Homepagina » Propaganda » Na 74 jaar komt de waarheid over de Tweede Wereldoorlog aan het licht. Het establishment wil niet dat u de werken van deze historici leest
Na 74 jaar komt de waarheid over de Tweede Wereldoorlog aan het licht. Het establishment wil niet dat u de werken van deze historici leest

Na 74 jaar komt de waarheid over de Tweede Wereldoorlog aan het licht. Het establishment wil niet dat u de werken van deze historici leest

In de beschrijving van het psychologisch profiel van Adolf Hitler van de Office of Strategic Services, de voorloper van de CIA, valt te lezen: ‘de mensen geloven een grote leugen sneller dan een kleine, en als je die vaak genoeg herhaalt, zullen mensen die vroeg of laat geloven’.

Veel mensen kunnen moeilijk geloven dat ze hun hele leven zijn voorgelogen over belangrijke gebeurtenissen.

Dat is begrijpelijk. De schoolboeken die men leest en de nieuwsitems die men op tv ziet schetsen een bepaald beeld.

Vergezocht

Het is niet gemakkelijk om een maatschappelijk ingeprent beeld zomaar aan de kant te zetten.

Als leugens tientallen jaren worden herhaald, lijkt de waarheid vergezocht. Dat maakt het makkelijk om iedere historicus die probeert de waarheid aan het licht te brengen, te demoniseren en kapot te maken.

Neem bijvoorbeeld de Amerikaanse historicus Harry Elmer Barnes, die na zijn onderzoek tot de conclusie kwam dat Frankrijk en Rusland de Eerste Wereldoorlog waren begonnen, en niet Duitsland.

Duitsland mobiliseerde haar legers als laatste, maar kreeg de schuld van de oorlog, die resulteerde in het Verdrag van Versailles, die weer leidde tot de Tweede Wereldoorlog, stelde Barnes.

De historicus schreef talloze invloedrijke boeken en publiceerde in diverse gerenommeerde tijdschriften.

Zwarte lijst

Eind jaren dertig begon Barnes zich erg kritisch uit te spreken over voorstellen om de Verenigde Staten te betrekken bij de Tweede Wereldoorlog.

Het gevolg was dat alle mainstream media onder druk werden gezet om hem te boycotten.

Vervolgens richtte het establishment haar pijlen op de invloedrijke Amerikaanse historicus Charles A. Beard.

Op het moment dat Beard zich tegen het oorlogszuchtige beleid van president Franklin D. Roosevelt keerde, kwam hij op een zwart lijst te staan bij uitgeverijen.

Abrupt een einde

Omdat hij goed bevriend was met de baas van Yale University Press, kon hij in 1948 nog wel zijn boek ‘President Roosevelt and the Coming of the War, 1941’ publiceren.

Toen kwam William Henry Chamberlin aan de beurt, destijds één van de bekendste Amerikaanse buitenlandverslaggevers.

Hij had 15 boeken op zijn naam staan die waren gepubliceerd door onder meer The Atlantic Monthly en Harpers.

Aan zijn carrière kwam abrupt een eind toen hij kritiek uitte op de deelname van Amerika aan de Tweede Wereldoorlog in zijn boek ‘America’s Second Crusade’.

Omgekocht

En zo verdwenen er talloze gerespecteerde auteurs van het toneel omdat zij de waarheid vertelden.

Zij die propaganda bleven verspreiden voor het establishment, werden op een voetstuk geplaatst.

De hierboven genoemde historici en journalisten schreven in hun boeken en artikelen onder meer dat Winston Churchill en andere Britse parlementsleden ‘werden omgekocht door Tsjechische en Joodse spelers om zich extreem vijandig op te stellen richting de Duitse overheid en aan te sturen op oorlog’.

Alleen al de Tsjechische overheid betaalde Britse parlementsleden, publicisten en journalisten omgerekend miljoenen euro’s om oorlogspropaganda te verspreiden, blijkt uit het onderzoek van de historici.

Gemakkelijk doelwit

Churchill was een gemakkelijk doelwit, aangezien hij van gokken hield, kunst vervalste en altijd dronken was.

Hij claimde eind jaren dertig geregeld dat de Duitsers zich voorbereidden op een oorlog met Groot-Brittannië.

Begin 1940 wist Churchill zijn regering ervan te overtuigen om de Duitsers de pas af te snijden door het neutrale Noorwegen binnen te vallen.

Hitler werd echter op de hoogte gebracht van het plan, en was Churchill voor. In Noorwegen werd vervolgens een Duitse marionettenregering geïnstalleerd.

Frustratie

In de lente van 1940 stootten de Duitsers door richting Frankrijk.

Nadat de Fransen en Britten waren verslagen op het Europese continent, bood Hitler vrede aan. Churchill wilde daar niets van weten en zei dat de oorlog door moest gaan, aldus de historici.

Groot-Brittannië en Duitsland hadden net als veel andere landen internationale verdragen ondertekend die het onmogelijk maakten om stedelijke gebieden te bombarderen.

Tot grote frustratie van Churchill hield Hitler zich aan deze verdragen.

Gestoorde oorlog

Vervolgens liet de Britse leider de Duitse hoofdstad Berlijn bombarderen en na meerdere waarschuwingen zette Hitler uiteindelijk de tegenaanval in door Britse steden te bombarderen.

Professor Revilo P. Oliver, die tijdens de oorlog een hoge positie bekleedde binnen de Amerikaanse militaire inlichtingendienst, schreef in zijn memoires:

Groot-Brittannië voerde in het geheim bombardementen uit op Duitse steden met als enige doel om genoeg ongewapende en weerloze mannen en vrouwen te doden en zo de Duitse overheid te dwingen om Britse steden te bombarderen en genoeg ongewapende en weerloze Britse mannen, vrouwen en kinderen te doden om steun te krijgen onder de Britten voor deze gestoorde oorlog die hun overheid aan hen opgedrongen had.

Uiteindelijk kon Churchills eigen achterban voorkomen dat hij nog meer gruwelijke oorlogsmisdaden pleegde, schreven de historici.

Zo lanceerde hij onder meer een voorstel om honderdduizenden antraxbommen op Duitse steden te gooien.

[Paul Craig Roberts]
3.4 5 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René
René
1 jaar geleden

“Groot-Brittannië en Duitsland hadden net als veel andere landen internationale verdragen ondertekend die het onmogelijk maakten om stedelijke gebieden te bombarderen.”, “Tot grote frustratie van Churchill hield Hitler zich aan deze verdragen.”

Remember Rotterdam?

King of Light
King of Light
Reactie op  René
1 jaar geleden

René

Het eerste tapijtbombardement in het westen vond plaats op 11 mei 1940 toen de Royal Air Force (RAF) met 35 bommenwerpers de binnenstad van Mönchengladbach aanviel.

Het Bombardement op Rotterdam was op 14 mei 1940.

Oorzaak en gevolg niet dan René?
Het waren dus de Britten die als eerste bombardeerden en niet Duitsland.

Old replaced girl
Old replaced girl
Reactie op  King of Light
1 jaar geleden

King of light….? engel/demoon Michael alias de Duivel……? heb je wel tijd voor posts te plaatsen…?
(ff een geintje… ;-))

anargie
anargie
Reactie op  René
1 jaar geleden

al op 11 mei 1940 werd mönchen-gladbach door de engelsen gebombardeerd en dat was geen vergissing. Rotterdam wel. Van de drie eskaders keerden er twee terug. de laatste had a.g.v slechte radioverbindingen de orde niet ontvangen.
op 17 mei werd middelburg gebombardeerd omdat het Franse leger zich tussen de Burgers verschansten.
BEIDE Duitse doelen lagen in oorlogsgebied en waren volgens de conventie van Genève legitieme doelen.

Duitsland had geen 4 motorige zware bombes om.terreurbombardementen uit te kunnen voeren. De britten hadden, amerikanen en russen hadden deze al vanaf 1938!

Parijs werd tot vrijstad bestempeld om alle kunstwerken en gebouwen te beschermen.
Toen de geallieerden Parijs in 1943 in voorbereiding op.D-day “roofden” de Duitsers fe kunstschatten weg. Dit werd, net als in WOI gedaan om deze werken juist te BESCHERMEN tegen de scrupuloze en niets ontziende aanvallen!

Het dieptepunt was Dresden
Lees de werken van de notoire historicus David Irving die decennia lang een luis in de pels van het etablissement is geweest!

BRUHWHYYOUSTUPID
BRUHWHYYOUSTUPID
Reactie op  anargie
1 jaar geleden

Duitsland had al vanaf 1936 een zware vier motorige bommenwerper namelijk de Dorniers Do 19 en in 1937 de Junkers JU 89 doorheen de oorlog werden er meerdere zware bommenwerpers ontworpen waarvan allemaal lange-afstandsbommenwerpers elke grote natie had voor WOll zware bommenwerpers omdat deze een strategische aanwinst waren

anargie
anargie
Reactie op  BRUHWHYYOUSTUPID
1 jaar geleden

onzin. de do 19 en ju 89 waren prototypes die nooit in productie zijn gegaan!

Wouter
Wouter
Reactie op  anargie
1 jaar geleden

11 mei 1940, het bombarderen v Monchen-Gladbach was zo’n beetje de ALLEREERSTE beslissing die Monster Churchill nam nadat hij 1 dag eerder ah bewind kwam. Die 10e mei 1940, ook Duitslands aanval op de Lage Landen ind France. Echter, wat ik nooit heb geweten: het was geen aanval, maar een TEGENaanval. Er lagen 500.00 britse, franse, belgische en nederlandse troepen gereed on het Duitse Ruhrgebied aan te vallen. TEGENaanval dus. Waarom kom ik zoiets pas voorbij m’n 50e jr tegen?

Verder: Churchill zat financieel ad grond. Zijn fantastische landhuis Chartwell stond te koop want Het Monster kon het niet langer betalen. Zionistische belangengroep/lobby olv ene Henry Strakosch betaalde Het Monster om een anti-duitse houding aan te nemen en IEDER DUITS VREDESVOORSTEL te TORPEDEREN.

Verder: degeen in Engeland die het BELANG v Duitsland als Barrier tegen ‘That Evil Nightmare’, de joodse Sovjet-Unie, volledig begreep was vmg. Koning v Engeland, Edward VIII. Degeen die eind 1936 abdiceerde omdat de sukkel voor zijn Wallis Simpson koos, ipv de troon. Vmg King Edward was CRUCIAAL in het krijgsverloop mei 1940. November 1939 overhandigde hij via tussenpersoon, de amer.franse Charles Bedaux CRUCIALE INFORMATIE over de frontstellingen vd Britten/Fransen in N-Frankrijk. 9 nov. door Bedaux aan AH te Berlijn overhandigt. Die avond ervoor, de 8e nov.1939, want de Burgerbraukeller aanslag plaats waar een aantal aanwezigen het leven lieten. Georg Elser’s doelwit AH was 13 minuten eerder dan gepland vertrokken. Hij moest de volgende dag die afspraak met King Edward’s intermediair in Berlijn halen: echter door MIST kon hij niet per vliegtuig naar Berlijn maar ging per trein. Om op tijd te zijn moet je eerder vertrekken…
Door AFSPRAAK/DEAL King Edward en AH stonden de duitse troepen in 10 dgn aan Het Kanaal. Zonder de juiste info een KANSLOZE onderneming. 500.000 tegen 500.00 man belooft alleen maar cataclysmen en hecatomben: mooie woorden voor catastrofes pur sang. Toch in no time France onder de knie. Deal met Edward was: pls leave our troops unharmed and I’ll try to get back at the throne dan heeft Duitsland geen vijandig engeland tegenover zich. Uiteraard kwam AH zijn afspraak na: op het strand v Duinkerken konden de franse en britten ontsnappen: 340.000 man. Uiteraard kwam de tegenpartij die afspraak niet na en had Duitsland het nakijken. Beetje heel jammer en dom vooral ook allemaal.

Kortom: in die periode was er slechts 1 integere partij: Duitsland.

Als eerder gesteld: we worden belogen, bedrogen, belazerd en misleid vd wieg tot het graf.

Waarvan akte.

Omdenken in optima forma.

Mvg

Anthony
Anthony
Reactie op  Wouter
1 jaar geleden

“Kortom: in die periode was er slechts 1 integere partij: Duitsland.”

Hier schrik ik ontzettend van. In de periode 1933-1945 (toen Hitler en consorten aan de macht waren) zijn er zes miljoen Joden vermoord. Zes miljoen! En niet als oorlogsslachtoffers, nee, als honden, in concentratiekampen (het overgrote deel daarvan tenminste). Hoe kan een man die dit bewerkstelligd heeft als integer worden beschouwd?
En hoe kan een oorlog tegen zo’n regime als negatief, als een belazering en een misleiding worden bestempeld?
En dan wordt Churchill “Het Monster” genoemd. Churchill was vast geen lieverdje, maar vergeleken bij Hitler, die zes miljoen onschuldige Joden (geen oorlogsslachtoffers, maar slachtoffers van genocide!) was hij een onschuldig kind.
Er lagen troepen gereed om het Ruhrgebied binnen te vallen? Omdat Nazi-Duitsland Oostenrijk had geannexeerd, Tsjechië had overmeesterd, Polen was binnengevallen (allemaal tegen elk internationaal verdrag (zeg dus maar niet dat Hitler zich netjes aan internationale verdragen hield, wat ik in een eerdere reactie las)), Denemarken en Noorwegen had bezet (waarvan ik wel toegeef dat het een strategische zet was om de Britten en Fransen te vlug af te zijn), waren de Nederlanders, Belgen en Fransen voorbereid op oorlog. En niet onterecht, zo blijkt. Maar dit kon geen aanvalsmacht zijn. Nederland en België hadden amper een leger op dat moment. En ook het Franse kon niet op tegen het Duitse leger. Het is dan ook onjuist om te zeggen dat deze legers Duitsland binnen wilden vallen. Daar hadden ze helemaal de kracht niet voor. De bewuste 10 mei was ook helemaal niet een soort abrupte noodaanval van Hitler. Hitler had al in de zomer/herfst van 1939 Nederland/België en Frankrijk binnen willen vallen, maar door het slechte weer en andere omstandigheden heeft hij die datum wel 18(!) keer uitgesteld.
En Edward was een machtsbeluste man die achteraf van mening was dat hij de verkeerde keuze had gemaakt door te trouwen en de troon op te geven, en die wist dat hij die troon slechts terug kon krijgen door met Hitler samen te spannen.

Het feit dat Joden de schuld van de oorlog krijgen hier laat zien dat het antisemitisme nog steeds niet is verdwenen in Nederland, wat mij bedroeft. Mensen, laat je niet bedonderen door een boek hier en een boek daar, maar probeer logisch na te denken!

Wouter
Wouter
Reactie op  Anthony
1 jaar geleden

Poor Anthony… Nog heeeel veel huiswerk maken.

En vooral: de JUISTE boekenkeuze maken.

Gaat u in Nedetland Zombieland iig niet lukken.

(Boekhandels hier niet helemaal bij de tijd…)

Probeert u zich eens in te leven in werk Svwtlana Alexijevitsj, Nobelprijswinnares Literatuur 2015…

Enne…: Man lernt NUR durch SCHOCK.

Mvg

Jets
Jets
Reactie op  Anthony
1 jaar geleden

Oeps Anthony, lees het boek van de vermoorde schrijver en onderzoeker “Victor Thorne”. De titel van het boek is “The Holocaust Hoax Exposed: Debunking the 20th Century’s Biggest Lie”.

Het is in het Engels geschreven. EN, hij is vermoord. Twee kogels in het achterhoofd …. (zie ook de “Clinton Kill List”.

frans
frans
Reactie op  René
1 jaar geleden

Remember Rotterdam?

28 likes.
Ja remember Rotterdam. Eerst nog moest Amerika de volledige Europese industrie vernietigen voordat met ze met dat peperdure Marshallplan op de proppen konden komen.
Een plan dat met het tienvoudige of nog meer weer terugbetaald moest worden.
In Zutphen moest een Amerikaanse bom de brug vernietigen, maar ja het werd een misser en viel op de joodse wijk die daarmee verdwenen was.
Wat je moet je van een misser geloven? Uberhaupt van die oorlog. ??

Wouter
Wouter
Reactie op  frans
1 jaar geleden

Marshall in 1953 Nobelprijs Vrede.
Evenals Cordell Hull Nobelprijs Vrede in 1945.

BEIDEN aanwezig op Witte Huis Washington toen 26 november 1941 het zgn. Secret War Provoking War Ultimatum aan Japan waarmee Pearl Harbor werd uitgelokt.

Marshall en co. verkwanselden Oost-Europa en China tijdens Jalta feb.1945 aan SuperMonster Stalin.

Marshallplan om hun eigen godvergeten criminele handelen te ‘verbloemen’.

2x Nobelprijs Vrede: Hull, Marshall.
Wat een godvergeten criminele teringzooi.

Omdenken in optima firma.

Mvg wederom.

Freba
Freba
Reactie op  René
1 jaar geleden

Rotterdam is gebombardeerd omdat de Oranjes nog ff met een duikboot vol goud naar Engeland moesten vluchten. Zij hadden een paar dagen nodig, vandaar dat NL zich niet gelijk wilde overgeven. DAAROM IS ROTTERDAM GEBOMBARDEERD. Strategisch gezien zou AH dat nooit hebben gedaan. Aan een ondeugdelijke haven heb je niet zoveel. Maar de 75 jaar lange anti-Duitse propaganda heeft zijn werk uitstekend gedaan. Vandaar jouw opmerking. Zonder Duitsland lagen we allemaal aan het infuus. Nederland is nog steeds een achterlijk calvinistisch landje, geleid door Jodenslaven.

André
André
Reactie op  Freba
1 jaar geleden

niet Joden, maar degenen die zich achter het Jodendom verschuilen: Sabbatian-Frankisten, ontstaan vanuit het Judaisme. Informeer je over deze doodscult die al eeuwen aan het manipuleren is en leeft van ellende van anderen. O ja, ze haten joden, dus vandaar dat deze groep het zwaarste lijdt.

Freba
Freba
Reactie op  René
1 jaar geleden

Onzin. Lees zijn boek. Hij wilde Engeland nooit aanvallen. Hij beschouwde de Engelsen als Ariers. Immers Engelsen zijn voor een groot deel afkomstig uit Sachsen. Vandaar de naam Angelsachsen…………
De Fransen zijn van oudsher kolonisten. Inmiddels 500.000.000.000 (500 miljard) aan NEDERLANDSE pensioentegoeden “geparkeerd” richting Macron/Rothschild. Waarschijnlijk ook nog ff “vergeten” de bijna overname van de KLM door Air France? Rothschild heeft alle koningshuizen gefinancierd en verantwoordelijk voor de opkomst van Napoleon en de twee wereldoorlogen. Vooral de laatste was in het belang van de familie Bauer/Rothschild die in 1934 de industrieën van de gebroeders Lockheed had overgenomen. Regeren is immers vooruitzien. Momenteel heeft Lockheed een jaarlijks omzet van 1100 miljard dollars per jaar. Gewoon ff googelen op je oude dag en je komt erachter. De meesten hebben daar geen tijd voor. Kijken liever naar de NPO en RTL’s. Hou Jij Ze dom dan houd ik Ze arm……..

Matt
Matt
1 jaar geleden

Citaat uit het artikel: “Neem bijvoorbeeld de Amerikaanse historicus Harry Elmer Barnes, die na zijn onderzoek tot de conclusie kwam dat Frankrijk en Rusland de Eerste Wereldoorlog waren begonnen, en niet Duitsland.” Einde citaat.
Nu komt de naam Rusland voor de rest nergens meer voor in het artikel en als een Amerikaan de kans krijgt om Rusland ergens de schuld van te kunnen geven , maakt niet eens uit of het kort geleden of 100 jaar geleden is, ze pakken die met 3 handen aan.
Over geloofwaardigheid gesproken.

Wouter
Wouter
Reactie op  Matt
1 jaar geleden

Ja, AH hield zich aan alle verdragen. Tot het ook hem te gortig werd. Versailles was geen vredesverdrag maar een regelrechte oorlogsverklaring.

Dat vergeten we hier in Neerlandse.

Nick Kollerstrom, een hedendaags uiterst belangrijk onderzoeker heeft werkje gepubliceerd met als titel: ‘How Britain Initiated Both WorkdWars’. A MUST READ.

En er is nog zoveel onderbelichts meer. Zo veel meer.

Mvg

anargie
anargie
Reactie op  Wouter
1 jaar geleden

lees de werken van M.S King, David Irving
bekijk de series:

The greatest story never told
The secret masonic victory of wwII
Other losses
Hellstorm
Europa the last battle
Communism by the backdoor

Alles is alleen nog op bitchute te vinden!
dan weet u hoe het zit!

anargie
anargie
Reactie op  Matt
1 jaar geleden

Je zit appels met peren te vergelijken. In 1914 was Rusland een Tsarenrijk en het laatst overgebleven Christelijke bolwerk in de wereld.

W.O.I. maakte de weg vrij voor de “Russische” revolutie, die feitelijk niets anders was dan een vijandelijke Joodse machtsovername en die het leven aan meer dan 130 MILJOEN russisch orthodox christenen heeft gekost op manieren die ons voorstellingsvermogen ver te boven gaat.

Wat werd in 1918 ondetekend in de Sovjet unie?
Een 99 jarig charter voor een Rothschild bank.

Wat WEIGERT putin te verlengen?
Datzelfde charter!

André
André
Reactie op  anargie
1 jaar geleden

Alleen waren het niet joden die erachter zaten, maar in het jodendom geinfiltreerde sabbatean-frankisten. Deze satanisten willen alleen maar bloedvergieten, ellende en totale wereldoverheersing en dat doen ze via infiltratie en manipulatie tot op de dag van vandaag.

anargie
anargie
Reactie op  André
1 jaar geleden

O? Dat is nieuw voor mij….Tenzij je de vrijmetselarij bedoelt.

http://www.truthfromgod.com/articles/jews_created_communism.html

André
André
Reactie op  anargie
1 jaar geleden

De Rothschilds zijn geen joden, maar sabbatean-frankisten. Satanisten, vriendjes van epstein zeg maar

Freba
Freba
Reactie op  André
1 jaar geleden

In Afrika zijn bepaalde soorten bokken, die in tijden van grote voedselschaarste hun jongen van de kliffen/bergen duwen. Blijft er voor het ouderpaar genoeg over. In het voorjaar weer nieuwe jongen. Zo is het ook met het Jodendom gegaan. Herzl heeft kennelijk hetzelfde idee gehad. Een perfecte overlevingsstrategie. Immers uitsterven is de norm in de Natuur. (lees “Tranen van de Krokodil” van Piet Vroon)

Wouter
Wouter
1 jaar geleden

Mbt Chamberlin: http://www.ihr.org/jhr/v14/v14n6p19_Chamberlin.html

De genoemde historici hier zijn revisionisten. Zij komen het dichtst bij de Waarheid. Barnes, Beard, Chamberlin komen met het werkelijke verhaal en ondergaan het standaard lot: demonisering en/of vergetelheid. Niemand in het nederlandse heeft hun werk op de plank. Juist bij deze onderzoekers valt voor ons, het grote publiek, de meeste winst te halen. Niemand die dat echter werkelijk doet/weet etc. Het standaardverhaal over genoemde periode kenmerkt zich vooral door onthouding van cruciale informaties voor ons, de consument. Vandaar dat werkelijk niemand ook maar in de verste verte iets zinnigs hierover te melden heeft, behalve de standaard emotionele crap.
Zoals eerder gesteld, we worden belazerd en misleid vd wieg tot het graf.
Getmany SAVED Europe: 22 juni 1941 stonden 5.5 sovjets klaar Europa te overspoelen. De Goelag was onze bestemming geweest, niets meer en niets minder.

We OWE Germany everything. Zij hebben een krankzinnige hoge prijs betaald en betalen die tot op de dag v vandaag.

Sick world.

Mvg Wouter

NB: Complimenten aan NfN om dit type informatie te delen. Roosevelt, Stalin en Churchill zijn de 3 Monsters waar ALLE ONHEIL destijds aa te wijten is. On-ge-lo-fe-lijk en tegelijkertijd krank-zinnig WAAR. Kostte mij 15jr om deze eindconclusie te trekken.

Omdenken in optima forma.

How Franklin Roosevelt Lied America Into War

by William Henry Chamberlin

According to his own official statements, repeated on many occasions, and with special emphasis when the presidential election of 1940 was at stake, Franklin D. Roosevelt’s policy after the outbreak of the war in Europe in 1939 was dominated by one overriding thought: how to keep the United States at peace. One of the President’s first actions after the beginning of hostilities was to call Congress into special session and ask for the repeal of the embargo on the sales of arms to belligerent powers, which was part of the existing neutrality legislation. He based his appeal on the argument that this move would help to keep the United States at peace. His words on the subject were:

Let no group assume the exclusive label of the “peace bloc.” We all belong to it … I give you my deep and unalterable conviction, based on years of experience as a worker in the field of international peace, that by the repeal of the embargo the United States will more probably remain at peace than if the law remains as it stands today … Our acts must be guided by one single, hardheaded thought — keeping America out of the war.

This statement was made after the President had opened up a secret correspondence with Winston Churchill, First Lord of the Admiralty and later Prime Minister in the British government. What has been revealed of this correspondence, even in Churchill’s own memoirs, inspires considerable doubt as to whether its main purpose was keeping America out of the war.

Freba
Freba
Reactie op  Wouter
1 jaar geleden

Toch wel “lekker” dat AH de communisten heeft tegengehouden. Anders was Europa een groot communistisch bolwerk geweest. In Frankrijk barstte het van de communisten. Vandaar dat daar het grootste verzet vandaan kwam. In NL was dit uiterst marginaal. En voornamelijk “geregeld” door het Oude Geld. De nazaten van laatstgenoemden verblijven nu voornamelijk in den Grachtengordel, omringd door hun vrienden in Zuid en Amstelveen. Je ziet het pas als je Ze doorhebt.

Louise
Louise
1 jaar geleden

Het leven is een illusie , de/ een waarheid kun je naar je hand zetten….
De mens is een kudde dier die geloven alles….
Uiteindelijk maakt het allemaal niks uit niets is wat het lijkt….

Christgalactic
Christgalactic
Reactie op  Louise
1 jaar geleden

Nee hoor, Louise; de dood is een illusie en de Waarheid kan je zeker niet naar jouw hand zetten! Trouwens veel mensen leven niet, de meesten over leven! Het ware leven kent men dus niet.
Al is de leugen nog zo snel, de Waarheid achterhaalt hem wel!
Het is niet omdat men de Waarheid niet kent, dat deze er niet is. De Waarheid is er sowieso!
Verder legt de leugenaar zichzelf meer en meer karma op, als hij aanhoudend blijft liegen. Dat is toch geen probleem voor zij die trachten de Waarheid te achterhalen?

Wouter
Wouter
Reactie op  Christgalactic
1 jaar geleden

Al is de Leugen nog zo snel, de Waarheid ligt dan al lang op het kerkhof…

Christgalactic
Christgalactic
Reactie op  Wouter
1 jaar geleden

Beste

Je kunt blijkbaar geen onderscheid maken tussen dood en leven! In de naam van Christus is er namelijk opstandingskracht! Elk gevang heeft namelijk zijn Sleutel, idd ook deze illusionaire lichtmatrix in naam van Yaldaboath de spider van het dit web!

ANN
ANN
1 jaar geleden

En waar spreek men hier van het verdrag tussen Hitler en Stalin van 1939? Waar ze Polen verdeelde? Of de luchtaanvallen van de Duitse luftwaffe op Spaanse steden om de fascist Franco te helpen voor de tweede wereld oorlog in 1939 begon? Dit is duidelijk een voorbeeld van propaganda? Vergeet niet dat een groot deel van de Amerikanen Duits bloed hebben, dat in die tijd de Klux Klux Clan een record aantal leden had. Kortom een belangrijk deel van de Amerikaanse bevolking stond dichter bij het racisme van de Nazis dan bij de vrije democracie.

Odette
Odette
Reactie op  ANN
1 jaar geleden

@ANN, precies!
https://nl.wikipedia.org/wiki/Molotov-Ribbentroppact opgemaakt in 1939.

Straalmans
Straalmans
1 jaar geleden

De Britten hebben wereldwijd meer mensen gedood dan de Duitsers en hebben vele landen in stukken gehakt. Landen die daardoor tegen elkaar nog steeds oorlog voeren of in conflict zijn. Geen fijn volk, die Britten. Ze zijn de voortzetting van the evil Roman Empire. De Romeinen hebben destijds in de UK hun genen goed ingeplant bij de Britse vrouwen. Het resultaat is zichtbaar.

kwelma tamuda
kwelma tamuda
Reactie op  Straalmans
1 jaar geleden

klpot kijk naar het middenoosten altijd oorlogen en terrorisme, dat is te danken aan de briten, die arabische landen zij allemal in kleine stukken gesneden meerdere rassen gecreeerd net als in lebanon irak syrie yemen en zelf de flaggen zijn door de britten geverfd…wat een satanische volk…

kwelma tamuda
kwelma tamuda
Reactie op  kwelma tamuda
1 jaar geleden

ja dat klopt wat gebeurt in Palestina en in de hele middenoosten van burgeroorlogen en terrorisme s te danken aan de britten…

Hendrix
Hendrix
1 jaar geleden

Wat hadden die vrede lievende duitsers dan precies te zoeken in spanje in 1938

anargie
anargie
Reactie op  Hendrix
1 jaar geleden

die beschermden spanje tegen een joodse overname!
De “spaanse” Burgeroorlog was net zo Spaans als de russische revolutie russisch was!

De spaanse burgeroorlog was feitelijk een kopie van de russische revolutie. meer dan 20000 kerken zijn in 3 jaar tijd verwoest. duizenden priesters, bisschoppen en nonnen werd op.beestachtige manieren verkracht, gemarteld en vermoord.

ken de ware geschiedenis. niet de sprookjes van het etablissement. Europa staat vlak voor de totale ondergang!
Het wordt van binnenuit uitgehold door een vijfde colonne die zich al vele eeuwen onder ons bevindt en ons tot op het bot haat.

ken uw daadwerkelijke vijand die ons met mooie woorden zoet probeert te houden en waarvoor we al talloze keren zijn gewaarschuwd!

Markus
Markus
Reactie op  anargie
1 jaar geleden

Zie ook Kebra Nagast online!!!
One love.

Pjoter
Pjoter
1 jaar geleden

Geld en levende mensen, zijn slechts gereedschap om wereldwijd te heersen en daarmee de macht te behouden.

https://www.youtube.com/watch?v=k2rCqaikDAI

Feit ? Het is niet anders!

https://www.youtube.com/watch?v=PIUH8CrJz5U&t=40s

Loekie
Loekie
1 jaar geleden

bekijk “europe the last battle” maar eens op you tube; je valt van je stoel.

Conradius
Conradius
1 jaar geleden

David Irving heeft de bestseller “Churchill War” geschreven. Een beroemde en goed geinformeerde engelse historicus, die vele zaken tot in detail kon onderzoeken , omdat hij ook Duits sprak en vele geheime documenten direct kon lezen in het duits. Hij komt ook tot de conclusie dat Engeland en America grote belangen hadden aan een oorlog met Duitsland. De winnaars schrijven de geschiedenis, wat niet automatisch betekent dat dit ook de waarheid is. De duitse bevolking heeft door deze geschiedenis een groot schuldgevoel overgehouden en is daarom nu zo bereidwillig vluchtelingen op te nemen.

Who is David Irving:
Irving is one of the world’s most widely read dissident historians: unwilling to rely on published biographies or histories, he cuts across fresh ploughed country, searching in unlikely places for the bare rock of history: diaries, files, and private papers. When Irving offers new theories, sometimes adventurous ones, these are never demolished. “Churchill,” he concludes in this book, “was a man who destroyed two empires, one of them the enemy’s.”

DAVID IRVING was born in Essex, England, in 1938, son of a Navy officer, father of four teenage daughters. After unorthodox education in London University and a Ruhr steelworks his first book, The Destruction of Dresden, became a beststeller in 1963. He applied the same research methods to other controversial works: his biographies of Hitler and Rommel are the best known. Using primarily original documents and diaries, Irving’s conclusions often differ startlingly from accepted views. He began researching this Churchill biography in 1976.

x

Check Also

politica

Duitse politica klapt uit de school: corona is slechts voorwendsel voor Grote Reset

Een schokkend bericht uit Duitsland: er is ...

corona

Nieuwe cijfers: kwart coronasterfgevallen NIET veroorzaakt door virus

Van alle Britse coronadoden is bijna een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

42
0
We lezen graag je reactie!x