Mens en DierCorona

Er is iets vreemds aan de hand. Franse professor laat zich uit over testbeleid corona

Help door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is iets heel vreemds aan de hand. “We diagnosticeren mensen met corona door te zeggen dat ze het virus hebben. We zeggen vervolgens dat ‘ze ziek zijn’, wat niet het geval is. Het enige wat we hebben, is een stukje dood virus. Dat stukje vertelt ons verder niets. We kunnen nog altijd geen onderscheid maken tussen mensen die erg ziek zijn geweest en mensen die zijn genezen,” zegt de Franse professor Jean-Francois Toussaint van de Universiteit van Parijs in gesprek met Freddie Sayers van UnHerd.

We wachten nu met z’n allen op het vaccin. Maar we weten niet wanneer het beschikbaar zal zijn, uit welk land het zal komen en hoe veilig het zal zijn, aldus Toussaint. Hij wijst erop dat er sinds het begin van de uitbraak veel dingen zijn veranderd. De behandeling is op veel plekken verbeterd, de sterftecijfers zijn met 30-40 procent gedaald in ziekenhuizen. We moeten nu bepalen of dit gewoon een alledaagse besmettelijke ziekte is of dat het iets nieuws is. “Moeten we in onze bunkers blijven, niet naar school gaan en de economie stilleggen? Wat zal er volgend jaar gebeuren als we niet genoeg investeren in de gezondheidszorg omdat de economie met 10-20 procent krimpt?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Leven oppakken

Toussaint benadrukt dat we ook nog niet precies weten hoeveel levens de lockdowns hebben gered. Er sterven wel mensen omdat ze geïsoleerd zijn en geen contact hebben met hun familie. Ook zijn er mensen die zelfmoord plegen. En toch blijven we ons concentreren op de positieve effecten van isolatie, zei de professor. Hij verwees naar een Oxford-studie waaruit blijkt dat er geen verband is gevonden tussen lockdowns en het sterftecijfer in 188 landen.

De Franse professor is van mening dat we het leven moeten oppakken en niet eindeloos ‘in een grot’ (lockdown) moeten blijven.

Bekijk het gesprek hieronder:

[UnHerd]

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkel
Mikkel
3 jaren geleden

Het leven weer oppakken? Dat gaat niet, want dit gaat allemaal niet over een virus. Zolang de massa dat niet begrijpt, gaan de plannen ongehinderd verder.

salvar
salvar
3 jaren geleden

gvd , wat zijn wij op deze site toch slim.
wij weten dat er een griep is geweest.
zei zeiden er heerst een killer virus.
wij zeiden testen is onzin.
zei zeiden er moet meer getest worden ook al testen we niets.

het tuig blijft maar doorgaan.
alles letterlijk alles moet kapot en lijpe van dissel blijft maar meegaan met de psychopaten.

sport is vergaan tot straatvoetbal.
tennis lijkt een training.
snooker geen publiek.

zuipen , roken , samen lol hebben mag niet meer.

wat wel mag is thuiszitten.
je bek houden.
muilkorf op.
liefst geen contact.
snel boodschappen doen en flink die kar weer poetsen en niet vergeten je handen kapot wassen als je naar binnen gaat en naar buiten.

de criminelen blijven maar doorgaan.
muilkorf op (niet verplicht) in de super en de winkelier mag vragen dat je hem op doet zodat het tuig buiten schot blijft.
ook is dit weer een test om te kijken of de meerderheid hierin meegaan.
zodat ze zo meteen het gaan verplichten.

kom op slaven van nederland doet dat ding op je kop en stel het duo niet teleur.
vraag gelijk of je je al kan aanmelden voor de gifspuit zodat je als eerste dat ding in je lijf kan laten spuiten.

meesters vast bedankt.

rop
rop
3 jaren geleden

Dat is het zeker ,..iets vreemds. het vreemde ervan dat men met de cijfers en letters de virus te lijf gaat , en wachtend op een vaccin deze maatregels nemen, een maatregel gebaseerd op cijfers die men zo en zo al niet kunt vertrouwen, en toch vertrouwd de heersende elite erop, ze denken zeker dat ze het onzichtbare zichtbaar kunnen maken met de letter, daarvan is al gebleken dat dit niet ten volle werkt, en toch blijven ze vertrouwen houden op de berekening ervan, kan ook niet anders hun motieven zijn altijd al op cijfers en letters gebaseerd, ook al zijn cijfers niet zoals ze moeten zijn berekeningen die in vele soorten gebeurtenissen worden berekend ,ze zitten er altijd weer voor vele procenten er naast, men moet toch wel blind zijn ,of zeg maar ze maken zichzelf blind met de letter en de cijfer, ze handelen er naar en vertrouwen erop ,maar meestal volgt er weer een nieuwe gebeurtenis en de oude cijfers en de letter moet weer veranderd worden, alles proberen met de cijfer en de letter in stand te houden blijkt een feit te zijn ,dat het op illusie is gebaseerd, en daar worden we weer dagelijks weer mee geconfronteerd , de illusie die zichzelf in stand houd met de illusie zelf, de ene op de ander volgt, Dat is Een Feit, de werkelijkheid is niet zo makkelijk te vinden erin.. komt opdat men verdwaald in de illusionerende niet te vangen getallen en cijfers, we zullen er toch echt van af moeten, en deze illusionerende gebeuren achter ons laten.. daarmee gezegd getallen zijn op zichzelf niet slecht of goed, een berekening van een bouwwerk wat en voor welk bouwsels het ook is werkt prima, maar op een gebied van bestrijding van een virus werkt zij als een illusie. want men kan het onzichtbare toch eigenlijk niet in een getal gaan berekenen en daarmee deze bestrijden,, dat is ook weer een illusie. en toch houden ze zich daaraan Vast ,de dommeriken.

andré
andré
3 jaren geleden

voor mensen die de Franse taal beheersen hierbij de zelfde prof met duidelijke taal !https://www.youtube.com/watch?v=DVKv6uIaq24

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x