Homepagina » Buitenland » Nieuwste simulatie World Economic Forum ‘sluit naadloos aan’ bij Grote Reset-agenda
world economic forum
Foto: World Economic Forum in 2020 (The White House CC0)

Nieuwste simulatie World Economic Forum ‘sluit naadloos aan’ bij Grote Reset-agenda

Er valt veel geld te verdienen met het aanwakkeren van alarmisme. Sommige organisaties zijn daar echt in gespecialiseerd. En natuurlijk hebben zij ook de oplossing, die henzelf nog rijker en machtiger maakt. Het geld dat moet worden betaald om het ‘probleem’ op te lossen, wordt niet vrijwillig gedoneerd door bezorgde burgers, maar verdeeld door de overheid, voor ons eigen bestwil uiteraard. Alleen als we hun bankrekening blijven spekken met andermans geld kunnen we een totale catastrofe voorkomen.

Onder andere de klimaatalarmisten hebben op deze manier grof geld verdiend. Sommige organisaties richten zich niet alleen op het ‘redden’ van het klimaat: zij willen ons allemaal redden. Eén van die organisaties is het World Economic Forum. De autocraten die betrokken zijn bij deze club willen het kapitalisme op de schop gooien – Build Back Better – en vinden dat je niets mag bezitten.

Gewoon doorlopen, er is niets te zien

Het World Economic Forum is zeer invloedrijk en heeft onder meer politici, internationale bureaucraten, miljardairs en socialisten in de gelederen. Het is natuurlijk ‘toeval’ dat veel van hen in oktober 2019 betrokken waren bij een simulatie om de bevolking en leiders voor te bereiden op een pandemie. Dat was enkele maanden voordat de coronapandemie werd uitgeroepen.

Bij deze simulatie waren de usual suspects aanwezig: de Gates Foundation, de Wereldbank, VN, het CDC, de CIA, het Chinese Centrum voor Ziektecontrole, vertegenwoordigers van farmareuzen en iemand van zender NBC. De simulatie, Event 201 genoemd, ging over een fictieve coronapandemie. Het is natuurlijk ‘toeval’ dat de spelers die de simulatie uitvoerden nauw betrokken zijn bij de corona-aanpak. Gewoon doorlopen, er is niets te zien.

Iets nieuws bedacht

Ondertussen hebben ze alweer iets nieuws bedacht. Onlangs legde een cyberaanval een oliepijpleiding in Amerika plat. Zondag werd de grootste vleesverwerker ter wereld het doelwit van een cyberaanval. En ‘toevallig’ voert het World Economic Forum een nieuwe simulatie uit, ditmaal over een cyberaanval die de wereldeconomie stillegt. Volgens het WEF is een dergelijke aanval ‘een bedreiging voor de wereld’. Wederom wordt de wereld geconfronteerd met een onzichtbare vijand en wederom moet de overheid ons ‘redden’. Deze nieuwste simulatie sluit dan ook naadloos aan bij de Grote Reset-agenda van het World Economic Forum.

[Sky News Australia]
4.9 47 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
djohn
djohn
3 maanden geleden

de verklaring is vrij simpel, ze (de elite) heeft een geldsysteem uitgevonden die niet werkt, en ze zullen tot alles in staat zijn om het te laten werken, want als het faalt zijn ze zelf blut en hun macht kwijt, dat de burger hier de dupe van wordt interesseert ze geen bal

Bart
Bart
3 maanden geleden

Als ik het goed begrijp moeten we weer van die computerbende af,dus gewoon wie schrijft die blijft maar waar zijn zij gebleven die schreven.

Perm.
Perm.
3 maanden geleden

Ten eerste wil ik helemaal geen bescherming van het World Economic Forum of van welke instantie dan ook. Ik vraag er niet om en ze moeten simpelweg met hun handen van mij afblijven.
Mijn hoop en verwachting is gevestigd op de Heere God; Schepper en Onderhouder van hemel en aarde.
Het World Economic Forum bestaat voor mij niet !! Ik heb hun hulp dan ook niet nodig.

salvar
salvar
3 maanden geleden

ja hoor daar staat die hondenkop weer.

x

Check Also

baudet

Baudet zorgt voor vuurwerk in Kamer: ‘Het hele verhaal klopt van geen kant’

Er kan maar één conclusie zijn: het ...

vragen

Nieuwe Kamervragen over relatie kabinet met World Economic Forum: ‘Onderste steen moet boven’

Forum voor Democratie heeft in augustus Kamervragen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

51
0
We lezen graag je reactie!x