Binnenland

Ex-politieagent Abe slachtoffer van zinloos politiegeweld op Malieveld: ‘Dit moet echt stoppen!’

Help ons door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voormalig politieagent en ondernemer Abe Dijkstra is op zondag 21 juni tijdens de demonstratie tegen de coronamaatregelen op het Malieveld net als veel anderen het slachtoffer geworden van zinloos politiegeweld.

Via Meldpunt Nederland: “Na 8 dagen nog veel pijn, slaap slecht en de pijn schiet ook door naar andere delen van het lichaam zoals onderbenen. Ben ondernemer en sportman, maar herstel laat te wensen over, dus maak morgen een afspraak met de huisarts voor de tweede keer. Dit politiegeweld moet echt stoppen!”

Nog nooit zo erg meegemaakt

Na afloop van de demonstratie deed Abe zijn verhaal op Facebook. “Dit is dus onze politie. Terwijl ik terugliep, werd ik 3 keer keihard geslagen met de lange lat, maar het ergste vind ik dat er weerloze vrouwen werden geslagen. Toen ik daarna aan een ME’er vroeg waar hij mee bezig was, zei hij doodleuk: ‘Is mijn vak’. Mooi vak; onschuldige, weerloze, ongewapende burgers en ondernemers in elkaar slaan. Met heel veel ondernemers gesproken, sommigen radeloos, hun zaak op de fles door het beleid van Rutte en De Jonge.”

“Ik heb dit nog nooit zo erg meegemaakt. Het leek wel of ze drugs hadden gehad, zo opgefokt, zo agressief en zo hard op weerloze mensen inslaan. Respect voor de politie is nu wel echt weg.”

De oud-politieagent liet weten dat het de eerste keer in zijn leven was dat hij demonstreerde. “Ik vond dat ik dit moest doen voor mijn kinderen en kleinkinderen.”

VVD afgestraft

De VVD van Rutte plaatste na de demonstratie een stelling op Facebook: Ik steun de politie. De partij schreef: “Afgelopen week werd er geweld gepleegd tegen de politie, online geknipte filmpjes verspreid en agenten in het nauw gedreven. Onacceptabel vinden wij. De politie is er voor onze veiligheid en vrijheid. Wij blijven achter onze agenten staan.”

Ziet u hoe u wordt belazerd door de VVD? De meeste mensen zien het wel. Maar liefst 74 procent van de bijna 25.000 respondenten was het oneens met de stelling. De vraag is nu hoe het in hemelsnaam mogelijk is dat de VVD op 45 zetels staat in de peilingen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

De VVD staat in ieder geval niet meer voor vrijheid. Als één ding duidelijk is dan is dat het wel.

Ik ga ervan uit dat de peilingen kloppen.

Het zou toch een bak zijn dat de peilingen nu 45 zetels uitwijzen en als het volk nu in het stemhokje staat dat er 5 zetels uit zou rollen.

salvar
salvar
2 jaren geleden

VVD : voor vrijheid en democratie????
wat een tering partij en de leider een grote kl**tzak.
hebben zeker het slaan en schoppen van rutte geleerd want die wil persoonlijk ook wel flink om zich heen slaan.

Laat je niet beïnvloeden | stop de corona dictatuur | Sleep Rutte het torentje uit | @demonstratie van het volk
Laat je niet beïnvloeden | stop de corona dictatuur | Sleep Rutte het torentje uit | @demonstratie van het volk
2 jaren geleden

Ik was erbij en heb ook de gekste dingen gezien. Heb ook veel gefilmd en gedeeld. Ik ben best ervaren met demonstraties maar ook heb ik dit nog nooit op deze manier ervaren. Je ziet aan alles dat ze het onder het tapijt moet blijven. De onderste steen mag niet boven. Ik vind dit echt dictoriale acties. Afgelopen zondag was ik er ook bij en ook toen is er schandalig opgetreden. Zelfs de anti terreur eenheid was aanwezig. Aan ons de taak om je niet te laten intimideren.

Hier zie je ook wat beelden van de demonstraties. https://www.youtube.com/channel/UCLxPwYxJ4YXLTsWXihbqEAg

Elise
Elise
2 jaren geleden

Ze hebben zelfs al een naam/stempel voor ons(3 miljoen mensen zijn inmiddels tegen de maatregelingen): coronablockers.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x