Homepagina » Paranormaal » Bioloog na geschrapte TED-lezing: “We kunnen anderen op afstand beïnvloeden via telepathie”
Bioloog na geschrapte TED-lezing: "We kunnen anderen op afstand beïnvloeden via telepathie"

Bioloog na geschrapte TED-lezing: “We kunnen anderen op afstand beïnvloeden via telepathie”

Zijn TED-lezing werd geschrapt, maar dat weerhoudt de controversiële bioloog dr. Rupert Sheldrake er niet van om lezingen over telepathie te geven.

In zijn presentatie ‘Extended Minds and the Realm of Spirits’ legt dr. Sheldrake uit dat onze geest zich ver buiten ons brein uitstrekt en dat we beschikken over de mogelijkheid om anderen op afstand te beïnvloeden door middel van telepathie.

Hij legt ook uit hoe geesten te werk gaan, hoe ze ons kunnen beïnvloeden en hoe wij kunnen interacteren met geesten. Dit was het belangrijkste onderwerp van zijn TED-lezing, die van YouTube werd gehaald en later werd gecensureerd.

Dr. Sheldrake reageerde in een podcast op het besluit van de organisatie:

De lezing die hij gaf naar aanleiding van het boek ‘The Science Delusion’, ofwel ‘wetenschapswaan’, werd geschrapt omdat het onderwerp te controversieel zou zijn. De verontwaardiging was groot, ook onder mensen die geen aanhanger zijn van zijn theorieën.

Ironisch genoeg bewees de organisatie door haar bizarre actie dat er inderdaad sprake is van een materialistische wetenschapswaan. In het boek zelf komt een anekdote voor over de dogmatische geslotenheid van een Nederlandse scepticus, Jan-Willem Nienhuys.

Sheldrake hield in 2005 een debat met hem over telepathie in Brussel. Nienhuys verklaarde hierbij dat telepathie theoretisch beschouwd gewoon niet kan bestaan. Toen de bioloog hierop in wilde gaan, bleek Nienhuys zijn huiswerk niet goed te hebben gedaan en niet eens globaal op de hoogte te zijn van het bewijsmateriaal voor telepathie, laat staan het onderzoek van Sheldrake zelf. Hij had het artikel van Sheldrake niet eens gelezen.

Dr. Sheldrake is vooral bekend geworden vanwege het concept morfisch veld. Hij richt zich met name op vraagstukken die (nog) geen oplossing hebben gevonden, zoals het gedrag en de communicatie onderling van mieren, duiven die hun hok terugvinden en honden die van tevoren weten hoe laat hun baas thuis zal komen.

Onder The Science Delusion verstaat hij de misvatting dat de materialistisch georiënteerde reguliere wetenschap bijna de hele werkelijkheid in kaart heeft gebracht. Hij stelt onder meer dat natuurwetten niet vastliggen, maar voortdurend evolueren.

[Canterbury Times]


Vond je dit belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

36 reacties

 1. We zijn allemaal zenders/ontvangers, of we er nu in geloven of niet.
  Evenwichtige gedachten die niet continu van de hak op de tak springen, zorgen dus voor een continu veld om ons heen waardoor we vanzelf rustiger worden, en waardoor de mensen (en dieren en planten) om ons heen OOK rustiger worden.

  Verbeter de wereld, begin bij jezelf heeft ALLES met dit gegeven te maken…

  Daarom werken revoluties altijd maar tijdelijk, omdat men dan gericht is op ZICHTBARE handelingen.
  Alle zichtbare handelingen ontstaan eerst op het innerlijke/het mentale vlak, en DAAROM zijn er zo veel misverstanden tussen verschillende religies. Zelfs onze TAAL is eigenlijk een tweede-hands communicatie middel…de werkelijke communicatie vind tussen ons plaats op een onzichtbare manier, en heeft geen elektronische communicatiemiddelen nodig…Shamanen, Mystici, Natuurgenezers, Heksen,Occultisten hebben dit altijd al geweten, voor de vrijmetselaars Rozenkruisers etc is dit ook altijd al bekend geweest.

  De ENIGE revolutie die NOOIT kan worden tegengehouden is de revolutie die in onze geest zelf plaats vindt,
  de kracht van Magie wordt zwaar onderschat…
  In de moderne psychiatrie wordt het zelfs glashard ontkent, en belachelijk gemaakt. Veel religieuze mensen zijn als de dood voor woorden als Occult en Magie…de schijterds…laten zij maar lekker op een hemel en een verlosser wachten die NOOIT gaat komen, simpelweg omdat ze die verlosser niet eens in zich zelf herkennen, de arme schappjes zijn bang om voor zich zelf te denken…

  Als mensen denken dat ik de duivel ben, of bezeten ben dan lach ik om dat soort leeghoofdigheid, en eerlijk gezegd vindt ik dat zelfs een eer 🙂 .

  De mens van de “toekomst” is een Magisch wezen dat vanuit zijn/haar vrijheid van denken BEWUST (nu doen we dat allemaal nog onbewust, en daarom maken we er zo’n zooitje van) de werkelijkheid om zich heen schept…
  Een werkelijk VRIJ mens vraagt zich niet af of hij/zij vrij is of niet, die doet gewoon wat deze wil doen, en accepteert de consequenties van zijn/haar keuzes.

  Er bestaat geen strijd tussen een GOEDE en een SLECHTE “god”, God zijn we ZELF

  Zolang we denken dat God “iets”anders is dan ons zelf, dan blijven we aanklooien met stakkerige religies die als kleine kinderen met elkaar lopen te bekvechten wiens religie de WARE relgie is.

  Sowieso, als die GOD zoals deze wordt beschreven door de vele religies die we kennen, daadwerkelijk zou bestaan, nou dan mogen ze die god een pilletje geven want als ik naar de wereld kijk is God in een dipje en heeft ie volgens mij last van psychoses en angststoornissen…dat gel*l van “vrije wil” wordt altijd door gelovigen misbruikt om maar te verklaren waarom dat kl*te-godje van hen niets doet…mindcontrol van het zuiverste soort…

  Wil je vrij zijn, leer dan eerst voor jezelf te denken, bepaal zelf wat goed en slecht is, en accepteer de gevolgen van jouw levensvisie.
  Wil je vrij zijn, gooi dan ieder “heilig”boek weg, of verbrand je bijbel of koran ,als je werkelijk schijt aan God en de Duivel hebt….kleuter verhaaltjes voor mensen die niet voor zichzelf durven te denken

  We Zijn magische wezens, alleen magische wezens kunnen deze wereld daadwerkelijk veranderen….

  Magie werd altijd door wetenschappers naar het rijk der waanzin verwezen……
  Magie mag dan wel als onzin worden bestempeld, maar dat neemt niet weg dat Magie nog echter is dan
  de realiteit die we voor ons zien.
  De”realiteit” die we voor ons zien is een projectie die we dag in dag uit vanuit onze mind projecteren…

  En voor de bange angsthaasjes onder ons die denken dat je allemaal toverformules en symbolen moet leren om Magie te bedrijven zeg ik : Maak je maar niet druk, dat is tweedehands magie
  Echte Magie heeft geen rituelen nodig, alleen maar een kalme, wetende, en evenwichtige geest…da’s alles

  Ken U zelve…
  IAO Abraxas

  44 likes
  • Aldus de overtuiging van Edwin.
   m.i. is God een verzamelnaam voor hoge energieen, wat er wel is maar wat we (nog) niet helemaal kunnen vatten.
   ” If you wish to understand the universe think of energy, frequency and vibration.” ~Nicola Tesla~
   Dat mag ook wel weer eens gezegd worden.

   15 likes
   • Onzin. aldus Edwin.

    Jij, de waarnemer van de wereld om je heen benoemt alles, en kent er waardes aan toe als Hoger/Lager/goddelijk en ga zo maar door. Jij, en alleen JIJ kan bepalen wat woorden zoals God en Duivel voor je inhouden, en afhankelijk van jouw visie word jouw reactie bepaald op dingen die zich voor jou als waarnemer .

    En dit is niet “jouw” wijsheid, want je praat iemand’s anders’wijsheid na…..
    Leer en durf eens vanuit jezelf te praten, en pleur eens al dat religieuze gestuntel van je overboord.

    Je mag jezelf dan wel als “wakker” beschouwen “Faith” (alleen die naam al is stakkerig gekozen, maar goed jij je zin), maar alles wat ik je iedere keer zie zeggen kan ik zo terug vinden in een of ander goedkoop doe-het-zelf-spiri boekje uit de supermarkt, dus dat schiet niet echt op.

    Al denk je aan de HOOGSTE trillingen, werelden, planeten en weet ik allemaal wat voor spiri-termen jij erbij wenst te slepen:
    Alles wat je ziet/denkt voelt ben je zelf…God EN duivel.

    Lichtwerkers zijn helemaal de weg kwijt..
    Licht, Liefde, Leven, Dood, Hemel, Hel, God, Duivel….zijn we allemaal zelf.

    En nog wat Faith: Gezien de likes die deze stakker krijgt en de commentaren van anderen is stakkerige Edwin niet de enige die deze levensvisie heeft en be-leefd.

    Slaap zacht Faith, ik zal je niet proberen wakker te schudden

    OOk Tesla kan vergissingen maken, het enige waar we over kunnen nadenken zijn onze eigen gedachtes….voor de rest bestaat er niets.

    Je ziet een

    7 likes
    • Wie zegt dat jij je hele familie en al jouw gelijkgestemde kennissen/colega’s hier niet uitgenodigd hebt om jou stelling kracht bij te zetten, je bent nl. nogal hard bezig om anderen jouw waarheid op te dringen, ofwel de waarheid die jouw het beste uitkomt, net zoals jij even voor mij bepaalt wat niet mijn wijsheid is maar andermans wijsheid…maargoed, van mij mag het. Ik doe niet anders dan vanuit mezelf praten en ben net als iedereen wijzer geworden van andermans visies maar om nou zomaar te stellen dat ik zelf niet na kan denken of geen intuitie zou hebben die mij verteld wat aannemelijk is? Ik doe niet anders dan vanuit mezelf praten en waar haal jij je wijsheid vandaan? Naar alle waarschijnlijkheid heb je het zelf uit flutboekjes van jouw lokale Super, visies die je persoonlijk het beste uitkomen want het was nog nieteens bij me opgekomen dat mijn Super dergelijke boekjes zou verkopen, maar jij weet dat. Wat jij eens zou moeten leren is anderen in hun waarde te laten, hebben ze daar bij jouw Super geen boekjes over? En waarom mag ik niet denken in hoger bewustzijn/lager bewustzijn? 3D 4D 5D het zijn allemaal bewustzijns lagen. Je merkt het heel snel als je met een 3D of 4/5D mens te maken hebt maar jij bent duidelijk nog niet zover gezien je eis dat anderen moeten denken zoals jij. Waarom zo´n moeite doen jouw visie op te dringen. Mensen gaan echt niet hun ideeën en overtuigingen veranderen omdat ene Edwin het anders ziet dan zijzelf. Hoe hard je je best ook doet. Voor mij is praten over God net als praten over de lucht die we inademen, ik kan er niet zoveel mee, hooguit kun je voor het gemak het goede uitdrukken in het woord God en het slechte aanduiden met het woord duivel. Dat snapt iedereen. Verder weid je mij te vaak dermate wijd uit dat het er op lijkt alsof je verwarring wil scheppen maar dat is mijn idee. No hard feelings daarover.

     9 likes
    • …´óok Tesla kan vergissingen maken.´dit duidt op een arrogantie die zijn weerga niet kent. Als je de man van de vrije energie betwijfelt, de specialist in energy, frequency en vibration, dan weet ik genoeg.

     7 likes
  • Wat een ADHD achtig gescheld Edwin, op alles en iedereen. Lijkt mij niet de manier om mensen te overtuigen.

   Jaja: Echte Magie heeft geen rituelen nodig, alleen maar een kalme, wetende, en evenwichtige geest…da’s alles. Ken U zelve…

   11 likes
   • De enige die we kunnen overtuigen zijn we zelf..
    Wat je in een ander ziet, is wat er in jezelf leeft

    2 likes
    • Ik sta erachter, maar…Onze kinderen worden op allerlei manieren beïnvloed. Zij beginnen met een reine open ziel. Worden al vroeg in de opvang gezet. Verwijdert van hun veilige omgeving. Worden tig maal getoetst op scholen, hoop stress voor ouders, virtuele wereld enz. enz. Binding met anderen, zichzelf en natuurlijke omgeving wordt hen dus ontnomen. Die schade, hoe kun je die nog herstellen?

     3 likes
     • Zolang als we ons blijven afvragen hoe we de wereld kunnen verbeteren, zullen we collectief een wereld creëren die om verbetering smeekt.

      We creëren dus een hel door te verlangen naar een hemel

      ‘t is een kwestie van vraag en aanbod

      1 likes
  • Hoi Edwin,

   Heeeeeeelemaal mee eens.
   Wat kan het toch deugd doen he, om eens lekker vrijuit de volle waarheid te kunnen spreken.
   En inderdaad, alle religies zijn de grootste brainwaching-machine ooit. Het zijn echte sektes. Zeer gevaarlijk dus. Meer en meer mensen beginnen stilaan te beseffen dat er achter die heilige façade
   de grootste criminaliteit (maffia) schuilt, en dit al eeuwenlang. Maar omdat het al generaties lang met de soeplepel wordt ingelepeld als dé heilige en veilige haven voor alle mensen, dé steun en toeverlaat voor iedereen, duurt het bij de meesten toch erg lang eer het goed en wel doorgedrongen is. Het is een kwestie van afbrokkelen van een rotsvaste bestaande overtuiging en dat vraagt tijd.

   Maar…alles komt goed 🙂

   Lieve

   6 likes
   • Ik ben gek op alles wat leeft en IS….
    Zonder ooit in het duister te hebben gestaan, hoe kunnen mensen dan de smaak van het licht waarderen?
    Niemand kan zichzelf in formules uitdrukken, hoe vaak gebeurt het niet dat we opeens iets doen wat we van onszelf achteraf gezien nooit hadden verwacht?
    Het leven stroomt , alles is continu in beweging….zelfs de cellen van ons lichaam sterven continu af terwijl nieuwe worden geboren….
    Alles verandert, altijd…
    Zo boven zo beneden ….Ons onzichtbare ik is dus ook een dynamisch “iets”…vloeibaar, stromend, magisch en continu vanuit het Niet-Zijn brengen we zelf deze wereld naar voren…Hoog laag, ieder mens doet hier bewust of onbewust aan mee

    Daarom schiet het ook nooit op om zoals veel mensen hier telkens maar te janken over hoe NWO steeds dichterbij komt…
    Dat maken we collectief wel uit wat er gebeurt….

    Een ding moeten mensen nooit vergeten: magie werkt twee kanten uit…altijd.
    Je krijgt terug wat je erin stopt.

    Ieder mens is/was/zal altijd een magiër/tovenaar/heks in zijn/haar diepste kern zijn…
    Dit is geen door mensen verzonnen kosmische wet, maar een kosmische wet die zich door middel van mensen (mystici, Sjamanen, hooggevoelige mensen) in begrijpelijke taal laat manifesteren…

    We maken de wereld alleen maar erger door ons er aan te ergeren

    5 likes
  • @Edwin – Goed doordachte en helder geschreven reactie.

   Misschien een leuke aanvulling op jouw reactie is deze:

   http://www.innerned.org/spiegelogie.html

   2 likes
   • @weg met ons

    Bedankt, deze link had ik nog niet gezien..

    Ik wist van Willem T Schippers en de principes van “spiegelogie”, maar deze had ik nog niet gelezen..

    Mooie tekst hoor, kan ik me volledig in vinden !

    3 likes
  • Edwiiiiiin….. Je slaat de spijker op zijn harses!!! Het is net als ik mezelf hoor praten als ik lees wat je schrijf.

   Zo is het niks aan toe te voegen!

   1 likes
  • dacht , dat het moeilijk was om een gelijkgezinde tegen te komen , goed bezig

   1 likes
 2. Als we dan via telepathie Wereldvrede over zenden, dan kunnen al die onzinnige en verschrikkelijke oorlogen verdwijnen.

  7 likes
 3. de wetenschapper Nicola Tesla zei ooit ; als je iets van het universum wil begrijpen denk dan aan energie, frequentie en vibratie. Ik zou daar zelf het bewustzijn aan willen toevoegen, oneindig bewustzijn wel te verstaan. Omdat oneindig bewustzijn in essentie grenzeloos is, en energie, frequentie en vibratie zijn daar de onderdelen van. In samenhang met elkaar. Al zal je deze kennis nooit in de schoolboeken terugvinden, daar onderwijzen ze vooral onze beperkingen, en niet onze oneindige en grenzeloze potentie.

  6 likes
 4. Het is eenvoudig de volgende proef te doen.
  Je kunt als volgt een telepathische verbinding met iemand maken:
  – Kies in gedachten iemand uit met wie je een telepathische verbinding wil aangaan.
  – Probeer je te herinneren hoe iemand je aanspreekt. Hoor duidelijk in je hoofd hoe diegene je aanspreekt, je naam noemt. Dat dien je duidelijk in je hoofd te kunnen horen. Oefen daarop.
  – Na een paar keer te hebben geoefend, doe dat dan wanneer je in een sluimer toestand bent, bijv. vlak voordat je in slaap valt. Herinner je hoe je door diegene wordt aan gesproken en zeg in gedachten dat je contact wil maken.
  Het is mijn ervaring dat je op deze wijze ‘s nachts door kunt dringen in iemands dromen.
  Ook kun je tijdens de dag op deze wijze iemand vergezellen, maar dan is het effect minder duidelijk door allerlei drukte die het dagelijkse leven met zich meebrengt.
  Na een aantal gelukte sessies verdiept het telepathisch contact zich waarschijnlijk.

  Succes.

  1 likes
  • Op deze manier tast je iemands privacy aan, zijn persoonlijke ruimte, en dat is een vorm van stalken.
   Als je (onvoorwaardelijke) liefde voor iemand voelt, dan heb je automatisch telepathisch contact.
   Daar hoef je geen foefjes voor uit te halen.

   4 likes
  • Herman de Graaf…geweldig……maar wilt u in het vervolg niet meer dit soort verhaaltjes vertellen als ik net een slok koffie aan het nemen ben…hele beeld eronder.

   0 likes
 5. Zodra de bewoordingen verlicht en spiritueel om de hoek komen kijken bedoelen ze eigenlijk, kijk ik sta boven je…dat weerhoud mij ervan om er verder op in te gaan. Wees echt.

  5 likes
 6. Ik had tegels besteld bij de Hornbach. Het zou 2 tot 3 weken duren voordat ik ze kon ophalen.
  Anderhalve week later, ik had er al even niet meer aan gedacht, dacht ik: Hmmm… hoe lang zal het nog duren voordat ik die tegels krijg… Misschien moet ik de Hornbach even bellen.

  Op dat ZELFDE moment, gaat mn telefoon…. De Hornbach… Dat ik mn tegels kon op komen halen…

  Wat de HEL! Ik had er al zeker 1 week totaal niet meer aan gedacht… en op dat ene moment dat ik eraan denk. Bellen ze.

  Ik denk dat de telepathie er in zit, omdat iemand daarzo mijn naam op las, mijn naam onthouden en mij besloot te bellen, en daardoor kreeg ik het gevoel dat ik ‘geroepen’ werd ofzo. Gewoon vreemd… maar over duidelijk telepathie. Dat kan gewoon niet anders.

  4 likes
 7. Dappere wetenschapper deze man,heb ik bewondering voor.
  De meest wereldveranderende wetenschappers werden eerst uitgelachen,verketterd en pas later vaak “postuum” erkend.
  Ik ben toch wel erg benieuwd naar zijn denkwijze en beredenering.

  Alleen vind ik het jammer dat op elk wetenschappelijk interessant stuk de reacties al snel uitmonden in “wij zijn god,wij zijn alles,wordt wakker”.
  Op ieder item bij nine for news wordt je letterlijk overspoeld met overtuigingsfundamentalisten die hun zienswijze gewetenloos opdringen.
  Kom eens met echte kennis van zaken omtrend dit onderwerp,die een verschil maken.
  Juist hierom is het interessant de reacties te lezen.
  ik ben benieuwd!

  3 likes

 8. In zijn presentatie ‘Extended Minds and the Realm of Spirits’ legt dr. Sheldrake uit dat onze geest zich ver buiten ons brein uitstrekt en dat we beschikken over de mogelijkheid om anderen op afstand te beïnvloeden door middel van telepathie.

  Dit is inderdaad correct. Met als kanttekening dat deze beinvloeding op afstand alleen mogelijk is als diegene daar voor “open” staat. Voor mij persoonlijk is er voldoende empirisch bewijs. Ma.w. ik weet het zeker uit ervaring (en nee…. voor de ongelovigen … ik gebruik geen enkele drug 😉 ).

  3 likes
 9. De huidige heersende religie zou je het “Wetenschappelijk Materialisme” kunnen noemen.

  2 likes
 10. Mieren, duiven, honden.

  Zo’n prachtige ‘dans’ van een spreeuwenzwerm! Of de figuren die postduiven vliegen bij hun thuisbasis, heb je daar wel eens op gelet? Of een school vissen.
  Morfologisch?
  Het ‘beweegt’ zich in het etherveld. Dieren hebben een groepsziel . de bewegingen van een groepsziel worden aangestuurd door deze groepsziel, dit loopt via het etherveld.
  Bij Mensen loopt dit ook via de ether maar dan niet naar een groep maar van individu naar individu, naar ieders persoonlijke IK. De mens heeft al lang geen groepsziel meer. Bv het oudtestamentisch volk.
  Restanten hiervan zijn nog waar te nemen daar waar van bloedbanden sprake is, of zelfs sterke fam.banden. Je kent vast wel het verhaal van iemand uit een groep met zeer sterke bloedsbanden, die vanwege individueel handelen de groep in gevaar bracht, die persoon werd buiten de groep geplaatst en stierf spoedig door eenzaamheid. In de huidige tijd moeten wij allen leren met alleenzijn/eenzaamheid om te gaan, buitengesloten worden of zelf daartoe besluiten is dus een leerschool. Dat is dus ook; los van God om vervolgens uit vrije wil toegang te zoeken tot het spirituele waarvan telepathie een toegangsweg is.
  Bij mensen speelt zich dagelijks telepatisch contact af. Het is een progressieve ontwikkeling!
  Mooi zou zijn dat ieder hierin wakker zou worden. Vaak blijft deze nieuwe toegankelijkheid van communiceren bijna onopgemerkt, het is juist noodzakelijk dat we hierin wakker worden en deze communicatie ontwikkelen. Het is niet toevallig dat in deze tijd , (opzettelijk?) de digitale communicatie er tussen is gezet.! We worden zeer afgehouden van dit wakker worden in deze kwaliteit, ze bestaat al eeuwen, en eeuwen. Wij zijn a masse schermkijkers geworden, betalen daar veel geld voor en krijgen over het algemeen foute info voorgeschoteld. In feite dragen we daar zelf toe bij. Ieder mens heeft wel een situatie meegemaakt waarin hij/zij iets ‘door kreeg’ wat te doen. BV. “ik wilde je net gaan bellen” en nu bel jij. Een nieuw begin! Mieren leven in een STAAt bijen leven in een VOLK. Ooit zal ieder weten wat zijn rol is in een samenleving vanuit de vrije wil! Nu maken we nog oorlog. Het is het eerste wat op moet houden!

  2 likes
 11. We kunnen anderen beïnvloeden via telepathie?
  Men kan het veel gemakkelijker doen, dat is via de telefoon, via deze word iedereen al beïnvloed en door gewoon met elkaar te praten ook, dat is al een soort telepathie het zijn gedachten overbrengen van de een naar de ander..
  Telefoon is een apparaat waarmee je op afstand iemand kan beïnvloeden, via de telefoon met elkaar spreken is in wezen al telepathie, als men gedachten wilt lezen of uitwisselen ga je tocht niet moeilijk doen om via dromen om achter iemands waarheid te komen?
  Men kan beter regelrecht iets vragen, en ja als telepathie echt bestond dan hadden we de telefoon niet hoeven uit te vinden,
  Het zijn in wezen gedachten die elk mens ongeacht op welk plaats het zich bevind zo maar kan hebben. Waarin gedachten op de zelfde moment kunnen worden gedacht , hoe vaak zegt men wel , nou dat is ook toevallig ik dacht net aan je of die gedachten had ik ook al.
  Men kan dan gaan denken dat het een telepathie is, dat hoeft helemaal niet zo te zijn niet, men heeft gewoon toevallig dezelfde gedachten. Maar mensen willen iets hebben , een soort magie, of een soort vooruit zien, ze willen iets zijn, ze willen iets hebben waarin ze interessant kunnen zijn voor een ander.. het is een soort Macht, telepathie is gewoon gedachten uitwisseling een energie die dagelijks plaats vind dus niets om interessant te zijn .maar voor het verstand heel interessant deze is gek op macht in welke vorm OOK.. het wilt iets wezen.. en zonder iets is het NIETS..

  0 likes
  • Telepatische beinvloeding gaat niet via woorden die binnenkomen maar via “energie / gevoel” en kent daarom de beperking van taal niet. Het werkt alleen als “de ontvanger” er voor open staat, dus er is geen sprake van “Macht” in de vorm van beinvloeding zonder dat men dat zelf wil.

   1 likes
 12. diep respect voor deze man diie de gelovige zieltjes van de Materialistische Wetenschapskerk als einzelganger tegemoet durft te treden. zijn theorie van morphic fields en morphogenetic fields is niet minder dan baanbrekend. Zijn nek uitsteken niet minder dan opmerkelijk (want carriere zelfmoord, and he knows it)

  1 likes
 13. Al laten de zweverige overtuigingsfundamentalisten zich ook hier weer breed horen,toch heb ik genoten van de wat nuchterdere mensen die een iéts wetenschappelijker benadering of kennis eromheen uitgestald hebben,chapeau!
  Ik heb van jullie weer wat geleerd vandaag!

  0 likes
 14. Intenties worden vaak geeneens herkend het onderbewustzijn Is groot.

  0 likes
 15. Uiteraard moeten we de wetenschap onder de loep nemen, de zogenaamde dooddoeners het moet wetenschappelijk bewezen worden zijn al lang achterhaald en het belangrijkste is het voor jezelf denken.
  Het blijkt al dat er veel aangenomen waarheden van de wetenschap onwaar bleken te zijn er wordt ons van alles wijsgemaakt wat onwaar is dat blijkt wel uit de video maar dat was al bekend.

  Het gaat hoofdzakelijk om geld en macht en daarom blijkt zelfs de Ab Klink griepprik goed voor je te zijn.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Leven we in een computersimulatie - een echte Matrix - zonder dat we het weten? Dit zijn de verrassende signalen

Leven we in een computersimulatie – een echte Matrix – zonder dat we het weten? Dit zijn de verrassende signalen

Leven we in een computersimulatie die onze ...

Buitenaards ogende schedels opgegraven in Kroatië. Archeologen zitten met veel vragen

Buitenaards ogende schedels opgegraven in Kroatië. Archeologen zitten met veel vragen

In Kroatië zijn twee vreemd gevormde menselijke ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.