Homepagina » Binnenland » Het Europees Parlement is een eurofiel rariteitenkabinet. Waarom een stem op CDA of VVD een stem voor een EU-superstaat is
Het Europees Parlement is een eurofiel rariteitenkabinet. Waarom een stem op CDA of VVD een stem voor een EU-superstaat is

Het Europees Parlement is een eurofiel rariteitenkabinet. Waarom een stem op CDA of VVD een stem voor een EU-superstaat is

De Europese verkiezingen staan weer voor de deur. Naar verwachting gaat de FVD, die een groot eurosceptisch blok wil vormen in Europa, veel stemmen trekken.

Voor de nieuwe, zeer pro-Europese partij Volt, gefinancierd door de schimmige miljardair George Soros, is maar heel weinig belangstelling.

FVD wil de vorming van een Europese superstaat stoppen.

Fracties

De politieke partijen maken in het Europees Parlement deel uit van een aantal fracties.

Zo zit het CDA bijvoorbeeld in één fractie met het CDU van Angela Merkel en CSV van Jean-Claude Juncker.

De VVD deelt een fractie met D66 en de ALDE van Guy Verhofstadt, die groot voorstander zijn van een Europees leger.

Eurofiele rariteitenkabinet

“Aan dit eurofiele rariteitenkabinet willen zij nu zelfs Emmanuel Macron toevoegen,” zegt FVD-leider Thierry Baudet.

“U weet wel, die Franse president die de massale immigratie en de belangen van de multinationals met geweld aan zijn bevolking opdringt,” vervolgt hij.

En wat ze in verkiezingstijd ook mogen roepen, VVD en CDA stemden keer op keer in met het oikofobe, megalomane beleid van hun Europese fractiegenoten, aldus Baudet.

Europese superstaat

“Een stem op CDA of VVD is dus gewoon een stem voor een Europese superstaat,” benadrukt hij.

“Een stem op CDA of VVD is een stem voor Europese belastingen, voor Europese ministers, voor een Europese politie, een Europees leger en een transferunie waarin we honderden miljarden naar Zuid-Europa moeten overschrijven,” klinkt het.

FVD wil de macht terug van Brussel naar Den Haag.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Forum voor Democratie]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
1 jaar geleden

Verandering in bestuur, politiek en bovenal (!) economisch denken is inderdaad hard nodig. Helaas is geen der partijen in staat om een goede visie met vergezicht te schetsen.

Het gaat uitsluitend om ergens tegen zijn en een beetje aan de knoppen draaien.
Dat hebben (een deel van) de stemmers best door… Gelukkig maar ….

En de mensen die dat goed door hebben zeggen: STOP STEMMEN

Rob
Rob
Reactie op  Rikk
1 jaar geleden

@Rikk,

Het zou eerder eens tijd worden dat we menssellijk gaan denken in plaats van economisch. We zijn niet economisch geboren maar als een menselijk wezen. De rest is alleen maar ingeprent door een wereld van macht en controle. Als het beter wil worden dan moeten we terug naar wat we werkelijk nodig hebben, niet naar wat de hebzucht vervuld. Dan moeten we in feite al van dit hele economische model want al die massa verkoop houdt veel mensen ook nog steeds hebzuchtig.

Rikk
Rikk
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

Helemaal eens. Maar waar mensen samenleven moet toch een vorm van ordening zijn (Maatschappelijk, economisch) daar ontkom je niet aan. Zonder ordening vervalt de mens in “het recht van de sterkste”.

Rob
Rob
Reactie op  Rikk
1 jaar geleden

We moeten van ordening af. Dat gaat ook weer over macht posities BOVEN anderen. In plaats daarvan moeten er leiders komen die TUSSEN de mensen staan en de boel in goede banen leiden. Leiding geven, niet orders uitdelen. Het gaat uiteindelijk alleen maar om het leven wat op de eerste plaats moet komen te staan. Dat mag best een bepaalde luxe hebben voor iedereen maar dat is niet hetgeen voorop moet komen te staan. Die luxe moet een gevolg zijn van een eerlijke verdeling die het leven gemakkelijker maakt, niet het doel van economische systemen want dat zijn en blijven macht systemen. Als er iets wil veranderen dan gebeurt dat alleen als we gaan denken in de zin van het leven. De rest zijn geen tastbare zaken. De maatschappij is niets tastbaars, de economie is niets tastbaars etc. Dat zijn allemaal verzonnen zaken die alleen maar op papier bestaan. Okee, in deze tijd digitaal in computers.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Rikk
1 jaar geleden

Eerst maar eens zoveel mogelijk rechtzetten wat krom staat! En dat zijn de griezelige kronkels van onder meer Frans Timmermans, Macron en Guy Verhofstadt. Brusselse vazallen van privatenbankiers en multinationals die meer en meer macht naar zich toe willen trekken, de EU lidstaten en haar bevolking het nakijken. Ga daarom VOOR STEMMEN. Ik stem op Forum van Democratie en het ziet er na uit dat deze partij donderdag een mokerslag gaat uitdelen.

marcel koningen
marcel koningen
Reactie op  Rikk
1 jaar geleden

De tao wijsheid van lang geleden in China zei toen al: bestuurders e.d. zo lokaal mogelijk zodat zij goed geconrtoleerd kunnen worden door burgers en middestand, lokale ordebewakers uit lokale families die in het volle zicht hun werk doen ten behoeve van de burgers kortom van voor en door de burgers.

Het kenmerk van psychopathologie is alle besluitvorming in het verborge onzichtbaar liefst annoniem van heel ver weg volkomen oncontroleerbaar niet democratisch natuurlijk en uiteraard onaantastbaar beschermt door zelf bedachte wetten die hun zelf beschermen en niet burgers ondoorzichtig beschermt door huurlingen legers met ongekende bevoegd heden.Terwijl de gewone man eigelijk is afgesneden van rechten of wettelijke rechtsbescherming of recht halen.Uiteraarde zijn zij ook nog beschermt ddor een leger van juristen,persvoorlichters,en spindokters.
Stemt u nog voor europe?!
Mvrg,Marcel

Klaassen
Klaassen
Reactie op  Rikk
1 jaar geleden

Uit de E.U kan alleen door tegen te stemmen… en ooit gaat het gebeuren..tot die tijd zijn en blijven wij de pin-automaat voor de arme E.U landen.

joepiedepoepie
joepiedepoepie
1 jaar geleden

De tijd van woorden is over, de rede heeft het verloren van de waanzin. Inch Allah, Inch Brussel, alleen de wegen van geweld met een kans op overleven en vrijheid of totale onderweping en uiteindelijke dood zijn nu nog open.

Dit was geen verkiezing maar een staatsgreep, niet de wil van het volk maar de truc’s van de elite hebben bepaald, en nu is democratie vermoord. Hoe het in andere landen gaat met stemmen kan nu worden voorspeld, waarbij de uitslag in Frankrijk het ultieme bewijs zal zijn dat fraude is gepleegd. Mij maak je niet wijs dat een partij in doodstrijd de meeste stemmen krijgt en een partij die bijna de grootste is en buiten de regering zit ineens verdwijnt. Dat kan niet. Zelfs met een halve hersencel snap je dathier iets niet klopt.

Nu is democratie echt dood, het duurde even maar de gekken zijn aan de macht.

Kom in verzet, effectief verzet. Wat hier gebeurd is schending van onze basis van bestaan. Of wacht de razzia’s van de gedachten politie af, kunt u in een kamp of cel uzelf boos maken over hoe oneerlijk de wereld is.

x

Check Also

soros

Professor noemt Kamervraag over Soros ‘nieuwe vorm van antisemitisme’: ‘Smadelijke aantijging’

Gisteren verzorgde Studium Generale van de Universiteit ...

rutte

‘Demagoog’ Rutte wil vaart achter coronapas: ‘hoe Europa verwordt tot monster dat eigen kinderen opeet’

Premier Rutte zei gisteren na afloop van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x