CoronaBuitenland

Autopsies bevestigen: ‘We zien de vingerafdruk van het vaccin overal in het lichaam’

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

De coronavaccins injecteren genetisch materiaal in menselijke cellen, waarna het genetisch materiaal het spike-eiwit begint te produceren. We produceren dus zelf dit gevaarlijke eiwit. Het genetisch materiaal is verpakt in lipide nanodeeltjes, piepkleine vetbolletjes. Op de plek in het lichaam waar ze terechtkomen, installeren ze de genetische code voor het spike-eiwit, legde de Amerikaanse internist en cardioloog Peter McCullough vorige week uit tijdens een bijeenkomst.

Nadat het lichaam het spike-eiwit begint aan te maken, valt het immuunsysteem dit lichaamsvreemde eiwit aan. Onze eigen cellen worden aangevallen. We hebben nog nooit eerder vaccins gehad die dit doen, benadrukte McCullough.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Overal in het lichaam

De lipide nanodeeltjes komen overal in het lichaam terecht. Bij sommige geluksvogels blijft een groot deel van de nanodeeltjes achter in de arm. Zij ervaren alleen wat pijn op de prikplek. Bij veel andere mensen verspreiden ze zich door het lichaam, aldus de internist.

Autopsies die zijn uitgevoerd in Oostenrijk en Duitsland hebben aangetoond dat bij mensen die kort na vaccinatie zijn overleden de vingerafdruk van het vaccin overal in het lichaam kan worden gevonden. “In het brein, in het hart, in het beenmerg, in de voortplantingsorganen, in de lymfeklieren,” zei McCullough.

Erg verontrustend

“We hebben nog nooit eerder een vaccin gehad dat naar het menselijk brein gaat. We hebben nog nooit eerder een vaccin gehad dat naar het menselijk hart gaat. Dit is zeer verontrustend,” voegde hij toe.

4.8 112 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marco
Marco
2 jaren geleden

Dat het malieveld nog steeds niet volstaat met boze gevaxxten, betekend dat het nog steeds niet doordringt wat voor rommel er bij ze is ingespoten.

Annette
Annette
2 jaren geleden

WAAROM wordt er, zelfs door gerenommeerde artsen als Peter McCullough NU nog steeds gesproken over VACCINS?

Vanaf het begin was toch al duidelijk, dat het hier niet ging om een vaccin, maar om een experimentele gentechinjectie?

Ik vind het echt behoorlijk verwarrend, dat artsen die toch béter weten, nog steeds praten over vaccins in het verleden en huidige “vaccins”, die helemaal geen vaccins zijn.

Natuurlijk is voor ONS allemaal klip en klaar, dat deze wereldwijde uitrol van gentechinjecties NOOIT ook maar iets te maken heeft gehad met onze gezondheid.

Daar schrijf ik ook verder niets meer over, want dat is inmiddels een uitgekauwd verhaal.

Even off topic:

Ik kwam net meerdere berichten tegen op Telegram, die echt wel verontrustend zijn:

Op de Texelse stranden zijn grote, volwassenen Jan-van-Genten dood aangespoeld. Er is in eerste instantie door onderzoekers geen duidelijke oorzaak te vinden.
Dit deed mij onmiddellijk denken aan die groep vogels, die dood uit de lucht vielen in de buurt van de A2. Ik dacht dat dat vorige maand was.

Verder, met dank aan de idioten die vinden dat wij van het gas af moeten en alles maar elektrisch moeten doen, een bericht dat Liander oververhitting verwacht wat betreft het elektriciteitsnet.
Geen verrassing uiteraard.

Als laatste zag ik een berichtje, dat Emmanuel Macron in de eerste ronde van de Franse verkiezingen vóór Marine LePen “zou” staan.
Voor mij leek het een beetje als de geschiedenis die zich herhaalt. In navolging van de Amerikaanse verkiezingen, waar Donald Trump duidelijk de favoriet was, maar tóch de verkiezingen verloor.
Nu zou Macron dus de grootste kans hebben en dát, terwijl Marine LePen duidelijk favoriet zou zijn.

Duidelijk is voor mij, dat niets is wat het lijkt. IK kan mij niet voorstellen, dat Macron een meerderheid zou kunnen behalen. Hooguit alleen maar als alle stemmende Fransen suïcidaal zijn.

Spooky
Spooky
2 jaren geleden

En wat wordt er gedaan met al die info wat er allemaal naar buiten komt?
NIETS!

MdeFilosoof
MdeFilosoof
2 jaren geleden

Berouw komt na de zonde. En zoals Thomas van Aquino het omschreeg behoort deze zonde tot de erfzonde. Ofwel een dood zonde met als straf de eeuwige dood. Voor alle die de zonde architecteerde en voor degene die omwille van gemak en eigen genot ervan gebruik maakte omdat ze de natuurlijke gift van de Eeuwige, het lichaam de tempel, niet voldoende wilden waarderen en vertrouwde op zij die hoogmoedig moeder natuur dachten na te bootsen. Hoogmoed komt voor de val.

Back to top button
91
0
We lezen graag je reactie!x