Gezondheid

Axe deospray heeft zelfde effect als zenuwgas

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het schoolbestuur van een middelbare school in Pennsylvania wil dat de leerlingen minder deodorant gaan gebruiken.

Eén van de leerlingen van de Freedom High School in Bethlehem werd onlangs naar het ziekenhuis overgebracht nadat hij was blootgesteld aan Axe deospray.

Het schoolbestuur roept scholieren op Axe tijdens schooluren niet langer te gebruiken als deodorant of parfum. De fabrikant van Axe, Unilever, zegt het incident te zullen onderzoeken. In een verklaring zei het bedrijf dat de veiligheid en het welzijn van gebruikers ‘altijd voorop staan’ en dat bezorgde consumenten het gratis nummer op de achterzijde van de verpakking zouden moeten bellen.

Medewerkers van de school zeggen dat de leerling zeer allergisch is voor de deospray. Het was niet duidelijk welke chemische stof de allergische reactie heeft veroorzaakt. De scholier, de 15-jarige Brandon Silk, volgt nu thuisonderwijs.

Brandon kreeg onder meer last van een verstopte keel en uitslag op zijn armen toen hij de geur van Axe inademde. Hij werd daarop behandeld met verschillende soorten steroïden.

Mensen die allergisch zijn voor parfum of deodorant kunnen last krijgen van onder meer niezen, waterige ogen, hoofdpijn, concentratieproblemen, duizeligheid, ademhalingsproblemen en huidreacties zoals jeuk, netelroos en eczeem.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Bron: Gawker.com via AP

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
DingieM
DingieM
9 jaren geleden

Paar jaar geleden kreeg ik spontaan chemische brandwonden van Fa spray deodorant. Daarna meteen gestopten de huid ziet er weer bijna als nieuw uit. Gebruik nu altijd een roller. Die Nivea met “zilver” lijkt niet schadelijk voor die paar maanden dat ik het al gebruik.

H. Liter
H. Liter
9 jaren geleden

Ja duh, de Illuminati van Unilever (producent van o.a. Axe) hebben oude Duitse wetenschappers in dienst en die schijnen nog het één en ander te weten van zenuwgassen.
Groetjes Harrie.

iep
iep
9 jaren geleden

[quote name=”DingieM”]Paar jaar geleden kreeg ik spontaan chemische brandwonden van Fa spray deodorant. Daarna meteen gestopten de huid ziet er weer bijna als nieuw uit. Gebruik nu altijd een roller. Die Nivea met “zilver” lijkt niet schadelijk voor die paar maanden dat ik het al gebruik.[/quote]
Aluin werkt ook goed.

pepsi
pepsi
9 jaren geleden

Ik ben sinds kort ook gestopt met het gebruiken van Axe. O.a. omdat ik weet dat de top man van Unilever altijd bij de Bilderberg conferenties is. Unilever beheert de volgende merken:

http://www.unilever.nl/merken-in-actie/bekijk-onze-merken.aspx

Voor de mensen die niet weten wat Bilderberg inhoudt:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Bilderbergconferentie

Micha Kat over Bilderberg:
( http://www.klokkenluideronline.is )

http://www.youtube.com/watch?v=G4jUlPYXN6k

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

37
0
We lezen graag je reactie!x