Mens en Dier

Europarlementariër waarschuwt voor gevaar van Frans Timmermans: ‘Laat deze waanzin sneller stoppen’

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social media te delen!

In een videobericht waarschuwt Marcel de Graaff, lid van het Europees Parlement voor Forum voor Democratie, voor het gevaar van klimaatactivisten.

“Er komen weer Tweede Kamerverkiezingen aan en met deze verkiezingen komt ook klimaatprediker Frans Timmermans terug naar Nederland, ongetwijfeld om het klimaat te redden en ons te verbinden,” zegt de Graaff.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Sprookjes

Hij waarschuwt de kiezers dan ook: “Alle sprookjes die worden verteld door Timmermans en de rest van de klimaatgelovigen, leiden uiteindelijk naar armoede en minder vrijheid. En dat betekent: ze pakken onze auto af, onze vakanties naar het buitenland, een lekker warm huis, je moet maar met een dikke trui of jas op de bank zitten omdat de verwarming uit moet en duizenden gezinnen kunnen nog maar één keer per week douchen om water te besparen.”

“Dit terwijl de aarde niet opwarmt, de poolkappen niet smelten en de natuur floreert. En zelfs stikstof blijkt geen probleem, nu wetenschappelijk onderzoek in opdracht van het Mesdag Zuivelfonds heeft aangetoond dat er geen aantoonbare verspreiding is van stikstof door agrarische piekbelasters buiten een straal van 500 meter,” benadrukt De Graaff.

Dat geld komt van u

Voor het Europarlementslid is het dan ook klip en klaar waarom de klimaatactivisten de burgers blijven tiranniseren. “Om de zakken te vullen van hun vriendjes die windmolens, warmtepompen en zonnepanelen maken. Het geld komt bij de bedrijven waar links de vinger in de pap heeft en de aandelen in de zak. En dat geld komt van u,” benadrukt De Graaff.

“Dat we kindjes in de kobaltmijnen laten werken om accu’s voor elektrische auto’s te maken, zien ze gewoon even allemaal door de vingers. En dat ze zelf met het vliegtuig van de ene klimaattop naar de andere vliegen idem dito. En dat windmolens niet te recyclen zijn en dus in zijn geheel onder de grond worden begraven, geen haan die ernaar kraait.”

“Het heeft tientallen jaren geduurd voordat de ontwikkelingshulp-geldmachine ontmaskerd werd, laat deze klimaatwaanzin sneller stoppen,” besluit de Europarlementariër.

4.8 242 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
blere
blere
5 maanden geleden

Het kiessysteem moet veranderen anders verandert er niks helaas.

Mar
Mar
5 maanden geleden

Niemand stemt op hem, maar gaat het winnen. Dus verloren zaak. Wef zorgt hiervoor. Dus stemmen heeft geen zib. Stem al jaren fvd vind het nergens terug.

Gea
Gea
5 maanden geleden

Het is hartverscheurend hoe die zogenaamde klimaat deskundige bezig zijn. Afgelopen week zijn wij in de Brabantse Peel geweest en het was daar prachtig inclusief de heide die daar groeide. Toen wij onderweg naar huis waren zagen we een weiland vol met zonnepanelen en alles was geel en verdord en er was geen levend wezen te bekennen. Om te janken!

Jammer
Jammer
5 maanden geleden

Er is maar 1 manier om die fascisten te stoppen, wij moeten dat gezamenlijk gaan doen. Werk niet langer mee aan hun misdaden tegen de bevolking, stem dus ook niet langer meer op die linkse kliek. En stop de Europese unie, laat je niet langer uitkleden door die ongekoze maffia club van zakkenvuller ‘s.

Back to top button
84
0
We lezen graag je reactie!x