Graancirkels

Bewijst deze ‘UFO boven een graancirkel’ dat aliens achter de graanformaties zitten?

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een ‘graancirkeldeskundige’ claimt dat de mysterieuze formaties worden gemaakt door aliens en dat hun energieën ervoor zorgen dat camera’s uitvallen. Francine Blake zegt dat ze een foto van een UFO heeft gemaakt boven een graancirkel en dat uit jaren van onderzoek blijkt dat de ingewikkelde patronen soms in luttele seconden verschijnen.

Blake is in 1987 naar het zuidwesten van Engeland verhuisd om het fenomeen te bestuderen. Ze zegt vreemde lichten en lichtbollen in graanformaties te hebben gefotografeerd.

Blake weigert te geloven dat mensen de geometrische patronen kunnen maken. Volgens haar is één grote formatie in slechts ‘vier milliseconden’ verschenen. Op het 25e jaarlijkse Glastonbury Symposium zei ze wetenschappelijk bewijs te hebben waaruit is gebleken dat de samenstelling van de bodem, het water en zelfs de planten verandert tijdens het ontstaan van een graancirkel.

De vrouw uit Wiltshire claimt dat een bepaalde energie, die volgens haar camera’s en zelfs helikopters laat uitvallen, verantwoordelijk is voor de vorming van de patronen. Ze zei dat mensen door de kracht van graancirkels soms ziek kunnen worden of flauwvallen.

Bewijst deze 'UFO boven een graancirkel' dat aliens achter de graanformaties zitten?
De ‘UFO’ die Blake kiekte boven een graancirkel (Francine Blake)

Blake zegt bewijs te hebben dat sommige patronen op klaarlichte dag in enkele seconden zijn ontstaan. Ze beweerde dat de formatie van 409 cirkels op 7 juli 2007 bijvoorbeeld in slechts vier milliseconden is ontstaan.

Ze vertelde ook over een graancirkel die in 1996 in een weiland ten zuiden van Stonehenge was ontstaan. “Een hele boze boer zei dat hij naar de andere kant van het weiland was gelopen en 30 tot 40 minuten later bij terugkomst op een nieuwe graancirkel was gestuit,” zei ze. “Hij kreeg 20.000 bezoekers. Uiteindelijk had hij geen graan meer over omdat iedereen een stengel of wat aarde meenam.”

Nick Pope onderzocht UFO’s en graancirkels voor het Britse ministerie van Defensie en is ervan overtuigd dat ze worden gemaakt door mensen. “Sommigen maken de patronen op de computer en gebruiken GPS en nachtbrillen,” zei hij. “Het is onwaarschijnlijk dat een buitenaardse beschaving de halve kosmos doorkruist om hier patronen te maken in graanvelden.”

Blake zei dat in oude documenten meer dan 9000 verwijzingen naar graancirkels kunnen worden gevonden. Ze zei dat de cirkels ook in sneeuw en ijs konden ontstaan. In 2004 zei ze dat een uitzonderlijke formatie in Wiltshire een nieuw tijdperk voor het zonnestelsel na 2012 voorspelde. Vond je dit artikel interessant? Help het dan te verspreiden door te delen op Facebook.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nick
Nick
7 jaren geleden

“Het is onwaarschijnlijk dat een buitenaardse beschaving de halve kosmos doorkruist om hier patronen te maken in graanvelden.”

Juist ja… Stel dat ze in staat zijn om graancirkels in luttele seconden te maken, wat betekent voor ons, het halve kosmos doorkruisen dan? Waarschijnlijk kunnen ze dat ook in luttele seconden (bij wijze van).

Ik weet wel dat ook mensen de cirkels maken. Maar de video’s welk ik heb bekeken dat de mensen cirkels in de nacht maken zijn lang niet zo complex als vele die gespot worden.

Het blijft een bijzonder fenomeen!

JPvandenBerg
JPvandenBerg
7 jaren geleden

Als er nou een video was, waarin je kunt zien dat zo’n graancirkel in 4 miliseconden verschijnt, dan wordt het een stuk geloofwaardiger.

Aan de andere kant; 4 miliseconden is minder dan 1 frame.

new atheist world order
new atheist world order
7 jaren geleden

camera’s vallen uit en toch heeft ze een foto van een ufo? beetje tegenstrijdig.
er is al zo vaak aangetoond dat graancirkels mensenwerk is en dat er geen enkel verschil is tussen de structuur / beschadiging en ‘energie’ van de zogenaamde echte en man made cirkels.

Daan
Daan
7 jaren geleden

Hier, een leuk verslag van een graancirkelmaker:

http://www.skepsis.nl/cirkelmakers.html

Het schijnt best wel een hoop werk te zijn, maar met voldoende voorbereiding, rekenwerk en manschappen zijn hele mooie te maken.

O, die ufo op die foto van Blake is trouwens een vogel.

Maar het is natuurlijk wel veel leuker om te denken dat ze door ufo’s zijn gemaakt. De werkelijkheid is altijd zo onleuk. Dat is zoiets als verliefdheid wijten aan chemische reacties in je brein. Een dooddoener. Dat is ook wat de Matrix-film laat zien: achter onze mooie gedroomde en sprookjesachtige wereld vol met goed en kwaad en met liefde en avonturen ligt een machinale werkelijkheid.

Diep in meditatie kom je daarachter. Dat ons bewustzijn een illusie is, en dat er achter het gordijn enkel leegte is. Vorm = leegte, zei een zen-meester. To be or not to be, zei een andere zen-meester. The truth will set u free: there is no spoon, there is no ufo, there is no you.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

36
0
We lezen graag je reactie!x