Buitenland

Nieuwste simulatie World Economic Forum ‘sluit naadloos aan’ bij Grote Reset-agenda

Help mee door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er valt veel geld te verdienen met het aanwakkeren van alarmisme. Sommige organisaties zijn daar echt in gespecialiseerd. En natuurlijk hebben zij ook de oplossing, die henzelf nog rijker en machtiger maakt. Het geld dat moet worden betaald om het ‘probleem’ op te lossen, wordt niet vrijwillig gedoneerd door bezorgde burgers, maar verdeeld door de overheid, voor ons eigen bestwil uiteraard. Alleen als we hun bankrekening blijven spekken met andermans geld kunnen we een totale catastrofe voorkomen.

Onder andere de klimaatalarmisten hebben op deze manier grof geld verdiend. Sommige organisaties richten zich niet alleen op het ‘redden’ van het klimaat: zij willen ons allemaal redden. Eén van die organisaties is het World Economic Forum. De autocraten die betrokken zijn bij deze club willen het kapitalisme op de schop gooien – Build Back Better – en vinden dat je niets mag bezitten.

Gewoon doorlopen, er is niets te zien

Het World Economic Forum is zeer invloedrijk en heeft onder meer politici, internationale bureaucraten, miljardairs en socialisten in de gelederen. Het is natuurlijk ‘toeval’ dat veel van hen in oktober 2019 betrokken waren bij een simulatie om de bevolking en leiders voor te bereiden op een pandemie. Dat was enkele maanden voordat de coronapandemie werd uitgeroepen.

Bij deze simulatie waren de usual suspects aanwezig: de Gates Foundation, de Wereldbank, VN, het CDC, de CIA, het Chinese Centrum voor Ziektecontrole, vertegenwoordigers van farmareuzen en iemand van zender NBC. De simulatie, Event 201 genoemd, ging over een fictieve coronapandemie. Het is natuurlijk ‘toeval’ dat de spelers die de simulatie uitvoerden nauw betrokken zijn bij de corona-aanpak. Gewoon doorlopen, er is niets te zien.

Iets nieuws bedacht

Ondertussen hebben ze alweer iets nieuws bedacht. Onlangs legde een cyberaanval een oliepijpleiding in Amerika plat. Zondag werd de grootste vleesverwerker ter wereld het doelwit van een cyberaanval. En ‘toevallig’ voert het World Economic Forum een nieuwe simulatie uit, ditmaal over een cyberaanval die de wereldeconomie stillegt. Volgens het WEF is een dergelijke aanval ‘een bedreiging voor de wereld’. Wederom wordt de wereld geconfronteerd met een onzichtbare vijand en wederom moet de overheid ons ‘redden’. Deze nieuwste simulatie sluit dan ook naadloos aan bij de Grote Reset-agenda van het World Economic Forum.

[Sky News Australia]

4.9 47 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
djohn
djohn
1 jaar geleden

de verklaring is vrij simpel, ze (de elite) heeft een geldsysteem uitgevonden die niet werkt, en ze zullen tot alles in staat zijn om het te laten werken, want als het faalt zijn ze zelf blut en hun macht kwijt, dat de burger hier de dupe van wordt interesseert ze geen bal

Bart
Bart
1 jaar geleden

Als ik het goed begrijp moeten we weer van die computerbende af,dus gewoon wie schrijft die blijft maar waar zijn zij gebleven die schreven.

Perm.
Perm.
1 jaar geleden

Ten eerste wil ik helemaal geen bescherming van het World Economic Forum of van welke instantie dan ook. Ik vraag er niet om en ze moeten simpelweg met hun handen van mij afblijven.
Mijn hoop en verwachting is gevestigd op de Heere God; Schepper en Onderhouder van hemel en aarde.
Het World Economic Forum bestaat voor mij niet !! Ik heb hun hulp dan ook niet nodig.

salvar
salvar
1 jaar geleden

ja hoor daar staat die hondenkop weer.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

51
0
We lezen graag je reactie!x