Great ResetBuitenland

Volgens het World Economic Forum zijn er ‘rationele’ redenen om je kind te chippen

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

Mensen die schreven over het chippen van personen werden tot voor kort weggezet als complotdenkers of wappies. Het World Economic Forum voorspelt dat onderhuidse chips op den duur de normaalste zaak van de wereld zijn.

In een artikel op de website van het WEF over augmented reality (aangevulde realiteit) wordt gesteld dat het chippen van kinderen door ouders kan worden gezien als een ‘rationele’ stap.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Augmented reality, kortweg AR, kan worden ingezet in de gezondheidszorg, het onderwijs en op het werk, maar moet volgens het WEF wel op een ethisch verantwoorde manier worden gereguleerd.

Naadloos geïntegreerd

Het WEF noemt AR en verwante technologieën transformerend, maar benadrukt dat hiervoor ‘de juiste steun, visie en durf nodig is’.

“Augmented reality gaat verder dan dat. Het voelt mogelijk alsof je telefoon onderdeel is van je lichaam, maar hij wordt niet ingebracht tijdens een operatie. Technologie wordt meer verweven met het lichaam in de vorm van implantaten, maar wordt ook naadloos geïntegreerd met de omgeving – je hebt dan bijvoorbeeld sensoren in een stoel,” schrijft Kathleen Philips van micro-elektronicabedrijf Imec.

Brave new world

“Gaan we richting een ‘brave new world’? Hoe eng chip-implantaten ook mogen klinken, ze maken onderdeel uit van een natuurlijke evolutie die wearables ooit hebben ondergaan,” beweert Philips, die toevoegt dat er ook geen stigma meer rust op gehoorapparaten of brillen.

Ze worden zelfs gezien als mode-item. Op dezelfde manier zullen implantaten gemeengoed worden, voorspelt Philips.

Het is critici echter niet te doen om de stigma’s, maar burgerrechten, privacy en de menselijke autonomie.

[Reclaim The Net]

4.6 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

197 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
B.watervogel
B.watervogel
1 jaar geleden

Als die lui van het wef zicbzelf allemaal zo geweldig vinden waarom komen ze niet in het openbaar naar buiten. Laat je verdorie zien als je durft met je chippen van mensen en ook al kinderen. Komop laat je zien dan gaan we is even praten zoals julllie met ons willen doen., lafaards.

Mar
Mar
1 jaar geleden

die sporen niet

jopie
jopie
1 jaar geleden

Laat die schwabber zijn lichaam maar vol met chips zetten. Mijn lichaam is MIJN LICHAAM en daar komt never nooit een chip in. Waar is die vent toch mee bezig.

Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Is dit de nieuwe vorm van kinderlokkerij ? Dansen met Jansen werkte ook heel goed. Massa’s gingen prikken om naar de MacDt e mogen. Ik noem het chantage. En dat is strafbaar geloof ik.

Back to top button
197
0
We lezen graag je reactie!x