Homepagina » Buitenland » Goldman Sachs ziet de Europese Unie als voorloper van dictatoriale wereldregering. Farage trekt van leer
flag 3370970 1280

Goldman Sachs ziet de Europese Unie als voorloper van dictatoriale wereldregering. Farage trekt van leer

Banken en multinationals proberen een dictatoriale wereldregering te creëren. Dat zei Brexit Party-leider Nigel Farage onlangs in gesprek met het Britse kanaal Revelation TV.

Investeringsbank Goldman Sachs is ‘de vijand’, aldus Farage.

Eén van de manieren waarop de globalisten volgens de politicus een Nieuwe Wereldorde willen nastreven, is massamigratie.

Omvolking

Als we hier niets tegen doen, dan komt de toekomst van onze beschaving in gevaar, klonk het.

In dit geval wordt ook vaak gesproken van ‘omvolking’.

Hij wees financier George Soros aan als de drijvende kracht achter deze ontwikkelingen.

Voorloper

Eerder sprak Farage in totaal zes keer met talkshowpresentator Alex Jones over de manieren waarop de elite een wereldregering probeert af te dwingen.

In het interview met Revelation TV stelde de politicus dat de globalisten alles proberen om Brexit en Donald Trump te dwarsbomen en dat grote corporaties toewerken naar een wereldregering zonder democratie.

“Goldman Sachs ziet de Europese Unie als voorloper van de wereldregering,” benadrukte Farage.

Vijand

“Daar sturen deze mensen op aan,” voegde hij toe. “Het is wat mij betreft vrij duidelijk wie de vijand is.”

De uitspraken van Farage leidden tot de nodige kritiek. Zo werd hij onder meer beschuldigd van antisemitisme omdat Goldman Sachs is opgericht door Joodse immigranten.

Zelf vindt hij dit soort beschuldigingen ‘zielig’.

[Guardian]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IIS
IIS
1 jaar geleden

Een klein ogenschijnlijk niet belangrijk onderdeel daarvan is het uitfaseren van contant geld. Geldautomaten worden in Nederland om de haverklap opgeblazen door vooral of alleen maar door (van bovenaf) georganiseerde Mokro bendes die in alle gevallen onvindbaar blijven voor de politie. Geldautomaten opblazen geeft veel schade en zijn de buurten waar automaten zich bevinden volgens banken beter af zonder geldautomaten.Hierdoor komt contant geld steeds minder binnen handbereik en is men steeds meer aangewezen op girale betalingen. Geen cash betekent uiteraard in de toekomst dan alleen nog maar giraal betalen en leven zonder macht over je eigen geld en contantloos geldverkeer betekent volledige macht over ieders geld. Waarbij negatieve rentes die geleidelijk verder verlaagd gaan worden je simpelweg machteloos staat en deze tot wel 💯 procent verlaagd zullen worden tijdens kunstmatig gecreëerde crisissituaties en mensen daardoor in één klap beroofd worden van hun spaargeld/vermogen door de centrale bank en alles overnacht verliezen.

Zo worden mensen gelijke arm en stuurbaar en dus volledig tot slaaf gemaakt.

De oplossing voor het stoppen van het opblazen van geldautomaten is uiteindelijk heel simpel, namelijk inktpatronen inbouwen in de automaten die het geld bij braak onbruikbaar maakt. Echter banken kiezen niet voor deze simpele oplossing juist om macht over ieders geld mogelijk te kunnen maken. Banken spelen een vies spel en de Mokro bendes moeten bij dit spel uit handen blijven van justitie. Banken, justitie, overheid en Mokro bendes werken (bewust of onbewust) mee in een gecoördineerd zionistisch spel.

Banken maken daarbij een niet meer te corrigeren rekenfout die ze nog heel duur komt te staan, want alleen afhankelijk zijn van slaven met schulden dat zal voor banken een catastrofale einde betekenen. Banken zullen eindigen en ten ondergaan in hetzelfde moeras waarin ze hun clientèle hebben gedreven.

René
René
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

Inderdaad de ‘vrijheid’ is steeds verder te zoeken, en een cashloze maatschappij draagt daar ook aan bij.
Maar tot het zover is:
– Maandelijks je geld zoveel mogelijk van de bank halen
– Wat je contact betalen kunt, contant betalen!
– Wees een calculerende burger (zoals de overheid), doe alleen mee met de maatschappij voor zover je moet om je eigen leven een beetje op orde te houden. Misbruik de regels voor eigen gewin waar je maar kunt.

IIS
IIS
Reactie op  René
1 jaar geleden

@René

Volledig met je eens.

Vergeet niet dat mensen nog steeds niet de ernst van de zaak inzien en dromen en menen dat feestvieren, voetbalwedstrijden in arena’s, dansen en zingen met prostitutie artiesten, kwijlen rond acreurs die zichzelf zien als heiligen, het politiek correct blijven en denken dat de Judas politici ons gaan redden, maar vergeten dat ze ondertussen ons begeleiden naar de afgrond. Het is alles laten denken dat de wereld nog in orde en compleet is, maar niet willen zien dat wij onszelf vernietigenen door te blijven dansen op de rand van de vulkaan. Dit naïve en domme brood en spelen verhaal gaat de ons allen heel lelijk de das om doen, mits we de hele criminele politieke bende en alles eromheen plat leggen. Boycotten en lamleggen is de remedie!

Momenteel kijk ik heel toevallig naar een niet actieve vulkaan en verblijf een paar honderd meter daarvandaan, ik zie een rustig en vredig tafereel in een mooi landschap, en zo ogenschijnlijk voelen de zorgeloze feestgangers en dromers die in overdrachtelijke zin erop dansen zich waarschijnlijk ook. Maar wat er onder broeidt zal ze niet interesseren, totdat!?

IIS
IIS
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

…broeidt = broeit… De EU wil kracht uitstralen en probeert een grote en krachtige jongen uit te hangen. Maar hoe wil de EU kracht uitstralen met een waardeloze 0 procent en lagere rentepolitiek? Het is te lachwekkend voor woorden dat niemand in Brussel begrijpt dat rente kracht uitdrukt en nul procent rente betekent nul procent kracht. De EU is daarmee van nul waarde! Vraag maar na bij hun adviseur, de Goldman Sachs criminelen weten daar allrs van.

IIS
IIS
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

De toekomstige EU zal een nazi communistische staat worden. Zodra banken, woningbouw (verenigingen) nutsbedrijven enz failliet zijn zal de EU staat de taken overnemen en er een nazi communistische verdeelstaat worden opgericht. Dit zal zeker in Europa gebeuren en erger worden dan de voormalige USSR, die bij de nazi EUSSR een lachertje was. Burgers zullen tot perfecte slaven zijn gemaakt en als gehoorzame werkslaven worden afgemaakt tot brokjes wanhoop. Wie niet mee kan komen zal zichzelf moeten vermoorden. Dit is volgens mijn observatie het gevolg van het kunstmatig creëeren van een schuldenbubbel die als een atoombom zal afgaan zodra de tijd daar is.

Dit is alles een georkestreerde afgang richting een nazi (nationaal zionisme) communistische wereldheerschappij.

André
André
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

Elke dag verdwijnt er een pinautomaat. laten we zeggen 350 per jaar dus. Over de link met het opblazen van die automaten had ik nog iet nagedacht, interessant. Apple pay wordt gepushd, facebooks coin wordt in de markt gezet, etc. Het is zo duidelijk allemaal als je de agenda weet..

Willem
Willem
1 jaar geleden

Het is ook onbegrijpelijk dat types zoals Soros en consorten niets overkomt terwijl Pim Fortuyn in no time werd geliquideerd, je zou toch denken met al die doem scenario’s dat er wel wat lieden zijn die hier een einde aan zouden willen maken, maar niets is minder waar ze kunnen gewoon vrij rondlopen overal en worden overal ontvangen alsof ze Sinterklaas zijn.

dna
dna
1 jaar geleden

De banken veroorzaken het juist. Hoe vies is dit ‘bericht’

Barry
Barry
Reactie op  dna
1 jaar geleden

En de banken zijn in handen van…..? Ja, zeg het maar. Het probleem van deze tijd is dat mensen niet willen zien wat het echte probleem is, er wordt altijd gewezen naar banken en dat is ook waar. Maar wie zijn nu die eigenaren precies? Doe eerst je huiswerk.

Guru
Guru
Reactie op  Barry
1 jaar geleden

Rothschild, Morgan, Rockefeller en Goldman om een paar te noemen.

formidabele
formidabele
1 jaar geleden

Draghi is een nakomeling van deze illuminatie-orde en heeft een belangrijk zetje eraan gegeven?

Elise
Elise
1 jaar geleden

Massamigratie zorgt voor armoede. Het zijn goedkope arbeidskrachten.(weten vaak niet wat hun rechten zijn) Zitten ze helemaal in het systeem, dan voelen ze zich ook genaaid. Zelfs de buitenlanders(afkomst) die hier allang wonen willen dit ook niet. Zien/voelen ook de verloedering/gevolgen.
Wel een beetje raar, dat wij aan kindvermindering hebben gedaan en nu massa’s mensen hier na toe halen, omdat men zo nodig vele oorlogen moet voeren om grondstoffen etc.
Ondertussen neemt technologie het werk van mensen over.(kost bergen geld) En het echte handarbeid/werkvloer wordt slecht betaald/gewaardeerd.
In feite wordt de gewone man overbodig gemaakt en tegelijkertijd gewurgd door regelgeving.
Dus zelfs al zouden alle buitenlanders weg zijn, dan zit je nog in een wurgsysteem.
Denk bv aan de kostendelersnorm.(geldt voor meerdere uitkeringen) Echt een mensonwaardig gedrocht. Waarom heeft niemand geprotesteerd? Het hele land had op moeten staan. Dit kan ook jouw gebeuren. Vrijwel niemand komt meer in de wao! Of nog erger. Je verliest een inkomen, omdat je partner werkt.(je komt dan niet in de bijstand) En dat in een maatschappij die op 2 verdieners is afgesteld. Ik vind het systeem gevaarlijker dan die nieuwkomers!

x

Check Also

biden

Schokkend rapport legt medialeugens over Amerikaanse verkiezingen bloot

Eind vorig jaar bleek uit een hertelling ...

soros

Poppenspelers Soros & Gates: schandaal rond gekochte rechters

Enkele dagen geleden oordeelde het Europees Hof ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x