Homepagina » Mens en Dier » Kijken: ‘Deze politicus geeft één van de beste speeches die ik ooit heb gezien’
politicus
Foto: Euro Realist Newsletter CC BY-SA 2.0

Kijken: ‘Deze politicus geeft één van de beste speeches die ik ooit heb gezien’

Er gaat momenteel een filmpje rond op social media waarin een Britse politicus uitlegt waarom overheden tot hun nek in de schulden zitten. Ze gooien bovendien het meeste belastinggeld over de balk, stelt hij. Het filmpje dateert van 2011, maar is nog altijd actueel.

“Ik heb geld opzij kunnen zetten,” zegt voormalig Europarlementariër Godfrey Bloom in de video. “Dat komt omdat ik altijd minder geld heb uitgegeven dan ik verdiende. Voor politici lijkt het altijd weer een complete verrassing te zijn dat landen in de schulden terechtkomen.”

Blut

“Politici geven voortdurend meer geld uit dan ze aan belastingen binnenhalen. Het grootste deel daarvan wordt verspild. Landen zijn bankroet omdat hun belachelijke, nutteloze, onwetende politici voortdurend meer geld uitgeven dan ze kunnen binnenhalen en vervolgens lenen ze bij. Sterker nog: ze drukken geld omdat politici en hun centrale banken een machine hebben die geld drukt. Als je dat doet als burger dan bega je een misdrijf. Je kunt hiervoor in de gevangenis belanden, en politici en hun centrale banken doen het constant.”

“Laat me jullie uitleggen dat landen bankroet zijn vanwege hun domme leiderschap en politici, en dat het immoreel is om belastingbetalers te vragen de rekening van mislukte politici en mislukte banken te betalen. Ze zijn blut. Laten we het in godsnaam toegeven,” aldus de politicus.

Bekijk het filmpje hieronder:

4.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
9 maanden geleden

Het zijn en blijven ordinaire criminelen, criminelen die zich steeds weer vrijwillig door the sheeple in het pluche laten zakken. Now who is there to blaim ?

Jets
Jets
Reactie op  exegese
9 maanden geleden

Inderdaad: het volk verdient zijn LIJDERS (ja, ik weet het “leiders”)

Louise
Louise
9 maanden geleden

Tja besturen is een vak, tegenwoordig kan iedere stomme idioot een bestuurlijke functie krijgen…..
En het blijkt dat een heel groot deel van de mensen narcistische onverantwoordelijke infantiele grootgraaiers zijn.
En als alles dan ook geprivatiseerd is ja daaaaaaag controle……….firma ikkke, ikke, kijk eens hoe geweldig ik ben.
Een geweldige teloor gang van de huidige mens….Een treurige domme devaluatie …….
Wat vanzelfsprekend de geschiedenis in gaat, maar zelfs dat hebben ze niet door..
Daarom zijn ze zo makkelijk te manupuleren ………
Nutteloze idioten………voor de burger, makkelijk prooi voor hen die er gebruik van maken….die hebben het nog nooit zo makkelijk gehad……..Tja de tijdsgeest …..

Willem
Willem
9 maanden geleden

Ja een speech geven kunnen ze allemaal goed maar iets veranderen niet. Een idee, waarom zou Viruswaanzin en BLM niet samen gaan werken? BLM weigeren ze niks en als het gaat om strijd tegen blanke overheersing, er zitten alleen blanke mensen in de regering en in Brussel en wie verzieken alles, deze blanke lieden in de regering, Brussel ens en ook Soros enz zijn blank. Misschien is dat de oplossing wel

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

Dat heb je kunnen zien aan Obama.

Rayoflight
Rayoflight
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

@willem theoretisch goed idee maar Kort door de bocht : BLM zijn ‘de soros jongens’ en De soros wil juist virusen.

salvar
salvar
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

@Willem

dat die lui de boel de verzieken weten we allemaal maar toen de economie tot in de hemel groeide was er niemand die protesteerde tegen die zakkenvullers.
eu parlement nooit gekozen en protest niet echt.
en dat er blanken in zitten nou we woonden toen nu eenmaal in een blanke maatschappij.
in afrika wonen zwarten.
in azie wonen geelachtigen.
in amerika wonen roodachtigen
hier wonen blanken , ik kan er ook niets aandoen.

Margie
Margie
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

Beiden gebaseerd op waanzin…
drama verkoopt, net als gebakken lucht

Rayoflight
Rayoflight
9 maanden geleden

Politici zijn NIET dom bewijs volgt:

“Waren politici dom zouden ze de helft van de tijd toevalligerwijs dingen doen die goed voor economie zijn. Dit is echter niet het geval lijkt me dus dat wat ze doen bewuste sabotage is omdat ze andere belangen vertegenwoordigen.”

Arwijn
Arwijn
9 maanden geleden

Tijd om de Politicus AF TE SCHAFFEN.

GeenNL
GeenNL
9 maanden geleden

Het IMF hamerde erop dat o.a. Nederland meer geld moest uitgeven (= schulden maken) aan nutteloze zaken. En zo geschiedde, op wonderbaarlijke wijze.

Een onbetaalbaar grote hoeveelheid overheidsschulden betekent meer belastingen en uiteindelijk het failliet van het land als de economische raderen tot stilstand komen.

Doelbewust laat de deep state landen kapot gaan om vervolgens meer macht te kunnen grijpen richting een wereldregering.

Natuurlijk moet de overheid ook of vooral geld blijven uitgeven, voor de buitenlandse criminelen in het gratis geld, huis en van alles anders gratis programma, waarbij de kaashoofden graag krom liggen voor het zionistisch omvolkingsprogramma tot de dood erop volgt.

Nederland is vervloekt, niet alleen door het zionistische omvolkingsprogramma, maar ook door het grote deel van de bevolking wat zich zonder protest eraan heeft overgegeven en zich gedraagt als imbecielen die de kop in het zand hebben gestopt.

Liz
Liz
Reactie op  GeenNL
9 maanden geleden

En nu worden wij doelbewust kapot gemaakt onder het mom van de coronacrisis, die ze zelf hebben gecreëerd, zodat wij totaal afhankelijk worden van de staat,zodat wij totaal onder hun controle staan, wereldwijd, verplichte nanovaccinaties gekoppeld aan 5G en natuurlijk komt er een tweede golf omdat rond oktober de satellieten van elin musk 5 g gaan stralen rechtstreeks vanuit de ruimte, dus geloven jullie het niet? Graag even diep op de site van het World económic
forum! De complotgekkies zijn helaas niet zo gek

Elise
Elise
9 maanden geleden

Gewoon bewust gedaan. Iedereen in de schulden. Is opzet naar verdere digitalisering/controlesysteem/Chinese sesamkredietsysteem(puntensysteem). Filmpjes over NWO van pakweg 15 jaar geleden al bekend gemaakt.

Aphelius
Aphelius
Reactie op  Elise
9 maanden geleden

Ja, precies. Lees bijvoorbeeld de boeken van John Perkins of Joseph Stiglitz. Hierin staat heel nauwkeurig beschreven hoe zulke zaken te werk gaan. Niet alleen maar met agenda’s doordrukken en geld printen, maar ook met bloed en moord op hun handen.

Het boek van John Perkins is niet alleen maar informatief, maar ook boeiend hoe zij mensen echt inhuren om politici die hun in de weg staan te chanteren en/of uiteindelijk vermoorden. Ik dacht dat dit boek echt viraal zou gaan over de wereld, maar ik zie niet erg veel feedback over deze boeken. Terwijl deze boeken al zo’n 15 jaren bestaan.

Elise
Elise
9 maanden geleden

Per 1 juli kun je je eigen patiëntendossier on-line bekijken. Is dat wel veilig? Dit is een voorbeeld van verdere digitalisering en de weg naar een onderhuidse microchip.

peter
peter
9 maanden geleden

Het bedrog helder uitgelegd, en hoe het verweven is met de politiek. Beste filmpje hierover, al sinds jaren, voor mensen die niet bekend zijn met de financiele wereld.

https://youtu.be/iFDe5kUUyT0

x

Check Also

aangifte

Aangifte tegen Rutte en De Jonge wegens ‘zeer ernstige misdrijven tegen de mensheid’

Een aantal organisaties hebben aan een team ...

lockdown

Britse Jaap van Dissel: geen lockdowns meer, behandel corona als griep

Lockdowns zijn waarschijnlijk niet meer nodig nu ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x