Het Complot

Exclusief: “Satanisch ritueel misbruik bij kinderen is wijdverbreid”

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kinderen zijn het slachtoffer geworden van satanisch ritueel misbruik. Ze worden onder meer verkracht en gedood en daarnaast worden er illegale snuff-films gemaakt, waarin de vergrijpen worden getoond. Dat hebben twee vooraanstaande liefdadigheidsorganisaties gezegd, zo meldt de Britse Daily Express.

Volgens een campagnevoerder worden sommige baby’s niet aangegeven bij de gemeente zodat niemand ze mist als ze worden gedood door geheime pedofielennetwerken. Zulke culten mogen in Schotland al decennialang onbelemmerd hun gang gaan. Slachtoffers worden niet geloofd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Veel van de incidenten vonden jaren geleden plaats, maar experts zijn er zeker van dat de netwerken nog steeds actief zijn. De Schotse politie zei dat de beschuldigingen ‘buitengewoon serieus’ worden genomen en dat de aanklachten worden onderzocht.

De Schotse overheid staat onder enorme druk om een openbaar onderzoek in te stellen naar de geschiedenis van seksueel kindermisbruik. De verontrustende uitspraken over snuff-films en wijdverspreid ritueel misbruik kwamen aan het licht tijdens een langdurig onderzoek dat werd uitgevoerd door de Sunday Express.

De krant onthulde afgelopen jaar dat BBC-presentator Jimmy Savile tijdens een satanisch ritueel in 1975 een 15-jarig meisje verkrachtte terwijl andere pedofielen toekeken. Kate Short van de liefdadigheidsorganisatie Break The Silence zei: “We hebben veel mensen gehad die zijn misbruikt door een cultus of een pedofielennetwerk.”

“In het ergste geval moesten ze gedwongen toekijken hoe snuff-films werden gemaakt,” zei ze. “Slachtoffers worden zo erg gehersenspoeld dat ze zich nooit durven uit te spreken.”

Joseph Lumbasi van de organisatie Izzy’s Promise zei: “Baby’s worden geaborteerd om te offeren. Er gebeuren verschrikkelijke dingen en niemand wordt gepakt.”

[Daily Express]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
densie
densie
9 jaren geleden

steeds als ik zoiets lees… doe ik alles om het niet echt werkelijk binnen te laten komen, dus er geen beelden bij te zien…mijn hart en ziel kunnen het niet bevatten….als ik die kop (ja kop) van Saville zie, dan weet ik waar ik op moet letten, zal je zeggen, en intuitief aanvoelen, zoals bij die Robert M. Ik weet zeker, dat ik het zou voelen…
ik ga huilen…innerlijk even…
en de uitspraak God heeft vreemde kostgangers, gun ik ze niet…
Dit is niet van God, niet van het licht dit is onuitsprekelijk gruwelijk….

hendrie
hendrie
9 jaren geleden

dit gevoel krijg ik ook bij Hirsh Ballien of hoe je die naam ook schrijft

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

De Wereldleraar zou al deze mistoestanden aan het daglicht moeten brengen. En met ‘The Sword of Cleavage’ over deze misdadigers moeten oordelen.

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x