Homepagina » Mens en Dier » Er is iets vreemds aan de hand. Franse professor laat zich uit over testbeleid corona
franse
Foto: CC0

Er is iets vreemds aan de hand. Franse professor laat zich uit over testbeleid corona

Er is iets heel vreemds aan de hand. “We diagnosticeren mensen met corona door te zeggen dat ze het virus hebben. We zeggen vervolgens dat ‘ze ziek zijn’, wat niet het geval is. Het enige wat we hebben, is een stukje dood virus. Dat stukje vertelt ons verder niets. We kunnen nog altijd geen onderscheid maken tussen mensen die erg ziek zijn geweest en mensen die zijn genezen,” zegt de Franse professor Jean-Francois Toussaint van de Universiteit van Parijs in gesprek met Freddie Sayers van UnHerd.

We wachten nu met z’n allen op het vaccin. Maar we weten niet wanneer het beschikbaar zal zijn, uit welk land het zal komen en hoe veilig het zal zijn, aldus Toussaint. Hij wijst erop dat er sinds het begin van de uitbraak veel dingen zijn veranderd. De behandeling is op veel plekken verbeterd, de sterftecijfers zijn met 30-40 procent gedaald in ziekenhuizen. We moeten nu bepalen of dit gewoon een alledaagse besmettelijke ziekte is of dat het iets nieuws is. “Moeten we in onze bunkers blijven, niet naar school gaan en de economie stilleggen? Wat zal er volgend jaar gebeuren als we niet genoeg investeren in de gezondheidszorg omdat de economie met 10-20 procent krimpt?”

Leven oppakken

Toussaint benadrukt dat we ook nog niet precies weten hoeveel levens de lockdowns hebben gered. Er sterven wel mensen omdat ze geïsoleerd zijn en geen contact hebben met hun familie. Ook zijn er mensen die zelfmoord plegen. En toch blijven we ons concentreren op de positieve effecten van isolatie, zei de professor. Hij verwees naar een Oxford-studie waaruit blijkt dat er geen verband is gevonden tussen lockdowns en het sterftecijfer in 188 landen.

De Franse professor is van mening dat we het leven moeten oppakken en niet eindeloos ‘in een grot’ (lockdown) moeten blijven.

Bekijk het gesprek hieronder:

[UnHerd]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Mikkel schreef:

  Het leven weer oppakken? Dat gaat niet, want dit gaat allemaal niet over een virus. Zolang de massa dat niet begrijpt, gaan de plannen ongehinderd verder.

  • mart leijssen schreef:

   Het is moeilijk voor degene hun blunder moeten toegeven, die zo goed is gevolgd en opgeblazen door de media die samen aan deze blunder schuldig zijn en nu hun keutel moeten intrekken!!?

 • salvar schreef:

  gvd , wat zijn wij op deze site toch slim.
  wij weten dat er een griep is geweest.
  zei zeiden er heerst een killer virus.
  wij zeiden testen is onzin.
  zei zeiden er moet meer getest worden ook al testen we niets.

  het tuig blijft maar doorgaan.
  alles letterlijk alles moet kapot en lijpe van dissel blijft maar meegaan met de psychopaten.

  sport is vergaan tot straatvoetbal.
  tennis lijkt een training.
  snooker geen publiek.

  zuipen , roken , samen lol hebben mag niet meer.

  wat wel mag is thuiszitten.
  je bek houden.
  muilkorf op.
  liefst geen contact.
  snel boodschappen doen en flink die kar weer poetsen en niet vergeten je handen kapot wassen als je naar binnen gaat en naar buiten.

  de criminelen blijven maar doorgaan.
  muilkorf op (niet verplicht) in de super en de winkelier mag vragen dat je hem op doet zodat het tuig buiten schot blijft.
  ook is dit weer een test om te kijken of de meerderheid hierin meegaan.
  zodat ze zo meteen het gaan verplichten.

  kom op slaven van nederland doet dat ding op je kop en stel het duo niet teleur.
  vraag gelijk of je je al kan aanmelden voor de gifspuit zodat je als eerste dat ding in je lijf kan laten spuiten.

  meesters vast bedankt.

  • rop schreef:

   Ja salvar , ze zijn nu eenmaal aan het ruimen van mensen.. op hele slimme manier dat ze zelf straks hun handen kunnen wassen in onschuld, we moesten toch handelen om een virus te doen verdwijnen, zullen ze dan zeggen, maar ze zijn de virus zelf al want het gaat ze aardig lukken en met behulp van virus kunnen ze maatregelen treffen ,die blijft toch gewoon rondhangen en als klap van een vuurpijl veroorzaken ze zonder hunnen handen te verbranden met hun regels ook nog vele meer slachtoffers. en dan moet het volk hun handen wassen met een ontsmetting middel, waar als je er aan ruikt ik dan al koppijn van krijgt, er is maar een oplossing deze leiders opruimen niet figuurlijk , maar door hun macht te ontnemen.

 • rop schreef:

  Dat is het zeker ,..iets vreemds. het vreemde ervan dat men met de cijfers en letters de virus te lijf gaat , en wachtend op een vaccin deze maatregels nemen, een maatregel gebaseerd op cijfers die men zo en zo al niet kunt vertrouwen, en toch vertrouwd de heersende elite erop, ze denken zeker dat ze het onzichtbare zichtbaar kunnen maken met de letter, daarvan is al gebleken dat dit niet ten volle werkt, en toch blijven ze vertrouwen houden op de berekening ervan, kan ook niet anders hun motieven zijn altijd al op cijfers en letters gebaseerd, ook al zijn cijfers niet zoals ze moeten zijn berekeningen die in vele soorten gebeurtenissen worden berekend ,ze zitten er altijd weer voor vele procenten er naast, men moet toch wel blind zijn ,of zeg maar ze maken zichzelf blind met de letter en de cijfer, ze handelen er naar en vertrouwen erop ,maar meestal volgt er weer een nieuwe gebeurtenis en de oude cijfers en de letter moet weer veranderd worden, alles proberen met de cijfer en de letter in stand te houden blijkt een feit te zijn ,dat het op illusie is gebaseerd, en daar worden we weer dagelijks weer mee geconfronteerd , de illusie die zichzelf in stand houd met de illusie zelf, de ene op de ander volgt, Dat is Een Feit, de werkelijkheid is niet zo makkelijk te vinden erin.. komt opdat men verdwaald in de illusionerende niet te vangen getallen en cijfers, we zullen er toch echt van af moeten, en deze illusionerende gebeuren achter ons laten.. daarmee gezegd getallen zijn op zichzelf niet slecht of goed, een berekening van een bouwwerk wat en voor welk bouwsels het ook is werkt prima, maar op een gebied van bestrijding van een virus werkt zij als een illusie. want men kan het onzichtbare toch eigenlijk niet in een getal gaan berekenen en daarmee deze bestrijden,, dat is ook weer een illusie. en toch houden ze zich daaraan Vast ,de dommeriken.

 • andré schreef:

  voor mensen die de Franse taal beheersen hierbij de zelfde prof met duidelijke taal !https://www.youtube.com/watch?v=DVKv6uIaq24

 • Bibi schreef:

  Ik vraag me af hoeveel artsen, wetenschappers, virologen,psychologen er nog op moeten staan voordat ze serieus genomen worden.
  Dit is toch niet te geloven!!!!
  We zijn beland in WO lll

  • Freba schreef:

   WWII is nooit gestopt. Alleen het bommengooien is gestopt, in Europa dan. Nu plunderen we elkaars banken. En wie het eerst een vaccin “bedenkt” , wordt genadeloos afgestraft, immers de gevestigde farmacriminelen willen er met de buit vandoor gaan. Farma=Trade=War

   • jan doornbos schreef:

    Zo is het Freba. De aanstichters van alle ellende is nog steeds het selecte groepje en voor ons onzichtbare psychopaten/verstandelijk gehandicapten. Of onze ‘leiders’ ook psychopaten zijn? Nehh, om dat te kunnen zijn zul je ook een zeker, laten we zeggen, niveau moeten hebben. Daar heb ik de dames en heren nog niet op kunnen betrappen. Maar goed, als je Pipo schoenen maar gepoetst zijn.

 • Teun schreef:

  Uiteindelijk wordt iedereen wereldwijd onderworpen aan het vaccin. Is dat niet in 2021, dan is dat uiteindelijk in 2024 het geval.

 • jan doornbos schreef:

  Yep. De eerste twee regels zijn evident. Dat zorgt er inmiddels voor dat veel mensen er blijk van geven hun verstandelijke vermogens definitief kwijt te zijn. De kern is dat het zogenaamde virus nog nimmer is aangetoond en dat die dag ook niet zal aanbreken. Immers, wat ons altijd is wijsgemaakt aangaande wat een virus zou zijn, berust aantoonbaar op wetenschappelijk bedrog. Samengevat: de gehele corona hype laat zich als volgt typeren: georganiseerde misdaad en misdaden tegen de mensheid. Helaas zitten op belangrijke posten zoals de rechterlijke macht lieden die deel uitmaken van het mondiale toneelstuk. De zogenaamde ‘Veiligheidsregio’s’ zijn niks meer of minder dan toneelknechten.

 • Sjazon schreef:

  De lockdown in India heeft zowat de Indiase economie verwoest. Veel heeft het niet geholpen, want de overdracht van ‘dat’ ding gaat zelfs sneller nu.

 • Thom schreef:

  Het is te zot als je er over na gaat denken.
  Dankzij Rutte en kornuiten werd eerst de zorg kapot bezuinigt. Waar gesneden kon worden werd gesneden. IC ‘s weg en vooral de oudjes moesten het ontgelden. Geen tijd om fatsoenlijke zorg te geven.
  Oudjes zaten soms uren in hun luiers te wachten op verschoning.
  En nu is kennelijk geen offer te hoog want we moeten dus kennelijk onze oudjes beschermen tegen een
  (niet bestaand) killervirus. De gemiddelde Corona dode is geloof ik 81 jaar. Allemaal oude zieke mensen met een gesloopt immuunsysteem.
  Jonge gezonde mensen hebben nergens last van maar die gaan we tegen elkaar beschermen met achterlijke mondkapjes en 1.5 meter.
  Beleid is gebaseerd op een PCR test die helemaal niet deugt.
  Wie nu nog niet snapt dat alle politici wereldwijd bezig
  een hele andere Agenda (2030) te dienen is hopeloos verloren.

  • Freba schreef:

   Dat krijg je ervan, als je constant wordt verteld, dat je in de toekomst 100 jaar oud kunt worden. Als je maar de “ dooduitstellende” pilletjes van de Farma blijft consumeren. Mensen worden niet ouder. Het “intellect” uit vroegere tijden werd net zo oud als nu. Schoon drinkwater en goede voeding was alleen voor de gegoede klasse. Leg vooral je eigen immuunsysteem plat, door pillen die je in feite vergiftigen. Vandaar de sterfte in de verzorgingshuizen. Elk pijntje moet bestreden worden door een pilletje. Vraag je eens af, waar de pijn vandaan komt……….

 • D1rty7 schreef:

  de media regeert in opdracht van een klein clubje machthebbers…en iedereen blijft deze media geloven en raadplegen. Ik had een week geen media gevolgd en voelde me heerlijk. Nu moet ik weer want mijn oude moeder moet naar een verpleeghuis…kijken wat dat weer voor discussies / aanvaringen gaat opleveren mbt covid19 angst

 • x

  Check Also

  artsen

  Artsen: ‘Het is een grote leugen. Er is al vanaf dag 1 een behandeling’

  Artsen en medisch deskundigen verzamelden zich afgelopen ...

  rivm

  RIVM erkent: In Nederland wordt immuniteit opgebouwd tegen corona

  Op 16 maart zei premier Rutte tijdens ...

  >