Homepagina » Mens en Dier » Gevaarlijk: hoge vrijmetselaar wil via ‘Grote Reset’ naar werelddictatuur
vrijmetselaar
Foto: Passer en winkelhaak, het symbool voor de vrijmetselarij (Bill Bradford CC BY 2.0)

Gevaarlijk: hoge vrijmetselaar wil via ‘Grote Reset’ naar werelddictatuur

In dezelfde maand waarin Klaus Schwab zijn boek over de ‘Great Reset’ publiceerde, kwam de Italiaanse filosoof en vrijmetselaar (33e graad) Giuliano Di Bernardo met een boek bomvol totalitaire ideeën. Hij was van 1990 tot 1993 grootmeester van de Grande Oriente d’Italia en vervolgens richtte hij de Gran loggia regolare d’Italia – de Reguliere Grootloge van Italië – op. Tegenwoordig runt hij zijn eigen loge: de Accademia degli Illuminati, die in Wenen zou zetelen.

In zijn boek ‘Il futuro di Homo sapiens’, dat vorig jaar is uitgekomen, laat hij zich helemaal gaan. De vrijmetselaar pleit daarin voor de creatie van ‘nieuwe mensen’ door middel van een radicale herstructurering van de wereld.

China

Hij schrijft verder dat pandemieën in de toekomst ‘normaal zullen worden’. Ze zijn dan meer regel dan uitzondering, aldus Di Bernardo. De vraag is dus niet hoe we ze kunnen voorkomen, maar hoe we ze kunnen beheersen, zegt hij.

De enige oplossing is volgens de vrijmetselaar een dictatuur, en hij noemt China als voorbeeld. Dat land laat volgens hem zien dat het weet hoe het pandemieën moet beheersen. Burgers zijn bang voor de pandemie, maar nog niet bereid om sociale controle zoals die in China bestaat te accepteren. Maar dit is volgens Di Bernardo de enige mogelijke manier om een pandemie te beteugelen.

Werelddictatuur

De vrijmetselaar is geen voorstander van democratie en pleit voor een wereldregering bestaande uit een kleine elite. Een werelddictatuur dus. Alles wijst erop dat het die kant opgaat. Onlangs werd in een VN-rapport gepleit voor het optuigen van een ‘wereldwijd surveillancesysteem’, uiteraard om pandemieën te kunnen bestrijden. Daarnaast waarschuwde WHO-baas Tedros voor een nieuwe pandemie die ‘nog dodelijker’ zal zijn.

Zo tegen het einde van zijn boek schrijft Di Bernardo opmerkelijk genoeg dat de ‘Illuminati’ moet worden betrokken bij de plannen voor een dictatoriale wereldregering. Baseren Schwab en Di Bernardo zich op dezelfde bronnen? Streven ze dezelfde doelen na? Het heeft er alle schijn van.

[Wochenblick]
4.6 65 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zikoricodollo
Zikoricodollo
2 maanden geleden

Maar vanavond…maar vanavond….heb ik hoofdpijn…heb ik hoofdpijn..

Annette
Annette
2 maanden geleden

Deze Italiaanse meneer heeft een heel mooie naam, maar dat is uiterlijke schijn. Van binnen is hij zo rot als een mispel.
Wat een ongelooflijke hooghartigheid om zomaar voor God te willen spelen. Hij is uiteraard de enige niet, maar ook deze walgelijke persoon hoort straks voor het tribunaal te verschijnen. Het zal er behoorlijk druk worden.
Mensen horen vrij te zijn in hun hele doen en laten. Uiteraard met inachtneming van normen en waarden. Criminelen horen uiteraard in de bak thuis.
Wat er nu in zieke breinen wordt gefantaseerd is bijna voor een “normale” geest niet meer te bevatten.
Some people in this world are completely mad!

Arnie
Arnie
2 maanden geleden

De dodelijke pandemie, volgens Tedros, heet dus, het vaccin…..

Wie vrijheid opgeeft voor veiligheid, gaat beide verliezen!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 maanden geleden

DE DUIVEL REGEERT

De Elite-Parasieten & Vrijmetselaars (Knights Templar), die gezamenlijk het Geheime Luciferiaanse Genootschap vormen (de Cabal)…Werken pas Eeuwenlang aan hun Kwaadaardige Duivelse Plan voor Totale Wereldheerschappij…en naderen nu hun EINDFASE…

Genocides, Wereldoorlogen, Slavenhandel, Concentratiekampen, Orlogsmisdaden, Pedofilie, Heksenverbrandingen, Mensenoffers, Drugshandel, Mensenhandel & Misdaden tegen de Menselijkheid zijn zo maar een greep uit hun Ongekende Wreedheden…Ze halen HUN ENERGIE uit het Zaaien van DOOD & VERDERF!

x

Check Also

vragen

Nieuwe Kamervragen over relatie kabinet met World Economic Forum: ‘Onderste steen moet boven’

Forum voor Democratie heeft in augustus Kamervragen ...

koning

Koning oogst fikse kritiek: ‘Globalistische Build Back Better-troonrede’

Er is veel onrust en onzekerheid, maar ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

60
0
We lezen graag je reactie!x