Homepagina » UFO » Aantal UFO-meldingen Zuid-Afrika fors gestegen
Aantal UFO-meldingen Zuid-Afrika fors gestegen

Aantal UFO-meldingen Zuid-Afrika fors gestegen

Zuid-Afrikanen zien voor de kust van Kaapstad steeds vaker ongeïdentificeerde vliegende objecten.

Volgens de oprichter van een lokaal UFO-meldpunt is het mogelijk een teken dat de inwoners van de Moederstad in de gaten worden gehouden door wezens van een andere planeet. Dat meldt de Britse Daily Telegraph.

Gert Jordaan, oprichter van UFO Research of South Africa (UFORSA), zei dat veel mensen tussen 21 en 27 februari felle oranje lichten en vlammen in de lucht hebben gezien.

Supergeheim vliegtuig

“Hoewel meteorieten oranje kleuren veranderde de richting en snelheid van de objecten in sommige gevallen heel plotseling,” zei hij. “Sommige objecten bleven zelfs minutenlang hangen. Mogelijk doet zich een UFO-fenomeen voor in het gebied rond Kaapstad.”

Jordaan legde uit dat het een supergeheim vliegtuig zou kunnen zijn geweest. “Een andere mogelijkheid is dat leven van een andere planeet ons onderzoekt om contact te maken en kennis aan te bieden,” voegde hij toe.

Astronoom Nicole Loaring van de Sterrenwacht in Zuid-Afrika vertelde de krant dat de waarnemingen hoogstwaarschijnlijk zijn te verklaren als meteorietenregens, zwermen van meteoren die vaak afkomstig zijn van stof en gruis dat achtergelaten is door kometen.

Reddingsactie

Ze voegde toe dat mensen zich sinds alle voorspellingen van het einde van de wereld meer bewust zijn geworden van zaken die zich voordoen in het luchtruim. “Als ze een licht zien denken ze dat het einde van de wereld nabij is,” zei Loaring.

Op zondag 24 februari werd een reddingsactie op touw gezet in Port Alfred in de provincie Oost-Kaap nadat mensen hadden gezien hoe een vliegtuig in zee was gestort. Er werden reddingsboten ingezet en de burgerluchtvaartautoriteit informeerde bij vliegvelden of ergens een vliegtuig werd vermist.

Er werden geen wrakstukken aangetroffen en ook waren er geen vliegtuigen vermist. Het blijft vooralsnog onduidelijk wat de getuigen hebben gezien. Ze zagen naar eigen zeggen een object dat op een vliegtuig leek en richting de aarde viel, voordat het uit het zicht verdween.

Bron: Telegraph.co.uk

Gerelateerd:

 Vond je dit belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

5 reacties

 1. heel leuk in elkaar gedraaid,hoeveel onzin slikt de massa nog,voor dat zij eindelijk wakker worden,altijd gedacht dat kaapstad richting zuidpool ligt ,en de van buiten de aarde afkomstigge objecten via dat gebied hier vaak naar binnenkomen.en als het driehoekige vliegtuigen zijn dan zal het wel weer een poppenkast oefening zijn van .vul zelf maar in. om een z.g alien invasie tegen te houden,.

  0 likes
 2. Ach gossie we weten al lang dat ufo’s er zijn. Kijk maar eens naar docu’s over Egyptenaren en Zuid Amerika. Lastig hoor om die zware stenen zo secuur neer te leggen. Om dit neer te zetten als mensen die werkten met koperbijtels is net zo’n nonsens als geloven in het feit dat zware (vol met snuggere staalconstructies) volgezette wolkenkrabbers met een vliegtuig ineen kunnen storten en wel rechtstandig op de grootste weerstand. Als je dat gelooft moet je ofwel Owelliaans zijn of gehersenspoeld. Gaarne reactie.

  0 likes
 3. Door verschillen in de temperatuur van luchtlagen, zou het mogelijk kunnen zijn dat mensen dingen zien, die in werkelijkheid natuurlijk te verklaren zijn.Men noemt dit een “Fata Morgana”(luchtspiegeling)Dit is een optisch fenomeen dat het resultaat is van temperatuurinversie, een verschijnsel waarbij er grote temperatuurverschillen bestaan tussen verschillende luchtlagen. Lucht is een zeer slechte warmtegeleider, er treedt nauwelijks vermenging op zolang er geen noemenswaardige wind staat. Het (horizontale) scheidingsvlak tussen deze luchtlagen met verschillende temperatuur en daardoor ook met een verschillende brekingsindex voor licht, kan zich zo onder specifieke omstandigheden als SPIEGEL gaan gedragen. Ook kan de luchtlaag met de laagste temperatuur zich zo als LENS gaan gedragen.Dit kan de verklaring zijn, waarom die mensen het vliegtuig(UFO) in zee zagen storten.

  0 likes
 4. [quote name=”Aardebewoner”]Ach gossie we weten al lang dat ufo’s er zijn. Kijk maar eens naar docu’s over Egyptenaren en Zuid Amerika. Lastig hoor om die zware stenen zo secuur neer te leggen. Om dit neer te zetten als mensen die werkten met koperbijtels is net zo’n nonsens als geloven in het feit dat zware (vol met snuggere staalconstructies) volgezette wolkenkrabbers met een vliegtuig ineen kunnen storten en wel rechtstandig op de grootste weerstand. Als je dat gelooft moet je ofwel Owelliaans zijn of gehersenspoeld. Gaarne reactie.[/quote]
  het is zinloos slapende schapen, wakker te maken,jij wordt toch niet geloofd.dus gaan zij in ontkenning .of zo als hw hierboven rationele verklaring zoekende.maar een troost zelf zag ik 50 jaar geleden 2 ufo vlak naast het schip uit het water komen en even later weer er in gaan, met een snelheid, onvoorstelbaar ,en zonder dat er een druppel water opspatte,maar ja toen werd je al helemaal niet geloofd.

  0 likes
 5. [quote name=”pietje bell”][quote name=”Aardebewoner”]Ach gossie we weten al lang dat ufo’s er zijn. Kijk maar eens naar docu’s over Egyptenaren en Zuid Amerika. Lastig hoor om die zware stenen zo secuur neer te leggen. Om dit neer te zetten als mensen die werkten met koperbijtels is net zo’n nonsens als geloven in het feit dat zware (vol met snuggere staalconstructies) volgezette wolkenkrabbers met een vliegtuig ineen kunnen storten en wel rechtstandig op de grootste weerstand. Als je dat gelooft moet je ofwel Owelliaans zijn of gehersenspoeld. Gaarne reactie.[/quote]
  het is zinloos slapende schapen, wakker te maken,jij wordt toch niet geloofd.dus gaan zij in ontkenning .of zo als hw hierboven rationele verklaring zoekende.maar een troost zelf zag ik 50 jaar geleden 2 ufo vlak naast het schip uit het water komen en even later weer er in gaan, met een snelheid, onvoorstelbaar ,en zonder dat er een druppel water opspatte,maar ja toen werd je al helemaal niet geloofd.[/quote]
  Dat komt omdat ze het water niet raken, en dus niet verstoren. Net zo min als dat ze de lucht raken en dus wrijving hebben (hitteproblemen en weerstand). Nee ze gebruiken andere manieren die we zelf ook langzaam beginnen te begrijpen en daarom hebben we verschillende modellen rondvliegen die net zo makkelijk een 90 graden bocht kunnen maken enz enz. Daarom is het tegenwoordig steeds lastiger om vast te stellen of het onze ruimte familie is of niet.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Waarom de afslankindustrie liegt om je dik te houden

Een dieet is het slechtste dat je ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

journaliste

Pedofielen in het parlement. De explosieve documentaire van deze journaliste legt alles bloot

De Britse journaliste en filmmaakster Sonia Poulton ...

geoloog

Geoloog onderzoekt alle warme en koude periodes van de afgelopen 800.000 jaar en achterhaalt oorzaak klimaatverandering (nee, het is niet CO2)

Geoloog Don J. Easterbrook heeft een boek ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 5 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.