Homepagina » Binnenland » Ex-politieagent Abe slachtoffer van zinloos politiegeweld op Malieveld: ‘Dit moet echt stoppen!’
politieagent
Foto: Facebook/MELDPUNT

Ex-politieagent Abe slachtoffer van zinloos politiegeweld op Malieveld: ‘Dit moet echt stoppen!’

Voormalig politieagent en ondernemer Abe Dijkstra is op zondag 21 juni tijdens de demonstratie tegen de coronamaatregelen op het Malieveld net als veel anderen het slachtoffer geworden van zinloos politiegeweld.

Via Meldpunt Nederland: “Na 8 dagen nog veel pijn, slaap slecht en de pijn schiet ook door naar andere delen van het lichaam zoals onderbenen. Ben ondernemer en sportman, maar herstel laat te wensen over, dus maak morgen een afspraak met de huisarts voor de tweede keer. Dit politiegeweld moet echt stoppen!”

Nog nooit zo erg meegemaakt

Na afloop van de demonstratie deed Abe zijn verhaal op Facebook. “Dit is dus onze politie. Terwijl ik terugliep, werd ik 3 keer keihard geslagen met de lange lat, maar het ergste vind ik dat er weerloze vrouwen werden geslagen. Toen ik daarna aan een ME’er vroeg waar hij mee bezig was, zei hij doodleuk: ‘Is mijn vak’. Mooi vak; onschuldige, weerloze, ongewapende burgers en ondernemers in elkaar slaan. Met heel veel ondernemers gesproken, sommigen radeloos, hun zaak op de fles door het beleid van Rutte en De Jonge.”

“Ik heb dit nog nooit zo erg meegemaakt. Het leek wel of ze drugs hadden gehad, zo opgefokt, zo agressief en zo hard op weerloze mensen inslaan. Respect voor de politie is nu wel echt weg.”

De oud-politieagent liet weten dat het de eerste keer in zijn leven was dat hij demonstreerde. “Ik vond dat ik dit moest doen voor mijn kinderen en kleinkinderen.”

VVD afgestraft

De VVD van Rutte plaatste na de demonstratie een stelling op Facebook: Ik steun de politie. De partij schreef: “Afgelopen week werd er geweld gepleegd tegen de politie, online geknipte filmpjes verspreid en agenten in het nauw gedreven. Onacceptabel vinden wij. De politie is er voor onze veiligheid en vrijheid. Wij blijven achter onze agenten staan.”

Ziet u hoe u wordt belazerd door de VVD? De meeste mensen zien het wel. Maar liefst 74 procent van de bijna 25.000 respondenten was het oneens met de stelling. De vraag is nu hoe het in hemelsnaam mogelijk is dat de VVD op 45 zetels staat in de peilingen.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • ProAsfalt schreef:

  De VVD staat in ieder geval niet meer voor vrijheid. Als één ding duidelijk is dan is dat het wel.

  Ik ga ervan uit dat de peilingen kloppen.

  Het zou toch een bak zijn dat de peilingen nu 45 zetels uitwijzen en als het volk nu in het stemhokje staat dat er 5 zetels uit zou rollen.

  37 likes
  • Herman de Graaf schreef:

   Gezien de onbetrouwbaarheid van de MSM vertrouw publicaties over de peilingen niet.
   Niet over politiek.
   Niet over klimaat.
   Niet over Black Lives Matter.
   Niet over Corona.
   Niet over de oorlogen in Irak, Syrië, Afghanistan.
   Niet over de economische voorspelingen.

   Gebruik je verstand. Lees tussen de regels door over het bedrog door bekenden van de politiek, radio, tv en de (propaganda) websites.

   52 likes
  • Clara schreef:

   Niet alleen de peilingen zijn onbetrouwbaar tot fake, de stemuitslagen zijn ook al gemanipuleerd. De laatste vier jaar volg ik enkele degelijke sites uit de us. waaruit telkens weer analyses komen van de manipulaties. In ons land bijv. de laatste herverkiezing van Markje vertrouwden veel mensen niet, zo vond/vind ik het opmerkelijk dat hij 33 zetels had gewonnen. Dit getal is een betekenis vol getal bij de vreijmetselarij, en dus bij de eu-top. Voorbeeldje us.: in recente verkiezingspolls staat Biden net boven Trump, herhaald in alle MSM’s, dat wel; allemaal gecreëerd nep want B. komt niet meer buiten en is zo dement als een deur.

   25 likes
  • Willem schreef:

   Je bedoelt -5 🙂

   4 likes
  • TheoHorstink schreef:

   Van de VRIJHEID en DEMOCRATIE
   Is NIETS overgebleven.!!!!!!!!

   4 likes
 • Laat je niet beïnvloeden | stop de corona dictatuur | Sleep Rutte het torentje uit | @demonstratie van het volk schreef:

  Ik was erbij en heb ook de gekste dingen gezien. Heb ook veel gefilmd en gedeeld. Ik ben best ervaren met demonstraties maar ook heb ik dit nog nooit op deze manier ervaren. Je ziet aan alles dat ze het onder het tapijt moet blijven. De onderste steen mag niet boven. Ik vind dit echt dictoriale acties. Afgelopen zondag was ik er ook bij en ook toen is er schandalig opgetreden. Zelfs de anti terreur eenheid was aanwezig. Aan ons de taak om je niet te laten intimideren.

  Hier zie je ook wat beelden van de demonstraties. https://www.youtube.com/channel/UCLxPwYxJ4YXLTsWXihbqEAg

  36 likes
 • Elise schreef:

  Ze hebben zelfs al een naam/stempel voor ons(3 miljoen mensen zijn inmiddels tegen de maatregelingen): coronablockers.

  32 likes
 • salvar schreef:

  VVD : voor vrijheid en democratie????
  wat een tering partij en de leider een grote kl**tzak.
  hebben zeker het slaan en schoppen van rutte geleerd want die wil persoonlijk ook wel flink om zich heen slaan.

  29 likes
 • H.J. schreef:

  En het mooie van het geval is, al die kokosmakronen die op deze Linkse Leugenaar stemmen, stemmen op hun eigen ondergang, op weg naar hun graf.

  Prachtig Links Nederland, de hel is boven ook Links af, doe je best.

  12 likes
 • Rob schreef:

  Als Rutte of een andere politicus zegt De politie is er voor onze veiligheid en vrijheid. Wij blijven achter onze agenten staan” dan zeggen ze dat de politie er is om hen te beschermen en hen de ruimte te geven het land en volk naar de verdommenis te helpen. De politie is hun bescherming tegen het volk. En de minkukels van de politie snappen niet dat ze domweg een oorlog tegen eigen volk aan het voeren zijn. Maar als het een ondergang gaat worden dan gaan ze bij de politie uiteindelijk ook ten onder. Laat ze dan nog maar eens komen met ‘dat is mijn vak’. Dat zo’n zombie überhaupt het lef heeft om mensen in elkaar slaan een vak te noemen. Dan moet je niet verder dan de lagere school gekomen zijn en in een achterbuurt geboren en opgevoed zijn als mensen in elkaar slaan het enige is wat je kunt.

  8 likes
 • Markus schreef:

  Vereniging Van Dieven.
  A.C.A.B.

  8 likes
 • anoniem schreef:

  Is als broedermoord?

  6 likes
 • Maarten schreef:

  Hoe de volk verlakkende dombo’s op 45 zetels staan in de peilingen?

  Je bedoelt de peilingen gefabriceerd door dezelfde media die zich niet schamen voor eenzijdige propaganda?

  Lijkt mij uitgemaakte zaak dan toch?

  Was het niet hier dat Rutte van een medewerker van een landelijk dagblad toegebitst kreeg dat ze zo iemand anders premier konden maken?

  Tijd om wakker te worden jongens en meisjes!
  Zij willen dat je de blauwe pil neemt, die bieden ze je aan, je krijgt geen keus, maar er is een rode pil en die moet je hebben, maar die houden ze voorzichzelf.

  Welcome to the real matrix

  5 likes
 • Justin schreef:

  Rutte roeptoetert eerst en gaat dan pas (met een beetje geluk) nadenken.Die man moet eens zijn huiswerk goed leren doen . En wat die gefrustreerde politie knulletjes betreft die zijn een schande voor het Politie apparaat! EEN SCHANDE ,per direct ontslag!

  3 likes
 • henk schreef:

  Deze Ex agent is één van de vele die ik als fotojournalist de afgelopen jaren hun werk bij de politie heb zin neer leggen en een gelukkig ander leven zijn begonnen deze moeten er meer komen.
  Als je als agent zo tegen je eigen collega’s van vroeger aanpraat en je krijg dan net als ik vaak te horen kreeg wat Abe ook hier weer vertel dat je als agent duft te zeggen en ik citeer Abe even “‘Is mijn vak’. Mooi vak; onschuldige, weerloze, ongewapende burgers en ondernemers in elkaar slaan”klopt dit met wat ik al jaren hoor,zelf ben ik meerdere keren belaagd door vooral jonge agenten en oudere met grijs haar die dachten het wel te weten,helaas voor deze dienders met deze mentaliteit komt daar vroeg of laat een einde aan omdat ze gewoon ontslagen worden,maar hoe gek moet je zijn om op onschuldige burgers die net als Abe je frustraties er uit te slaan.
  Maar ja ik liep eens in een winkel toen ik twee vakken vullers met elkaar hoorde kletsen , één er van wilde net als zijn zus bij de politie en ik stond met stomme verbazing te luisteren naar zijn verhaal
  “ik ga net als mijn zus bij de politie,kan ik lekker legaal mensen in elkaar slaan en des nood neer knallen deze zaken worden toch altijd geseponeerd door de recht bank dus niemand doe er iets tegen als je als agent mensen neer knuppelt”met stomheid geslagen ben ik nadat ik bekend maakte dat ik fotojournalist was naar de filiaalhouder gegaan en mijn verhaal gedaan,deze was er zeker niet gelukkig mee was.
  Nee een paar vakkenvullers van amper 17 jaar die bij de politie wilde om gelegaliseerd mensen lees burgers te lijf te gaan dan is er echt een steekje wat zeg ik een grote steek bij deze mensen los,hierbij denkende aan de man van mijn nicht die vuurwapens en allerlei verdedigingstuig mee naar huis nam en die voor de marechaussee werkte op schiphol en dat dit dan met enige trots liet zien,tja hoeveel steekjes zitten er dan los bij mensen die in politionele diensten.

  Ik denk dat Abe samen met andere een aanklacht moet indienen en een gezamelijke schade claim moet neer legen al was het maar om zo een rechtszaak af te dwingen met een goede advocaat want het is net wat Abe zegt dit moet stoppen.

  1 likes
 • Hansz Pint schreef:

  Rutte; de politie is er voor ONZE veiligheid… ja, dat is correct..JULLIE veiligheid, niet van het volk.
  Jullie hebben een cordon sanitaire rondom jullie zelf opgetrokken met jullie geweldsapparaat als politie en desnoods het leger…
  Mooie volksvertegenwoordigers zijn jullie… zogenaamd !

  0 likes
 • x

  Check Also

  van haga

  Van Haga: ‘Enorme foutenmarge bij coronatest leidt tot verkeerd beeld’

  Premier Rutte beweerde in de Tweede Kamer ...

  buschauffeur

  Buschauffeur ‘moet verplicht DNA afstaan’ na kritisch YouTube-filmpje

  De Almeerse buschauffeur Jason Wolmuis is naar ...

  >