Buitenland

Europarlementslid houdt vlammend betoog over tirannie: ‘Laat je horen! Rebelleer!’

Help ons door dit artikel met iedereen op je socials te delen!

Geef jullie ‘democratisch gekozen’ overheden niet het voordeel van de twijfel, drukte Europarlementariër Christine Anderson (AfD) de bevolking op het hart tijdens de International Covid Summit in het Europees Parlement. “Dat verdienen ze niet.”

“Ze hebben geen goede intenties,” zei Anderson over onze regeringen. “Nooit. Nog nooit in de geschiedenis is er een politieke elite geweest die zich bekommerde om het welzijn van gewone mensen. En dat is nu niet anders.”

Gigantische alligator

Je kunt niet ontkomen aan tirannie door te gehoorzamen, benadrukte ze. “Dat is onmogelijk. Je voedert dan een gigantische alligator in de hoop dat je als laatste wordt opgegeten. Maar je komt vroeg of laat aan de beurt. En dan zul jij degene zijn die verorberd wordt.”

Wees in godsnaam niet langer gehoorzaam

Anderson riep mensen ook op om niet langer te zwijgen. “Laat je horen! Wees in godsnaam niet langer gehoorzaam. Rebelleer. Ze zullen je pakken als je niet in verzet komt. Stem niet langer op mensen die je psychisch mishandelen en de spot met je drijven.”

4.8 217 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yvonne
Yvonne
6 maanden geleden

Dat roep ik al 3 jaar maar zolang de MSM de PROPAGANDA van de WEFRATTEN in DH uitzenden worden de slapenden NIET WAKKER.De MSM moet GEHACKED worden en dan moeten de ECHTE FEITEN getoond worden dan pas kan het VOLK in OPSTAND komen Eerder niet helaas.

Elias
Elias
6 maanden geleden

Vooral de echt brede massa zou in beweging moeten komen.

Dat had eigenlijk al heel lang zo moeten zijn….

Het is alleen denkbaar onder de zwaarste innerlijke kwelling, en alleen te verdragen met de grootste innerlijke kalmte en oplettendheid, dat het te voorzien is dat Europa gemakkelijk het centrale slagveld van een nucleaire oorlog kan worden en er zelfs op voorbereid zijn door hun misdadige leiderschap.

Of, een slavenlandschap voor de eugenistische verrijkingseconomie van zg. ‘elites’

De mensen gaan helaas nog steeds niet met miljoenen de straat op.

Ofwel omdat ze het gevaar niet zien, ofwel omdat ze naar de slang staren, verlamd als konijnen.

In plaats van te handelen zoals dit konijn….
https://youtube.com/shorts/b9prRfcfSkk?feature=share

Annette
Annette
6 maanden geleden

EEN VOLK DAT VOOR TIRANNEN ZWICHT,
ZAL MEER DAN LIJF EN GOED VERLIEZEN,
DAN DOOFT HET LICHT.
(Hendrik van Randwijk)

WHEN TYRANNY BECOMES LAW,
REBELLION BECOMES DUTY.
(Benjamin Franklin)

Deze twee spreuken sluiten wat mij betreft aardig aan bij de woorden van die fantastische vrouw in het Europese Parlement, namelijk Christine Anderson van de Alternative für Deutschland.

Tirannie en dictatuur bestaan natuurlijk al EEUWEN. Maar….. DAT is alleen maar mogelijk als diegenen, die “ze” proberen te onderdrukken, DAT ook toestaan.

Dus….. WAT doen wij nu dus, net zoals WIJ de afgelopen méér dan drie jaar inmiddels: WIJ DEDEN NIET MEE, WIJ DOEN NIET MEE EN WIJ ZULLEN NIET MEEDOEN.

Als wij op deze waanzinnige aangenomen wet, de WPG, zó reageren, dan staan deze zielige machtswellustelingen in hun hemd.

Heb daarnet op Telegram gelezen over die senator, uiteraard OOK van D66, ene Peter van der Voort, nota bene een hoogleraar en hoofd van een ic afdeling in een groot ziekenhuis, die dolblij is met deze nieuwe wet.

Je zult maar ziek zijn en goede hulp nodig hebben en je vertrouwen schenkt aan een dergelijk reptiel. De naam “mens” verdient een dergelijk persoon natuurlijk niet.

Ik wil absoluut geen doemsdenker zijn, maar je kunt er op wachten, tot er weer de een of andere lockdown aankomt: voor een een of ander virus, dat in feite niet bestaat of weer iets onbenulligs over het klimaat.

ZIJ trekken helaas nog steeds aan de touwtjes en WAT kunnen wij daar tegen doen?

SIMPEL. Je zonder meer losmaken van de touwtjes en zelf springen zoveel als je wilt. Namelijk VRIJ en BLIJ.

Paulus
Paulus
6 maanden geleden

Hulde voor deze sterke vrouw!

Back to top button
117
0
We lezen graag je reactie!x