Mens en Dier

‘Ergste vorm van kindermisbruik aangetroffen op laptop Hunter Biden, president Biden gaat aftreden’

Help mee door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!

Ondernemer en oprichter van hostingbedrijf Megaupload Kim Schmitz, beter bekend als Kim Dotcom, zegt samen te werken met een team dat de laptop van Hunter Biden, de zoon van president Joe Biden, op dit moment analyseert. Volgens Kim zijn alle gegevens in handen van WikiLeaks en worden ze binnenkort naar buiten gebracht.

Kim zei dat Hunter in de gevangenis gaat belanden en dat Joe Biden gaat aftreden. Hij is van plan de mediabedrijven te ontmaskeren die maanden geleden een kopie hebben gekregen, maar er niets mee hebben gedaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Hebben de media een pedofiel geholpen?

Op de laptop van Hunter Biden is de ergste vorm van kindermisbruik aangetroffen, schrijft Kim op Twitter. “Een forensisch analist zei tegen me dat het materiaal zo afschuwelijk is dat hij zijn werk vaak moet onderbreken. Hebben de spionnen en media die dit ‘Russische desinformatie’ noemden een pedofiel geholpen?”

De ondernemer zegt dat dit niet meer onder de pet kan worden gehouden. De laptop bewijst dat de familie Biden betrokken is bij biolabs in Oekraïne, waar onderzoek wordt gedaan naar dodelijke virussen.

Forensisch team

Kim benadrukt dat hij zelf geen kopie heeft, maar in contact staat met het forensisch team in Zwitserland dat onderzoek doet naar de laptop. Hij schrijft ook nog dat het team van Tucker Carlson momenteel opnames maakt in Zürich.


[Infowars]

4.7 161 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

134 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yola
Yola
2 jaren geleden

Het zou tijd worden!

Jeroen
Jeroen
2 jaren geleden

Ik ben altijd ontzettend voorzichtig als het om misbruikzaken gaat, vooral met minderjarige slachtoffers. Zedenzaken zijn nu eenmaal de moeilijkste zaken voor een jurist om te behandelen.

Als wat Dotcom zegt waar is zou dit wel eens een zeer serieuze aangelegenheid kunnen zijn.

En die biolabs is dan ook nog een ding.
Ik geloof dat laptops erg gevaarlijk voor hun eigenaren kunnen zijn.

Naam*
Naam*
2 jaren geleden

Wat. Een. Show.

Mijn hemel wat een matrix blijken we in te leven. Van politiek tot media tot onderwijs, zorg, politie, leger, geldsysteem, religies, de complete fake geschiedenis, enz, etc, enz… ALLES om ons heen is de matrix in de vorm dat GELD mensen tot corrupte, blinde volgers heeft gemaakt. Velen beseffen niet eens dat ze een werktuig van satan zijn geworden. De corruptie is overal. GELD IS DE WORTEL VAN HET KWAAD.

True love.
True love.
2 jaren geleden

Waarschijnlijk volgt dan een domino effect. Geeft een beetje hoop.

Back to top button
134
0
We lezen graag je reactie!x