Mens en Dier

‘Ergste vorm van kindermisbruik aangetroffen op laptop Hunter Biden, president Biden gaat aftreden’

Help ons door dit met jouw kennissen op je social media te delen!

Ondernemer en oprichter van hostingbedrijf Megaupload Kim Schmitz, beter bekend als Kim Dotcom, zegt samen te werken met een team dat de laptop van Hunter Biden, de zoon van president Joe Biden, op dit moment analyseert. Volgens Kim zijn alle gegevens in handen van WikiLeaks en worden ze binnenkort naar buiten gebracht.

Kim zei dat Hunter in de gevangenis gaat belanden en dat Joe Biden gaat aftreden. Hij is van plan de mediabedrijven te ontmaskeren die maanden geleden een kopie hebben gekregen, maar er niets mee hebben gedaan.

Hebben de media een pedofiel geholpen?

Op de laptop van Hunter Biden is de ergste vorm van kindermisbruik aangetroffen, schrijft Kim op Twitter. “Een forensisch analist zei tegen me dat het materiaal zo afschuwelijk is dat hij zijn werk vaak moet onderbreken. Hebben de spionnen en media die dit ‘Russische desinformatie’ noemden een pedofiel geholpen?”

De ondernemer zegt dat dit niet meer onder de pet kan worden gehouden. De laptop bewijst dat de familie Biden betrokken is bij biolabs in Oekraïne, waar onderzoek wordt gedaan naar dodelijke virussen.

Forensisch team

Kim benadrukt dat hij zelf geen kopie heeft, maar in contact staat met het forensisch team in Zwitserland dat onderzoek doet naar de laptop. Hij schrijft ook nog dat het team van Tucker Carlson momenteel opnames maakt in Zürich.


[Infowars]

4.7 161 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
134 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yola
Yola
7 maanden geleden

Het zou tijd worden!

Jeroen
Jeroen
7 maanden geleden

Ik ben altijd ontzettend voorzichtig als het om misbruikzaken gaat, vooral met minderjarige slachtoffers. Zedenzaken zijn nu eenmaal de moeilijkste zaken voor een jurist om te behandelen.

Als wat Dotcom zegt waar is zou dit wel eens een zeer serieuze aangelegenheid kunnen zijn.

En die biolabs is dan ook nog een ding.
Ik geloof dat laptops erg gevaarlijk voor hun eigenaren kunnen zijn.

Naam*
Naam*
7 maanden geleden

Wat. Een. Show.

Mijn hemel wat een matrix blijken we in te leven. Van politiek tot media tot onderwijs, zorg, politie, leger, geldsysteem, religies, de complete fake geschiedenis, enz, etc, enz… ALLES om ons heen is de matrix in de vorm dat GELD mensen tot corrupte, blinde volgers heeft gemaakt. Velen beseffen niet eens dat ze een werktuig van satan zijn geworden. De corruptie is overal. GELD IS DE WORTEL VAN HET KWAAD.

True love.
True love.
7 maanden geleden

Waarschijnlijk volgt dan een domino effect. Geeft een beetje hoop.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

134
0
We lezen graag je reactie!x