Homepagina » Natuur en Milieu » NUjij weert alle zondaars die niet geloven in global warming. O wee als je niet meegaat in de apocalyps-hysterie van de klimaatdrammers
NUjij weert alle zondaars die niet geloven in global warming. O wee als je niet meegaat in de apocalyps-hysterie van de klimaatdrammers

NUjij weert alle zondaars die niet geloven in global warming. O wee als je niet meegaat in de apocalyps-hysterie van de klimaatdrammers

Wetenschappers (lees: activisten) hebben een ‘gouden standaard’ vastgesteld voor de zekerheid waarmee kan worden gezegd dat menselijk handelen een cruciale bijdrage levert aan het versneld opwarmen van de aarde, schrijft NU.nl.

Kritische reacties op het nieuwsbericht zijn niet welkom. Zo staat onder het stuk: “Reacties die het aandeel van de mens in klimaatverandering ontkennen, worden verwijderd.”

Columniste Sietske Bergsma vergelijkt de ‘gouden standaard’ op haar blog The Fire met een bijbels gouden kalf. “De overeenkomsten zijn verpletterend.”

Epidemische angsten

Kinderen leren tegenwoordig op school dat de aarde er over 12 jaar niet meer zal zijn als we niet doen wat de grote overheid nodig lijkt om de brenger van alle leven – CO2 – te verslaan.

Bergsma merkt op dat dit soort epidemische angsten voor het einde van de wereld in het verleden al vaker over stad en land trokken.

Zo predikten fanatici halverwege de tiende eeuw in Frankrijk, Duitsland en Italië dat de apocalyps nabij was en dat de zoon van God in het jaar 999 zou verschijnen.

Klimaatdrammers

Duizend jaar later, in 1999, was de wereld in de ban van de ‘millenniumbug’, die uitbleef.

Nu is de apocalyps-paniek opnieuw losgebroken en door klimaatdrammers en andere regenboog-reli’s tot hysterische hoogte gebracht, schrijft Bergsma.

Na het lang te hebben aangekeken, concludeert ze: “De discrepantie tussen de realiteit en de eindtijd-retoriek van een aarde die letterlijk huilt door ons bestaan kan niet groter zijn.”

Fanatieke predikers

De westerse mens als vervuiler met een ecologische voetafdruk is de morele equivalent van de zondaar uit de middeleeuwen, maar dan pathetischer, klinkt het.

In Nederland zitten weermannen tegenwoordig in debatprogramma’s in plaats van dat ze het weer verkondigen.

Weermannen zijn nu de fanatieke predikers die de gevoelens van de aanhangers van deze quasi-religie lekker opstoken.

[The Fire]


Vond je dit interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

51 reacties

 1. Maar even puur inhoudelijk: hoe weten we dan dat de huidige opwarming van de aarde niet door de mens veroorzaakt wordt? Als het echt allemaal een hoax is zouden er wel heel veel wetenschappers in het complot moeten zitten. Ik geloof ook zeker niet dat de wetenschap altijd de waarheid spreekt, maar neem de wetenschap wel serieus. Heb maandag namelijk een hoorcollege over global warming, weten jullie kritische vragen die ik dan zou kunnen stellen?

  9 likes
  • @Was Rodebos

   Zolang het zogenaamde en het zelfverzonnen, het wild uit de lucht gegrepen klimaatprobleem zich vertaalt in meer betalen door de belastingen op te schroeven en de burger waardeloos en veel te duur apparatuur door de strot te duwen en men niet in praktische oplossingen denkt, dan weet zelfs de simpele geest dat de staat en heel z’n gekocht wetenschappelijke kliek smerige leugens ophangen.

   24 likes
   • Volgens mij is het wel op metingen gebaseerd. Er is een stijging van de temperatuur op aarde gemeten, die er op termijn voor kan zorgen dat de zeespiegel stijgt.

    Hier kun je wat van deze meetresultaten zien:
    https://www.clo.nl/indicatoren/nl0226-temperatuur-mondiaal-en-in-nederland

    Het kan wel zijn dat dit ‘normale’ schommelingen zijn, zoals er ook ijstijden waren, en periodes met minder ijs.

    Maar het punt is dat wij nu leven, en liever niet onderlopen (wat in Nederland niet denkbeeldig is). Dus zelf zou ik alles doen wat we kunnen om iets van die temperatuurstijging af te remmen.

    En bovendien adem ik ook graag schone lucht, in plaats van uitlaatgassen.

    2 likes
    • @Dolex

     Ja, ja, vooral Nederland is sterk in dit puriteins klimaatgezwets en -hysterie met vooral verspreiden van angst en drama, preken van hel en verdoemenis en verschrikkingen zoals religies het ook honderden jaren deden over het einde der tijden enz.

     Het is koppen met cijfers die laten zien dat er zich ergens iets van verandering voordoet, maar keiharde bewijzen dat de mens schuld en invloed heeft op het klimaat ontbreken en zullen er ook nooit (kunnen) komen.

     En, ook al zou de mens invloed hebben op het klimaat, dan nog bereikt men niets als het blijft bij geldelijk uitbuiten van dit verzonnen en niet bestaande fenomeen van opwarming van de aarde (heet nu opeens klimaatverandering) door menselijke interventie. Het is alles op aannames gebaseerde wetenschap en schuift voor overheden en multinationals duizenden miljarden, wat uiteindelijk geroofd dient te worden van de burger. Echter, het milieu of klimaat wordt daar niet beter van, maar kwijnt juist daardoor eerder verder weg.

     Het is alles judas klimaatpolitiek bedrijven, met leugen op leugen!

     1 likes
     • Feit blijft dat we onder zeeniveau leven. En dus een beetje op onze hoede moeten zijn. Of zijn die dijken en sluizen ook geldklopperij?

      3 likes
  • Ja, bijvoorbeeld de vraag ; hoe lang er pas gemeten wordt, wat dus een fractie is t.o.v. de leeftijd van deze bol. De vraag, hoe het dan zit met plaatsen waar het nooit sneeuwt en nu wel. De vraag of het kabinet Rutte, de elite tegemoet treedt en tenslotte, of het ook logisch is, dat we straks warm weer belasting moeten gaan betalen? En buiten dat, veel succes man.

   11 likes
   • Het is vooral vervelend als het landijs (Antarctiva en gletsjers) smelt. Dat komt dan in zee, waardoor de zeespiegel stijgt. Dat gaat om enorme hoeveelheden, waar een sneeuwbuitje bij verbleekt. Het is ook niet met een strenge winter terug te draaien.

    Dat ijs (=water) heeft duizenden jaren op het land gelegen, en dus was de zeespiegel lager. Wij (de mens) is de kustlijnen gaan bebouwen en bewonen. Maar als je zeespiegel stijgt, gaan die kustlijnen anders lopen, waardoor veel bewoonde gebieden onderlopen.

    Ik weet niet of de mens enorme invloed heeft, maar ik weet wel dat het sowieso verstandig is om een keer te stoppen met het verbranden van fossiele brandstoffen. Er komt allerlei luchtvervuiling bij kijken, en is een bron van veel conflicten.

    Dus ik sta wel positief tegenover het aanboren van nieuwe, schone energiebronnen.

    4 likes
  • De wereld is onderhevig (en altijd geweest) door macht en controle. In zo’n wereld bestaat waarheid überhaupt niet. Die wereld bestaat uit leugens, bedrog, ontkenning, misleiding, afleiding, alles om de waarheid te verbergen. Als ze dan zeggen dat de mens de oorzaak is van een veranderend klimaat dan is dat bij voorbaat al een leugen en dat draait om een verborgen agenda van de heersende macht. Het klimaat is altijd aan verandering onderhevig geweest, zolang de Aarde bestaat. Daarom veranderen o.a. ook continenten door de tijd heen. Het klimaat verandert door kosmische invloeden en met name door de zon. NASA had dat op hun website staan maar in het web archief is die pagina nog te zien.
   https://tinyurl.com/y2wem4nx

   10 likes
   • Real eyes
    Realise
    Real lies.

    Met alle shadow banning en advertentie stops op YouTube kanalen met echte informatie en kritiek..
    Wordt steeds duidelijker dat er een agenda is of op z’n minst een angst aanwezig is bij dit soort partijen.

    De waarheid schuwd niet voor kritiek.

    Leugens moeten beschermd worden met propaganda en censuur van kritiek

    1 likes
  • Beste, een van de beste sites is die van Tony Heller die ongeveer alles weerlegt wat de fantasten voorschotelen: realclimatescience.com

   5 likes
  • Het is niet eens zo onwaarschijnlijk dat ze een leger wetenschappers kunnen omkopen, want het bankiers kartel fractioneel bankiert al sinds 1798 in Engeland tot en met nu over heel de wereld waar centrale banken staan. En ze controleren de media en nog zo veel andere instanties. Maar ik denk dat het meevalt met de omkoperij in deze zaak, omdat de concensus compleet verdraait is.

   “97% van de wetenschappers” Ja dat waren er netto dus 77 van de 79, bijna allemaal uit de VS. Gepubliceerd door de University of Illinois in 2008.

   Ondertussen zeggen duizenden wetenschappers over heel de wereld dat verwarming van de aarde via CO² via de mens niet klopt.

   En buiten dat is wetenschap nog steeds op een bepaalde manier dogmatisch. Voorbeeld daarvan is dat ze quantum fysica, bewustzijn en spiritualiteit compleet links laten leggen.

   5 likes
  • Hoe kan het dat de voorspellingen van Al Gore niet zijn uitgekomen? Moeten we ´ze´ nu wel geloven? is wellicht een vraag die je zou kunnen stellen en die de mensen aan het denken zet.

   4 likes
  • Het gaat erom of er met alle variabelen rekening wordt gehouden. de huidige stand van zaken, en inzichten hoe onze planeet op stellaire vorm werkt. Suggereren dat dat niet het geval is. Die inzichten worden angstvallig uit de modellen gehouden. Wat meteen verklaart waarom de modellen de akelige eigenschap hebben om niet met de realiteit overeen te komen.

   3 likes
   • Een vervelende eigenschap van een model is dat er zelfbedachte regels code in staan zoals: if CO2 > x then temperature++. Dat wordt nooit een waarheid als je dat niet kunt toetsen aan een herhaalbaar en gecontroleerd experiment. Tot die tijd is het wensdenken.

    1 likes
  • zolang deze planeet bestaat zijn er warme en koude perioden geweest.
   het klimaat trekt zich niets aan van menselijk gezeur en co2 toename.
   co2 hebben we trouwens hard nodig voor de plantengroei.( fotosynthese).
   Deze hele klimaatzwendel is een enorm verdien model voor de elite.
   en jan met de pet gaat straks tot het bot uitgekleed worden
   gaat hem duizenden kosten. met dank aan groenlinks en dit partijkartel.

   3 likes
   • Er zijn maar weinig mensen die voorbij hun eigen portemonnee kunnen kijken. De meesten verwijten anderen dat ze aan de klimaatdiscussie verdienen, maar ze bedoelen eigenlijk dat ze zelf bang zijn geld mis te lopen.

    1 likes
  • Laat ze deze film maar even bekijken:
   https://www.youtube.com/watch?v=oYhCQv5tNsQ

   3 likes
  • het klimaatveranderingsverhaal wordt voorstelt als een gevolg van menselijke activiteit, terwijl er wereldwijd al decenia lang ( o.a. door cloudseeding met nanodeeltjes) geoengeneering wordt toegepast …
   Info op geoengeneeringwach.com

   3 likes
  • Ook een goede vraag is hoe het kan dat als het noord-pool-ijs smelt, de zeespiegel zou moeten stijgen.
   Bij 4grC (in vloeibare toestant dus) is het volume het kleinst bij gelijke massa.

   2 likes
  • Prof. Kroonenberg van de TU delft zeg het volgende over klimaatverandering: https://youtu.be/2Tst9-Be4nY
   Weet niet van wie jij les krijgt maar vraag ff waarom ze oude bossen vinden onder teruggesmolten gletsjers. 2. Alle termieten op aarde produceren samen meer CO2 dan de mensheid; moeten we dan niet eerst de termieten gewoon ff uitroeien? Derde vraag: waarom steeg altijd eerst de temperatuur en volgde de CO2 conc. blijkt uit ijsboringen.

   1 likes
  • Ik zou vragen waarom maximum temperaturen in Nederland gemeten van voor 1951 door het KNMI naar beneden zijn bijgesteld. Soms met wel 1.5 graad Celsius. Evenals door NOAA en NASA voor de Judaïsme gedaan.

   0 likes
 2. Wat is het toch dat het (NL) volk niet meer in staat blijkt te zijn, zo´n simpele energietransitie door te voeren ongeacht klimaatverandering?

  Het zijn allemaal Drammers (laat klimaat maar weg). De oplossing is zo simpel met een stukje lange termijn beleid voor de komende 20 jaar en bijbehorende normale investeringen:
  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/eerste-waterstoffabriek-nog-dit-jaar-de-noordzee-op~b4da1ea6/

  Welke politieke partij pakt deze handschoen serieus op?

  11 likes
  • Er bestaan allang andere technologieën, zoals vrije energie, anti zwaartekracht technologie en meer. De laatste tijd lees je ook al meer over nanotechnologie en kwantumtechnologie. Maar daar verdient de heersende macht niets mee. Dan raken ze de macht kwijt. Daarom houden ze zich zelf vast aan o.a. aardolie. Dus zijn ze zelf de oorzaak van wat zij de vervuiling noemen want ze blokkeren alle andere mogelijkheden. Een tactiek die ze dan ook altijd gebruiken is “geef de ander de schuld van wat je zelf doet”. Dat mag in deze, en andere zaken duidelijk zijn.

   7 likes
   • Kwantum- en nanotechnieken worden al volop gebruikt. Anti-zwaartekracht is nog erg lastig. Er zijn wel wat experimenten, maar op heel kleine schaal.

    Er zijn wel electrische auto’s, windmolens en zonnecellen, maar op de een of andere manier worden de meeste mensen op dit forum daar boos over.
    Die verbranden liever olie denk ik.

    3 likes
    • Die boosheid is er vanwege de opdringerige politiek. Die bepaalt dat de windmolens er moeten komen. Wat is nou eigenlijk een windmolen? Een agregaat op een hoge paal met enorme wieken die door de wind aangedreven wordt. Het is horizon vervuilend en het levert relatief weinig energie op. Ergens in Mexico (dacht ik) hebben ze een Tesla toren geactiveerd. Dat is vrije energie. De energie van windmolens wordt ook nog steeds gebruikt om aan te verdienen. Dat is dus nog steeds macht. Zonnecellen terwijl de lucht dicht gesproeid wordt lijkt mij vrij zinloos. Het gaat er gewoon om dat de heersende macht en hun methoden een keer verdwijnt. Dan heb je helemaal geen windmolens en zonnecellen nodig want dan kan die vrij energie gebruikt worden die Tesla al ontdekt heeft.

     Wat auto’s betreft, er zijn ook al een heleboel concepten van vliegende voertuigen die geen gebruik meer maken van aangelegde wegen waar je belasting voor moet betalen. Dat is dan nog geen antizwaartekracht maar wel gebaseerd het gebruik van de lucht in plaats van asfalt.

     1 likes
     • Mijn zonnepanelen leveren behoorlijk wat stroom. 2x zoveel als ik gebruik! Gewoon te koop – de btw krijg je terug. Helaas krijg je niet zoveel voor teruggeleverde stroom, maar je verdient ze in 6 a 8 jaar terug. En ze gaan zo’n 25 jaar mee. Ik graag een electrische auto hebben om op te laden met de stroom die de panelen opwekken. Maar die auto’s zijn nog erg duur. Gaat zeker veranderen.

      Zo’n Tesla Toren lijkt me ook wel wat (begrijp nog niet helemaal hoe ‘t werkt). Maar ze zijn heaas niet te koop op dit moment.

      Graag wat links naar de futuristische technologieën die je beschrijft! Interessant! Ik kan niets vinden over een Tesla Toren in Mexico. Alleen een in New York in 1906 – die is inderdaad helaas nooit optimaal gebruikt.

      3 likes
 3. De broek zakt ervan af als het woord “wetenschappers” valt. Het is een club van duur betaalde nietsnutten die met wc-eend bewijzen vertellen hoe de vork in de steel zit en daarvoor aardige bedragen toucheren. Hoe harder deze zogenaamde wetenschappers meeblèren in de richting die de gevestigde macht wil hoe meer ze scoren op de judas braafheidsschaal.

  Dat de aarde verwikkeld is in een natuurlijke cyclus van opwarming en afkoeling wordt gemakshalve niet gemeld.

  Misschien is het tijd voor dit?

  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Uitbarsting_van_de_Tambora_(1815)

  Om te laten weten dat de mens maar stumpers zijn.

  13 likes
 4. Reken maar, dat dit goed gemonitord wordt. Analyse voor de volgende mond-snoering! Let maar op, dit tezamen met het opheffen van referenda of zwarte Piet is slechts voorstudie!

  12 likes
 5. Ik begin echt serieuze moeite te krijgen om niet tot gewelddadigheden op te roepen…
  Deze Belastingen-genocide en CO2 bullshit MOET OPHOUDEN!!!!!!!!!!!!

  9 likes
 6. NU.jij een enge D’66 website.

  8 likes
 7. Climate change is just a fact whether the source is humanity or the sun, we do less against it and the cause is of our suicide mentality. What will the planet Nibiru exactly do to Earth/Mankind, we not realy know yet; what mankind farther will do, the worse can happen: The light-emptyness-love of the almighty Vishnu-Maitreya-Kalki-alien scientists with their ufo’s and Death Ray’s Mechanism are the only hope for mankind to survive by destroying all of unknowing and evil. Yet it remains an attamp as long mankind choose for global suicide and sadly it’s no guarantee as long this insane humanity seems to have the free will to commit suicide.

  4 likes
  • Hopeloos verlangen

   1 likes
  • Global suicide is again coming a little bit closer; today no deal on the nucleair-topic between North Korea/Kim Jung Un and USA/Donald Trump. So now it’s time for the light-emptyness-love of the almighty Vishnu-Maitreya-Kalki-alien scientists with their ufo’s and Death Ray’s Mechanism and in orde to bestow universal love, knowledge and peace. And than we can also deal better with climate change etc..

   1 likes
   • Death Ray’s Mechanism kunnen worden ingezet tegen massavernietigingswapens en kunnen zij deze bevriezen/neutraliseren. Kunnen zij ook demonen en satanisten elimineren en een antwoord vormen op een ‘False alien-invasion’ door de elite/illuminati/satanisten. Dus er is nog hoop voor de mensheid, dankzij deze buitenaardse technologie.

    0 likes
 8. Paniek over een gas wat 0,038% deel uitmaakt van de lucht om ons heen.

  Gewoon terug te vinden in een ouwe vertrouwde BiNaS.

  Het is een wonder dat de flora groeit onder invloed van zonlicht

  3 likes
 9. Voor diegene die het nog niet weten, concentreer je eens op het woord Hoax. Misschien dat je dan tot een andere inkeer komt. Momenteel is men massaal bezig overal geld uit te slaan, de regering, de EU etc etc. Als je het woord Hoax eens snapt begrijp je misschien de massa hysterie.

  1 likes
 10. “Duizend jaar later, in 1999, was de wereld in de ban van de ‘millenniumbug’, die uitbleef.”

  Dit is volgens mij een drogreden.

  1. Die millenniumbug heeft geen relatie met de smeltende ijskappen.
  2. Er zijn destijds veel maatregelen genomen om de bug te bestrijden: o.a. het herschrijven van software en het monitoren van computersystemen ten tijde van de jaarwisseling.

  Dus áls je het wilt verglijken: neem ook nu maatregelen, voor zover mogelijk.

  4 likes
 11. “Weermannen zijn nu de fanatieke predikers die de gevoelens van de aanhangers van deze quasi-religie lekker opstoken.”

  De pot verwijt de ketel.

  Kijk eens goed naar wat je aan afval produceert en aan grondstoffen verbruikt in verhouding tot je grootouders, en je ziet dat er wel degelijk een enorme verandering heeft plaatsgevonden in een kleine eeuw. Vermenigvuldig dat met de toename van de wereldbevolking, en je hebt een vrij harde rekensom die leert dat we misschien wat zuiniger aan moeten gaan doen om het leuk te houden.

  Daar komt weinig religie aan te pas.

  4 likes
 12. Climate change valt onder dezelfde noemer als georgia guidestones/agenda 20/30/NWO etc.
  Er zijn teveel mensen en dit/dat is hun excuus.
  Voor een Atlantis en/of een Lumerie heb je veel grondstoffen etc nodig. Dan kan niet iedereen meer meedoen.
  Aan elk kind moet je de vraag stellen: Waarom zit dan iedereen aan een mobiel/wifi? Kost bergen energie. Data(24 uur stroom/plus mega opslag) is een grotere vervuiling dan alle vliegtuigen bij elkaar in de lucht. Wat was er mis met een kabel huistelefoon? De huidige technologie(en dan vooral de gadgets) is een grotere vervuiling, dan we voor de jaren 80 hadden. Een overheid die kinderen bewust aan de huidige technologie zet, is dat dan wel zo normaal? Als het dan zo erg is, waarom doet men dan niks concreets?
  Bv plastic speeltjes die je ergens gratis bijkrijgt verbieden/gewoon niet meer maken.
  Kinderen al zo jong opzadelen met schuldgevoel, is dat wel zo kindvriendelijk/verstandig? Leer die kinderen eerst eens wat natuur is.

  3 likes
 13. Toch wel opvallend dat de meeste wetenschappers, die aan de klimaatverandering onder invloed van de mens twijfelen, gepensioneerde wetenschappers zijn. Ze zijn voor onderzoek niet meer afhankelijk van overheidssubsidies. Ze hoeven dus ook niet meer te bijten in de hand die hen voedt en kunnen dus gewoon de waarheid vertellen namelijk “de opwarming van de aarde door menselijk handelen is een hoax en is alleen bedoeld om handel voor de klimaatindustrie te creëren, mensen bang te maken en te kunnen sturen richting electoraal gewin”

  3 likes
 14. Nu jij, daar ben ik al jaren geleden verbannen. So be it. Next.

  2 likes
 15. Een hoorcollege over global warming,
  En dat in de dagen van extreme chemtrails activiteiten , Wereldwijd

  Indeed, Life is fun

  2 likes
 16. “Kinderen leren tegenwoordig op school dat de aarde er over 12 jaar niet meer zal zijn als we niet doen wat de grote overheid nodig lijkt om de brenger van alle leven – CO2 – te verslaan.”

  Mijn kinderen niet hoor. Hooguit dat als de aarde genoeg opwarmt, dat dan de ijskappen smelten, waardoor Nederland vrij snel aan de beurt is om onder te lopen – we wonen immers voor een groot deel onder het huidige zeeniveau.

  2 likes
 17. Wordt onderhand een beetje boos van al die fanatieke klimaat zeikers , het begint op een soort IS van de lage landen te lijken . En om dan kinderen te hersenspoelen en angst aan te jagen vind ik helemaal van de gekke , lijkt mij dat hier een soort strafvervolging op moet komen .

  1 likes
 18. Simpelweg een “verdienmodel”. Follow the money.

  1 likes
 19. Ik zou vragen waarom maximum temperaturen in Nederland gemeten van voor 1951 door het KNMI naar beneden zijn bijgesteld. Soms met wel 1.5 graad Celsius. Evenals door NOAA en NASA voor de USA is gedaan.

  1 likes
 20. zoals de 6 miljoen die vergast zijn in de douches….. zelfde bende die deze leugen verspreid. NWO planning en de schapen laten zich altijd vangen…..

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Ligt diep in onze planeet nog een andere aarde verscholen? Dit zet je aan het denken

Ligt diep in onze planeet nog een andere aarde verscholen? Dit zet je aan het denken

Op 13 juni 2014 kondigden wetenschappers aan ...

Steeds minder Nederlanders geloven dat de aarde opwarmt door toedoen van de mens. Bekijk de resultaten

Steeds minder Nederlanders geloven dat de aarde opwarmt door toedoen van de mens. Bekijk de resultaten

Steeds minder Nederlanders geloven dat de mens ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.