CoronaBinnenland

Snoeiharde kritiek op boostercampagne GGD: ‘Misselijkmakend, wat smerig eigenlijk’

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

De GGD rekent in aanloop naar de zomervakantie op een groeiende vraag naar coronavaccinaties en boosterprikken. Het Europees Parlement bekrachtigde afgelopen week een besluit om de Europese coronapas te gebruiken tot 1 juli 2023.

Een woordvoerder van de GGD zei dat de verwachting is dat het aantal boostervaccinaties hoger zal zijn richting de zomervakantie als het coronatoegangsbewijs in bepaalde landen van kracht blijft.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Het bericht doet veel wenkbrauwen fronsen. “Prikwens? Ik kan me ook voorstellen dat men dit zou kunnen voelen als prikdwang?” zegt artiest en ex-verpleegkundige Marga Bult. Maarten van den Berg voegt toe: “Omgekeerde wereld. Wat een farce!”

Misselijkmakend

“Nog meer gekkigheid. Maar je kunt je ook laten testen. Dan hoef je geen medicijn zonder medische noodzaak te nemen. Vroeger vond iedereen dat principe normaal, maar recentelijk heeft menigeen een klap van de communistische molenwiek gehad,” reageert financieel journalist Arno Wellens.

Tweede Kamerlid Wybren van Haga trekt fel van leer. “Het is misselijkmakend dat de GGD het door de EU verlengde coronareisbewijs gebruikt voor de boostercampagne. Corona is al heel lang voorbij en Nederland heeft het inmiddels wel gehad met alle niet-werkende en discriminerende coronaregels,” twittert hij.

Wat smerig eigenlijk

Bioloog Richard Steenvoorden zegt: “Gezondheid hoort een reden voor vaccinatie te zijn, een minder ernstig verloop voor de risicogroepen. En niet een perverse ‘prikwens’ om te kunnen reizen. Wat smerig eigenlijk. Hoe de politiek de zorg en wetenschap zo ernstig kan misvormen.”

Frank Oostdam, de baas van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), zei dat ‘we zullen moeten leven’ met de coronareispas, ‘want zonder zal het alleen maar moeilijker zijn te reizen’.

Volgens FVD-voorman Thierry Baudet heeft Oostdam er helemaal niets van begrepen. “De hersenspoeling is in ieder geval geslaagd,” aldus Baudet.

4.9 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
2 jaren geleden

Volg geen maistream nieuws meer, dan heb je geen boosters nodig!

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Maar ja, de massa kijkt alleen naar de massamedia dat slechts fungeert als propagandamachine, en hop, de massa staat weer in de rij om dat wonderboosterprikje op te halen.

Zo simpel is het.

Tine
Tine
2 jaren geleden

Ik denk toch dat het vaccin ook in de hersenen iets doet. En dat bedoel ik dus negatief. Nu er allerlei meldingen zijn van bijwerkingen en erger en ook blijkt dat het geen zin meer heeft die vaccins waar ben je dan mee bezig?

Fransdo
Fransdo
2 jaren geleden

De hersenspoeling is zeker geslaagd. We zitten midden in de jaren dertig nu. Das Vierte Weltreich is het doel. De medische experimenten a la Mengele het middel.

Back to top button
109
0
We lezen graag je reactie!x