CoronaBuitenland

Oversterftecijfers Canada stijgen naar recordhoogte, moet het ergste nog komen?

Help anderen door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!

Zolang er nog boosters worden uitgedeeld, zullen er mensen sterven. Dat zei Edward Dowd, voormalig portfoliomanager bij BlackRock, in gesprek met journalist Naomi Wolf.

Daarnaast kunnen steeds meer mensen niet werken vanwege de bijwerkingen, zei hij. Denk aan spierpijn, andere soorten pijn, mensen kunnen niet lopen, enzovoorts.

Blijft stijgen

Dowd heeft veel contact met de Canadese investeerder Kelly Brown, die net als hij onderzoek heeft gedaan naar de oversterftecijfers. Brown kwam tot de ontdekking dat de oversterfte in de leeftijdscategorie 0-44 jaar enorm is toegenomen.

In augustus, september en oktober vorig jaar piekte het aantal sterfgevallen. De piek viel samen met de vaccinatiemandaten. In Brits-Columbia en Ontario, de dichtstbevolkte provincies, worden de data relatief goed bijgehouden. Uit die data blijkt niet alleen dat de oversterfte blijft stijgen, maar rond het einde van het jaar ook een recordhoogte heeft bereikt, vertelde Dowd.

Vierde prik

“Mijn hemel,” reageerde Wolf. “Dat is heel belangrijk.”

De provincies hebben nog geen gegevens over 2022 beschikbaar gesteld. Begin dit jaar kondigde premier Trudeau aan dat mensen hun vierde prik konden halen. “Het bevestigt onze bevindingen,” benadrukte Dowd.

4.9 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
1 maand geleden

Geen problemen mee, niets moest namelijk. Maar ja…. ik wil bij de MC Donald naar binnen dus….prikken maar
… dombo’s

Alida
Alida
1 maand geleden

In Mallorca heeft de zuster van vrienden de 4e prik toegediend gekregen. Zij is 67 jaar en heeft niets onder haar leden, maar na een oproep heeft zich weer laten prikken.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 maand geleden

“Zolang er nog boosters worden uitgedeeld, zullen er mensen sterven….”

Bwahahahahaha…..iedereen die nu nog steeds zo verschrikkelijk Hersendood is als een Kasplantje om zo’n prachtig Experimenteel mRNA-Killer-Boostertje te laten injecteren verdient een Darwin-Award…noem het Evolutie…als je totaal géén Hersens hebt sterf je vanzelf uit…Survival of the Fittest…

Leroy Smith
Leroy Smith
1 maand geleden

Genocide op de wereldbevolking. Het plan dat Bill Gates heeft ontvouwt in zijn video, dat de overbevolking alleen kkan worden aangepakt door verplichte vaccinatie, is in werking en begint nu zijn “vruchten” af te werpen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

60
0
We lezen graag je reactie!x