Buitenland

Goldman Sachs ziet de Europese Unie als voorloper van dictatoriale wereldregering. Farage trekt van leer

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Banken en multinationals proberen een dictatoriale wereldregering te creëren. Dat zei Brexit Party-leider Nigel Farage onlangs in gesprek met het Britse kanaal Revelation TV.

Investeringsbank Goldman Sachs is ‘de vijand’, aldus Farage.

Eén van de manieren waarop de globalisten volgens de politicus een Nieuwe Wereldorde willen nastreven, is massamigratie.

Omvolking

Als we hier niets tegen doen, dan komt de toekomst van onze beschaving in gevaar, klonk het.

In dit geval wordt ook vaak gesproken van ‘omvolking’.

Hij wees financier George Soros aan als de drijvende kracht achter deze ontwikkelingen.

Voorloper

Eerder sprak Farage in totaal zes keer met talkshowpresentator Alex Jones over de manieren waarop de elite een wereldregering probeert af te dwingen.

In het interview met Revelation TV stelde de politicus dat de globalisten alles proberen om Brexit en Donald Trump te dwarsbomen en dat grote corporaties toewerken naar een wereldregering zonder democratie.

“Goldman Sachs ziet de Europese Unie als voorloper van de wereldregering,” benadrukte Farage.

Vijand

“Daar sturen deze mensen op aan,” voegde hij toe. “Het is wat mij betreft vrij duidelijk wie de vijand is.”

De uitspraken van Farage leidden tot de nodige kritiek. Zo werd hij onder meer beschuldigd van antisemitisme omdat Goldman Sachs is opgericht door Joodse immigranten.

Zelf vindt hij dit soort beschuldigingen ‘zielig’.

[Guardian]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IIS
IIS
3 jaren geleden

Een klein ogenschijnlijk niet belangrijk onderdeel daarvan is het uitfaseren van contant geld. Geldautomaten worden in Nederland om de haverklap opgeblazen door vooral of alleen maar door (van bovenaf) georganiseerde Mokro bendes die in alle gevallen onvindbaar blijven voor de politie. Geldautomaten opblazen geeft veel schade en zijn de buurten waar automaten zich bevinden volgens banken beter af zonder geldautomaten.Hierdoor komt contant geld steeds minder binnen handbereik en is men steeds meer aangewezen op girale betalingen. Geen cash betekent uiteraard in de toekomst dan alleen nog maar giraal betalen en leven zonder macht over je eigen geld en contantloos geldverkeer betekent volledige macht over ieders geld. Waarbij negatieve rentes die geleidelijk verder verlaagd gaan worden je simpelweg machteloos staat en deze tot wel ? procent verlaagd zullen worden tijdens kunstmatig gecreëerde crisissituaties en mensen daardoor in één klap beroofd worden van hun spaargeld/vermogen door de centrale bank en alles overnacht verliezen.

Zo worden mensen gelijke arm en stuurbaar en dus volledig tot slaaf gemaakt.

De oplossing voor het stoppen van het opblazen van geldautomaten is uiteindelijk heel simpel, namelijk inktpatronen inbouwen in de automaten die het geld bij braak onbruikbaar maakt. Echter banken kiezen niet voor deze simpele oplossing juist om macht over ieders geld mogelijk te kunnen maken. Banken spelen een vies spel en de Mokro bendes moeten bij dit spel uit handen blijven van justitie. Banken, justitie, overheid en Mokro bendes werken (bewust of onbewust) mee in een gecoördineerd zionistisch spel.

Banken maken daarbij een niet meer te corrigeren rekenfout die ze nog heel duur komt te staan, want alleen afhankelijk zijn van slaven met schulden dat zal voor banken een catastrofale einde betekenen. Banken zullen eindigen en ten ondergaan in hetzelfde moeras waarin ze hun clientèle hebben gedreven.

Willem
Willem
3 jaren geleden

Het is ook onbegrijpelijk dat types zoals Soros en consorten niets overkomt terwijl Pim Fortuyn in no time werd geliquideerd, je zou toch denken met al die doem scenario’s dat er wel wat lieden zijn die hier een einde aan zouden willen maken, maar niets is minder waar ze kunnen gewoon vrij rondlopen overal en worden overal ontvangen alsof ze Sinterklaas zijn.

dna
dna
3 jaren geleden

De banken veroorzaken het juist. Hoe vies is dit ‘bericht’

formidabele
formidabele
3 jaren geleden

Draghi is een nakomeling van deze illuminatie-orde en heeft een belangrijk zetje eraan gegeven?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x