Financieel

Topeconoom: centrale bankiers zijn van plan CBDC ‘onder je huid’ te implanteren

Help door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!

Een prominente Duitse econoom heeft gezegd dat centrale banken van plan zijn om CBDC’s (central bank digital currencies) aan te bieden in de vorm van microchips die onder de huid worden geïmplanteerd.

Zo’n CBDC komt eruit te zien als een kleine rijstkorrel die ze onder je huid willen inbrengen, zei professor Richard Werner, de bedenker van kwantitatieve versoepeling, in een interview met Ivor Cummins.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ook in Europa wordt hard gewerkt aan een CBDC, in ons geval een digitale euro.

Niet meer echt van onszelf

We moeten CBDC’s volgens professor Werner zien als een controlesysteem, niet als valuta. Ons geld zou dan niet meer echt van onszelf zijn.

Werner, die voor diverse centrale banken heeft gewerkt, meent dat de implanteerbare CBDC’s een ‘schending van de menselijke waardigheid’ zijn.

Mensen die zeggen dat overheden en centrale banken dit uitrollen om transacties te monitoren en controleren, hebben helemaal gelijk, zei Werner.

Economische crises uitlokken

Volgens hem worden CBDC’s in eerste instantie aangeboden via een app op je telefoon. “Waarom is het nog niet uitgerold? Er is geen noodzaak voor. Die noodzaak moet worden gecreëerd.”

Werner voorspelt dat centrale banken economische crises gaan uitlokken om mensen over te halen gebruik te maken van implanteerbare CBDC’s.

Belangrijke stap

De professor denkt dat de corona-uitbraak, die onder meer vaccinpaspoorten met zich meebracht, een belangrijke stap was richting hun einddoel. Implanteerbare CBDC’s kunnen worden gebruikt om mensen de toegang tot bepaalde goederen en diensten te ontzeggen, net zoals tijdens corona gebeurde.

De overheid heeft straks door middel van die CBDC de absolute controle over uw leven, zei Agustin Carstens, general manager van de Bank voor Internationale Betalingen (BIS).

[LifeSiteNews]

4.8 162 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

151 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Leon
Leon
9 maanden geleden

We kunnen beter onze eigen manier van betalen gaan creeren.

Spooky
Spooky
9 maanden geleden

NEE!!!

Annette
Annette
9 maanden geleden

Net zoals er geen prik meer wordt toegelaten in MIJN lichaam, zal er ook geen chip ter grootte van een rijstkorrel kunnen worden geïmplanteerd.

In ieder geval NIET zolang ik nog leef. En omdat het daarna überhaupt geen zin meer heeft, zal het dus, althans wat MIJ betreft, niet gaan gebeuren.

Het allerbelangrijkste wat je op dit moment kunt doen, is vooral NERGENS meer aan meedoen. En mijn hoop is, dat velen dit voorbeeld volgen.

Het zal ZEKER geen gemakkelijke weg worden, dus zeker niet de weg van de minste weerstand, maar duidelijk de weg van de meeste weerstand.

Om dit voor elkaar te krijgen, zal je je vooral niet gek moeten laten maken, want dan ben je al bij voorbaat verloren.

Angst hebben voor het onbekende is een héél slechte raadgever. Dus vooral je best doen om niet bang te zijn.

Zeker niet gemakkelijk, maar wel te doen. Daarvoor moet je je frequentie zo hoog mogelijk houden. Als je in een lage frequentie zit, dan ben je bevattelijk voor alles, wat maar negatief is.

Voor mijn man en mijzelf werkt het, dat wij zo gelukkig zijn, dat wij omgeven worden door veel vrienden en vriendinnen, die met elkaar er voor elkaar zijn.

De “coronacrisis” en bijbehorende lockdown was natuurlijk al een generale repetitie van datgene, wat nog komen gaat.

Die tijd hebben wij glansrijk doorstaan. Wij hebben ons nooit gek laten maken. Ik kan mij nog goed herinneren, dat er mensen waren in het appartementencomplex, waar wij wonen, die ons beschouwden alsof wij lepra hadden. Verder was er een buurvrouw die zei: Ja maar Annette, je doet het voor een ander.

NU, ruim twee jaar later, zien wij de verwoestende uitwerking van die zogenaamde “levensreddende” prikken: er worden steeds meer mensen ziek.

Al met al voelt het steeds meer, alsof wij met z’n allen in een zeer slechte film zijn beland. En het wachten is op het moment, dat die film eindelijk afgelopen is.

Piet
Piet
9 maanden geleden

Tuig regeert de wereld.

Back to top button
151
0
We lezen graag je reactie!x