Mens en Dier

Ex-Pfizermedewerker waarschuwt: ‘Er is iets heel ergs gaande’

Help door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De politici vertellen niet de waarheid, waarschuwt Mike Yeadon, een voormalig vicepresident van vaccinmaker Pfizer. “Dat ze niet de waarheid vertellen, houdt in dat er iets anders gaande is. Er is iets heel ergs gaande.”

“Als je niet oplet, heb je binnenkort geen enkele kans meer om er iets aan te doen. En zeg niet dat je niet gewaarschuwd bent. Ik waarschuw mensen al zolang ik kan. Je kunt nu nog je samenleving terugnemen,” zei dr. Yeadon, die ook als wetenschappelijk hoofdadviseur werkte voor Pfizer.

“Je hebt geen mondkapjes nodig. Ze werken niet. Vergeet lockdowns. Ze helpen nooit bij het afremmen van transmissie, die grotendeels plaatsvond in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. Je hoeft niet te worden gevaccineerd met onvoldoende geteste en enigszins gevaarlijke op genen gebaseerde spike-eiwitproducerende eiwitten. En je hoeft niet te luisteren naar corrupte wetenschappers die klaarblijkelijk onze overheid adviseren,” zei hij.

Geen weg meer terug

Als iedereen dit advies opvolgt, dan is alles over een paar weken voorbij. Maar als het vaccinatiepaspoort er komt, is er denk ik geen weg meer terug en zul je er spijt van krijgen, benadrukte de ex-Pfizermedewerker.

Onderstaande beelden zijn zaterdag op Twitter gedeeld door journalist Patrick Henningsen, oprichter van nieuwssite 21st Century Wire:

4.5 103 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
119 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Naomi
Naomi
1 jaar geleden

90% van de mensen staat te springen om een paspoort. Helaas is er geen weg meer terug.

Joost Visser
Joost Visser
1 jaar geleden

Zet dit nu eens in de Telegraaf of AD.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Het wordt nog bizarder als het prionverhaal mocht uitkomen dan zou het zomaar kunnen zijn een aanzienlijk percentage van de pseudogevaccineerden binnen een paar jaar komt te overlijden.
Straks moeten de ongepseudovaccineerden met een muilkorf de supermarkt in. De pseudogevaccineerden hoeven dat niet. Laat 10% zich niet geprikt hebben. Dus moet ik gemuilkorfd de supermarkt in tussen de Gutmenschen maar wat zal in hemelsnaam het beeld over 2 tot 3 jaren zijn als meer dan de helft van de geprikten is omgevallen?
Het wordt luguber. Het wordt heel duister.

En het volk? Die laat zich, zoals geschreven, gewoon prikken alsof er niets aan de hand is.
https://eenoorlogreedsverloren.nl/2021/05/12/het-immuunsysteem-onder-vuur-in-gesprek-met-dr-robert-gorter-1-3-25/
https://eenoorlogreedsverloren.nl/2021/05/14/het-immuunsysteem-onder-vuur-in-gesprek-met-dr-robert-gorter-2-3-26/
https://eenoorlogreedsverloren.nl/2021/05/16/het-immuunsysteem-onder-vuur-in-gesprek-met-dr-robert-gorter-3-3-27/

Tom
Tom
1 jaar geleden

Dapper van Mike Yeadon, goed mens. Roepende in de woestijn. 1 ding heeft hij ongelijk aan: je kunt altijd dingen terugdraaien we zijn met velen. B.v. de toegangspoortjes, we kunnen massaal die dingen saboteren, er zijn zoveel mogelijkheden. Maar toegegeven, je kunt beter nu stoppen met die flauwekul, kost het veel minder moeite.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

119
0
We lezen graag je reactie!x