Homepagina » Paranormaal » Mensen kunnen met hun geestkracht fysieke objecten buigen
Mensen kunnen met hun geestkracht fysieke objecten buigen

Mensen kunnen met hun geestkracht fysieke objecten buigen

De Amerikaanse luchtmacht heeft diverse malen onderzoek laten doen naar teleportatie en aanverwante fenomenen.

Teleporteren is de rechtstreekse verplaatsing van objecten van de ene plaats naar de andere, zonder dat het object fysiek de ruimte tussen beide plaatsen hoeft te doorkruisen.

Op de website van de Federation of American Scientists (FAS) is bijvoorbeeld het Teleportation Physics Report (pdf) te vinden. Daarin zegt hoofdonderzoeker Eric Davis dat geestelijke teleportatie, waarbij je door middel van gedachten van de ene locatie naar de andere gaat, echt is en kan worden gestuurd.

Sterrenpoorten

In de studie passeren diverse experimenten de revue. Er wordt gesproken over kwantumteleportatie, een techniek waarbij de eigenschappen – niet de locatie – van subatomaire deeltjes op grote afstand worden veranderd.

Met behulp van wormgaten, of sterrenpoorten zoals Davis ze noemt, kan men daarnaast met behulp van de zwaartekrachtvelden in de buurt van zwarte gaten openingen creëren naar afgelegen gebieden in het heelal.

Het document gaat dieper in op experimenten die zijn gedaan met telekinese, of geestelijke teleportatie, waarbij wordt verwezen naar UFO-waarnemingen, Russische en Chinese studies naar paragnosten en onderzoeken uitgevoerd door het Amerikaanse leger naar het buigen van vorken en lepels. Indiviuen bleken in staat het bestek te buigen zonder daarbij fysieke kracht uit te oefenen.

Verzien

In 1994 werden bovendien stukken vrijgegeven over een project dat was gericht op remote viewing of verzien. Het project, uitgevoerd door de inlichtingendiensten van het Amerikaanse leger, moest antwoord geven op de vraag of de geestkracht van de mens kon worden aangewend om de Sovjet-Unie te bespioneren.

Davis adivseerde de luchtmacht 7,5 miljoen dollar (5,5 miljoen euro) te investeren in experimenten met geestelijke teleportatie.

Bron: Collective-evolution.com

Gerelateerd:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Monique Liefferink schreef:

  Als iedereen nu eens ophoudt met bezig zijn met anderen, zoals spioneren of wat dan ook…!!! Hou je bezig met JEZELF en gebruik al je talenten ALLEEN TEN GOEDE VAN ALLE MENSEN EN DIEREN OP DEZE AARDE EN HET UNIVERSUM!!!! Als je eens wist wat je daarvoor terug krijgt…geef je ten goede, krijg je vele malen ten GOEDE terug!! Geef je ten slechte, krijg je vele malen ten slechte terug!!! Dat is een wet van het Universum… Laten we aan elkaar denken, en alles wat we uivinden ALLEEN TEN GOEDE VAN ALLES EN IEDEREEN GEBRUIKEN, dat verdubbelt alle krachten!!!! Denk niet aan geld en denk niet aan macht, want met zn allen ben je het machtigst in het creeeren van het PARADIJS op AARDE!! We zijn allen 1 en denk te alle tijden wat je zal zeggen tegen GOD als deze tegenover je staat…!!!!

  2 likes
 • Ajna schreef:

  In de tijd dat Uri Geller op tv was hebben we met het hele gezin meegedaan en ook geprobeerd lepels te buigen. Voor de grap natuurlijk maar tot onze grote verbazing begon de lepel..een hele gewone maar geen prutproduct eetlepel..begon de lepel van onze dochter te buigen. En hij bleef buigen. Toen wij hem de volgende morgen vonden was hij helemaal achterover tegen elkaar gebogen.
  Er is niemand die het geloofd,en dat hoeft ook niet.wij weten dat het kan. Ik heb de lepel bewaard natuurlijk:)

  2 likes
 • Edwin schreef:

  Ik werkte op een reparatie afdeling met Hoogfrequent meetapparatuur, na mijn Bde, toen ik na enkele weken weer terug aan het werk ging, sloeg iedere keer alle meetapparatuur plat, de meters alle hoeken in, en de besturingssoftware crashte op verschillende meetapparaten keer op keer.Op een gegeven moment, nadat een storingsdienst tot 4 keer toe alles opnieuw had ingesteld en de software voor de meetapparatuur opnieuw had moeten installeren, kwam mijn chef zwaar geïrriteerd naar me toe en zei: “Edwin, ik weet niet hoe je het voor elkaar krijgt: maar iedere keer als je op een andere meetplek gaat zitten gaat alle apparatuur daar plat, zou je alsjeblieft verlof willen nemen? Ik ging naar huis, en de volgende dag belde mijn chef me op en zei: nadat je naar huis was gegaan, werkte alles weer perfect …ik snap er niets van.”
  Ik ben toen nog een week thuisgebleven, en toen was het rustiger in mijn energieveld, en kwamen de storingen niet meer terug.
  Sommigen noemen dit “het Pauli-effect “
  http://www.princeton.edu/~achaney/tmve/wiki100k/docs/Pauli_effect.html

  Ik heb dit niet alleen, in mijn familie komt dit vaker voor, toen ik jong was hadden we poltergeist verschijnselen thuis, en die deden zich alleen maar voor toen mijn zusje aanwezig was die toen zwaar zat te puberen.

  Klopgeest-verschijnslen schijnen hier ook mee te maken hebben, het hoeven dus niet altijd spookjes te zijn die vervelend aan het doen zijn, maar kan ook te maken hebben met ontladingen van een sterk energieveld dat rond een persoon hangt.Poltergeist verschijnselen doen zich vaak voor bij kinderen in de puberteit, en dan voornamelijk bij meisjes.
  Ik weet zeker dat veel lezers hier dit zullen herkennen: Vaak in stressvolle periodes beginnen dan verschillende apparaten in huis op tilt te slaan,lampen die gaan knipperen, of gaan dan opeens stuk.

  1 likes
 • Kai schreef:

  ‘The men who stare at goats’

  0 likes
 • Kalki schreef:

  Geestelijke teleportatie is volgens mij wat anders dan daadwerkelijk eerst je zelf dematerialiseren en vervolgens ergens elders je zelf weer materialiseren.

  0 likes
 • Bert schreef:

  [quote name=”Kai”]’The men who stare at goats'[/quote]
  Ik heb die film gezien… hilarisch!

  0 likes
 • EVO schreef:

  Mensen kunnen met hun geestkracht fysieke objecten buigen.

  Dit is niet waar! Nog nooit is hiervoor bewijs geleverd en nog nooit heeft iemand het gedemonstreerd!

  En begin niet over Uli Geller, want die is allang achterhaald.

  0 likes
 • Kalki schreef:

  Alleen wereldburgers accepteren ‘Geestelijke teleportatie’ en zijn daarom de enigen die welkom zijn in het nabije PARADIJS op AARDE.

  0 likes
 • padja schreef:

  [quote name=”Ajna”]In de tijd dat Uri Geller op tv was hebben we met het hele gezin meegedaan en ook geprobeerd lepels te buigen. Voor de grap natuurlijk maar tot onze grote verbazing begon de lepel..een hele gewone maar geen prutproduct eetlepel..begon de lepel van onze dochter te buigen. En hij bleef buigen. Toen wij hem de volgende morgen vonden was hij helemaal achterover tegen elkaar gebogen.
  Er is niemand die het geloofd,en dat hoeft ook niet.wij weten dat het kan. Ik heb de lepel bewaard natuurlijk:)[/quote]

  Ik ook. Ik was jong en zat met een driedubbel omgevouwen lepel. Mijn ouders begrepen er geen snars van. Zal wel een “slappe lepel” zijn geweest zeiden ze toen. Ik heb hem weer helemaal teruggebogen. Doe jij het dan nu ‘s….vroeg ik. Maar er was geen beweging meer in te krijgen.
  knuf

  0 likes
 • padja schreef:

  Ik was een jaar of 10. En had enorme hoofdpijn. Mijn broer zette de radio luid. Elke keer als ik hem zachter zette gooide hij die volumeknop weer open.
  De derde keer zette ik hem zacht, zei “en zo blijft ie”. En ging op tuk.
  Dagen later zit ik in de kamer met m’n ouders, die mopperen omdat de radio het niet meer doet en dat ze ‘t ding naar ‘n reparateur moeten brengen. “oh jeeetje,” zeg ik, “helemaal vergeten”. Wacht ik zal hem weer goed zetten.” Ik loop naar de radio, draai aan de knop. Et voila. Geen twijfel, bravoure ofzo. Gewoon alsof het de normaalste zaak van de wereld was.
  Zij weten dit (na 30 jaar) ook nog…toeval denken ze.
  knuf

  0 likes
 • Hr schreef:

  De eerste die nu naar zijn kopje op het bureau staart, of naar de besteklade loopt, heeft verloren!

  0 likes
 • Kalki schreef:

  Zijn er mensen die gratis, via meditatie, deze vermogens en zo ook VERLICHTING, dit beiden willen realiseren? Dat kan door contact met mij op te nemen.
  Reageer en ik kom dan met contact gegevens naar buiten.

  0 likes
 • Rixel schreef:

  Mooie verhalen hieronder! Graag nu op video vastleggen en delen met de wereld zou ik zeggen, maar weet nu al dat de video’s niet gaan komen!

  0 likes
 • madelief schreef:

  [quote name=”EVO”]Mensen kunnen met hun geestkracht fysieke objecten buigen.

  Dit is niet waar! Nog nooit is hiervoor bewijs geleverd en nog nooit heeft iemand het gedemonstreerd!

  En begin niet over Uli Geller, want die is allang achterhaald.[/quote]
  nee hoor !ik heb er een meter naast gezeten !!!hij is uiteindelijk zo rijk geworden door olie te vinden ,in een vliegtuig voor oliebaronnen..kreeg hij een visioen dat hij het beter op die manier niet kon gebruiken ..hij heeftook een tijdje met de fbi samengewerkt !

  0 likes
 • Avatar schreef:

  [quote name=”Kalki”]Zijn er mensen die gratis, via meditatie, deze vermogens en zo ook VERLICHTING, dit beiden willen realiseren? Dat kan door contact met mij op te nemen.
  Reageer en ik kom dan met contact gegevens naar buiten.[/quote]
  Hoppa!

  0 likes
 • Kalki schreef:

  De mensen – dat is bewezen – hebben geestkracht; welnu dit aan te wenden om een betere wereld te scheppen, is nu geboden. De mensen moeten dit zelf doen en verder bestaat ook geen God, die dit voor ons doet.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  van haga

  Van Haga: ‘Enorme foutenmarge bij coronatest leidt tot verkeerd beeld’

  Premier Rutte beweerde in de Tweede Kamer ...

  elektrische auto

  Elektrische auto zorgt ook voor veel CO2, geeft Polestar toe

  Autofabrikanten moeten open en eerlijk zijn over ...

  >