Homepagina » Spiritueel » Onthuld: Wetenschappelijk bewijs voor reïncarnatie
Onthuld: Wetenschappelijk bewijs voor reïncarnatie

Onthuld: Wetenschappelijk bewijs voor reïncarnatie

Hoewel veel wetenschappers reïncarnatie afdoen als een mythe, zijn er ook experts die geloven dat het een echt fenomeen is. Dat schrijft de Britse Daily Express.

Neem bijvoorbeeld dr. Ian Stevenson (1918-2007), die als professor psychologie verbonden was aan de University of Virginia School of Medicine. Het grootste deel van zijn carrière zocht hij naar bewijs voor reïncarnatie.

Dr. Stevenson claimt ruim 3000 voorbeelden van reïncarnatie te hebben gevonden, die hij gedeeld heeft met de wetenschappelijke gemeenschap. In één van zijn studies gebruikte hij gezichtsherkenning om overeenkomsten te analyseren tussen de proefpersoon en hun vermeende incarnaties. Hij deed daarbij ook onderzoek naar moedervlekken.

Bevestigen
Onthuld: Wetenschappelijk bewijs voor reïncarnatie

Ian Stevenson

“Ongeveer 35 procent van de kinderen die claimen herinneringen te hebben aan vorige levens, heeft moedervlekken en/of geboorteafwijkingen die ze in verband brengen met wonden uit een vorig leven. Er zijn 210 van dit soort gevallen bestudeerd,” schreef hij.

Het ging in bijna alle gevallen om zeldzame geboorteafwijkingen. In vrijwel alle gevallen werd een verband gevonden tussen de moedervlekken en/of geboorteafwijkingen en de wonden.

“In 43 van de 49 gevallen waarbij medische documenten voorhanden waren, konden we het verband tussen de wonden en moedervlekken (of geboorteafwijkingen) bevestigen,” schreef dr. Stevenson.

Paranormaal proces

In een andere studie interviewde de professor drie kinderen die claimden dat ze zich bepaalde aspecten van hun eerdere levens konden herinneren. De kinderen deden 30 tot 40 uitspraken over die vorige levens, waarna Stevenson tijdens zijn onderzoek tot de ontdekking kwam dat 92 procent van de uitspraken juist was.

In het Journal of Scientific Exploration schreef dr. Stevenson: “In alle gevallen was het mogelijk om familieleden van de overledenen op te sporen. De uitspraken waren dusdanig specifiek dat ze geen betrekking konden hebben op het leven van een ander persoon.”

De professor besloot dat er een paranormaal proces ten grondslag ligt aan een aantal van de details van deze gevallen, waaronder de moedervlekken en geboorteafwijkingen.

[Express]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Adianus Mats
Adianus Mats
4 jaren geleden

Onzinverhaal, ik geloof niet in reïncarnatie.
In m´n vorige leven trouwens nog wel!

trix
trix
4 jaren geleden

Ik raad iedereen aan om het tibetaanse dodenboek es open te slaan. En te lezen.

Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Op je levenspad heb je op een gegeven moment de keus om niet meer te reïncarneren.

exegese
exegese
Reactie op  Jaya
4 jaren geleden

klopt @Jaya, alleen moet je dan wel weten en beseffen hoe ze de meesten die kans ontnemen door je onophoudelijk in een zielenvangnet gevangen te houden. Als je het niet weet trap je onherroepelijk steeds weer in dezelfde val.

anonym
anonym
Reactie op  Jaya
4 jaren geleden

@Jaya wanneer krijg ik die keus dan?! @exegese wat is een zielenvangnet en hoe kom je eruit ?

Jaya
Jaya
Reactie op  anonym
4 jaren geleden

Door eerst verlichting te bereiken.

exegese
exegese
Reactie op  anonym
4 jaren geleden

@anonym, als het moment van overlijden ooit ook voor jou is aangebroken zal er waarschijnlijk (zoals zo vaak omschreven door mensen met een bijna-dood-ervaring) een tunnel zichtbaar worden met aan het eind een hartverwarmend licht. Kijk dan eerst in je hart of daar ook een dergelijk licht schijnt en kies daar dan liever voor om in op te gaan.

http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/van-reincarnatie-naar-zielen-vangnet/

Michaël
Michaël
Reactie op  exegese
4 jaren geleden

Over dat vangnet ,
Je krijgt na je dood te zien wat je hebt geloofd in je leven , als je een atheist en materialist geweest ben dan zit je gegarandeerd in het eeuwige vangnet (maansfeer) van de ahrimanische wezens (soort greys) of archonten hoe je het ook heen wil , die je gelijk geven en je wijsmaken dat je de ware kennis hebt vergaart tijdens je leven . Wil je verder naar de zonnesfeer bij de Christus dan zal je de christus moeten opgenomen hebben tijdens je leven, daarna lukt het ni t meer hoezeer je ook zou willen maar het gaat niet meer in de geestelijke wereld en je zal weer eens moeten incarneren om te leren wat je hebt nagelaten in dat vorige leven . Zo werkt het . .

Tanaath van het zilveren Legioen
Tanaath van het zilveren Legioen praat ook over het bestaan van een vangnet voor zielen en de reincarïatie-val. Ze beschrijft dat iedere ziel het hiernamaals te zien krijgt zoals zij verwachten. Een Christelijke ziel zal daarbij Petrus zien en ja, een moslim krijgt alle beloofde maagden te zien. Hoe stereotype wil je het hebben…

Vincent
Vincent
Reactie op  Michaël
4 jaren geleden

Sjonge jonge jonge jonge..

“Je krijgt na je dood te zien wat je hebt geloofd in je leven , als je een atheist en materialist geweest ben dan zit je gegarandeerd in het eeuwige vangnet”

Ik vind het erg beledigend dat jij een atheist gelijksteld met een materialist, dat slaat werkelijk nergens op.

Verder kun je allerlei interessante namen aanhalen uit , door mensen geschreven, heilige boeken maar dat kan uit elk weillekeurig ander geloof.. tis een beetje of je de ene dag iemand van de nuan aan de deur hebt en de andere dag die van eneco; mij maak je er niet blij mee. Toch consider ik mijzelf een spiritueel persoon en kun je mij niet onder de term materialist schuiven, we worden allemaal naakt geboren en we gaan naakt dood..dus veel waarde aan spullen hechten heeft zowiezo weinig zin.

Trouwens als ik nou erg hard ‘The force’ geloof.. word ik dan straks echt wakker met yoda als opa?

Sorry maar je klets maar wat..

trix
trix
Reactie op  anonym
4 jaren geleden

Tibetaans dodenboek gaan lezen. Word het allemaal prima uitgelegd

Ad Knops
Ad Knops
4 jaren geleden

Ik geloof dat wij na overlijden met de wetten van de kwantummechanica te maken krijgen. Dat witte licht, zo stel ik mij voor, is in een fractie van een seconde te zien wat wellicht “eeuwig” zal duren…..

Rijst
Rijst
4 jaren geleden

Lees de boeken van Michael Newton en je weet; reincarnatie is een feit! Je zal zelfs leren hoe het in z’n werk gaat.
Facinerend en inspirerende cases van regressie therapie en communicatie op ziel niveau.

Ikke
Ikke
Reactie op  Rijst
4 jaren geleden

Pff ik wil niet voor eeuwig vervloekt zijn. Laat mij maar lekker dood.

frans
frans
Reactie op  Ikke
4 jaren geleden

Je praat alsof je nog bewustzijn hebt met jou uitspraak ; laat mij maar lekker dood!?
Er bestaat niemand die jou lekker dood laat. Net zoals er nu niemand is die jou levend laat?!
Wat een spagaat!

Vincent Robbesom
Vincent Robbesom
Reactie op  Rijst
4 jaren geleden

Ik heb een aantal boeken van jozef rulof gelezen, pittig leesvoer, toen ik tegen de 30 was..helemaal overtuigd van het ‘feit’ reincarnatie totdat hij op zijn sterfbed aangaf dat zijn gid santosh toch niet zo echt was als hij ons wilde laten geloven… ik trap er niet meer in.. wij maken er NU een puinzooi van en moeten die ook NU opruimen!

Faith
Faith
Reactie op  Vincent Robbesom
4 jaren geleden

Je bent op de hoogte van het feit dat de satan aanhangers ook in boeken van Josef Rulof een dikke vinger in de pap gestoken hebben?

Faith
Faith
Reactie op  Faith
4 jaren geleden

”Wij maken er NU een puinzooi van en moeten het NU opruimen.
Maar als je niet in reincarnatie gelooft kun je er zo´n grote puinhoop van maken als je zelf wilt. Dacht je dat ze dat dan op willen ruimen?
Waarom zouden ze. Na hun de zondvloed toch?
De duivel is niet voor niets hard bezig om mensen het reincarnatie gegeven uit het hoofd te praten. Het is ook niet voor niets uit de bijbel gehaald.
Zo staan mensen eerder open voor misdaad omdat er toch geen consequenties aan vast zitten. Denken ze. Of liever gezegt: hebben ze zich aan laten praten/over laten halen dit te denken. Dom.
En zo hun geweten uitgeschakeld in ruil voor veel geld. Daar komt de uitspraak je ziel aan de duivel verkopen vandaan voor het geval je dit nog niet wist. Wat zijn we slim he?
Maar klamp je nog maar eens stevig aan je meisje vast, dan komt het helemaal goed met jou.

Johan
Johan
4 jaren geleden

Communicatie op zielsniveau heb je hier op aarde het meest intensief met je tweelingziel. De communicatie is ongeëvenaard. In tientallen jaren elkaar niet gezien en in no time weet je waar die ander woont.
Je hoort elkaars woorden zonder te spreken, je weet precies waar en wanneer je elkaar treft zonder met elkaar af te spreken. Het is de meest bizarre relatie die je kunt indenken en wat ik als heel intens ervaar is dat je binnen een paar tellen af bent van de pijn of andere kwalen. De gebeurtenissen zijn zo intens dat je voelt dat je lichamelijk sterker wordt soms binnen een paar dagen. De intensiteit van de gevoelens die je voor de ander hebt, in feite is de ander jezelf, nemen alleen maar in de loop van de jaren toe. Deze relatie is de meest complexe die je maar kunt indenken. Je moet lichamelijk, mentaal en spiritueel ongeëvenaard sterk zijn anders redt je het niet en kan het zelfs je leven kosten. Dit fenomeen is volstrekt onbekend wat deels onze cultuur debet aan is. Wat ik hierboven beschreven heb over dit fenomeen is nog het meest simpele, anders worden de lezers compleet van de sokken geblazen.

Michaël
Michaël
Reactie op  Johan
4 jaren geleden

Er zijn ook mensen aan kapot gegaan ,doordat of sinds ze hun tweelingsziel hebben ontmoet in het begin geweldig en daarna ruzies en erger .. of ze moeten ervan weg blijven. Zoals jij het uitlegt zou je dan geen karma meer krijgen en wordt alles zo maar als vanszelfs opgelost , dat lijkt mij ook wel niet juist te zijn . Ik laat het zelf in het midden hoe het zit ,dat wel , het overkomt je gewoon en dan zien of je he tzelf wat je ermee doet . Zo zie ik dat zelf .

ja jaaaa
ja jaaaa
4 jaren geleden

al die neanthalers zijn zeker ook allemaal gereïncarneerd yeah sure…..

Remco
Remco
4 jaren geleden

@ikke…wie heeft het over vervloekt zijn? Volgens mij hebben we het hier over reincarnatie en bereiken van verlichting…

Ikke
Ikke
Reactie op  Remco
4 jaren geleden

Voor 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 jaar moeten leven word door de meeste toch echt als een straf gezien. Gewoon helemaal niets na dit leven is altijd beter dan welk volgend leven dan ook.

frans
frans
Reactie op  Ikke
4 jaren geleden

De noodzaak van elk volgend leven ga je zelf inzien, in het leven tussen na je dood en je volgende leven.
Het zou toch ook zeer oneerlijk zijn als een mens die met een handicap wordt geboren niet zou mogen zeggen; Ik heb dit leven als gevolg van keuzes die ik maakte in een vorig leven.
Net zoals jij je leven nu hebt als gevolg van keuzes in een vorig leven.

Foppe
Foppe
Reactie op  Ikke
4 jaren geleden

Echt, je moet je even verdiepen in reincarnatie voordat je zulke dingen zegt.
Volgens mij heb je een christelijk beeld in jouw hoofd over reincarnatie en leven na de dood. Alsof je al die tijd je bewust bent dat je zolang leeft.
De meeste mensen zijn zich niet bewust dat ze een vorig leven hebben gehad (je hebt andere hersenen, andere verbindingen, je bent dus in wezen een ander). Dus of je nou 80 jaar leeft of 10.000 jaar maakt niet uit. Voor jouw gevoel leef je slechts het leven dat je nu leeft.

Totdat je je daadwerkelijk bewust bent, dan kun je bewust leven en sterven en neem je jouw leven en karakter mee naar een nieuw lichaam. Zelfs iedereen die nu roept “reincarnatie is waar!” is zich hier niet bewust van, maar men gelooft op basis van goede redenen.

Wel vaker als jij hier reageert op artikelen over leven na dood reageer je met een christelijk wereldbeeld. Alsof je eeuwig moet zingen en zo. Dus eerst kijken “wat is reincarnatie, wat is het zelf, wat is onsterfelijk etc” en dan pas oordelen.

Bedankt 😀

Christusbewustzijn
Christusbewustzijn
Reactie op  Foppe
4 jaren geleden

Jij koppelt christelijk aan een religie ,en dat is het niet , iedereen op aarde is een christen zelfs een moslim ,want Christus kwam uit de zonnesfeer en is de planeetgeest van de aarde geworden na zijn kruisdood en heeft zich voor de hele wereld geofferd . De kerken hebben dat beeld vervormd tot godsdiensten en wel na de 4 de eeuw ,dan werd het immers tot een staatsgodsdienst van de Romeinen.
Ook in India kennen ze Christus de onder de nam Vishva Karman, zo ook elders onder een eigen naam .
En het is pers slot van rekening Christus die de mens het bergip van werkelijke reincarnatie bracht , omdat hij hun hulp werd na de dood .

Foppe
Foppe
Reactie op  Christusbewustzijn
4 jaren geleden

Wat jij gelooft is het esoterisch christendom. Ik heb mij daar een half jaar enorm in verdiept, maar het is mij te christelijk. Ik heb meer met boeddhisme en hindoeisme en daarom noem ik wat jij noemt boeddhanatuur, een bepaalde staat van zijn.

Ook Steiner leerde overigens dat de christusgeest na zijn kruisdood de planeetgeest is geworden. Maar zelf lees ik het verhaal van Jezus eerder als inwijding in plaats van als een werkelijk gebeurde historisch feit. Hoe een geest na een kruisiging een planeetgeest word is mij niet helder.

Elise49
Elise49
4 jaren geleden

Stel reïncarnatie is waar. Dan moeten er levende schepselen zijn om de ziel weer door te laten leven. Als er hier op aarde geen levende schepselen meer zijn, dan stopt het proces(stappenleer).

Michaël
Michaël
Reactie op  Elise49
4 jaren geleden

Heel logische vraag van je . Op een zeker moment in de toekomst , niet zo veraf meer binnen een paar duizend jaar zal de mens niet meer kunnen reincarneren en zich voortplanten zoals nu het geval is ,dan is het gedaan ermee . De geslachtsorganen atrofiëren meer ne meer en gebeurt nu al dat sperma enz minder kracht heeft en achteruitgaan ,de eerste tekenen zijn reeds zichtbaar . Daarom is het hoogst dringend van aan je ziel of astrale lichaam te werken en deze te louteren door interesse in het spirituele ipv maar materialistisch door te blijven leven zoals jan en alleman nu doet . Want reincarnatie zal niet meer kunnen . Er zal dan ook een andere manier van een meer geestelijke voortplanting komen via astrale organen , een soort van astrale organen , nl chakras die wij nu daarvoor dienen te ontwikkelen net zoals dat eertijds toen de mens nog verbonden was onder de hoede goddelijke wereld en Goden en zich voortplantte op etherisch niveau .

sara
sara
Reactie op  Michaël
4 jaren geleden

Ok , maar dan ga je er van uit dat je alleen als mens kan incarneren.

En je gaat er van uit dat je altijd in deze tijd en ruimte incarneert en dat er een vaste tijds lijn is waar jouw persoonlijkheid steeds verder evalueert.

Er zijn nog zo veel andere planeten en universa,s met bijpassende lichamen en ook etherische lichamen.

Als deze incarnatie eindigt, ben je in de sweren.
Als daar de mogelijkheid ontstaat hier te incarneren grijpt de ziel dit met beide handen aan.

Ik hoor ook mensen een caustrofobische angst hebben van steeds maar weer incarneren . Maar dit is echt van uit de persoonlijkheid gezien.

Geef je zelf eens de gelegenheid je angsten te door voelen en je zal zien dat deze slechts een versluiering zijn.
Het enige risico van hier incarneren is dat je kan vergeten wie je bent.
Maar dat wil niet zeggen dat je een verloren ziel bent.
Als je lichaam sterft word ook je persoonlijkheid ontmanteld.
en je weet weer wie je bent.

Het mooie is dat het ook in het lichaam kan. en dat is het echte incarneren.
het lichaam volledig bewonen, wil zeggen thuis zijn in je lichaam.
Je hebt dan het goddelijke geintegreert of verwezenlijkt.

je hebt dan ja gezegd tegen alle mogelijke menselijke ervaringen.
en dan is elke vorm van weerstand weg gevallen. en is er sprake van overgave.
er is niets over, dat kan incarneren.

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
4 jaren geleden

Zoals ik het begrepen heb is dat de mens na deze upgrade voor het eerst contact gaat krijgen met zijn ziel en dus gaat zien wie hij in het verleden geweest is. Ik zou zeggen laten we even wachten en niet gaan borrel praten met misschien wel de grootst mogelijk onzin tot het gevolg. De werkelijkheid gaat nu echt komen.

x

Check Also

Aliens 'werken al samen met onze overheden, maar dat wordt stilgehouden'. Britse ex-parlementskandidaat doet opzienbarende uitspraken

Aliens ‘werken al samen met onze overheden, maar dat wordt stilgehouden’. Britse ex-parlementskandidaat doet opzienbarende uitspraken

Een kandidaat-parlementslid voor de Britse Brexit Party ...

Er is overtuigend en intrigerend bewijs voor leven na de dood. Professor spreekt zich uit

Er is overtuigend en intrigerend bewijs voor leven na de dood. Professor spreekt zich uit

Robert Lawrence Kuhn sprak met professor Stephen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

60
0
We lezen graag je reactie!x