Great ResetBuitenland

Journalist: ‘Het World Economic Forum van Schwab heeft een eigen paramilitaire politiemacht’

Help anderen door deze info met je vrienden op je socials te delen!

Maandag werd de Amerikaanse journalist Jack Posobiec aangehouden bij het World Economic Forum in Davos. Nadat verslaggeefster Savanah Hernandez van Rebel News kwam aangelopen en begon te filmen, blies de politie de aftocht.

In gesprek met TurningPointUSA vertelt Posobiec wat er precies is gebeurd. Hij zei dat het World Economic Forum van Klaus Schwab een eigen paramilitaire politiemacht heeft.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Er kwamen twee busjes vol agenten aangereden. De agenten stormden naar buiten met machinepistolen in de aanslag. De journalist en zijn collega’s moesten hun zakken legen en werden gefouilleerd.

(Video verwijderd? Klik hier...)


De enige reden waarom ze dit soort bijeenkomsten kunnen houden, is dat ze zelf oneindig geld bijdrukken, over de rug van gewone burgers. Dit stopt pas als ze geen geld meer kunnen drukken, zei Posobiec in Bannon’s War Room.

Bedrijven als BlackRock van Larry Fink en Blackstone geven dit geld aan de Chinese Communistische Partij en het World Economic Forum. Ze geven het aan Klaus Schwab. Klaus Schwab is een nul, benadrukte de journalist.

Organisaties als het World Economic Forum en de Wereldgezondheidsorganisatie doen zich voor als weldoeners. In werkelijkheid zijn het technocraten die bepalen hoe de rest van de wereld moet leven, aldus Posobiec.

(Video verwijderd? Klik hier...)


[Zero Hedge]

4.9 52 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eugene
Eugene
1 jaar geleden

Ik snap het niet, die staan boven de wet of zo?? Of mogen die alleen agentje spelen op priveterrein?

Een mini politiestaat precies dat WEF gedoe.

BOERVROU
BOERVROU
1 jaar geleden

Allemaal in wit gekleed?? Soals in China

Zhukov
Zhukov
1 jaar geleden

politie zeg maar gewoon SSers en dan zit het clubje uit DenHaag en de nep koningin er ook het is om te kotsen

Toine
Toine
1 jaar geleden

de grote vraag is natuurlijk waar de begrenzing van de bevoegdheden ligt van deze “politiemacht” op openbaar terrein. Want het optreden krijgt anders iets van een gangsterorganisatie met veel machtsvertoon en wapengekletter. Allemaal zo strafbaar als de pest. Maar ja, wie pakt ze op…… want al die regeringen maken deel uit van de kliek. Of krijgen we na afloop ineens de “bekeerders” die zeggen dat ze udercover waren. Net zoals de politiecomisaris destijds in Ijmuiden in WO II. Crimineel en corrupt als de pest en na de oorlog een lintje gekregen ( van die andere criminele organisatie)

Back to top button
66
0
We lezen graag je reactie!x