Binnenland

‘Wat er op het Museumplein gebeurd is gaat alle proporties te buiten’

Help door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam prees het optreden van de politie tijdens de demonstratie tegen de coronamaatregelen op het Museumplein afgelopen weekend. “Samen met mijn partners in de driehoek wens ik te benadrukken dat de politiemensen onder deze moeilijke omstandigheden humaan, gedisciplineerd en gedecideerd hebben opgetreden.”

Halsema schreef dat de politie op het Museumplein geconfronteerd is met ‘onbegrip, tegenwerking, agressie en uiteindelijk geweld’. Ze zei bovendien ‘geschrokken’ te zijn van de beweringen op social media dat agenten in burger, de zogenoemde Romeo’s, rellen zouden hebben uitgelokt. De burgemeester sprak van ‘buitengewoon kwalijke complottheorieën’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Eunice Lieveld was bij de demonstratie aanwezig en kreeg rake klappen. Ze verscheen met een grote bult op haar hoofd in beeld. Eunice werd met verwondingen aan haar hoofd, duim en been opgenomen in het ziekenhuis.

Absoluut niet waar

“Overal hoor ik dat er een groepje oproerkraaiers was dat de politie uitgedaagd heeft,” zegt ze in een video op Facebook. “Dat is absoluut niet waar.”

Zodra ze bij het Museumplein aankwam, werd ze naar eigen zeggen door de politie een bepaalde kant opgestuurd. Ze liep door tot één van de ME’ers riep: ‘Wegwezen!’ Ze vroeg waar ze dan naartoe moest want achter haar arriveerde op dat moment een bus vol politiehonden.

Eunice besloot door te lopen waarna ‘opeens de pleuris uitbrak’. De politieagenten begonnen mensen te slaan en te duwen. Ze zegt dat er een agent in volle vaart op haar af kwam rennen die ‘met al zijn kracht vol op mijn hoofd sloeg’.

Poging tot doodslag

“Ik dacht dat ik in een hele foute Tarantino-film terechtgekomen was. Daarna hebben ze me helemaal ingesloten, me tegen de grond geknuppeld, ze hebben op mijn handen geslagen, zo erg dat één van mijn duimen gekneusd is. Toen ze daarmee klaar waren, hebben ze me omhoog getrokken en bleven ze duwen. Ik stond niet met een molotovcocktail voor ze, ik stond aan de zijlijn.”

“Wat er op het Museumplein gebeurd is gaat alle proporties te buiten. Er werd blind geslagen op man, vrouw, alles wat bewoog,” zegt ze. Eunice gaat aangifte doen. “Want onder elke andere omstandigheid op deze planeet had de persoon die mij dit aangedaan heeft op dit moment in de gevangenis gezeten wegens poging tot doodslag.”

De echte oproerkraaiers op het Museumplein waren volgens Eunice niet de mensen die stonden te demonstreren. “Ik heb een heleboel Romeo’s gezien die onrust zaaiden en die vervolgens met z’n allen in busjes stapten. Dat is wat ik gezien heb.”

4.7 73 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

186 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
3 jaren geleden

Dit is wat er echt gebeurde, in het Amsterdam van Halsema.

Waar blijven dit soort beelden, in de praatprogramma’s van de Linkse omroep.

Nederland is gewoon een politiestaat geworden.

Rutte gaat ook de MP (het leger) inzetten, bij het handhaven tijdens de SPERTIJD.

Debbie V
Debbie V
3 jaren geleden

Kan wel stellen dat die groene driehoek van haar geen zuivere koffie is. Elitaire parasieten!

Para
Para
3 jaren geleden

Waakzaam en dienstbaar dus…
Voor de overheid dan. Iq van 5, of gewoon bevel is bevel?

Woman
Woman
3 jaren geleden

Wij waren daar ook,wat daar is gebeurt staat voor de rest van mijn leven op mijn netvlies gebrand!!
Extreem Linkse Halsema die in juni verleden jaar op televisie nog verkondigd dat demonstreren een grondrecht is,zou per direct vervolgd moeten worden voor hetgeen zij opdracht heeft gegeven!!
Zij en onze uiterst corrupte overheid hebben bloed aan hun handen. Ik heb met eigen ogen gezien dat uit busjes,gasten in burgerkleding naar buiten stormen en onschuldige mensen die strijden voor de vrijheid in elkaar meppen!! Politie te paard jaagt Op Arie,een onschuldige man van 71 jaar die net als wij bij bijna alle demonstraties aanwezig is,Arie vlucht voor zijn leven,hij wordt met de wapenstok genadeloos op zijn hoofd geslagen en valt neer,terwijl hij weerloos op de grond ligt,krijgt hij nog meer klappen,Arie is zwaar gewond per ambulance afgevoerd!!
Alles staat op camera,er is overduidelijk bewijs van wat er daar is gebeurd.
Het was een ware veldslag veroorzaakt door de Gestapo van 2021!!!
Ga kijken naar programma’s als een oorlog reeds verloren van Sven Hulleman,daar hoor je Arie zijn verhaal vertellen, er zijn heel veel filmpjes te zien over deze demonstratie!! Neem de moeite om te kijken wat er daar is gebeurd!! Mensen die staan te knuffelen worden door Me’ers met wapenstok en schilden met grof geweld weggeduwd en geslagen! Deze onschuldige mensen vormden geen bedreiging!!!
Dit zelfde gebeurde ook in juni en augustus verleden jaar in Den Haag.
Wij leven momenteel in een Dictatuur die zijn weerga niet kent en dat is zeer beangstigend te noemen, en dat voor een virus dat qua slachtoffers ongeveer gelijk is aan de griep van 2018!!!
De great reset is al begonnen!!!
De mensen die nog steeds geloven dat er een gevaarlijk killervirus rondwaart houd ik mede verantwoordelijk voor hetgeen er gaande is.
Als iederéén weigert om nog langer mee te werken aan deze waanzin,dan is het over en uit met dat stelletje machtswellustelingen!
Wij hebben de macht!!
Open de winkeldeuren en de horeca, open de poorten van pretparken en dierentuinen, zodat wij ons leven weer terug krijgen en weer kunnen gaan genieten, daar hebben wij na maandenlang in gijzeling te zijn genomen wel weer een keertje recht op dacht ik!!! Onze kinderen en kleinkinderen leven in een angstcultuur gecreëerd door psychopaten met een uiterst zieke geest!!!
Wie slaapt in een Democratie wordt wakker in een Dictatuur!!!
VRIJHEID IS EEN GROOT GEMIS ALS ER GEEN VRIJHEID MEER IS!!!

Back to top button
186
0
We lezen graag je reactie!x