Mens en Dier

Volgens VVD’er Tielen bestond het betoog van Gideon van Meijeren voor 84,2 procent uit onzin, kijk naar zijn reactie

Help door deze info met anderen op je socials te delen!

Het kabinet staat op het punt om de totale controle over ons volksgezondheidsbeleid over te dragen aan de WHO.

Daarnaast wordt – volledig in lijn met Agenda 2030 en de wensen van het World Economic Forum – een zogenaamde One Health-benadering geïmplementeerd, op grond waarvan uitdrukkelijk ook zaken als klimaatverandering, vermindering van biodiversiteit, veehouderij, voedselproductie en internationaal reizen als potentiële gezondheidsrisico’s worden beschouwd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Kortom: alles wat wij als mensen doen of laten, kan straks door de WHO worden aangemerkt als een potentiële bedreiging voor de volksgezondheid, waarna de WHO vrijheidsbeperkende en mensonterende maatregelen kan voorschrijven.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ga hier níet mee akkoord

Gideon van Meijeren hield woensdag tijdens het debat een vurig pleidooi tegen de voorstellen die op tafel liggen.

Hij wees erop dat de WHO opereert in de schaduw van een globalistische elite en wordt gedreven door private organisaties zoals de Bill & Melinda Gates Foundation, de Rockefeller Foundation, grote spelers uit de farmaceutische industrie, personen en organisaties die vooral uit zijn op meer geld, meer macht en zeker niet het belang van de volksgezondheid bovenaan hun prioriteitenlijstjes hebben staan.

Het Kamerlid deed een dringend beroep op het demissionaire kabinet: ga hier níet mee akkoord.

Ronde 1: Paternotte

Zijn inbreng maakte veel los. Eerst kwam D66-Kamerlid Jan Paternotte naar voren. Hij ging niet in op de inhoud van het betoog en begon weer over vermeende Russische betalingen. “Je kunt hier van alles roepen over internationale financieringsstromen en wat er allemaal voor duisters gebeurt, maar als je dan bij het debat over signalen dat het in Nederland ook gebeurt, niet eens komt opdagen en alleen maar verdachtmakingen hier komt uiten en niet voor het voorstel stemt om in Nederland daar onderzoek naar te doen, dan verlies je alle geloofwaardigheid,” beet Paternotte hem toe.

Van Meijeren zei dat het nogal ironisch is dat Paternotte begint over verdachtmakingen. “Dat hele debat stond in het teken van valse beschuldigingen, verdachtmakingen en roddels.”

In plaats van dat Paternotte mij nu gaat beschuldigen van verdachtmakingen, zou het gepaster zijn als hij even zijn excuses aanbiedt voor de valse verdachtmakingen die de heer Paternotte heeft geuit aan het adres van Forum, aldus Van Meijeren.

Het D66-Kamerlid beweerde met droge ogen dat hij ‘geen enkele’ verdachtmaking heeft geuit en beschuldigde Van Meijeren en passant van het uiten van ‘complotten’ over internationale, duistere financieringsstromen.

Ronde 2: Tielen

Nadat Paternotte was afgedropen, kwam VVD-Kamerlid Tielen opdraven. Zij beweerde onomwonden dat het betoog van Van Meijeren voor 84,2 procent uit ‘totale onzin’ bestond. “Kunt u alstublieft nu even aangeven wat er niet juist is aan wat ik zojuist gezegd heb? Ik citeer hier uit de documenten die ik voor me heb liggen, dus de enige die hier desinformatie verspreidt, is mevrouw Tielen,” hield Van Meijeren haar voor.

“Ik zie dat ze blijft zitten, dus daarmee acht ik mijn gelijk bevestigd.”

Ronde 3: Bushoff

GroenLinks-PvdA-Kamerlid Bushoff vatte zijn inbreng op een wel heel creatieve manier samen. “Er is sprake van een soort samenzwering, een soort geheime samenwerking tussen meerdere mensen met een kwaadaardig doel,” las hij op van zijn mobieltje.

Volgens Bushoff slingert FVD ‘verdachtmakingen’ en ‘complotten’ de wereld in.

Van Meijeren benadrukte nog eens dat het heel onverstandig is om macht over te dragen naar de WHO omdat die voor het grootste deel wordt gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation, de Rockefeller Foundation, Gavi en andere grote partijen uit de farmaceutische industrie.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 227 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wouter B
Wouter B
1 maand geleden

Haha de tweede kamer heeft dus nog niet door dat ze straks evengoed voetvolk zijn… Ze worden overgenomen door a.i…. ze denken door de hielen van de masters te likken veilig te zitten. Maar zij zijn degenen waar ze straks het eerst vanaf willen. Het graaien zal ook een pak moeiljker zijn wanneer de cbdc’s er zijn en wetten worden dan via een computer gedicteerd. De politieker is straks overbodig. Hij gaat nog schreeuwen om hulp… En er is 1 kaart nog altijd niet gespeeld. En vermoed dat binnenkort alle remmen losgaan van de echte controllers ze hebben bijna alles wat ze moeten hebben om los te gaan

Nemo
Nemo
1 maand geleden

Dat is nou een volksvertegenwoordiger! En ben trots dat ik op deze held heb gestemd. Pak ze Gideon ! 💯👌

Annette
Annette
1 maand geleden

WAT ben ik blij, dat ik, net als vanaf de oprichting van Forum voor Democratie, de laatste keer in november weer op hun gestemd heb!

Natuurlijk is het absoluut ongelooflijk jammer, dat DE oppositiepartij bij uitstek, zó gedecimeerd is.

Maar….. gelukkig kunnen WIJ nog steeds genieten van de vlijmscherpe betogen van Gideon en Pepijn.

Héél eerlijk: ik moet er niet aan denken, dat zij er niet meer zouden zijn. Dan is het, denk ik, over en uit!

Wat betreft Jan Paternotte: die snotneus kan niet eens inhoudelijk ingaan op ALLES, wat Gideon naar voren brengt. Zéér waarschijnlijk weet hij dondersgoed waar Gideon het over heeft, maar ja…. dat mag natuurlijk onder geen beding bij het grote publiek bekend raken. Onze groep weet dat natuurlijk al JAREN.

Dan dat rare mens van een Tielen: zij weet evenmin (of wel?) waar zij het over heeft. Vooral die 84,2%. Waar HAALT zij dat nu weer vandaan?

En die Bushoff van GroenLinks/PvdA: komt niet verder dan iets van zijn mobieltje aflezen.

Weten jullie wat ik denk?

ALLES wat die kanjers van Forum de afgelopen maanden naar voren hebben gebracht, altijd goed onderbouwd en volledig transparant, heeft heel wat positiefs gebracht.

Er wordt momenteel onderzoek gedaan naar de eigen gelederen binnen het politieapparaat, want er zouden veel medewerkers zijn, die overtuigd zijn, dat er een buitenlandse groep bestaat met kwalijke bedoelingen.

DAT is nog eens goed nieuws! Dat dat ook daadwerkelijk het geval is, is voor ons, wakkere lezers van nfn, natuurlijk absoluut geen verrassing. Dat weten WIJ al jaren.

Eén ding staat voor mij als een paal boven water: Gideon en Pepijn staan beiden mijlenver, qua intelligentie, vandaan van dat zootje ongelooflijke nietsnutten in de Tweede Kamer.

NooT
NooT
1 maand geleden

Van Meijeren is een kei, maar we schieten er geen reet mee op, want de democratie is dood.

Back to top button
109
0
We lezen graag je reactie!x