Mens en Dier

Kijken: ‘Deze politicus geeft één van de beste speeches die ik ooit heb gezien’

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er gaat momenteel een filmpje rond op social media waarin een Britse politicus uitlegt waarom overheden tot hun nek in de schulden zitten. Ze gooien bovendien het meeste belastinggeld over de balk, stelt hij. Het filmpje dateert van 2011, maar is nog altijd actueel.

“Ik heb geld opzij kunnen zetten,” zegt voormalig Europarlementariër Godfrey Bloom in de video. “Dat komt omdat ik altijd minder geld heb uitgegeven dan ik verdiende. Voor politici lijkt het altijd weer een complete verrassing te zijn dat landen in de schulden terechtkomen.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Blut

“Politici geven voortdurend meer geld uit dan ze aan belastingen binnenhalen. Het grootste deel daarvan wordt verspild. Landen zijn bankroet omdat hun belachelijke, nutteloze, onwetende politici voortdurend meer geld uitgeven dan ze kunnen binnenhalen en vervolgens lenen ze bij. Sterker nog: ze drukken geld omdat politici en hun centrale banken een machine hebben die geld drukt. Als je dat doet als burger dan bega je een misdrijf. Je kunt hiervoor in de gevangenis belanden, en politici en hun centrale banken doen het constant.”

“Laat me jullie uitleggen dat landen bankroet zijn vanwege hun domme leiderschap en politici, en dat het immoreel is om belastingbetalers te vragen de rekening van mislukte politici en mislukte banken te betalen. Ze zijn blut. Laten we het in godsnaam toegeven,” aldus de politicus.

Bekijk het filmpje hieronder:

4.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
3 jaren geleden

Het zijn en blijven ordinaire criminelen, criminelen die zich steeds weer vrijwillig door the sheeple in het pluche laten zakken. Now who is there to blaim ?

Louise
Louise
3 jaren geleden

Tja besturen is een vak, tegenwoordig kan iedere stomme idioot een bestuurlijke functie krijgen…..
En het blijkt dat een heel groot deel van de mensen narcistische onverantwoordelijke infantiele grootgraaiers zijn.
En als alles dan ook geprivatiseerd is ja daaaaaaag controle……….firma ikkke, ikke, kijk eens hoe geweldig ik ben.
Een geweldige teloor gang van de huidige mens….Een treurige domme devaluatie …….
Wat vanzelfsprekend de geschiedenis in gaat, maar zelfs dat hebben ze niet door..
Daarom zijn ze zo makkelijk te manupuleren ………
Nutteloze idioten………voor de burger, makkelijk prooi voor hen die er gebruik van maken….die hebben het nog nooit zo makkelijk gehad……..Tja de tijdsgeest …..

Willem
Willem
3 jaren geleden

Ja een speech geven kunnen ze allemaal goed maar iets veranderen niet. Een idee, waarom zou Viruswaanzin en BLM niet samen gaan werken? BLM weigeren ze niks en als het gaat om strijd tegen blanke overheersing, er zitten alleen blanke mensen in de regering en in Brussel en wie verzieken alles, deze blanke lieden in de regering, Brussel ens en ook Soros enz zijn blank. Misschien is dat de oplossing wel

Rayoflight
Rayoflight
3 jaren geleden

Politici zijn NIET dom bewijs volgt:

“Waren politici dom zouden ze de helft van de tijd toevalligerwijs dingen doen die goed voor economie zijn. Dit is echter niet het geval lijkt me dus dat wat ze doen bewuste sabotage is omdat ze andere belangen vertegenwoordigen.”

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x