Buitenland

Europarlementariër geeft in 3 minuten 3 redenen waarom wereldwijd pandemieverdrag gevaarlijk is

Help mee door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

De bedoeling is dat landen bij een toekomstige pandemie op dezelfde manier in actie komen, meer nog dan bij corona. Er zijn drie redenen waarom we dat niet moeten willen, stelt Europarlementariër Rob Roos (JA21).

De eerste reden: het pandemieverdrag wordt beheerd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), waar veel invloed is vanuit de farmaceutische industrie. “Dat zijn wereldspelers met enorme geopolitieke en financiële belangen. Wie betaalt, bepaalt. Hun belangen zijn niet de belangen van de Nederlandse bevolking.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

(Video verwijderd? Klik hier...)

Heel slecht idee

De tweede reden: de WHO is niet democratisch verkozen. “Degenen die besluiten maken, kunnen er dus niet op afgerekend worden. Dat is een heel slecht idee,” vindt Roos.

De derde reden: tijdens een pandemie is de beste aanpak niet overal hetzelfde. Denk bijvoorbeeld aan cultuur, bevolkingsdichtheid of aan de manier waarop de balans tussen risico en vrijheid wordt gezien. “Daarom moeten we niet overal hetzelfde beleid willen voeren.”

Moeten we dus echt niet willen

“Het nieuwe wereldwijde pandemieverdrag geeft veel te veel macht aan de WHO,” concludeert het Europarlementslid. “Het dient vooral de belangen van landen als China en de farmareuzen, en we geven zo macht weg aan een organisatie die niet democratisch gecontroleerd kan worden.”

Dat nieuwe wereldwijde pandemieverdrag moeten we dus echt niet willen, benadrukt Roos, die een oproep doet om deze video naar politici in de Eerste en Tweede Kamer te sturen.

4.9 147 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise
Elise
9 maanden geleden

Zo denkt elk normaal mens, maar dat boeit ze(NWO) toch niet. Dus Roos kan vinden wat ie wil.
Er gaat niks veranderen, want alle landen hebben die globalistische agenda21/30 ondertekend. En als er iets ten goede verandert dan is het ook gepland. Iedereen zoekt het maar lekker zelf uit.

Hugo
Hugo
9 maanden geleden

De meeste leden van de eerste en tweede hebben een elastische ruggengraat, en doen en zeggen wat hun voorgeschreven wordt, door de partijleiders. Want wie niet luistert wordt niet meer opgesteld, dag lucratief goedbetaald baantje. Kijk maar naar het kartel VVD,D66,CDA, en CU zo voorspelbaar zooitje addergebroed. Een eigen mening is verboden.

Steven
Steven
9 maanden geleden

Dat drukken ze er ook gewoon doorheen

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
9 maanden geleden

Met PEDOS moeten wij niks te maken hebben…WEG MET DE CRIMINILEN.. KINDEREN MOETEN WE BESCHERMEN !!

Back to top button
72
0
We lezen graag je reactie!x