Mens en Dier

GGZ-directeur zet vraagtekens bij vaccinatiebeleid: ‘Ik geloof dat het allang niet meer enkel om volksgezondheid gaat’

Help anderen door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Annemarie van Harn, mededirecteur van GGZ Centrum Wageningen, schreef vorige maand in een bericht op LinkedIn – dat bijna 100.000 keer gelezen is – dat ze zich nog niet heeft laten vaccineren omdat ze het tot nu toe niet nodig vond. “Een vaccin nemen dat mijn lichaam bekend moet maken met corona vind ik echt onzinnig,” aldus Van Harn, die zelf corona heeft gehad.

Druk uitoefenen

“Verder word ik achterdochtig van de druk die op het vaccineren wordt uitgeoefend. Het geeft me het gevoel dat er een ander belang achter zit dan mijn of onze gezondheid. Dit wordt versterkt doordat er heel veel geld en aandacht wordt gegeven aan druk uitoefenen en er geen aandacht en geldt wordt uitgegeven aan het verbeteren van de gezondheidszorg,” zegt Van Harn, die één keer bij een coronaprotest is geweest.

Veel meer kwaad dan goed

De GGZ-directeur is tegen verplicht vaccineren en de vele andere maatregelen die getroffen worden om corona te bestrijden. Die doen in haar ogen veel meer kwaad dan goed.

Ik denk dat het over macht gaat

In een interview met De Gelderlander zegt Van Harn: “De eerste lockdown was nodig. Dat begreep ik helemaal. […] Maar nu, anderhalf jaar later, geloof ik dat het allang niet meer enkel om gezondheid en volksgezondheid gaat. Als dat zo was, zou er wel meer aandacht voor suïcide zijn en zou er worden ingezet op betere omstandigheden in ziekenhuizen in plaats van dat er nu ineens 5000 boa’s opgeleid moeten worden. Ik weet niet wat het is, maar ik denk dat het over macht gaat.”

4.8 167 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
11 maanden geleden

Ik plaats er helemaal geen vraagtekens (meer) bij want het is overduidelijk voor mij.
De pseudovaccin is een middel, een zeer luguber middel, om het totalitarisme over ons uit te storten.
En de massa vindt dat kennelijk wel fijn en/ of is nog niet wakker.

Celia
Celia
11 maanden geleden

5000 Boa’s opleiden om erop toe te zien dat de burger goed met zijn gezondheid omgaat, dwz een gedwongen onnodige vaccinatie neemt. Dat is inderdaad weggegooid geld, dat geld kun je beter in de gezondheidszorg stoppen door bijv. meer IC-bedden te realiseren.

NoVax
NoVax
11 maanden geleden

Haar bericht is 100000 keer gelezen, veel te weinig dus.

Henk R
Henk R
11 maanden geleden

Het is nooit om de volksgezondheid gegaan. Al in het begin ging het al om de bevolking te knechten .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

101
0
We lezen graag je reactie!x