Great ResetBinnenland

Europarlementslid eist dat Nederland samenwerking met World Economic Forum onmiddellijk stopzet

Help door dit artikel met anderen op je socials te delen!

De Raad van State heeft de bouwvrijstelling geschrapt. Die zou niet voldoen aan het Europese natuurbeschermingsrecht. Bouwprojecten mogen niet meer automatisch toestemming krijgen om tijdelijk stikstof uit te stoten.

De uitspraak kan gevolgen hebben voor de hele bouwsector. Per project moet weer een stikstofberekening worden gemaakt. Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) vindt de uitspraak ‘verschrikkelijk’. “Met het schrappen van de bouwvrijstelling gaat de Nederlandse samenleving verder op slot.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Lariekoek

“De Raad van State vindt de door de Europese Unie verzonnen stikstofnormen belangrijker dan de belangen van onze burgers, boeren, vissers, bedrijven en bouwsector,” stelt De Graaff.

Volgens hem is de Nederlandse overheid schuldig aan dit debacle. “De overheid weet dondersgoed dat de stikstofnormen van de EU gebaseerd zijn op drijfzand. Het is lariekoek die alleen tot doel heeft om boeren, bedrijven en burgers hun bezit en werk af te nemen zodat ze totaal afhankelijk worden van de overheid.”

Marionet van het World Economic Forum

Voor De Graaff is het dan ook overduidelijk dat de Nederlandse overheid en rechtspraak niets meer zijn dan een marionet van het World Economic Forum. “Geheel in lijn met de WEF-slogan ‘You’ll own nothing and you’ll be happy’ wordt onze welvaart, cultuur en rechtsstaat in sneltreinvaart afgebroken. Als we niet onmiddellijk in verzet gaan, zijn wij als burgers gevangen in een permanent dictatoriaal systeem.”

De Graaff eist dan ook dat Nederland onmiddellijk de samenwerking met de EU en het WEF stopzet. In afwachting daarop roept De Graaff op alle dictaten uit Brussel te negeren. “Hongarije bewijst dat door de Europese dictaten te negeren je van een hoop ellende gevrijwaard blijft. Van een ongelimiteerde instroom asielzoekers, tot het verliezen van je eigen cultuur en identiteit door deze stikstof-ellende en hogere energieprijzen.”


4.9 150 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Steven
Steven
1 jaar geleden

Ze zijn niet voor niks bezig om te kijken hoe ze de PVV en FdV kunnen verbieden. Deze partijen zijn een doorn in het oog van de totalitaire elite.
De burgers worden door de PVV en FvD wijzer gemaakt dan men zou willen, en zet burgers aan tot nadenken wat de overheid maar al te graag voor iedereen wil doen.
Als je als burger nog zelf na kan denken dan ben je een gevaar voor de samenleving is de redenatie.

Henk
Henk
1 jaar geleden

Een NEXIT zou beter zijn.

Mary
Mary
1 jaar geleden

Wef met die corrupte bende!

PH-TVR
PH-TVR
1 jaar geleden

mijn steun heeft hij.
NEXIT

Back to top button
108
0
We lezen graag je reactie!x