BinnenlandCorona

Moleculair bioloog waarschuwt: ‘Zo kan het coronavaccin je DNA veranderen’

Help ons door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de afgelopen weken slingerden farmaceuten het ene na het andere juichende bericht de wereld in over hun coronavaccins. Maar hoe veilig zijn ze? Moleculair bioloog Peter Borger zei aan tafel bij Café Weltschmerz dat er altijd haken en ogen zitten aan een vaccin. De coronavaccins zijn zogeheten mRNA-vaccins. Het werkt als volgt: de vaccinontwikkelaars halen de virulente genen uit het genoom van een virus en daar zetten ze vervolgens een gen in van Covid.

“Dan heb je dus een leeg virus met een Covid-gen erin,” legt Borger uit. “Je vaccineert eigenlijk met een ander soort virus waar je alle virulente genen uit hebt gehaald, maar je brengt het toch weer in de mens met een Covid-gen erin.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Als het vaccin wordt ingespoten, krijg je een hele hoge concentratie RNA’s in je cellen. Wat de ontwikkelaars zich niet hebben gerealiseerd, is dat een hoge concentratie viraal RNA door een bepaalde reactie in DNA kan worden omgezet en teruggeplaatst in je eigen genoom.”

Bijverschijnselen

Dit is de manier waarop je genetisch kunt worden veranderd door het coronavaccin, stelt Borger. “Het hoeft niet te gebeuren, maar het kan gebeuren,” zegt hij. “Het is niet uitgesloten.”

Wat zijn de gevolgen hiervan? “Het is mogelijk dat je na verloop van tijd bijverschijnselen gaat krijgen.” Zo kan uiteindelijk bijvoorbeeld het immuunsysteem worden beïnvloed omdat er een mutatie is opgetreden in je DNA.

Borger sprak met een aantal mensen uit de farmaceutische wereld en die zeiden dat dit niet gaat gebeuren. Volgens de moleculair bioloog kun je dat niet zomaar zeggen en is het juist aan hen om te bewijzen dat het DNA niet verandert als gevolg van deze nieuwe vaccins.

[Weltschmerz clips]

4.8 47 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Erik
Erik
3 jaren geleden

Aan mijn lijf géén vaccinatie

A. Hoeksma
A. Hoeksma
3 jaren geleden

Dan komen er genetisch gemodificeerde mensen op de aarde. Ben benieuwd hoe die eruit gaan zien.

Bas
Bas
3 jaren geleden

Wellicht dat een politieke partij een initiatiefwetsvoorstel indient tegen verplichte vaccinatie. Helaas is dat nog niet gebeurd.

Rombout Hoogerbeets
Rombout Hoogerbeets
3 jaren geleden

Hele goede objectieve weergave. Is zeldzaam aan het worden in de MSM.Deze mogelijkheid van mutatie van je DNA zouden ze moeten onderzoeken. Maar dat doen ze niet i.v.m fe race tegen de klok. Dat maakt ons dus proefkonijnen.

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x