Buitenland

Ex-drugsdealer doet op Franse tv schokkende uitspraken over adrenochroom

Help mee door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

Voormalig drugsdealer Gérard Fauré werd uitgenodigd in het Franse tv-programma Touche pas à mon poste op zender C8 om te praten over drugs. De essayist deed in het programma een schokkende uitspraak: hij beweerde namelijk dat beroemdheden adrenochroom consumeren om jong te blijven.

Fauré leverde drugs aan prominente Fransen, waaronder beroemdheden en politici. In 2016 begon hij controversiële boeken te publiceren over de geheimen van de mensen die zijn drugs kochten. Denk daarbij aan seksueel misbruik, verkrachting, pedofilie, kindermisbruik, kinderhandel en moord.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Celine Dion

Hij zei ook dat verschillende beroemdheden geregeld adrenochroom consumeren, en noemde Celine Dion als voorbeeld. Fauré beweerde dat haar mysterieuze ziekte het gevolg is van overmatige consumptie van adrenochroom.

Eén van de gasten vroeg hem waar de kinderen vandaan komen die worden gebruikt voor de productie van adrenochroom. Fauré antwoordde dat er jaarlijks 58.000 kinderen worden ontvoerd in Frankrijk en dat slechts twee derde daarvan wordt teruggevonden.

Macron

Hij voegde toe dat hij getuigde in een zaak rond een vrouw die haar dochter wilde verkopen aan een adrenochroom-lab in Dijon. Hij noemde Yves Saint Laurent en andere mensen uit de modewereld ‘pedocriminelen’.

Toen Fauré begon over de Franse president Macron, werd hij afgekapt. Na de uitzending werd hij zwartgemaakt in de media. De Franse mediaregulator Arcom stelde een onderzoek in. Ook zeiden diverse overheidsfunctionarissen dat de licentie van tv-zender C8 niet verlengd moet worden.

Het programma distantieerde zich van de uitspraken van Fauré.

4.9 152 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sjoerd Wiemersma
Sjoerd Wiemersma
1 jaar geleden

Duidelijk niets aan toe te voegen

Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

voor wie het niet kan geloven kijk de docu ‘Out Of Shadows’

Leon
Leon
1 jaar geleden

De waarheid komt naar boven, ze kunnen het niet tegen blijven houden.

Ezeltje prik je
Ezeltje prik je
1 jaar geleden

Blijkbaar heeft hij de vinger op de zere plek gelegd, dat verklaart waarom het establishment reageert als door een horzel gestoken.

Back to top button
117
0
We lezen graag je reactie!x