatie van degene die goed kunnen leren onthouden maar niet nadenken, en die wint het van de zelfmoordgedachtes. Van de indoctrinatie op de werkvloer. Ik hoop echt dat het geen man is, want vrouwen hebben vrouwen nodig om dit te verwerken. Tsja en dan begint het. Met een boek. Een optreden in een show. Hoe de machine de longen kapot blaast en je vervolgens verzuipt in je eigen snot. Hoe de zombies maar doorgaan met protocollen uitvoeren. Hoe veel er stierven. Hoe lang het duurde voordat men initiatief nam. Het lijkt wel een horrorfilm. Het einde is nog zuurder want het maakt helemaal niet meer uit. De elite verzint desnoods aantallen, die 7 vaccin fabrieken van Gates gaan zichzelf niet betalen en dus gaat die naald er gewoon bij IEDEREEN in. Anders geen baan. Geen school. Geen deelname meer aan de maatschappij. En voor die tijd zal elk greintje van autonoom nadenken de grond in worden getrapt

RvS
RvS
10 maanden geleden

Uit welke kliniek is zij ontsnapt???
Of is dit soms een slecht bedachte ‘eind examen’ opdracht of zo van een 1 of ander film academie?

jac
jac
Reactie op  RvS
10 maanden geleden

U moet eens zoeken naar kraamvrouwenkoorts.
De Hongaarse arts Semmelweis heeft jaren verkondigd, waarom
er zoveel vrouwen stierven in het kraambed.
Achteraf bleek ook deze arts gelijk te hebben, nadat hij voordien
voor gek werd uitgemaakt.

Trouwens klappen , dat moeten we doen voor alle buitenlanders,
die in land en tuinbouw werken, om ons van voedsel te voorzien
Hard en zwaar werk, waarvoor bijna geen enkele Nederlander
voor te vinden is. Kijken wat er straks gebeurt als de voedselprijzen
de pan uit rijzen

ster
ster
Reactie op  jac
10 maanden geleden

Men heeft al voorspelt dat het voedsel op de bon gaat. Tja dat krijg je als je de boer kapot maakt.

Straalmans
Straalmans
Reactie op  ster
10 maanden geleden

De boer is allang geen boer meer zoals vroeger. Hij is nu een soort industrieel. Gedwongen om dat te worden.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
10 maanden geleden

Ik kan me niet voorstellen dat zorgprofessionals hier bewust willens en wetens aan mee zouden werken. Ik denk overigens wel dat het gebeurd maar dus onbewust.
Wel vind ik dat indien je als zorgprofessional informatie hebt en woorden als moord gebruikt dit via een advocaat bij het OM zou moeten deponeren. Dat kan overigens anoniem via een zg artikel 8 procedure. Informatie achterhouden over moord is eveneens strafbaar. Daarnaast toont het je medemenselijkheid om naast werkweigering op basis van gewetensbezwaren, daar dus gerechtelijke stappen in te ondernemen. Een advocaat kan je de anonimiteitsprocedure uitleggen en het zg klokkenluiders beginsel uitleggen. Zo werkt het in de US ook.

ProAsfalt
ProAsfalt
10 maanden geleden

Dit is in wezen hetzelfde dat wat in Nederland geschiedt.
Weet u nog? De teruggefloten huisarts die succesvol patiënten heeft behandeld met hydrochloroquine, zink en azitromycine?
Wat is hier de gedachtegang achter? Moeten mensen onnodig naar het ziekenhuis, en nog erger, onnodig aan de beademingsmachines worden gelegd met 80% sterftekans? Boris Johnson is behandeld met een zuurstofmasker. Ook hiervan zijn onderzoeken dat dit veel beter is. Waarom worden hier mensen aan beademingsapparatuur gelegd?

Waarom blijft het slechts bij berichtgeving hierover?

Waarom worden hierover geen keiharde Kamervragen gesteld? Waarom gaat de MSM journalistiek hierop niet volledig los?

Jensen had gisteren ook nog een artikel, ik meen uit de VS, dat hydrochloroquine helpt. Niet voor de volle 100% maar 90%. 90% minder ziekenhuisopnames en IC opnames. Dat betekent per definitie Einde Lockdown.

En dit is in diverse buitenlandse onderzoeken aangetoond. Deze huisarts heeft et zelf niet verzonnen maar heeft het van buitenlandse onderzoeken/ literatuur gehaald. Derhalve is deze terugfluiting des te opmerkelijker.

Willen politici vasthouden aan de Lockdown? Laatste dreigement van dictator M. Rutte: als het in het straatbeeld te druk blijft dan gaan de kappers niet open. Gisteren in de Telegraaf. Hoezo, gaan de Kappers niet open als het te druk is in het straatbeeld? Levert het passeren van een persoon met een duur van een paar seconde onevenredig meer aan besmettingen op? Neen, want dat is indirect gedebugd door Maurice de hond een paar dagen geleden in “Voor de Ommekeer / De Nieuwe Wereld” youtubekanaal. https://www.youtube.com/watch?v=-Ni2lBVp0XY

Er is zoveel nieuwe data (en werkzame medicijnen) dat een lockdown totaal niet meer gerechtvaardigd is en toch zitten wij er met zijn allen vrolijk in gelet op de peilingen. Meer dan ruime meerderheid is het er mee eens. de VVD wordt beloond met + !15! zetels. Dan is er één zekerheid: de lockdown is voorlopig niet ten einde.

Wat is er aan de hand? Waarom laat het volk zich niet beter informeren?

freddy
freddy
Reactie op  ProAsfalt
10 maanden geleden

eindelijk eens een goed geformuleerde en onderbouwde reactie hier. eens een keer niet al die nwo- en bilderbergheisa, maar to the point en betreffende het onderwerp. dat leest tenminste goed en staat niet bol van de al reeds ingenomen posities. prima, proasfalt, ookal ben ik niet voor meer asfalt

ster
ster
Reactie op  ProAsfalt
10 maanden geleden

Ook liet jensen.nl een paar aflevingen terug zien dat in Zweden dat gewoon open is dat daar minder doden zijn gevalen als in NL en Frankrijk.
Wat de bedoeling is,, dat we wennen aan bedekt rond te lopen en geen cafe meer binnen gaan en afstand houden van elkaar. We gaan wennen naan de islam,, Dan mogen we nog een spuit krijgen van onze Billy en bekijk hiervoor aflevering van jensen nummer 127,, dan weet je waarom we die gaan krijgen.

salvar
salvar
10 maanden geleden

reduceren , dat weet je toch?
als iemand het nog niet snapt , dan nog een keer het veranderd nooit meer.

1). gewoon griep wordt opgepompt tot iets vreselijks (niet bedoeld voor mensen die sterven) .
2). de wereld althans de economie moet en zal kapot.
3). alle idioten (de meesten zullen het wel gezien hebben) stoelen in de bussen afschermen met lappen plastic en de kapster(s) doen ook mee.
4). steeds het verschuiven van de datum tot de herfst en dan komt de nieuwe golf en wordt je nog meer beknot of te wel opgesloten.
5). de ouderen worden dan verder kapot gemaakt en de elite zou zeggen opgeruimd staat netjes.
6). de economie is nu al totaal kapot wordt niets meer.
7). straks allemaal lekker die app op je mobiel onder het mom van corona en ze kunnen je overal volgen.
8). een maatschappij waar ik echt niet in wil leven , iemand een pilletje voor mij.

Krikkem
Krikkem
10 maanden geleden

rode of blauwe pil?

x

Check Also

baudet

Baudet: ‘Corona is laatste stap naar wereldstaat’

Corona wordt gebruikt door wereldleiders om maatregelen ...

who

Advocaten slepen WHO voor rechter wegens ‘misleiding van de wereld over corona-uitbraak’

Een groep advocaten bereidt zich voor om ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

31
0
We lezen graag je reactie!x