Great ResetBuitenland

Journalist: ‘Het World Economic Forum van Schwab heeft een eigen paramilitaire politiemacht’

Help door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Maandag werd de Amerikaanse journalist Jack Posobiec aangehouden bij het World Economic Forum in Davos. Nadat verslaggeefster Savanah Hernandez van Rebel News kwam aangelopen en begon te filmen, blies de politie de aftocht.

In gesprek met TurningPointUSA vertelt Posobiec wat er precies is gebeurd. Hij zei dat het World Economic Forum van Klaus Schwab een eigen paramilitaire politiemacht heeft.

Er kwamen twee busjes vol agenten aangereden. De agenten stormden naar buiten met machinepistolen in de aanslag. De journalist en zijn collega’s moesten hun zakken legen en werden gefouilleerd.

(Video verwijderd? Klik hier...)


De enige reden waarom ze dit soort bijeenkomsten kunnen houden, is dat ze zelf oneindig geld bijdrukken, over de rug van gewone burgers. Dit stopt pas als ze geen geld meer kunnen drukken, zei Posobiec in Bannon’s War Room.

Bedrijven als BlackRock van Larry Fink en Blackstone geven dit geld aan de Chinese Communistische Partij en het World Economic Forum. Ze geven het aan Klaus Schwab. Klaus Schwab is een nul, benadrukte de journalist.

Organisaties als het World Economic Forum en de Wereldgezondheidsorganisatie doen zich voor als weldoeners. In werkelijkheid zijn het technocraten die bepalen hoe de rest van de wereld moet leven, aldus Posobiec.

(Video verwijderd? Klik hier...)


[Zero Hedge]

4.9 51 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eugene
Eugene
10 maanden geleden

Ik snap het niet, die staan boven de wet of zo?? Of mogen die alleen agentje spelen op priveterrein?

Een mini politiestaat precies dat WEF gedoe.

BOERVROU
BOERVROU
10 maanden geleden

Allemaal in wit gekleed?? Soals in China

Zhukov
Zhukov
10 maanden geleden

politie zeg maar gewoon SSers en dan zit het clubje uit DenHaag en de nep koningin er ook het is om te kotsen

Toine
Toine
10 maanden geleden

de grote vraag is natuurlijk waar de begrenzing van de bevoegdheden ligt van deze “politiemacht” op openbaar terrein. Want het optreden krijgt anders iets van een gangsterorganisatie met veel machtsvertoon en wapengekletter. Allemaal zo strafbaar als de pest. Maar ja, wie pakt ze op…… want al die regeringen maken deel uit van de kliek. Of krijgen we na afloop ineens de “bekeerders” die zeggen dat ze udercover waren. Net zoals de politiecomisaris destijds in Ijmuiden in WO II. Crimineel en corrupt als de pest en na de oorlog een lintje gekregen ( van die andere criminele organisatie)

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

66
0
We lezen graag je reactie!x