CoronaMens en Dier

Gideon van Meijeren gooit alle remmen los: Schwab, Nieuwe Wereldorde, wereldregering, alles komt aan bod

Help anderen door dit met iedereen op je social media te delen!

We zijn tegenwoordig overgeleverd aan de grillen van een schrikbewind dat gevoelens van angst en onzekerheid aanwakkert onder de bevolking om de bevolking te manipuleren en zo te laten accepteren dat de overheid steeds meer macht en controle over ons leven naar zich toetrekt. Dat zei Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) tijdens het debat over de vijfde verlenging van de coronawet.

“Een schrikbewind dat door middel van een heuse machtigingswet de macht naar zich heeft toegetrokken om naar eigen inzicht en op volstrekt onvoorspelbare wijze te bepalen wanneer we opnieuw van welke vrijheden worden beroofd. Er valt geen pijl op te trekken, het neigt naar pure willekeur,” zei Van Meijeren.

Diverse Kamerleden hadden grote moeite met de uitspraken van het FVD-Kamerlid. Judith Tielen (VVD) begon te steigeren, Mirjam Bikker (ChristenUnie) nam er afstand van en volgens Pieter Omtzigt is er geen sprake van een schrikbewind of een machtigingswet. Hij zei dat de coronawet gewoon in Nederland wordt gemaakt.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ronduit naïef

“Dat is maar ten dele juist,” reageerde Van Meijeren. “Deze wet is het gevolg van dringende adviezen van de World Health Organization om dat Chinese lockdown-model in te voeren. De World Health Organization waar Nederland bij aangesloten is, die voor het grootste deel wordt gefinancierd door Bill Gates, die hele duidelijke financiële belangen heeft bij massavaccinatie. Dus het is ronduit naïef om te denken dat wij hier met 150 leden aan de touwtjes trekken. Dan heb je totaal geen zicht op de geopolitieke machtsstructuren die op dit moment gaande zijn.”

Van Meijeren zei verder dat de regering zich willens en wetens tegen Nederland en tegen het belang van de Nederlandse bevolking heeft gekeerd. Dit hangt samen met het boek dat de voorzitter van het World Economic Forum, Klaus Schwab, heeft uitgebracht over een Great Reset met corona als excuus. Premier Rutte heeft zijn steun uitgesproken voor die Great Reset en loog daarover in de Kamer, zei Van Meijeren.

Wereldregering die alles en iedereen controleert

“Het kabinet-Rutte dient niet de belangen van de Nederlandse bevolking, maar van een internationale elite die er openlijk naar streeft om een Nieuwe Wereldorde te creëren,” benadrukte hij. “Geen wereld die bestaat uit soevereine staten met nationale democratieën en verschillende volkeren, maar een wereld waarin politieke en economische besluiten worden genomen door een wereldregering die alles en iedereen controleert.”

Gewone burgers dreigen tot slaaf te worden gemaakt van een totalitaire staat, zei hij.

4.9 212 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
154 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
2 maanden geleden

Liever staande sterven dan geknield leven

Anna
Anna
2 maanden geleden

Zit er net naar te kijken.ongelooflijk hoe ze alles aan de kant schuiven ook al berust alles wat Gideon zegt op de waarheid.totale waanzin!

Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 maanden geleden

Amen!

Joop
Joop
2 maanden geleden

Top Gideon dit is helemaal de waarheid een nepregering dat is Rutte landverraders tribunaal Neurenberg met deze Nazi’s inclusief zgn koningshuis

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

154
0
We lezen graag je reactie!x