Homepagina » Paranormaal » Mensen kunnen met hun geestkracht fysieke objecten buigen
Mensen kunnen met hun geestkracht fysieke objecten buigen

Mensen kunnen met hun geestkracht fysieke objecten buigen

De Amerikaanse luchtmacht heeft diverse malen onderzoek laten doen naar teleportatie en aanverwante fenomenen.

Teleporteren is de rechtstreekse verplaatsing van objecten van de ene plaats naar de andere, zonder dat het object fysiek de ruimte tussen beide plaatsen hoeft te doorkruisen.

Op de website van de Federation of American Scientists (FAS) is bijvoorbeeld het Teleportation Physics Report (pdf) te vinden. Daarin zegt hoofdonderzoeker Eric Davis dat geestelijke teleportatie, waarbij je door middel van gedachten van de ene locatie naar de andere gaat, echt is en kan worden gestuurd.

Sterrenpoorten

In de studie passeren diverse experimenten de revue. Er wordt gesproken over kwantumteleportatie, een techniek waarbij de eigenschappen – niet de locatie – van subatomaire deeltjes op grote afstand worden veranderd.

Met behulp van wormgaten, of sterrenpoorten zoals Davis ze noemt, kan men daarnaast met behulp van de zwaartekrachtvelden in de buurt van zwarte gaten openingen creëren naar afgelegen gebieden in het heelal.

Het document gaat dieper in op experimenten die zijn gedaan met telekinese, of geestelijke teleportatie, waarbij wordt verwezen naar UFO-waarnemingen, Russische en Chinese studies naar paragnosten en onderzoeken uitgevoerd door het Amerikaanse leger naar het buigen van vorken en lepels. Indiviuen bleken in staat het bestek te buigen zonder daarbij fysieke kracht uit te oefenen.

Verzien

In 1994 werden bovendien stukken vrijgegeven over een project dat was gericht op remote viewing of verzien. Het project, uitgevoerd door de inlichtingendiensten van het Amerikaanse leger, moest antwoord geven op de vraag of de geestkracht van de mens kon worden aangewend om de Sovjet-Unie te bespioneren.

Davis adivseerde de luchtmacht 7,5 miljoen dollar (5,5 miljoen euro) te investeren in experimenten met geestelijke teleportatie.

Bron: Collective-evolution.com

Gerelateerd:Vond je deze info waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Als iedereen nu eens ophoudt met bezig zijn met anderen, zoals spioneren of wat dan ook…!!! Hou je bezig met JEZELF en gebruik al je talenten ALLEEN TEN GOEDE VAN ALLE MENSEN EN DIEREN OP DEZE AARDE EN HET UNIVERSUM!!!! Als je eens wist wat je daarvoor terug krijgt…geef je ten goede, krijg je vele malen ten GOEDE terug!! Geef je ten slechte, krijg je vele malen ten slechte terug!!! Dat is een wet van het Universum… Laten we aan elkaar denken, en alles wat we uivinden ALLEEN TEN GOEDE VAN ALLES EN IEDEREEN GEBRUIKEN, dat verdubbelt alle krachten!!!! Denk niet aan geld en denk niet aan macht, want met zn allen ben je het machtigst in het creeeren van het PARADIJS op AARDE!! We zijn allen 1 en denk te alle tijden wat je zal zeggen tegen GOD als deze tegenover je staat…!!!!

  2 likes
 2. In de tijd dat Uri Geller op tv was hebben we met het hele gezin meegedaan en ook geprobeerd lepels te buigen. Voor de grap natuurlijk maar tot onze grote verbazing begon de lepel..een hele gewone maar geen prutproduct eetlepel..begon de lepel van onze dochter te buigen. En hij bleef buigen. Toen wij hem de volgende morgen vonden was hij helemaal achterover tegen elkaar gebogen.
  Er is niemand die het geloofd,en dat hoeft ook niet.wij weten dat het kan. Ik heb de lepel bewaard natuurlijk:)

  2 likes
 3. Ik werkte op een reparatie afdeling met Hoogfrequent meetapparatuur, na mijn Bde, toen ik na enkele weken weer terug aan het werk ging, sloeg iedere keer alle meetapparatuur plat, de meters alle hoeken in, en de besturingssoftware crashte op verschillende meetapparaten keer op keer.Op een gegeven moment, nadat een storingsdienst tot 4 keer toe alles opnieuw had ingesteld en de software voor de meetapparatuur opnieuw had moeten installeren, kwam mijn chef zwaar geïrriteerd naar me toe en zei: “Edwin, ik weet niet hoe je het voor elkaar krijgt: maar iedere keer als je op een andere meetplek gaat zitten gaat alle apparatuur daar plat, zou je alsjeblieft verlof willen nemen? Ik ging naar huis, en de volgende dag belde mijn chef me op en zei: nadat je naar huis was gegaan, werkte alles weer perfect …ik snap er niets van.”
  Ik ben toen nog een week thuisgebleven, en toen was het rustiger in mijn energieveld, en kwamen de storingen niet meer terug.
  Sommigen noemen dit “het Pauli-effect “
  http://www.princeton.edu/~achaney/tmve/wiki100k/docs/Pauli_effect.html

  Ik heb dit niet alleen, in mijn familie komt dit vaker voor, toen ik jong was hadden we poltergeist verschijnselen thuis, en die deden zich alleen maar voor toen mijn zusje aanwezig was die toen zwaar zat te puberen.

  Klopgeest-verschijnslen schijnen hier ook mee te maken hebben, het hoeven dus niet altijd spookjes te zijn die vervelend aan het doen zijn, maar kan ook te maken hebben met ontladingen van een sterk energieveld dat rond een persoon hangt.Poltergeist verschijnselen doen zich vaak voor bij kinderen in de puberteit, en dan voornamelijk bij meisjes.
  Ik weet zeker dat veel lezers hier dit zullen herkennen: Vaak in stressvolle periodes beginnen dan verschillende apparaten in huis op tilt te slaan,lampen die gaan knipperen, of gaan dan opeens stuk.

  1 likes
 4. ‘The men who stare at goats’

  0 likes
 5. Geestelijke teleportatie is volgens mij wat anders dan daadwerkelijk eerst je zelf dematerialiseren en vervolgens ergens elders je zelf weer materialiseren.

  0 likes
 6. [quote name=”Kai”]’The men who stare at goats'[/quote]
  Ik heb die film gezien… hilarisch!

  0 likes
 7. Mensen kunnen met hun geestkracht fysieke objecten buigen.

  Dit is niet waar! Nog nooit is hiervoor bewijs geleverd en nog nooit heeft iemand het gedemonstreerd!

  En begin niet over Uli Geller, want die is allang achterhaald.

  0 likes
 8. Alleen wereldburgers accepteren ‘Geestelijke teleportatie’ en zijn daarom de enigen die welkom zijn in het nabije PARADIJS op AARDE.

  0 likes
 9. [quote name=”Ajna”]In de tijd dat Uri Geller op tv was hebben we met het hele gezin meegedaan en ook geprobeerd lepels te buigen. Voor de grap natuurlijk maar tot onze grote verbazing begon de lepel..een hele gewone maar geen prutproduct eetlepel..begon de lepel van onze dochter te buigen. En hij bleef buigen. Toen wij hem de volgende morgen vonden was hij helemaal achterover tegen elkaar gebogen.
  Er is niemand die het geloofd,en dat hoeft ook niet.wij weten dat het kan. Ik heb de lepel bewaard natuurlijk:)[/quote]

  Ik ook. Ik was jong en zat met een driedubbel omgevouwen lepel. Mijn ouders begrepen er geen snars van. Zal wel een “slappe lepel” zijn geweest zeiden ze toen. Ik heb hem weer helemaal teruggebogen. Doe jij het dan nu ‘s….vroeg ik. Maar er was geen beweging meer in te krijgen.
  knuf

  0 likes
 10. Ik was een jaar of 10. En had enorme hoofdpijn. Mijn broer zette de radio luid. Elke keer als ik hem zachter zette gooide hij die volumeknop weer open.
  De derde keer zette ik hem zacht, zei “en zo blijft ie”. En ging op tuk.
  Dagen later zit ik in de kamer met m’n ouders, die mopperen omdat de radio het niet meer doet en dat ze ‘t ding naar ‘n reparateur moeten brengen. “oh jeeetje,” zeg ik, “helemaal vergeten”. Wacht ik zal hem weer goed zetten.” Ik loop naar de radio, draai aan de knop. Et voila. Geen twijfel, bravoure ofzo. Gewoon alsof het de normaalste zaak van de wereld was.
  Zij weten dit (na 30 jaar) ook nog…toeval denken ze.
  knuf

  0 likes
 11. De eerste die nu naar zijn kopje op het bureau staart, of naar de besteklade loopt, heeft verloren!

  0 likes
 12. Zijn er mensen die gratis, via meditatie, deze vermogens en zo ook VERLICHTING, dit beiden willen realiseren? Dat kan door contact met mij op te nemen.
  Reageer en ik kom dan met contact gegevens naar buiten.

  0 likes
 13. Mooie verhalen hieronder! Graag nu op video vastleggen en delen met de wereld zou ik zeggen, maar weet nu al dat de video’s niet gaan komen!

  0 likes
 14. [quote name=”EVO”]Mensen kunnen met hun geestkracht fysieke objecten buigen.

  Dit is niet waar! Nog nooit is hiervoor bewijs geleverd en nog nooit heeft iemand het gedemonstreerd!

  En begin niet over Uli Geller, want die is allang achterhaald.[/quote]
  nee hoor !ik heb er een meter naast gezeten !!!hij is uiteindelijk zo rijk geworden door olie te vinden ,in een vliegtuig voor oliebaronnen..kreeg hij een visioen dat hij het beter op die manier niet kon gebruiken ..hij heeftook een tijdje met de fbi samengewerkt !

  0 likes
 15. [quote name=”Kalki”]Zijn er mensen die gratis, via meditatie, deze vermogens en zo ook VERLICHTING, dit beiden willen realiseren? Dat kan door contact met mij op te nemen.
  Reageer en ik kom dan met contact gegevens naar buiten.[/quote]
  Hoppa!

  0 likes
 16. De mensen – dat is bewezen – hebben geestkracht; welnu dit aan te wenden om een betere wereld te scheppen, is nu geboden. De mensen moeten dit zelf doen en verder bestaat ook geen God, die dit voor ons doet.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Hillary Clinton, je hebt hele landen en miljoenen levens verwoest. Kom van je troon af. Kijken: presidentskandidaat trekt van leer

Hillary Clinton, je hebt hele landen en miljoenen levens verwoest. Kom van je troon af. Kijken: presidentskandidaat trekt van leer

De Democratische presidentskandidaat Tulsi Gabbard heeft opnieuw ...

manifesteren

Manifesteren doe je zo – Nieuwe ontwikkelingen

Veel mensen zijn bezig met het manifestatieproces, ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.