Innovatie

Dr. Thomas Valone: Nulpuntenergie heeft de toekomst (video)

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Natuurkundige Thomas Valone laat zien dat nulpuntenergie spoedig kan worden gebruikt om iedere auto, ieder apparaat en ieder ruimteschip aan te drijven.

Nulpuntenergie kan volgens dr. Valone worden gezien als dé oneindige energiebron van de nabije toekomst.

In de 21e eeuw worden nog altijd fossiele brandstoffen gebruikt, wat ten koste gaat van het milieu. Het is daarom hard nodig dat er wordt gezocht naar brandstofvrije energiebronnen.

Er worden steeds meer onconventionele energietechnologieën ontwikkeld die hoop bieden voor de toekomst. Valone gaat voorbij biobrandstoffen, wind- en waterstofenergie en houdt zich vooral bezig met aandrijftechnieken die resulteren in revolutionaire draagbare apparaten.

Dr. Thomas Valone is voorzitter van het Integrity Research Institute en een pionier op het gebied van onderzoek naar nieuwe energie.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnold
Arnold
8 jaren geleden

Pech voor de olieboys maar daar zit ik niet mee.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Nulpuntenergie als alternatief voor de levensgevaarlijke Kernreactoren.

pietje bell
pietje bell
8 jaren geleden

De verwezenlijking kan maar op 2 manieren Massaal wakker worden en de hele poppenkast niet meer accepteren.En of de hele zooi stort bij het bereiken van zero point vanzelf in elkaar. Zal optie 2 wel worden.

Pascal
Pascal
8 jaren geleden

Ik zou heel graag uitgelegd willen krijgen waarom we die kennis nu krijgen in dit nieuwe tijdperk Waterman terwijl de kennis al meer als 100 jaar oud is. Wat heeft technologie met tijdperken te maken en wat gebeurd er als het 100 jaar geleden al vrijgegeven werd. Dat gingen we nu naar het werk als de Jetsons.

Allemaal LOL maar ik ben heel nieuwsgierig naar die occulte ziekelijkheid. Ook Stanley Meyer is vermoord voor zijn waterstof auto.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

16
0
We lezen graag je reactie!x