Homepagina » Het Complot » Fox News stuurt aan op chippen van mensen
Fox News stuurt aan op chippen van mensen

Fox News stuurt aan op chippen van mensen

De Amerikaanse zender Fox News gaat in een veelbesproken artikel in op het chippen van mensen. Je kunt er eentje onder je huid laten implanteren en niemand die het zal merken, schrijft John Brandon. Met RFID-chips kan de beveiliging van bijvoorbeeld een vliegveld of een stadion tijdens een toegangscontrole je identiteit aflezen. Maar je kunt er ook boodschappen mee doen. In het ergste geval kun je ermee worden opgespoord als je in het buitenland bent ontvoerd.

Microchips worden door baasjes van huisdieren al gebruikt om katten en honden in de gaten te houden. In het komende decennium kunnen de chips ook op grote schaal worden geïmplanteerd bij mensen. Experts zijn het echter niet eens over de veiligheid van RFID-chips.

“Op de lange termijn kunnen microchips minder intrusief worden dan sommige opkomende ID-systemen, die afhankelijk zijn van biometrische gegevens (zoals je vingerafdruk),” zei Alex Soojung-Kim Pang, auteur van het boek ‘Distraction Addiction’ en verbonden aan de Stanford-universiteit.

“Mensen moeten individueel beslissen, maar het bestrijden van misdaad wordt een stuk gemakkelijker met chips,” voegde schrijver Larry Niven toe. Hij voorspelde RFID-implantaten in de jaren zeventig.

Ramez Naam, die nauw betrokken was bij de ontwikkeling van onder meer Microsoft Internet Explorer en Microsoft Outlook, hoopt dat mensen met Alzheimer kunnen worden gechipt zodat ze nooit vermist kunnen raken. De microchips kunnen ook worden gebruikt om misdadigers te volgen die zijn vrijgekomen uit de gevangenis.

Fox News stuurt aan op chippen van mensenIn de toekomst kunnen geïmplanteerde chips worden gebruikt om de voordeur of auto op slot te doen, toegang te krijgen tot gebouwen of laptops te ontgrendelen. Als kinderen gechipt zijn weet de leraar in een oogwenk welke leerlingen wel of niet aanwezig zijn, aldus Brandon. De politie kan auto’s volgen zonder kentekenplaten te hoeven aflezen. En als je een winkel binnenloopt, weet de eigenaar gelijk wat je voorkeuren zijn.

Normaal gesproken blokkeert de huid het GPS-signaal van de chip, maar de nieuwe chips in moderne smartphones zouden wel kunnen werken.

Hackers kunnen echter toegang krijgen tot de informatie op de chip, die vervolgens in de verkeerde handen zou kunnen vallen. Op deze manier kan gemakkelijk je identiteit worden gestolen. Velen zijn tegen het chippen van mensen. Het injecteren van een microchip in je lichaam is niet natuurlijk. Toch worden pacemakers en aanverwante apparaten al op grote schaal gebruikt. In ieder geval is het beter dan een streepjescode op je voorhoofd, besluit Brandon.

[Fox News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Wim schreef:

  Je lichaam is heilig, antichrist.

  11 likes
 • leon*** schreef:

  woorden maar weinig daden wat ik steeds lees overal.
  een chip niet accepteren is het zelfde als dat je bankpas er niet meer is.
  op dat moment bestaat er geen contant geld meer , dat betekend dat je geen kant op
  kunt behalve wanneer je iets te ruilen hebt of als je durft te stelen.
  maar omdat er toch niemand mee doet behalve klagen kom ik tegen die tijd bij iedereen wel
  de koelkast plunderen
  en wat me opvalt hier op deze site kan ik alles typen,mijn mening geven.
  als ik dat doe op sites wat iedereen leest krant bijv dan is altijd wat ik type afgekeurd om te plaatsen
  en de echt belangrijke berichten daar kan niet eens op gereageerd worden.
  dat doen ze niet voor niets de mens mag niet te slim worden maar moet kort gehouden worden
  het liefst met schulden en wanneer ze alle minima tepakken hebben en die niks meer kunnen betalen en naar de voedselbank moeten dan pakken ze de midden inkomens aan enz word wakker voor het telaat is dit is slechts een advies omdat ik weet dat er toch niets aan tedoen is.
  stond er bij en ik keek er na en 8 uur goede tijden slechte tijden en we zijn alles weer vergeten
  en morgen weer werken om, alles te kunnen betalen en zo gaat het

  13 likes
  • DennisdeB schreef:

   Je bedoelt zoiets Leon?

   “Beste lezer,
   U heeft gereageerd op een artikel op De Telegraaf. Ons moderatingteam heeft uw reactie beoordeeld en niet vrijgegeven voor publicatie op De Telegraaf. ”

   Terwijl ik alleen maar wees op het medicijnschandaal van ons ministerie en het Duitse Bayer en BI.
   Mondje dicht he.

   Mijn facebook staat bomvol met posts. velen wat ik zo hoor van vrienden hebben al geklikt ” niet meer volgen” Struisvogels,,, steek je hoofd maar in het zand, maar dat wil niet zeggen dat de leeuw die om je heen cirkelt ineens magisch verdwijnt.

   Wat ik van mensen hoor is dat ze er toch niks aan kunnen doen, dus praten ze er maar niet over..
   Ver van je bed, maar alles komt dichterbij.

   1 struisvogel tegen een leeuw , moet je geluk hebben, 10 struisvogels tegen een leeuw,, is bye bye leeuw 🙂

   4 likes
   • Soul to Soul schreef:

    Zo las ik onlangs een reactie ( weet niet meer waar het over ging ) en kon ik mij erin vinden. Dus gaf ik een tegen reactie met enkel 2 simpele woorden:
    ” Mee eens.”

    En zoals gewoonlijk moet het eerst beoordeeld worden.
    Ik kreeg een paar minuten later bericht van De telegraaf :

    “Ons moderatingteam heeft uw reactie beoordeeld en niet vrijgegeven voor publicatie op De Telegraaf. ”
    Belachelijk !
    Maar de bericht van deze persoon mocht wel geplaatst worden.( ? )

    2 likes
  • Jojo schreef:

   Weet niet of er niks aan te doen is Leon, is belangrijk om handen ineen te slaan en een nieuw samenleving te creeren op basis van gelijkwaardigheid. Meer zelfvoorzienend te worden, zelf electriciteit opwekken, huizen in eigen beheer bouwen ed. en een eigen geldsysteem maken. Het gaat er namelijk ook om hoeveel macht geef je de machthebbers. In het klein vaak meegemaakt met foute mannen die willen bepalen hoe laat ik douche, dat ik van mn uitkering geen tweedehands spullen moet kopen en commentaar als ik bijvoorbeeld uitadem maar ik vind het zo lastig om mn adem in te houden.
   Het oude systeem was gebaseerd op macht, angst en controle maar we zitten nu in een andere energie waarin we dingen kunnen veranderen zodat al die dingen hopelijk de stuiptrekkingen zijn van een oude tijd.

   2 likes
   • Marc schreef:

    Vind ik wel grappig, dat voorbeeld met die foute mannen, al zal het voor jouw uiterst vermoeiend geweest zijn, maar ja jij valt natuurlijk wel in eerste instantie op die foute mannen…ik hoop ook dat het stuiptrekkingen zijn van een oude tijd, maar ik ben tegelijkertijd huiverig voor een groep mensen die hun ideale wereld al jaren geleden minutieus hebben voorbereid. Ik ben niet bang voor ze, iets in ons is sterker dan deze idioten.

    1 likes
    • Jojo schreef:

     Denk t ook Marc, denk dat we uiteindelijk sterker zijn dan we beseffen als we maar niet denken dat we zwak zijn. Vrouwen met een overheersende man durven niet in hun kracht te staan; ze zijn niet zwak maar de ander heeft je nodig om zichzelf sterk te voelen. Een teek die je helemaal leegzuigt om zijn ego op te blazen. Denk dat we meer en beter voor onszelf moeten zorgen en niet de macht uithanden geven aan allerlei instanties die van allerlei gekkigheid met ons willen uithalen.

     1 likes
  • Makropoelos schreef:

   Iderdaad een mens moet kortgehouden worden en het liefst met schulden.

   De Rothschilds zijn dan ook al meer dan tweehonderd jaar bezig om schuldenslaven te creeren. Het is de hoogste tijd dat hier meer en meer aandacht aan gegeven gaat worden. Tot nog toe hebben zij steede kans gezien om zich op de achtergrond te houden. Maar de zwendel komt in de openbaarheid en de muur van zwijgen die zij om zich opgebouwd hebben begint af te brokkelen, steeds meer mensen worden wakker en herkennen diegene die aan de touwtjes trekken achter de coulissen van het wereld gebeuren.

   Ik kan mij voorstellen dat een chip uitstekend zou passen in hun Nieuwe Wereld Orde die zij nastreven.

   0 likes
 • john schreef:

  Ik en mijn gezin laten ons niet chippen, desnoods gebruik ik geweld om het tegen te gaan.

  14 likes
  • Marc schreef:

   Daar sluit ik mij bij aan, maar voordat het water ons tot aan onze lippen staat moeten we ons met miljoenen tegen dit soort idioterieën verzetten en ik reken erop dat dat zal gebeuren, op een gegeven moment is voor ons “keyboardwarriors” de maat gewoon vol.

   3 likes
 • eNdEmiOn schreef:

  Je mag toch hopen dat de menigte hier niet in gaat trappen. Lang leven de soevereine mens beweging.

  12 likes
 • pietje schreef:

  Nooit maar dan ook nooit zal ik een chip accepteren !

  11 likes
 • padja schreef:

  Waar is iedereen nou precies op tegen? Is dit mopperen om te mopperen?
  Al die zaken die je al dagelijks bij je draagt kunnen worden samengevoegd in 1 chip.
  Het enige verschil is dat je er niet meer naar hoeft te zoeken.
  Verder verandert er voor de gewone mens weinig.

  Je nummert toch ook je CD collectie omdat je het dan makkelijker terug kunt vinden. Of je nou een nummer bent of een lettercombinatie maakt geen verschil.

  Als je je slaaf voelt doe daar dan wat mee, alleen een potje zeuren helpt niet.
  Als je de overheid fout vindt..doe er wat mee. Stel je verkiesbaar. Ga er werken. Pak dingen aan. Kaart dingen aan.

  Wat is er mis met Wereldburgerschap? Wereldregering? Alle grenzen weg? Gelijke kansen en rechten voor iedereen?
  Vind je nou echt dat je een voorkeurspositie verdient, alleen maar omdat je in NL werd geboren?

  4 likes
  • IIS schreef:

   @padja

   Dream on! Zodra je geen macht meer hebt omdat je zelf niets meer kunt beslissen en er voor jouw wordt beslist en je niet meer baas bent over je eigen zaken en leven en een stuk elektronica je aan de ketting legt en je overal te traceren bent en men zonder vragen je rekening kan platgooien dan ben je toch een totale slaaf.

   En waarom verwar jij mopperen en zeuren met kritisch kijken en waarom zou iemand zich verkiesbaar moeten stellen als hij voor zichzelf een duidelijke mening heeft en deze ventileert, ben je er wel van bewust wat je hier allemaal uitkraamt. Het lijkt wel alsof je niet goed doorhebt dat er zaken zijn in deze wereld die zo onbereikbaar zijn dat er helemaal niets valt te veranderen, het verandert jouw zodra je je conformeert en de platgetrapte paden binnen welke organisatie dan ook gaat bewandelen, want meer dan dat zal het niet opleveren.

   De macht ligt bij degene die jouw soort dromers en idealisten in één keer van de kaart kunnen vegen alsof je nooit hebt bestaan zodra je je begint te roeren en te verzetten.
   En btw, grenzen open en iedereen gelijke kansen, prima, maar waarom zou ik daaraan moeten mee betalen of voor open moeten staan? Jij wil een soort van socialistische heilstaat een wereld voor iedereen die vervolgens onterecht afpakt en rooft van mensen en dit verdeelt en geeft aan degene die helemaal geen contributie of bijdrage hebben geleverd.

   Jullie soort door en door naïeve mensen met je fantasie over een politiek idealistische wereld (politiek die door en door rot is tot op het bot) en met jullie hoog jubelende idealen kost iedereen ongevraagd zijn soevereiniteit en geld en gaat ten koste van iedereen die zuinig is geweest, hard heeft gewerkt en gevochten voor een beter bestaan en die zijn voordeur op slot heeft gehouden voor dieven en ander gespuis en daarom ook graag ziet dat grenzen grenzen blijven.

   Niet zo heel raar, want grenzen of territoriums zijn een natuurlijke aangelegenheid en dat zie je zelfs in de natuur terug. Als morgen de overheid beslist dat wij gechipte slaven allen een vluchteling in huis moeten nemen, dan ben jij zeker degene die als eerste één of zelfs tien in huis neemt en je alles met ze zult delen. Want hé, de wereld is van iedereen en daar hoort ook hoogst waarschijnlijk jouw huis bij…en natuurlijk deel je al je verdiende geld met ze, want hé, de wereld is van iedereen en daar hoort ook verdelen van jouw geld bij! Welterusten verder.

   4 likes
   • padja schreef:

    Hi ISS.
    -je wordt er m.i. niet meer of minder slaaf van dan je nu al bent.
    -Mopperen werkt ff om je gevoel te ventileren. Erin blijven hangen helpt niemand verder. M.i. word je gelukkiger als je dat kunt door laten groeien naar iets constructiefs. Wat dan ook. Niet alleen verkiesbaar stellen, dat was maar 1 vd voorbeelden.

    -Zie je alleen maar afpakken en roven en dan juist weggeven aan mensen die geen contributie hebben geleverd? Wat een negatief wereldbeeld. Ik zie dagelijks mensen enorm veel contributie leveren. Keihard werken. Voor een habbekrats. Onze NL rijkdom hebben we vooral te danken aan onze heldhaftige VOC (roof) tijd.
    -De wereld zit niet vol met dieven en gespuis. Het grootste deel vd wereld bestaat uit normale mensen die dagelijks moeten knokken voor hun levensonderhoud. Wij (als NL zijn helemaal niet beter of knapper of zuiniger…we zijn gewoon in een voordeelpositie geboren.

    -Territoriums en grenzen vind jij natuurlijk? M.i. draait elke oorlog precies daarom. Ruzie en gevecht over waar de grens precies ligt. En wat binnen de grens ligt is van MIJ. Ikke ikke ikke mentaliteit. Het recht van de sterkste. Je vergelijking met de dierenwereld…zie je jezelf zo? Nog niet verder kunnen denken dan een wild dier?
    Wat zou jij liever doen met vluchtelingen?

    Zou het kunnen dat we eens aan ons hoofd krabben en ons afvragen wat WIJ kunnen bijdragen om de rest van de wereld naar ons bestaansniveau te helpen?
    Je hoeft van mij niet al je bijeengegaarde spaarcenten over de grens te smijten hoor. Doe ik ook niet. Maar…er zijn heus dingen die je wel kunt doen.
    Hoe dan ook..ik doe het. Mijn echtgenoot doet het. Ons bedrijf doet het, en we zijn gelukkig niet de enigen.
    Knuffel

    1 likes
 • pietje schreef:

  Kijk maar een op de streepjes code van supermarkten in die code staan altijd wel een par zessen !

  1 likes
 • Hendrik schreef:

  Alles wijst erop dat we worden voorbereid op het ontstaan van een wereldregering en dat houdt o.a. het einde in van allerlei rechten als individu. Iedereen moet liefst constant en overal gecontroleerd kunnen worden.

  Sowieso ben je nu al reeds niet meer van jezelf, je bent een stuk bezit van de staat. Een mens en een persoon zijn niet gelijk voor de wet. Een mens is een natuurlijke entiteit (van vlees en bloed); een persoon is een juridische entiteit. Het woord ‘persoon’ is een verkorte weergave van natuurlijk rechtspersoon of Natuurlijk Persoon. Feitelijk is de persoon een Stroman of een Handelsfictie.

  Op het moment dat een baby door de ouder(s) bij de Burgerlijke Stand van de geboortegemeente wordt aangegeven, wordt voor deze mens via de inschrijving in de Gemeentelijke Basisadministratie (GBA) een Natuurlijk Persoon gecreëerd. Die Natuurlijk Persoon is “eigendom” van de Staat. Met alle belastingverplichting van deze Natuurlijk Persoon als onderpand leent de Staat vervolgens vele honderdduizenden euro’s op de kapitaalmarkt. Vanaf dat moment is de persoon feitelijk een slaaf van de staat. Vandaar dat ieders persoonsnummer, aangeduid als Burger Service Nummer (BSN), feitelijk een Burger Slaven Nummer is (stamt uit de VOC-tijd).

  8 likes
 • judith schreef:

  Benieuwd wanneer het 1e aanbod verschijnt om baby’s naast vaccins ook een chip te geven. “Geweldig” toch dat je je kind nooit meer kwijtraakt raken? ? Omg hoeveel zullen er inde rij staan? Niet wetende wat ze hun nageslacht aandoen??!!! Hier geen vaccins en geen chip! Never ever wat wij Slaaf worden van de NWO! Helaas zit in je id kaart wel een chip en ben je daar altijd mee te volgen als je die bij je hebt 🙁

  6 likes
 • Kalki schreef:

  Ik teleporteer mijzelf nog liever dan wanneer ik mij zou laten chippen.

  5 likes
 • biko schreef:

  Er lopen hele volksstammen rond waarvan het handig zou zijn geweest als ze gechipt zouden zijn.

  1 likes
 • IIS schreef:

  Als de hogere of éne god met als zijn macht hemel en aarde kan scheppen en hij met al zijn wijsheid via de bijbel ons duidelijk maakt dat we het teken van het beest moeten afwijzen dan laat ie met als zijn super macht er dan voor zorgen dat het -gewoon- niet zover komt. Zo simpel kan het zijn, als Hij het maar wil. Of denkt de hogere misschien dat ik me laat uithongeren of in de kou wens te leven nadat ik heb bedankt voor het stuk judas elektronica onder mijn huid. Het is natuurlijk totaal gestoord dat je een chip in je lijf zou krijgen, maar als de elite daar brood in ziet dan zullen wij op de één of andere manier wel zover worden gedreven dat we niet anders meer kunnen.

  Als we niet willen worden gechipt dan zullen we toch vanaf nu ergens moeten zorgen dat het niet zover komt door bijvoorbeeld zoveel mogelijk contant te betalen en zo min mogelijk te chippen en niet domweg achter allerlei kekke digitale gadgets aanlopen zonder je af te vragen of dergelijke zaken uiteindelijk kunnen leiden tot meer controle en macht over onze levens. We zouden veel kritischer kunnen worden dan vaak nu het geval is en we zouden gewoon er voor kunnen blijven zorgen dat de groots mogelijke digitale troep niet overal nog verder onze privé domein binnendringt dan nu al het geval is.

  3 likes
  • rik schreef:

   De mensheid heeft een vrije wil en die wordt gerespecteerd door de hogere machten. Helaas doen de mens machten op de aarde dat niet (altijd).

   0 likes
   • IIS schreef:

    Beste rik,

    Hogere macht en eigen wil en god vs de duivel, ik ben een beetje bijbel/koran/thora en talmoed en vooral god/yahweh/allah moe.

    Religies die niets anders doen dan alles aan elkaar plakken en verzinnen en bundelen in grappig bedachte verhalen en die hebben bedacht waarom het zo is en niet zo en dit gebeurt en niet dat. En god halt maakt voor de eigen wil. Ik kan uit ervaring spreken, maar mijn eigen wil daar heeft god altijd vierkant maling aan gehad, want dan geloof ik eerder in het feit dat alles vaststaat en het in het leven zo gaat zoals moet gaan. Het leven is een vaststaand feit. Ik kan het niet bewijzen, maar maakt het voor mij verklaarbaarder waarom zaken gebeuren die je niet wilt en waar niemand op zit te wachten en kan dan ook ergens de voorspelling in de bijbel verklaren van mensen met een helder verstand die ver in de tijd konden ‘kijken’. Als god al bestaat is hij voor mij god en satan in één, want anders loopt het verhaal dat hij oppermachtig is voor mij totaal mank.

    En verder kun je er alle kante mee op. Ik pas ervoor dat een hoger macht komt uitleggen dat hij machtig is, maar zodra iemand mij een chip in de mik wil duwen dan heb ik opeens of die ander een vrije wil. Ja, zo lust ik er ook nog wel één.

    0 likes
  • Jojo schreef:

   Hogere machten zijn belangrijk maar het ligt denk ik ook aan het grondpersoneel. Hogere machten kan je gebruiken om iets te bereiken. Zat ik helemaal aan het eind van mijn geld, deed ik schietgebedje omhoog dat ik in ieder geval een tientje nodig had, ligt er een uur later een tientje op straat. We moeten er zelf ook wat aan doen. Niet meer laten inenten enzo en de machthebbers geen kans meer geven. De tegenbewging is er al maar die mag nog sterker worden.

   0 likes
  • padja schreef:

   En waar haal je dat contante geld vandaan dan?

   0 likes
 • Faith schreef:

  Mensen het is Fox maar die overweegt. Hebben ze uberhaupt nog kijkers? Leeft die demente incontinente Murdoch nog steeds? Willen hij en zijn commercieele ratjes, stelletje psychopaten, nog even het gevoel van macht proeven met dit berichtje? Geen idee maar het zijn de grootste misleiders die er rondlopen. Hebben amper nog kijkers dus gewoon laten lallen, niets aan de hand. Next.

  3 likes
 • pcp schreef:

  Openbaring 13 vers 16 en 17:
  16 En het maakt dat het aan allen, kleinen en groten, en rijken en armen, en vrijen en dienstknechten, een merkteken geeft aan hun rechterhand of aan hun voorhoofden,
  17 En dat niemand mag kopen of verkopen dan die dat merkteken heeft, of den naam van het beest, of het getal zijns naams.

  2 likes
 • m.b schreef:

  … kun je raden wat er gaat gebeuren als mensen toegang willen hebben tot computers, auto’s, gebouwen.

  1 likes
 • nexus schreef:

  er word geschreven dat mensen een pacemaker wel plaatsen maar geen chip
  vind ik heel normaal een ship is niet het zelfde als iemand met een kunst been of zo
  een ship daar kan je veel mee doen zo als je lichaam beinvloeden en nog meer van dat soort dingen
  te veel om op te noemen. dus zeg mij niet dat een kunst been of een arm of wat dan ook het zelfde is
  ze laten je alleen de mooie dingen zien.
  ik ga het in ieder geval niet doen.

  1 likes
 • Faith schreef:

  Die doemscenario Openbaringen gelden allang niet meer. Ze zouden uitkomen als de mensheid in het duister rond zou blijven dolen en als volgzame mechanische blinde schapen achter de achterbakse darkies aan zouden blijven hobbelen, maar dat is allang niet meer het geval. De planeet is teveel verlicht door ontwaakten om dit nog te bewerkstelligen en er komen steeds meer wakkere mensen bij. Wel grappig is dat Fox niet in Jezus maar wel ineens in de Bijbel gelooft en uitgerekend dit rampscenario oppikt om graag te realiseren. Laat ze maar oppassen dat ze zelf niet in een dergelijk scenario terecht komen. Wie een kuil graaft voor een ander….

  1 likes
 • 365Y schreef:

  quote : Fox News stuurt aan op chippen van mensen

  Raar dat een nieuwszender zich hier ook al voor sterk wil maken … en zo komen praatjes de wereld in .

  0 likes
  • Faith schreef:

   Angst zaaien, snap dat dan! Ze hebben de macht om miljoenen mensen te bereiken, dan zal je wel gek zijn om daar geen misbruik van te maken toch? Kampioen in het hersendood houden van hele bevolkingsgroepen en leugens, vooral leugens. Als je een avond Fox kijkt ziet je hele leven er ineens miserabel uit. Die macht hebben ze. Nog even.

   1 likes
 • IIS schreef:

  Overigens, we hebben het getal van het beest (iedere barcode begint met 6 heeft een 6 in het midden en aan het eind een 6) al overal in ons midden. En het teken in de hand is onze bankpas waarmee je betaalt en de code ervan zit in het hoofd. Alles gestuurd en bedacht om de mens te dienen als een hond zijn baas en waarmee we nu zover zijn gekomen dat het tegen ons kan worden gebruikt (het beest keert zich tegen ons). Met of zonder chip, we zitten er al midden in.

  0 likes
 • stressloos schreef:

  Goed gezegd ISS, maar bestaat negatieve energie, dan ook positieve.
  Paradox; hoe meer we zien wat we niet willen, des te harder zal dalijk de maatschappij terugveren naar wat we wel echt willen. We willen gewoon een harde les leren, anders leer je namelijk niet. Ja je kan iets overkopieren of een vak leren, maar zonder praktijk (het leven) zal je niet iets in de praktijk kunnen brengen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  scholieren

  Doodeng: lespakket bereidt Nederlandse scholieren voor op chip in lijf

  In september vorig jaar kregen scholieren van ...

  windmolens

  De aap komt uit de mouw: stroom van Nederlandse windmolens gaat naar Microsoft. ‘Volksverlakkerij’

  Windmolenparken schieten als paddenstoelen uit de grond. ...

  >