Homepagina » Binnenland » Moleculair bioloog waarschuwt: ‘Zo kan het coronavaccin je DNA veranderen’
moleculair bioloog

Moleculair bioloog waarschuwt: ‘Zo kan het coronavaccin je DNA veranderen’

In de afgelopen weken slingerden farmaceuten het ene na het andere juichende bericht de wereld in over hun coronavaccins. Maar hoe veilig zijn ze? Moleculair bioloog Peter Borger zei aan tafel bij Café Weltschmerz dat er altijd haken en ogen zitten aan een vaccin. De coronavaccins zijn zogeheten mRNA-vaccins. Het werkt als volgt: de vaccinontwikkelaars halen de virulente genen uit het genoom van een virus en daar zetten ze vervolgens een gen in van Covid.

“Dan heb je dus een leeg virus met een Covid-gen erin,” legt Borger uit. “Je vaccineert eigenlijk met een ander soort virus waar je alle virulente genen uit hebt gehaald, maar je brengt het toch weer in de mens met een Covid-gen erin.”

“Als het vaccin wordt ingespoten, krijg je een hele hoge concentratie RNA’s in je cellen. Wat de ontwikkelaars zich niet hebben gerealiseerd, is dat een hoge concentratie viraal RNA door een bepaalde reactie in DNA kan worden omgezet en teruggeplaatst in je eigen genoom.”

Bijverschijnselen

Dit is de manier waarop je genetisch kunt worden veranderd door het coronavaccin, stelt Borger. “Het hoeft niet te gebeuren, maar het kan gebeuren,” zegt hij. “Het is niet uitgesloten.”

Wat zijn de gevolgen hiervan? “Het is mogelijk dat je na verloop van tijd bijverschijnselen gaat krijgen.” Zo kan uiteindelijk bijvoorbeeld het immuunsysteem worden beïnvloed omdat er een mutatie is opgetreden in je DNA.

Borger sprak met een aantal mensen uit de farmaceutische wereld en die zeiden dat dit niet gaat gebeuren. Volgens de moleculair bioloog kun je dat niet zomaar zeggen en is het juist aan hen om te bewijzen dat het DNA niet verandert als gevolg van deze nieuwe vaccins.

[Weltschmerz clips]
4.9 39 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Erik
Erik
1 maand geleden

Aan mijn lijf géén vaccinatie

Jan
Jan
Reactie op  Erik
1 maand geleden

Wat als het te zijner tijd verplicht wordt gesteld

P.M.
P.M.
Reactie op  Jan
1 maand geleden

Dit staat in een belgische krant HLN.:

Hij wil het geen verplichting noemen, maar Julien Brabants, voormalige baas bij farmaceut GlaxoSmithKline, stelt voor de coronavaccinaties niet als volledig vrije keuze te organiseren. “Roep mensen op zoals bij de verkiezingen. Wie zich eraan wil onttrekken moet via de huisarts passeren.”G van peet
G van peet
Reactie op  Jan
1 maand geleden

Ik hoef niet in dit land te blijven…wit Rusland is veilig.. Brazilië ook, enzovoort. Deze presidenten doen niet mee!

mikkie
mikkie
Reactie op  Erik
1 maand geleden

Ik snap nog steeds niet waar we tegen gevaccineerd moeten worden…Covid 19 is toch allang gemuteerd in Covid 20, 21, 22, 23, 24, 25.. en inmiddels zijn we al bij Covid 26 heb ik gehoord..

A. Hoeksma
A. Hoeksma
1 maand geleden

Dan komen er genetisch gemodificeerde mensen op de aarde. Ben benieuwd hoe die eruit gaan zien.

Pieter
Pieter
Reactie op  A. Hoeksma
1 maand geleden

Met Luciferase, lijken die mensen straks echt op gloeilampen / lichtwormen 🙂

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  A. Hoeksma
1 maand geleden

Die genetisch gemodificeerde mensen zitten al in de politiek en zogenaamde goede doelen organisaties (wereldwijd) en beheersen de huidige wereldsituatie. Dat bewijst tot hoe ver het kan doorschieten, bij hen ontbreekt alle menselijkheid. Bill Gates als grote voorbeeld. Dus dat staat ook alle andere mensen te wachten. Conclusie; laat je niet inenten!

Jos
Jos
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Mooi voorbeeld daar van is de film WALKING DEAD!

Ertje
Ertje
Reactie op  A. Hoeksma
1 maand geleden

ja ik ben ook benieuwd.

Jan
Jan
Reactie op  A. Hoeksma
1 maand geleden

Dit gaat iedereen (te zijner tijd) zelf aan den lijve ondervinden. Niemand ontkomt daaraan. Er staan te veel belangen op het spel.

kuus
kuus
Reactie op  A. Hoeksma
1 maand geleden

Dan stel ik voor om heel het koningshuis inclusief aangetrouwd en ouwe tantes oma s die eerst vol te spuiten met het vaccin die kunnen zeker allemaal wel een genetisch duwtje hebben.

Bas
Bas
1 maand geleden

Wellicht dat een politieke partij een initiatiefwetsvoorstel indient tegen verplichte vaccinatie. Helaas is dat nog niet gebeurd.

Steven
Steven
Reactie op  Bas
1 maand geleden

..Dan mag JIJ als eerste! Dan wacht de rest wel op de uitwerking!

Bas
Bas
Reactie op  Steven
1 maand geleden

Als eerste? Wat bedoel je daarmee? Als je tegen een vaccinatieplicht bent en de Kamer dient daarvoor een initiatiefwetsvoorstel in (het recht van de kamer om zelf een wet voor te stellen) om verplichte vaccinatie te verbieden. Een meerderheid van de Tweede Kamer is immers tegen een dergelijke verplichting(er zijn in de afgelopen twee maanden twee moties aangenomen). Dit lijkt mij een prima alternatief zolang de regering zelf niet tot een wetsvoorstel komt. Een dergelijk initiatiefwetsvoortsel kan nog voor de verkiezingen worden ingediend.

Remco
Remco
Reactie op  Bas
1 maand geleden

Daarnaast bezit de WHO een draaiboek waarin staat in artikel 20 en 21 dat er 197 landen zijn die door de baas van de WHO aangesteld kunnen worden tot vaccinatie plicht dus wat ons miezerige kabinet ook bedenkt er staat altijd wel iets of iemand boven. Heb geduld

Rosalie
Rosalie
Reactie op  Bas
1 maand geleden

Is wel gedaan door die man van Denk , Azkazan ofzoiets. Daarbij kwam uit dat alle partijen tegen verplichte vaccinaties waren behalve D66(6) en VVD ( volksverlakkerijpartij Voor Dictatuur) .
Daarna heeft Wilders een motie ingediend tegen indirecte vaccinaties. Daar waren ook weer deze twee dwang partijen D666 en VVd voor.
Nu weten we waar we niet op moeten stemmen, alsof dat wat uitmaakt met de spoedwet…

Rombout Hoogerbeets
Rombout Hoogerbeets
1 maand geleden

Hele goede objectieve weergave. Is zeldzaam aan het worden in de MSM.Deze mogelijkheid van mutatie van je DNA zouden ze moeten onderzoeken. Maar dat doen ze niet i.v.m fe race tegen de klok. Dat maakt ons dus proefkonijnen.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Rombout Hoogerbeets
1 maand geleden

Dat maakt dus dat ze de Neurenbergcode overtreden (proeven op mensen zijn verboden, al helemaal onvrijwillige proeven.) Er moet een gecertificeerd psycholoog aanwezig zijn die ervoor moet zorgen dat iemand zich op elk moment kan terugtrekken!

Donald
Donald
1 maand geleden

Complotgekkie is dat,tuurlijk laten de mensen zich inspuiten,ze lopen ook allemaal met zo’n levensbeschermend mondkapje op en ze zijn allemaal zo bang voor dat levensgevaarlijke corona.MAAR NIET SNAPPEN DAT WE MIDDEN IN EEN COMPLOT ZITTEN EN NOG STEEDS RUTTE DE GROOTSTE LEUGENAAR DIE ER IS GELOVEN,WANT HET IS GEWOON ZO EN VERDER JE BEK DICHT HOUDEN.

Donald
Donald
1 maand geleden

Gezonde mensen mensen die zgn corona hebben gehad,kinderen enz,ze willen dat spul maar wat graag in ieders lichaam spuiten en mensen denken echt dat dat met corona te maken heeft.De mondkapjes zijn puur en alleen voor gedragsverandering,waar denk je dat dat spuitje nou voor is dan?

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

C19 Vaccin zou het immuunsysteem kunnen verzwakken: met Nanochips in de vaccins waren er zorgen die kwaadaardig zouden kunnen worden gebruikt om het immuunsysteem van een persoon op afstand te verzwakken, om het DNA te veranderen en als een stralings frequentie controle mechanisme.

In vaccine worden er ook  embryo weefstel gebruikt !!

Corona-hoax
Corona-hoax
1 maand geleden

Borger heeft over het algemeen vaak een goed verhaal alleen slaat hij hier in zijn naïviteit de plank mis “Wat de ontwikkelaars zich niet hebben gerealiseerd, is dat een hoge concentratie viraal RNA door een bepaalde reactie in DNA kan worden omgezet en teruggeplaatst in je eigen genoom.”

Dit realiseren zich wel degelijk. Dat is juist de hele opzet van die spuit.

benno
benno
Reactie op  Corona-hoax
1 maand geleden

de beste man is retedruk om die pcr test ongeldig te laten verklaren en dan ga jij de hr borger naïef noemen?

sommige mensen willen schijnbaar niets positiefs zien en alleen maar z#ken….

tim diest
tim diest
Reactie op  Corona-hoax
1 maand geleden

Hoor je het in ieder geval van iemand die zich als kenner wegwijs heeft gemaakt in deze materie, daar het in de eerste plaats voor een ieder belangrijk is om deze informatie te weten, los van of hij bewust of niet bewust is van een verborgen agenda, dus deze man weet van wanten!

Eelco
Eelco
1 maand geleden

Is iemand bekend met deze organisatie?

WORLD DOCTORS ALLIANCE – World Doctors Alliance

Petra
Petra
Reactie op  Eelco
1 maand geleden

h**ps://worlddoctorsalliance.com/

Bas Norden
Bas Norden
1 maand geleden

Op natuurlijke producten zijn patenten niet mogelijk, maar op genetisch gemodificeerde natuurlijke producten (b.v. groenten en fruit) wel.
Zouden gevaccineerde mensen dan ook gepatenteerd kunnen worden en dus eigendom van iets of iemand?

Eelco
Eelco
Reactie op  Bas Norden
1 maand geleden

Zie de Canadese serie Orphan Black.

Eelke Piers
Eelke Piers
Reactie op  Bas Norden
1 maand geleden

Je krijgt het merkteken van het Beest en daarmee ben je ook eigendom van het Beest

Steven
Steven
Reactie op  Bas Norden
1 maand geleden

We zijn met z’n allen al EIGENDOM van de belastingdienst!

Johan
Johan
Reactie op  Bas Norden
1 maand geleden

Je bsn nummer is al eigendom van de staat. Oftewel je bent al een product van het systeem. Mark of the beast owned by the vatican

Martin van Alderen
Martin van Alderen
Reactie op  Johan
1 maand geleden

En wie beheert het systeem?

Johan
Johan
Reactie op  Martin van Alderen
1 maand geleden

Het zijn geen mensen in ieder geval! dit systeem erkent geen levende wezens of zoiets als mensen!

x

Check Also

arts

Arts gaat internet over: ‘Ze zijn hier in dit land mensen aan het vermoorden met vaccins’

In Amsterdam vond vandaag een demonstratie tegen ...

coronavaccin

Het gaat hard: 55 Amerikanen overleden na coronavaccins

In de Verenigde Staten zijn 55 mensen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

58
0
We lezen graag je reactie!x