Homepagina » Het Complot » Exclusief: “Satanisch ritueel misbruik bij kinderen is wijdverbreid”
Exclusief: Satanisch ritueel misbruik bij kinderen is wijdverbreid

Exclusief: “Satanisch ritueel misbruik bij kinderen is wijdverbreid”

Kinderen zijn het slachtoffer geworden van satanisch ritueel misbruik. Ze worden onder meer verkracht en gedood en daarnaast worden er illegale snuff-films gemaakt, waarin de vergrijpen worden getoond. Dat hebben twee vooraanstaande liefdadigheidsorganisaties gezegd, zo meldt de Britse Daily Express.

Volgens een campagnevoerder worden sommige baby’s niet aangegeven bij de gemeente zodat niemand ze mist als ze worden gedood door geheime pedofielennetwerken. Zulke culten mogen in Schotland al decennialang onbelemmerd hun gang gaan. Slachtoffers worden niet geloofd.

Veel van de incidenten vonden jaren geleden plaats, maar experts zijn er zeker van dat de netwerken nog steeds actief zijn. De Schotse politie zei dat de beschuldigingen ‘buitengewoon serieus’ worden genomen en dat de aanklachten worden onderzocht.

De Schotse overheid staat onder enorme druk om een openbaar onderzoek in te stellen naar de geschiedenis van seksueel kindermisbruik. De verontrustende uitspraken over snuff-films en wijdverspreid ritueel misbruik kwamen aan het licht tijdens een langdurig onderzoek dat werd uitgevoerd door de Sunday Express.

De krant onthulde afgelopen jaar dat BBC-presentator Jimmy Savile tijdens een satanisch ritueel in 1975 een 15-jarig meisje verkrachtte terwijl andere pedofielen toekeken. Kate Short van de liefdadigheidsorganisatie Break The Silence zei: “We hebben veel mensen gehad die zijn misbruikt door een cultus of een pedofielennetwerk.”

“In het ergste geval moesten ze gedwongen toekijken hoe snuff-films werden gemaakt,” zei ze. “Slachtoffers worden zo erg gehersenspoeld dat ze zich nooit durven uit te spreken.”

Joseph Lumbasi van de organisatie Izzy’s Promise zei: “Baby’s worden geaborteerd om te offeren. Er gebeuren verschrikkelijke dingen en niemand wordt gepakt.”

[Daily Express]


Vond je dit artikel waardevol? Deel het dan met je vrienden op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

45 reacties

 1. steeds als ik zoiets lees… doe ik alles om het niet echt werkelijk binnen te laten komen, dus er geen beelden bij te zien…mijn hart en ziel kunnen het niet bevatten….als ik die kop (ja kop) van Saville zie, dan weet ik waar ik op moet letten, zal je zeggen, en intuitief aanvoelen, zoals bij die Robert M. Ik weet zeker, dat ik het zou voelen…
  ik ga huilen…innerlijk even…
  en de uitspraak God heeft vreemde kostgangers, gun ik ze niet…
  Dit is niet van God, niet van het licht dit is onuitsprekelijk gruwelijk….

  57 likes
  • @densie, dit satanische offer ritueel met kinderen en baby’s zal een van de meest schokkende dingen zijn die bovenwater komen, zo schokkend dat velen zich zullen verschuilen in ontkenning. Toch moeten we hier met z’n allen zo snel mogelijk mee in aktie komen want er zijn kinderen die NU onze redding nodig hebben. Er zijn ongeregistreerde kinderen die opgesloten zitten in speciale kelders en ruimtes die wachten tot ze aan de beurt zijn om te worden geofferd. En een offer is voor die satanisten niet kompleet als het slachtoffer niet in volledige gruwelangst in gehuld. Ze voeden zich met de energie van angst. We moeten erkennen dat de mensen die we vertrouwden en ons volk en de samenleving leiden in werkelijkheid het meest donkere met ons voorhadden en slaven van ons maakten en ons tegen elkaar opzetten.
   En doen wij het niet voor ons zelf, laten we het dan voor die kinderen doen die wachten op onze redding!!!!

   49 likes
  • Steeds als ik dit soort berichten lees, ook over voeding, farmacie en medici, journalistiek, politici met hun schijnheilige walgelijke brute bluf… Bid ik vaker en vaker en verlang naar mijn schepper, het verdragen wordt steeds moeilijker en pijnlijker

   14 likes
   • @Pieter, de Schepper hoort jou altijd. Weet ook dat jij een aspect bent van de Schepper, je bid dus ook voor jezelf. De Schepper is zich volledig bewust van wat er allemaal gebeurt op de aarde en het wil zich houden aan de vrijheid van Vrije Wil. Vrije Wil is namelijk het grootste goed in dit universum en is het ook een universele wet. De Schepper is Liefde en Liefde is Vrijheid. Vandaar dat de Schepper iedereen z’n gang liet gaan, en iedereen IS hier ook uit Vrije Wil, hoe gek het ook klinkt, iedereen is hier op vrijwillige basis in Het Spel aan het spelen.
    Als jij een Nintendo spel aan het spelen bent is het ook niet gepast als jouw vader zich er mee gaat bemoeien, jij wilt het spelen zoals jij het wilt spelen.

    Maarrrr… de Schepper bemoeit zich er nu wel mee sinds moeder aarde om hulp gevraagd heeft. Wat de Schepper doet is eigenlijk wat de illuminati ook gedaan heeft, namelijk van binnenuit de boel aanpassen want op die manier omzuil je de wet van Niet-Inmenging en de wet van Vrije Wil. Dat is een reden waarom de Anunaki en Illuminati het zo sneaky gespeeld hebben door zich voor te doen als mensen en het van binnenuit naar hun hand te zetten. Op die manier herkent het universum het niet als vals spelen. Maar het gaat nu om de Schepper die het van binnenuit doet en van binnenuit hier en daar wat bijstelt, zodat de mensheid meer in het hart gaat leven en zodoende de illusie ook geheel wegvalt, daarom komt alles nu bovenwater.
    Het is de WIL van de SCHEPPER.. IN HARMONIE met de WIL van MOEDER AARDE.
    Alles komt dik in orde, komt wat stof boven, maar dat gaat allemaal weer liggen.
    Love is always the answer !!

    7 likes
    • VRIJE WIL?…….?
     Van die kinderen?…?
     Kom onder die steen vandaan.

     De Schepper vindt de vrije wil van die schoften belangrijker dan de vrije wil van die kinderen!

     Dus OF de schepper keek ff ergens anders naar? Misschien was ie druk met de kinder soldaten? Of zat ie te genieten van de rijken der aarde.
     OF DE SCHEPPER KAN HET GEEN MOER SCHELEN.
     MAAR LIEFDEVOL IS IE NIET,

     Ik geloof niet zo in die schepper, maar mocht ik hem tegen komen als ik ga hemelen dan krijgt ie van mij de wind van voren.
     Zacht uitgedrukt!

     11 likes
     • Ik voel met je mee, Padja, als het om kinderen gaat en om de dingen die hen aangedaan worden dan begint mijn bloed te koken. Het laatste wat ik dan kan, of wil, is genoegzaam mediterend ervan uitgaan dat alles zo moet zijn en dat het goed is. Het is niet goed!

      8 likes
     • @Boppie…ja, helaas. Ik schreef dit toch echt. Ik geloof heilig in de goedheid van de mens. Maar weet dat er ook hele slechte mensen zijn.
      En zoals Marc zegt; laten we er nooit in berusten dat dit met vrije wil te maken heeft.
      Het is niet goed. En kan op geen enkele manier goed gepraat worden.

      @Carlijn. Ik vind het allemachtig prachtig wat je schrijft.
      Maar zal nooit rustig achterover leunen en dit soort excessen lankmoedig laten gebeuren.
      Jouw manier van denken is denk ik het enige wat het dragelijk maakt. Ik pas hem ook wel toe…maar afentoe..kookt mijn bloed. En dan valt deze fijne gedachte naar de achtergrond. Het sust je geweten en zorgt ervoor dat je weer verder kan.

      Ik blij erbij. Wel schepper of geen schepper…vrije wil van die kinderzieltjes of niet.
      Van kinderen blijf je af! Punt uit.
      En als ze dat in de hemel nog niet snappen wordt het hoog tijd dat wij dat heel duidelijk maken als we daar de kans toe krijgen.

      3 likes
     • @Carlijn.
      Onze schepper is nog niet jarig als ik aan de deur kom.
      “Heb je weer wat geleerd? Padja”. – Nee, lieve schat, ik kom jou iets leren! Ik begreep het allang. De meeste mensen op aarde begrijpen het prima. Nu jij nog!

      3 likes
     • @Carlijn, sorry van die uitspraak van die steen. Je verdient beter.
      Aanvalletje van opstandige frustratie. Maar dat begreep je zelf ook wel gezien je reactie. X

      1 likes
     • @Padja

      Ben jij dit? Ik ken jouw woorden heel anders, kritisch maar zo anders.

      De Padja die ik op dit forum ken is liefdevol, realistisch en absoluut niet beledigend of belerend.

      Ik hoor graag van je…

      0 likes
     • @Padja, om de Schepper te begrijpen is het handig om het ook van dat level te bekijken. Deze realiteit is een holografisch spel, het is een illusie en in die illusie heeft hij een verscheidenheid aan frequenties gecreëerd waar je zowel alles negatief als alles positief kan ervaren en alles daar tussenin. En de Schepper geeft zielen de vrijheid om te spelen zoals ze willen. En spelen en evolueren gaan hand in hand. Dus als een ziel zegt, nou ik wil eens ervaren hoe het is om heel erg gewelddadig aan mijn einde te komen, dan kan dat. De ziel kiest er dus zelf voor, en dat valt ook onder Vrije Wil. Voor mij klinkt het ook belachelijk, want wie kiest daar nou voor, ik in ieder geval niet, toch zijn er gek genoeg zielen die er wél voor kiezen want op die manier ga je sneller door de aardse school heen en als je jong bent, ben je er dus ook weer snel er vanaf. Vergeet niet dat de aarde een school is voor de evolutie van de ziel. Op het moment dat je heengaat, is alles anders, dan ben je gewoon weer buiten het spel en zie je ook dat die satanisten ook gewoon ‘toneelspelers’ zijn.
      Snap je Padja, het is dus maar van welk level je het bekijkt en de Schepper ziet alles dus geheel van de hoogste level. Maar jij BENT zelf de Schepper, jij bent een deel van het, en zodoende ervaart de Schepper ook met de ‘slachtoffers’ mee. Wat de slachtoffertjes ervaren, ervaart de Schepper dus ook. Alleen het weet dat het allemaal onderdeel is van een evolutionaire bewustwording en is het dus iets wat gebeuren moet. En je ziet en merkt nu ook nu al die ellende die naar boven komt onderdeel is van een collectieve bewustwording. Het dient dus een heel groot doel waar die (kinder) zielen ook bewust van waren.

      Ook de hele mensheid moest eerst door het diepe donkere dal heen voordat het verder evolueert. Het is een soort initiatie, en alle zielen hebben er voor incarnatie allemaal voor gekozen. Elke ziel heeft ook op elk moment het volle recht om het spel te verlaten zonder consequenties. Want de Schepper heeft geen oordeel, het ervaart en kijkt liefdevol toe.
      Het is allemaal perceptie, daarom zegt de Schepper ook dat liefde en vergeving het juiste antwoord is want eigenlijk is er helemaal niks aan de hand, al lijkt het allemaal gevoelloos en harteloos. Achter ALLES zit Licht en Liefde. Iets wat we pas echt begrijpen zodra we uit het spel zijn en krijg je een hele dikke warme knuffel van de Schepper en vraagt het: “heb je weer geleerd wat je wou leren Padja? Goed zo, welkom thuis”.

      0 likes
  • inderdaad wat bezielt die mensen ze zijn zeker vergeten dat ze ook ooit zo klein zijn geweest . ben een liefhebbende jongen .maar als ik zulke dingen lees draait me maag binnenste buiten .en dan mag die liefe heer me straven ,dit gaat de mens te boven verschikkelijk

   5 likes
   • Carlijn: “om de Schepper te begrijpen is het handig om het ook van dat level te bekijken.”
    Ja, en jij bent volledig in staat om de Schepper te begrijpen om dat jij ondertussen het vermogen hebt om het ook van dat level te beschouwen.
    Je arrogantie kent echt geen grenzen, wordt er echt een beetje misselijk van.
    Mens, reageer toch een keer normaal en toon net als iedere andere sterveling op dit forum gewoon je gevoelens van afschuw, pijn en verdriet om wat voor verschrikkelijke duistere ellende er over deze onschuldige kinderen wordt uitgestort en loop niet elke keer te klessebessen alsof je een of andere geascendeerde hoogontwikkelde ziel bent.
    En als je nu weer met een hooghartige uitleggerige reactie komt alsof ik nog een kind ben die nog in volledige spirituele duisternis verkeer kun je deze ergens steken waar de zon niet schijnt…..

    6 likes
  • Het is het via een ritueel het overstimuleren van het geweten waarbij door de schok de ziel (het geweten) compleet word afgesneden van het bewustzijn. Het is Psychische zelf mutilatie, en het is typisch symptoom van Psychopathy.
   Kwaadheid (Evil) is een ziekte van de geest.

   0 likes
 2. Eens zal de waarheid echt wel aan het licht komen. Het net begint zich heel langzaam maar zeker te sluiten rond de zwaar verziekte pedofielen. De gevolgen zullen niet te overzien zijn. Koningshuizen en complete regeringen zullen omvallen en in angst en diepe schaamte een veilig heenkomen trachten te zoeken. welke naar ik hoop en inschat nergens meer te vinden zal zijn. Eindelijk zal er gerechtigheid komen, ik kan niet wachten !!!

  17 likes
  • @Exegese

   Dat zie ik dus ook gebeuren. Wat er in het groot gebeurt, gebeurt ook in het klein.

   Ik ken een aantal mensen die jarenlang de boel hebben zitten te verzieken. Dat konden ze omdat zij beschermd werden/worden. Ik zie nu steeds vaker dat die zogenaamde bescherming ineens wegvalt. Vraag me niet hoe het gebeurt maar wonderbaarlijk ontstaat er ineens een situatie waardoor de onzichtbare zaken zichtbaar worden.

   Ik kan niet zeggen hoe goed dat voelt. Wat er nu in de wereld gebeurt vind ik afschuwelijk maar ik merk wel dat mensen steeds meer wakker worden en vragen gaan stellen (ik doe dat ook). Mensen pikken het niet meer en gaan actie ondernemen (in de goede zin van het woord).

   Ik proost op een mooie toekomst voor iedereen!

   16 likes
   • Alle sluiers vallen weg, en het gaat sneller dan ik had verwacht. Er komen schokkende feiten naar boven, wees er op voorbereidt. Blijf liefdevol is de boodschap lieve Boppie 🙂

    6 likes
    • Ja Boppie,
     Volg het advies van ‘Carlijn’:

     ‘Blijf liefdevol voor kinderverkrachters’

     Mijn advies: iets met schedel, middeleeuws, intrappen.. of achter aan de motor en dan blokje om.

     10 likes
     • @Willem

      In mijn kindertijd heb ik zeer nare ervaringen gehad. Ik wil daarbij niet teveel in detail treden.

      Ik heb daar op latere leeftijd veel geestelijke problemen mee gehad. Natuurlijk verafschuw ik zo iemand maar ik ben blij geweest nooit die persoon iets aangedaan te hebben. Hij leeft nu in een hel. Op de 1 of andere manier, hoe dan ook, krijgt die rotzak zijn bekomst.

      Het is gek maar het helpt om zo’n monster te vergeven (voor mezelf). Het heeft mij geholpen. Maar ik begrijp je reactie ook al zou ik het niet zo doen, ik begrijp het…

      5 likes
     • heeft het duivelse jou, daar waar ze je hebben willen…
      wie door het zwaard etc.
      oud testamentisch, oud paradigma….word wakker…

      2 likes
 3. Misschien moeten de kindertjes wat vaker bidden? Wat meer op hun knietjes voor de Here…
  O wacht, ze liggen al op hun knietjes voor heren.
  Vindt de schepper vast leuk.

  Maar wie weet hebben ze goed geluisterd naar de new age boodschap;
  WEES LIEF, WEES LIEF WEES LIEF.
  GA LIEF ZITTEN TRILLEN EN JE FREQUENTIE VERHOGEN.

  Kom niet in opstand. VECHT NIET. Strijd niet. Niet voor jezelf en niet voor een ander.

  Als we allemaal heeeeeeeeeeeeeeeeeel lief zijn komt het vast wel goed.
  Dan komen de aliens ons redden. Lief hè, van god.

  6 likes
  • Nine for news: ik weet niet of ik deze reactie dubbel had geplaatst. Ik drukte op “geef je reactie” en kreeg te zien dat ik al had gereageerd. Mocht deze reactie toch dubbel verschijnen, haal hem gerust weg. Hartelijk dank en liefs van Boppie.

   @Padja

   Weet je, ik heb helemaal niets met Religie, de verhaaltjes die ze rondvertellen, de kerk of welk geloof dan ook.

   Maar het bidden heeft voor mij wel een mooie kant. Ik bid regelmatig (op mijn eigen wijze 🙂 ). Niet alleen voor mezelf maar ook voor zoveel anderen. En ik merk dat wanneer ik bijvoorbeeld voor iemand bid die het in zijn leven heel zwaar heeft, ik later hoor dat het beter, veel beter met hem gaat.

   Ja, en dan doet het bidden/wensen voor mezelf en anderen goed. Dat is voor mij de essentie van bidden/wensen voor mezelf en anderen.

   0 likes
   • @Boppie.
    Bidden als in het zenden van kracht is m.i. een prachtig ding. Als ik er maar niet bij hoef te knielen. -;)

    Ik word heel opstandig van dit soort berichten.
    We kunnen met z’n allen bidden tot we neervallen voor deze kindertjes…er wordt volgens mij ook heel wat afgebeden voor deze kindertjes…maar wat is het resultaat?

    Het feit dat het gebeurt, in MIJN wereld vind ik verschrikkelijk.
    Je geweten in slaap sussen met de vrije wil gedachte, en “het zal zo moeten zijn”, en karma…houdt je op de been.

    Wij mensen, kunnen denk ik heel veel. Samen zijn we hartstikke sterk.
    Maar niet als we geknecht worden.
    Geloof kan je kracht geven maar het kan je ook zwak maken.

    Waarom wil geloof je altijd klein maken? (Kniel, buk, buig ) Waarom eer je de goden niet door je groot te maken? Spring heel hoog in de lucht in de kerk, maak je sterk, stamp krachtig op de grond. Waarom is dat niet de grootste eer geworden?
    De krachtige mooie sterke mens! Ipv…de kruiperige kleine zondaar?

    5 likes
    • @Padja,

     Ik wordt ook opstandig van alles wat met een kerk of weke instelling, door de mens in het leven geroepen, om de mens in het gareel te houden dmv geloof.

     Mijn kerk is de natuur en mijn eenvoudige woning waar liefde is. Het zijn inderdaad gedachten en wensen die ik voor de wereld en haar bewoners de kosmos instuur. Geen gekniel of onderdanig gedrag maar liefdevol en oprecht.

     1 likes
  • @Padja, Source zegt: “geef alle boosheid en bitterheid maar aan mij”.

   De binnenkomende energieën zorgen voor het losweken van lage emoties, beter dat je ze aan Source geeft. Door de verhoging van de vibratie van de aarde komt er veel los. Het verdriet en boosheid om die kinderen zorgt voor een trigger, er komt meer verdriet en boosheid naar buiten vanuit het verleden, laat het maar loskomen en geef het aan Source. Het is dus goed dat jij je laat gaan, en een mooi moment om de kracht van Vergeving toe te passen. Niks hoeft, alles is jouw vrije keuze, maar als je de kracht van Vergeving toe weet te passen, los je in één klap al je karma op, zo ‘makkelijk’ is het eigenlijk. Stuur Liefde en compassie naar iedereen die het nodig heeft en centreer je weer in je hartje.
   Iedereen ondergaat een levenspad wat het beste in haar/zijn evolutie past, daarom is het hebben van een oordeel niet nodig. Je hoeft niet vol in het Licht te gaan, als je nog contrast wilt ervaren is dat prima, het Licht zit al in jezelf dus je bent zo weer thuis op elk moment dat jij dat wenst.
   Er komt niemand de mensheid redden, de mensheid moet zichzelf redden, wel krijgen ze daar een duwtje bij in de rug. De enige redding ben jezelf, jij bent jouw eigen redding. Wil je daar nog mee wachten is het Vrije Wil en Vrije Keuze, er is niks in het universum die jou daar op afrekent.

   Wil je de vrijheid ervaren van Liefde, het enige wat je dan hoeft te doen is jezelf te overstijgen boven de illusie.

   1 likes
   • @Carlijn

    Weet je Carlijn, het klopt zo wat je zegt. Ik heb een lange tijd gehad dat ik mensen haatte, dat ik van ze walgde. Juist door mijn afschuwelijke ervaringen met veel mensen. Ik weet dat Peter R. de Vries ooit zei, de mens is van nature in en in slecht. Ja, daar was ik ook van overtuigd (en af en toe geloof ik het nog een klein beetje).

    Als ik zie hoe mensen met elkaar om gaan, hoe mensen elkaar behandelen maar hoe mensen elkaar alles misgunnen dan denk ik… wanneer is het nu eens over. Mag het ook eens om liefde gaan.

    Ik geloof best dat er goede mensen bestaan maar ik geloof niet dat dat een meerderheid is (sorry dat ik er zo over denk). Ik denk zelfs dat dat een hele kleine minderheid is.

    Ondanks het feit dat ik niet zo positief ben over de mensheid in het algemeen, ben ik wel positief over mijn eigen ontwikkeling. Inderdaad, we moeten het zelf doen. Ik deal daar elke dag mee maar ik doe er ook wat aan en elke dag kom ik weer een stapje vooruit en word mijn leven alleen mooier ondanks het feit dat ik bijna elke dag geconfronteerd word met zoveel ontevreden en zure gezichten die wel verandering willen maar liever klagen en zeuren in plaas van er iets aan te doen.

    Ik heb geluk dat ik een passie heb waar ik me elke dag op verheug, de wonderen om mij heen kan zien en een supergeweldige partner heb die me dag en nacht steunt.

    Mensen als jij geven mij de hoop dat er nog liefde op aarde bestaat, liefde van mensen wel te verstaan. Ik ken je niet maar als mens die op zoek is naar een liefdevol medemens kan ik zeggen: Ik hou van jou lief mens met jouw mooie energie en je liefdevolle woorden. Bedankt voor het verlichten van dit forum.

    1 likes
    • @Boppie, wat een lieve woorden van je 🙂
     Ik kom nog even terug op wat Source zegt: “Ik ben Liefde en Iedereen heeft een vonk van mijn Liefde in zich, zonder deze vonk zouden ze niet eens kunnen bestaan”.

     In werkelijkheid is er niks anders dan Liefde, de rest is perceptie.
     Ik zit toevallig net een spannende film te kijken waarbij een vrouw op de vlucht is voor een moordenaar. Deze moordenaar heeft zijn eigen visie op een betere wereld en vindt dat hij haar daarom moet vermoorden. Dus ook in de ogen van een moordenaar zit een betere wereld verscholen. Maar voor die vrouw is die moordenaar in en in slecht, logisch want hij wil haar vermoorden. En aan het eind van de film vermoord die vrouw die moordenaar, waardoor zei dus ook iemand heeft moord met de gedachte dat de wereld er beter op wordt. Het zo rolt het balletje genaamd karma lekker door.

     Maar aan het eind van de dag is het maar een film. Terwijl ik de film zit te kijken is die moordenaar die op die vrouw jaagt een enorme eikel, althans dat speelt hij, en is hij in Werkelijkheid een acteur. Buiten de film om en in het Echte leven is hij waarschijnlijk een hele lieve zorgzame man, hij speelt alleen een moordenaar. En dat is met het leven ook zo, wij spelen nu allemaal onze eigen rol met de gedachte dat wij onze eigen wereld er beter op maken, maar aan het eind van de dag, als we weer buiten onze rol staan, zijn wij allemaal van het zelfde acteursgilde en komen wij allemaal van dezelfde Bron van Liefde.

     Weet je Boppie, het leven is vergelijkbaar met een toneelspel, en dat bedoelt Source met het overstijgen van de illusie, als je wilt weten wie je werkelijk Bent, zie dan het toneelspel zoals het gespeeld wordt en kijk buiten de illusie om en zie het zoals het werkelijk is en zie het zoals jij en iedereen werkelijk Zijn.

     Iedereen speelt dus zijn/haar eigen rol maar in het hart is iedereen Liefde.

     1 likes
     • Carlijn, ik lees in uw bijdrage dat u het leven vergelijkt met een toneelspel. Weet u echter wat het probleem is met deze zienswijze?
      De regiseur waar hele volksstammem in geloven en achter aan lopen stelt niet veel voor. Sterker nog, hij bestaat helemaal niet.

      Zeker als je het in het licht ziet van dit gruwelijke bericht. Wie zijn tot zoiets in staat, wie zijn dat? Behoren zij ook tot diegene die geschapen zijn naar het evenbeeld van de schepper?

      Het maakt weer eens duidelijk dat deze geweldige schepper alleen maar bestaat in het verwarde brein van mensen die zeggen het te weten. Wat weten ze? Net zoveel als elk ander schepsel die geboren wordt op deze aarde, namelijk helemaal niets.
      Er is geen mens op deze aarde die met de geringste zekerheid kan zeggen wie en wat er achter het onstaan van het Universum zit. En diegene die beweren dat zij het weten, zeggen dit alleen uit eigenbelang.
      Wat dan via religies, die zich baseren op een monotheiistische God, op macht hebben over anderen uitdraait. En waar smerige figuren beschreven als in het artikel, zich zelfs achter kunnen verschuilen.

      Wat de mens nodig heeft is een bewustwording die in totale vrijheid onstaat, dus onder geen enkele invloed van buitenaf zoals de religies dit hanteren.

      Maar gaan de instituties van de religies dit toelaten die sinds duizende jaren de mens beinvloeden en daarbij een vermeende schepper hanteren? Ik ben bang van niet. Zij moeten dan hun macht opgeven.

      Uw zalfende woorden over liefde gebaseerd op de schepper brengen helemaal niets te weeg. Dat horen we al veel te lang en we zien het resultaat dagelijks om ons heen. Chaos en ellende.

      Wakker worden.

      2 likes
 4. @Hendrie

  Exactly, het is dan ook de man welke al jaren als beschermheer functioneert voor J.Demmink en zijn vrienden, hun macht is solide het zou mij absoluut niet verbazen dat ook zij contacten hebben met andere netwerken.

  Een aanwijzing is dat jaren geleden de EO een documentaire wilde uitzenden welke de bezoekers van Thaise kinderprostitutie in beeld bracht dit werd door het OM verboden.
  Ook wilde Peter R de Vries een documentaire uitzenden aangaande pedo praktijken hier in Nederland op het gerechtelijk niveau ook deze persoon werd het verboden te publiceren, denk dat P.R de Vries is afgekocht om te zwijgen zo een vasthoudend persoon zou zich volgens mij nooit de mond laten snoeren.
  En dat allemaal in een land wat vrije meningsuiting hoog in het vaandel zou hebben staan.
  Wat ook een aanwijzing is dat vele pedofielen ongemoeid naar de bekende kinderprostitutie landen kunnen afreizen, heel af en toe wordt er iets aan gedaan maar zodra het nieuws in de media doodbloed gaat men weer zijns weegs.
  Je kan wel stellen dat er van hogerhand een en ander gestuurd wordt ter verdoezeling van aantekeningen in paspoorten e.d anders zou zo een persoon tegengehouden worden of gevolgd als deze met een omweg zijn doel zou willen bereiken.

  De gruwelijkheden van de IS is vergelijkbaar met onze eigen elite.

  13 likes
 5. dit gevoel krijg ik ook bij Hirsh Ballien of hoe je die naam ook schrijft

  11 likes
 6. Heel erg ziek dit. Ook omtrent de zaak van marc dutroux vreemde geheimzinnige zaken met banden in de politiek

  8 likes
  • Lees eens over de ‘Franklin Scandal’ die in de US zou hebben plaatsgevonden. Op wiki staat maar een klein stukje omdat er geen verdachten zijn veroordeeld, maar er is rook, veel rook.
   Paul Bonacci heeft een bekentenis gedaan bij de politie over deze praktijken, hij zou zelf ook slachtoffer zijn. Meerdere psychiaters hebben hem onderzocht en verklaren dat hij niet kan liegen omdat hij schizofreen is en overstapt op een andere persoonlijkheid die de waarheid vertelt. Hij heeft een schadevergoeding gekregen van 1 mln dollar die nog niet is uitbetaald, maar er zijn geen verdachten veroordeeld.
   Toen zijn advocaat aan de rechter vroeg waarom er niemand veroordeeld zou worden zei de rechter: ‘Ik ben God niet, ik ben maar een mens. Kijk naar de film Billy Budd (boek van Herman Melville) en je begrijpt waarom ik niets kan doen.’
   Ik heb natuurlijk meteen de film gekeken en begrijp wat de rechter bedoelde. Dit gaat dieper dan je durft te geloven.

   Ik zou zeggen, als je de gruwelen omtrent de Franklin Scandal aan kan, er is genoeg over geschreven en de bekentenis van Paul Bonacci is gefilmd, je kunt alles opzoeken en je eigen mening vormen.

   1 likes
 7. De Wereldleraar zou al deze mistoestanden aan het daglicht moeten brengen. En met ‘The Sword of Cleavage’ over deze misdadigers moeten oordelen.

  6 likes
 8. @Boppie/Carlijn
  Paradoxale Hypothese.
  Wat nou als jij idd als ziel een bestemming kiest. “Ik wil lichtwerker zijn” riep je opgetogen uit.
  Of. “Ik wil de liefde brengen”
  Maar ja, als er geen duister is valt er niks te “lichtwerken”. Als de liefde er al is, wat valt er dan aan toe te voegen.
  Et voila…met die keuze…(het moeder Theresa dilemma) heb je de duistere kant de wereld in geholpen.
  Ter eigen genoegdoening?

  Allemaal twee kanten van één munt.

  Dan kom je uit op nirwana…verlichting volgens het boeddhistisch principe.
  Niks te wensen, niks te willen..geen streven of strijd.
  Niet geven, niet nemen.
  Niet mooier of beter willen maken, noch slechter.
  Zolang ik de wereld wil verbeteren blijft er behoefte bestaan aan een “te verbeteren wereld”.
  X

  2 likes
 9. Mogelijk dat de Krølle-Bølle zich hier schuldig aan maakt.

  2 likes
 10. Het bestaat, het bestond, en is vele malen verder verbreid als dat wij kunnen bevroeden, er bestaat hier voor mmar een straf, wat te denken van het al oude Joodse ritueel brood bakken met bloed van onze kinderen, wat nog steeds plaats vind.

  1 likes
 11. Hier draait mijn maag bij om, die viespeuken worden beschermd en kunnen ongehinderd hun gang gaan. Helaas kan ik van zeer nabij meemaken welke trauma’s dit bij de slachtoffers veroorzaakt.

  1 likes
 12. Door de eeuwen heen zijn er steeds gruwelijke rituelen geweest door satanische sektes.
  De leden zijn nauw verbonden met elkaar en hebben hoge functies en behoren tot duistere kringen.
  Het is een feit dat de prooien hen kracht geven en zeker als het baby’s of jonge kindjes zijn!
  Het houd allen verband met magie en de hemellichamen…etc.

  De satanisten komen bij het offer in zulke extase van genot en kracht, voelen zich nauw verbonden met satan op dat moment! Dit zijn zaken waar niet veel mensen buiten hen iets over weten! Het blijft niet bij één verkrachting of offer, het maakt hen zo verslaafd aan de duisternis. Deze mensen zijn aan grote geheimen verbonden door een verborgen kennis waarvan men niet wil dat het uitlekt! Helaas het fundament van hun kennis is een grote leugen! Wij zijn nu niet krachtig genoeg om dit te stoppen en zei worden het laatste decenia machtiger en machtiger door de vele leden!

  Het enige dat hen zal stoppen is de dag van het oordeel!

  1 likes
 13. Ik heb het hier misschien nog eens gepost, maar bij een ander artikel, bij deze voor degene die het nog niet gezien hebben: http://deverdwaaldedichter.be/page_59.html

  Op deze website vertellen ze en leggen ze uit hoe alles zowat in elkaar zit, ook met Dutroux.

  0 likes
 14. Oordeel niet,gij zijt niet beter dan de rest,met het oordeel waarmee U oordeelt zult gij geoordeeld worden.

  0 likes
 15. deze gestoorde figuren hebben satan als God.

  0 likes
 16. Ohm namo narai !

  En het kleine ondeugende Engeltje uit de Hemel op aarde sprak in 2019 nogmaals tot de Mensen en zeidde :
  Als ik lief met mijn Tsunamietjes , aardbevinkjes , en bliksembuitjes aan het spelen ben dan wil daar wel eens gedonder van komen !

  Maar….

  We hebben ze verslagen in een wedstrijdje van nog geen 2x een half uur, met een kwartiertje pauze.
  De wedstrijd begon zoals hij eindigde en eindigde zoals hij begon, maar dan andersom.
  De eerste helft eindigde zoals de tweede begon en de tweede helft begon zoals de eerste was geëindigd!
  Er werd gelijk in de eerste en tot slot in de laatste minuut geschoord.
  Het gedonder aan het eind van de eerste helft was ongeveer hetzelfde als het gebliksem aan het begin van de tweede…
  Gelijk in de eerste minuut werd er gescoord met een aardbeving bij Ternate [Ambon]
  13/14 juli 2019.
  Aan het eind van de eerste helft was het even bliksems gedonder, met hagel
  [13 augustus]
  PAUZE…
  Na de pauze direct aan het begin van de tweede helft donders gebliksem, met hagel
  [28 augustus…]
  In de laatste minuut werd er met een omhaal nogmaals gescoord met die aardbeving op Ambon
  [bij Ternate] 26 September.
  Zo eindigde de wedstrijd zoals hij begon en begon zoals geëindigd maar dan andersom !
  Precies twee en een halve maand later..

  Als ik het goed heb geobserveerd hebben hiermee de satanisten verloren van de Gelovigen en de Gelovigen hebben gewonnen van de satanisten!

  Aldus het kleine Engeltje…

  Sri sri Magnitude / Tsunami Giri Babba.
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Sophie in ’t Veld

Sophie in ‘t Veld (D66) noemt verkrachting ‘geen geïmporteerd probleem’ en wordt hard teruggefloten

Een Europarlementariër van de Duitse partij AfD ...

kinderen

Kinderen bang maken met propaganda over klimaatverandering is niets minder dan misbruik. Journalist haalt fel uit

Hebben uw kinderen last van klimaatangst? Volgens ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 5 maart
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.