Great ResetMens en Dier

Ex-Pfizer-VP over wereldleiders die in de zak van het WEF zitten: ‘Als ze terugkrabbelen, eindigen ze als Mussolini’

Help door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!

Als je je moet laten vaccineren om te kunnen werken, laat je dan ontslaan. Je kunt je leven niet herstellen. Als je niet op vakantie kunt zonder een vaccinatiepaspoort, ga dan in vredesnaam een paar jaar niet vliegen. Dat zei voormalig vicepresident van Pfizer Mike Yeadon in gesprek met Catherine Austin Fitts. Het beste wat we volgens hem kunnen doen, is mensen wakker schudden.

Yeadon denkt dat ze zullen doorgaan op de ingeslagen weg en dat het nog een stuk erger wordt. Hij vreest ook dat ze geweld zullen gebruiken, hoewel ze dat niet willen. Als het menens wordt en ze beginnen te schieten op hun eigen burgers – wat ze uiteindelijk zullen doen – moeten mensen een kant kiezen, benadrukte hij.

Schwab

Ze hebben zich hier decennialang op voorbereid, aldus Yeadon. Er is geen kans dat ze nu opeens terugkrabbelen. Zelfs als de super-daders – ik weet niet wie het zijn, maar we kunnen wel gissen, de superrijken en machtigen – zoiets zouden hebben van: ‘laten we het over een paar jaar nog eens proberen’, eindigen ze volgens hem als Mussolini.

De alumni van het World Economic Forum – de meeste wereldleiders hebben het leiderschapsprogramma van Schwab doorlopen – weten dat de kans groot is dat hen dan hetzelfde lot wacht als Mussolini, zei hij.

Opgehangen

“Ik denk dat ze dat weten,” zei Yeadon, die benadrukte dat hij tegen geweld is. “Als ze ons verzet niet breken, worden ze opgehangen.”

4.9 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
B.watervogel
B.watervogel
1 maand geleden

Het zal wel wat yeaden zegt maar als ik de foto zie van schwab met rutte , kaag , ploumen , maxima enz krijg ik niet de indruk dat ze bang zijn.Die rutte loopt al jaren trots met z’n w.e.f koffertje of tasje over het binnenhof en zie hem stralen als ie het over schwab heeft , hij liegt zelfs voor die vent , kijk naar wat ie toen stond te liegen tegen Gideon van Mijeren over een opgestuurd boek.

Angelo
Angelo
1 maand geleden

Of ze wel of niet terug krabbelen maakt geen donder uit. Verraad en misleiding zal tot in de eeuwigheid op hen geschreven staan. Het einde nadert met rasse schreden voor de WHO.. The WHO? ja die..

Jaco
Jaco
1 maand geleden

We will not comply!!!

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Makes sense. Ik vind al een tijdje dat het gedrag van onze politici erg geprogrammeerd overkomt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

79
0
We lezen graag je reactie!x