Homepagina » Buitenland » Extreme droogte in Californië veroorzaakt door HAARP?
Extreme droogte in Californië veroorzaakt door HAARP?

Extreme droogte in Californië veroorzaakt door HAARP?

De extreme droogte in Californië eist een zware tol. Al sinds 2012 kampt de Amerikaanse staat met uitzonderlijke droogte, volgens wetenschappers de ergste in 1200 jaar. De Universiteit van Californië berekende het economische verlies voor 2014 alleen al op 2,2 miljard dollar en 17.000 banen.

De miljoenen trekvogels die de staat passeren, vonden nauwelijks nog draslanden om te rusten en te eten. De rivieren zijn zo droog dat jonge zalmen niet meer de zee kunnen bereiken. De overheid brengt ze daarom met tankwagens naar een plaats in de rivier van waaruit ze de oceaan wel kunnen bereiken.

In een recente video van The HAARP Report wordt beweerd dat weermanipulatie met behulp van HAARP achter de extreme droogte in Californië zou zitten. In het filmpje worden vijf punten genoemd die zouden moeten aantonen dat de droogte een bewuste aanval is op de inwoners van Californië.

1. Lagedrukgebieden in de Atlantische Oceaan die normaal gesproken tegen de wijzers van de klok in bewegen, bewegen nu met de wijzers van de klok mee. The HAARP Report toont beelden die zouden laten zien dat wolkenvorming en neerslag worden voorkomen boven Californië door de ionosfeer op te warmen.

2. Met behulp van HAARP wordt vervolgens extreem droge lucht gecreëerd op plaatsen die normaal gesproken vochtig zijn, aldus The HAARP Report. Uit beelden die op 10 april zijn gemaakt zou blijken dat de droge lucht blijft hangen boven Californië en niet roteert waardoor er geen onweersbuien kunnen ontstaan.

3. De weermachines van HAARP kunnen volgens The HAARP Report alleen gebruikt worden als de D-laag, de onderste laag van de ionosfeer, actief is. Deze laag vormt zich enige tijd na zonsopkomst en valt ’s nachts geheel weg. In het filmpje is een onweersbui te zien die naar het oosten lijkt te worden gedrukt.

4. Op satellietbeelden van 9 april is boven Californië een kolom dalende lucht omringd door stijgende lucht te zien. Volgens The HAARP Report een teken dat men met behulp van HAARP heeft voorkomen dat het zou gaan regenen.

5. De ontwikkelende onweersbui zou met behulp van HAARP richting Mexico zijn gestuurd, waardoor het vervolgens in New Mexico en Texas begon te regenen in plaats van in Californië. “De droogte is niet natuurlijk. Ze gebruiken verschillende technieken om deze droogte in stand te houden,” waarschuwt The HAARP Report.

[Natural News]


Vind je deze info goed? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

57 reacties

 1. Deze meneer meent dingen te zien die volgens zijn mening niet normaal zijn. En dus door HAARP zijn veroorzaakt. Als hij een meteoroloog om uitleg had gevraagd dan had die hem kunnen uitleggen welk chaotisch gedrag je mag verwachten in cyclonale weersystemen.
  Heeft de redactie het filmpje eigenlijk wel bekeken? De eerste claim is al onzin. Het lagedrukgebied draait de goeie kant op, alleen in het centrum zie je chaotisch gedrag, en dat is heel gewoon. Gebieden met stijgende en dalende lucht zijn volstrekt natuurlijk.
  Verder meent hij op een satellietopname die de waterdampconcentratie laat zien “chemtrails” te kunnen zien; maar de witte strepen die je ziet zijn geen wolken in het zichtbare gebied, de grijstinten geven verschillende concentraties aan, maar zijn niet reële wolken in de lucht.
  Tenslotte. HAARP is al meer dan een jaar uitgeschakeld. Het vermogen van HAARP is nooit meer dan 3,6 MW geweest. In een doorsnee onweersbui komt een vermogen vrij dat ongeveer 100x de energieconsumptie van New York City bedraagt, zeg maar 3 miljoen MW. Het is alsof je met een pingpongballetje een aanstormende trein probeert tegen te houden.
  En: dit soort weersverschijnselen spelen zich allemaal af in de troposfeer, de onderste 10 km van de atmosfeer. Daarboven zit 50 tot 60 km stratosfeer en pas dan, als de dichtheid van de atmosfeer al bijna vacuüm is (luchtdruk minder dan 0,1 mbar) begint de ionosfeer. Het is mij een raadsel volgens welknatuurkundig mechanisme die twee überhaupt iets met elkaar te maken kunnen hebben.

  37 likes
  • ben het met je eens Henk, 99,9% van de mensen praat maar wat mee, er is een mega antenne die het weer kan veranderen dus dan is het zo want het is namelijk heel ver gezocht dus dan moet het wel zo zijn, tja.
   Volgens mij was er ook nog een magnetische poolshift rond 2010 , dat daardoor luchtstromen (het weer) veranderd en het op de ene plek natter is dan op de ander is plausibeler dan dat de “elite” een aardbevinkje veroorzaakt die tijdelijk een paar honderd duizend mensen raakt, geen massale vernietiging van aarde, geen genocide op de mensheid , maarja.
   Als het weerpatroon al veranderd op de aarde dan is dat iets kosmisch mijn inziens, het weer veranderd de laatste jaren immers ook op andere planeten in ons zonnestelsel, heeft niks te maken met CO2 uitstoot of een HAARP.
   Onbedoeld geven de conspiracy theoriest veel te veel credits aan die oh zo machtige elite, men moet zich afvragen of dat misschien soms expres is, maar goed, blijft allemaal gissen.

   0 likes
   • Elke planeet heeft zijn eigen klimaat. Maar het is aantoonbaar onjuist dat alle andere planeten op dit moment aan het opwarmen zijn. Sterker nog: van niet één andere planeet is dat op dit moment aangetoond. Waardoor wordt dit dan toch op het internet steeds weer verteld?
    Het verhaal is ontstaan in de hoek van mensen die wilden aannemelijk maken dat de huidige opwarming op Aarde niet aan de extra CO2 toe te schrijven was. Het moest iets met de zon te maken hebben. Maar — zo werd geredeneerd — dan moest daar op andere planeten ook iets van te merken zijn. Dus ging men op zoek. En men vond ook iets: Tijdens de viking-missie in 1975 was de temperatuur van Mars gemeten, en meer dan 20 jaar later door de eerste mars rover (sojourner) opnieuw. Die nieuwe meting kwam iets hoger uit: voilá! Opwarming. En men vond nog iets: een wetenschappelijk artikel over Jupiter, waarin stond dat het snelle komen en gaan van stormen in de bovenste atmosfeer deed vermoeden dat Jupiter aan het opwarmen was. Dat was alles. Maar genoeg om te roepen: alle planeten zijn aan het opwarmen. Voor Venus en Saturnus zocht men ook naar veranderingen; nu veranderen planeten altijd wel een beetje, maar niets wees op een globale temperatuurverandering, ook al wordt dat door sommigen wel beweerd. En hoe zit het dan met Mars en Jupiter? Op en rond Mars krioelt het ondertussen van de karretjes en orbiters die de laatste 20 jaar ook temperatuurmetingen doen en nee, die vertoont geen regelmatige stijging. En wie dat artikel van Jupiter echt leest, ziet dat de opwarming verondersteld wordt een interne oorzaak te hebben (Jupiter produceert zelf namelijk ook een beetje energie) en bovendien cyclisch is met een periode van ca. 60 jaar — niks met de zon te maken dus. Tot overmaat van ramp is er uit waarnemingen aan het spectrum van Uranus gebleken dat die de afgelopen jaren (een klein beetje) is afgekoeld.

    1 likes
    • En je weet dat Uranus bekend staat als de “tegendraadse” planeet. Het is ook de enige planeet die tegengesteld om zijn as draait.

     Zoals je ongetwijfeld uit de astrologie weet, horen vele watermannen bij de planeet Uranus. Tegendraads, vrijheid en rechtvaardigheid eisend en “de tijd” vooruit zijnde.

     Dat Uranus tegengesteld reageert, is daarom altijd te verwachten.

     2 likes
    • Maar waar gaat het in Godsnaam over? Zal het iemand een worst wezen of er planeten al dan niet aan het opwarmen zijn? En weer het woord CO2, weer kom ik niet verder dan de eerste 10 zinnen van je reactie want het vervalt alweer in een oeverloze brij van weetjes die ik zoo niet boeiend vind en dus niet op zit te wachten. Zonde van mijn tijd. Naar mijn bescheiden mening type je teveel en te vaak maar het zegt allemaal zo weinig.

     1 likes
    • Volgens alle epistels die ik nu zo van je gelezen heb, is het misschien handiger om een echt podium op te zoeken en daar eens wat te verkondigen. Dat is misschien effectiever dan hier ellenlange verhalen te schrijven.
     We weten nu onderhand wel dat je de wijsheid in pacht hebt. En dat iedereen die iets anders denkt meteen in een hoek gezet wordt.
     En met zoveel feitjes en linkjes om de oren geslagen wordt dat het langzamerhand echt irritant wordt. Laat een ander ook eens zijn/haar mening hebben/houden.

     1 likes
  • Mijn duim heb je; ik geloof dat ik van je hou!

   3 likes
  • Perfect je antwoord. Het voedt alleen niet de complottheoriën!

   1 likes
 2. HAARP is een product van onze Amerikaanse vrienden, het heeft als belangrijkste doel de noordelijke ijszeeën ijsvrij te maken zodat de oliemaatschappijen, zoals ook “onze” SHELL, naar hartenlust op iedere gewenste plaats in het Noordpool gebied kan boren.
  Van de bijeffecten kan men nu in Californië genieten, in Europa is Spanje een goed voorbeeld waar men van dezelfde effecten te lijden heeft.
  De gewone mens op deze wereld is niet verantwoordelijk voor Global Warming, er zijn slechts twéé factoren HAARP en ouderwets Kapitalisme

  7 likes
   • Haarp is misschien wel buitenwerking, maar het westen staat nu vol met zend/ontvangstapparatuur. Die staan allemaal in verbinding met de satellieten /data en met ons wifi/internet/tv.
    Heel “toevallig” vlogen onze 2 oude zendmasten dezelfde dag in de fik. Er kwamen nieuwe voor in de plaats.
    Frequenties zie je niet met blote oog. Maar maak eens een verbeelding als je het wel zou zien. Dan ligt er een web van frequenties boven ons, door ons enz. Als een soort van spin, die een web/wiel/bark maakt. Kijk bv,. naar het begin van het journaal. Nos/het nieuws/tv is een onderdeel van een datacentra.
    De zoon of kleinzoon van de ontdekker van Haarp, zegt dat men zo in het geheugen kan komen. Hij liet zien met een klein apparaatje dat hetzelfde werkt als Haarp, dat je muziek kon horen buiten je gehoorstelsel om. Dus rechtstreeks naar je hersenen. Met andere woorden we worden zo beïnvloed. Dus zonder dat we iets horen of zien worden er beelden/geluid in ons gebracht. Denk bv. aan reclame die men heel snel laat zien in een film. Je hebt het niet gezien, maar je hersens wel. Je krijgt opeens zin in iets te drinken of zo. Dit is geen onzin, dit wordt al jaren toegepast in de reclame wereld.
    Dus als Haarp niks met klimaat te maken heeft, dan is het web nog wel iets om zorgen om te maken.
    Hoe anders krijg je totale controle?

    7 likes
    • Hoge entiteiten en veel ontwikkelder wezens met nog veel hogere frequencies zie je ook niet met het blote oog maar die zijn er dan volgens velen weer niet omdat ze ze niet zien. Stel dat je die wel zou zien en je ziet dat ze van lieverlee alles waar men de mensheid graag ziek mee wil maken, uitschakelen, neutraliseren, transformeren. Zou jij je dan nog zorgen maken als je ziet dat de oude garde steeds meer in het nauw gedreven wordt en je ziet dat hun tricks steeds minder effect op de mensheid had? Dan zou je je alleen nog zorgen maken als je geweten aan je knaagt, als je dus aan die zieke praktijken van die laag ontwikkelde arrogante, zichzelf zwaar overschattende kliek meewerkt. Anders is je zorgen maken helemaal niet nodig.

     5 likes
     • Zorgen maken is altijd overbodig!, maar het TIJDSTIP van de afscheiding van mensen die meegaan met de hoge frequentie en mensen die achterblijven in de 3D werkelijkheid voor de komende circa 26000 jaar nadert snel.

      Helaas is de hoeveelheid mensen die mee kan in de hoge frequentie niet zo groot als gewenst. Verreweg de meeste mensen leven nog volop in de dualiteit (de ene doet het goed, de ander is slecht, alles is “extern”, veel gebaseerd op angst/zorgen… etcetera). Helaas zal het grootste deel van de mensheid daarom nog een omwenteling in een 3D omgeving meemaken.

      Niets om je zorgen over te maken maar wel een gemiste kans in dit tijdsgewricht. Maar niet getreurd, er komen weer nieuwe kansen.

      3 likes
   • Inderdaad wordt er weer een enorme partij onzin aan elkaar geregen.
    KLETS dus.

    1 likes
  • Je allerlaatste opmerking is half heel erg waar: het Kapitalisme van de fossiele brandstofreuzen betaalt allerlei spindoctors (niet rechtstreeks, maar via clubjes als het Heartland Institute) om twijfel te zaaien over klimaatwetenschap. En niet zonder succes, helaas.

   1 likes
 3. Die Henk lieve jongen blijf maar geloven ! Je hebt geen idee waar er mee gespeeld wordt ! Geloof niets va de media je wordt alleen maar bedonderd ! Maar als je wilt geloof het je komt er wel een keer achter !

  5 likes
  • Alfred E. Neuman

   In tegenstelling tot sommige anderen hier op deze site, heeft henk001 wel degelijk kennis van feiten en logica. Dat iemand anders dat vervolgens probeert onderuit te halen met een complottheorie die op niets anders is gebaseerd dan onwetendheid en een blind geloof in het slechtste van de mens zegt toch echt meer over die persoon dan over henk001.

   Als henk001 beweert dat water nat is, is het dan volgens jou ook een complot en dus pertinent niet waar? Feiten zijn niet te ontkennen.

   10 likes
   • Laat die pietje nou maar. Typisch geval van vingers in z’n oren en LALALALALALALA brullen.

    1 likes
    • Alfred E. Neuman

     Klopt, ondanks dat je sommige mensen met de feiten om de oren kunt slaan vinden ze dat de realiteit zich maar aan moet passen aan hun eigen waanbeelden.

     1 likes
    • Alfred E. Neuman

     Ik wacht overigens nog steeds op een inhoudelijke reactie van Pietje. Je weet wel, zo eentje die hout snijdt.

     0 likes
   • You tube en internet wetenschap. Maar degenen die een wetenschappelijke achtergrond hebben en anders beweren, worden niet geloofd en uitgekotst door betweters zonder kennis van zaken.
    Boeren worden altijd voor dom versleten, maar zorgen wel voor uw en mijn vreten.

    0 likes
   • Ik ben benieuwd of Henk001 zich verkiesbaar gaat stellen; hij is echt een meester in het “ontzenuwen” van andere meningen.

    0 likes
  • De derde wereld oorlog word niet gevoerd met kern wapens, maar met hackers en artificieel natuurgeweld. Alle groot machten hebben mobiele HAARP systemen.

   3 likes
   • Toch knap dat ze de planeten zo uit hebben weten te lijnen dat ze nu bezig zijn hun eigen graf te graven. En zijn ze dus voor de lol op de vlucht naar Nieuw Zeeland. De arrogantie op zijn achterste benen zullen we maar denken.

    2 likes
    • Waar heb je het nu over?

     2 likes
     • Ah, nou snap ik het. En jij gelooft, dat — welke samenstand of uitlijning van de planeten dan ook ook maar enige invloed zal hebben op de aardkorst? Aan welk mechanisme denk je dan?
      Getijdenkrachten? Als eens uitgerekend hoe minuscuul die zijn? Getijdenkrachten zijn nl. evenredig met de massa en omgekeerd evenredig met de derde macht van de afstand. Maar deze figuur heeft het waarschijnlijk helemaal niet over getijdenkrachten, want hij is alleen geïnteresseerd in mooie patronen, het is een soort astrologie (sterrenwichelarij) 2.0.
      In 1774 brak er paniek omdat men dacht dat de samenstand van de Maan, Mercurius, Venus, Mars én Jupiter tot grote rampen zou leiden. Het enige goede dat we aan dit soort onzin hebben overgehouden is het planetarium van Eise Eisinga in Franeker, die daarmee wilde laten zien waarom die voorspellingen onzin waren. Phil Plait heeft hier ook nog het een en ander over te zeggen: http://www.slate.com/blogs/bad_astronomy/2015/05/18/planetary_alignment_no_it_won_t_cause_an_earthquake.html
      Maar goed, alvast tot de 29e!

      3 likes
     • Hahaha die was raak , toch ?
      Even je van de domme houden, keep a low profile.
      En straks………. gewoon weer door…….

      1 likes
     • Over het artificieel ( in scene gezet) natuurgeweld. Knap toch? Dat ze die planeten zo hebben uitgelijnd? Dat doen ze gewoon even, onze aardse masters van the universe. Het lijkt wel of er een roedel Geenstijl pubers hier plaats hebben genomen.

      0 likes
     • Ik begrijp nog steeds niet over welke planeten je het hebt

      0 likes
  • Er is een belangrijk verschil tussen jou en henk001. Henk001 baseert zich op feiten, en jij baseert je op onderbuikgevoelens.

   1 likes
 4. Haarp, Cern, chemtrails allemaal speeltjes voor de ELITE en wij gaan er aan onderdoor ! Ook de rellen (false flag) in Amerika (the land off the brave) !!!!!! Vaccinaties nou ja noem maar op is allemaal om de grote meute af te maken ! Zodat een selecte groep overblijft ! Die het dan heel goed gaan krijgen een paar van ons worden bespaard om hun te dienen en dan is er geen vuiltje meer aan de lucht voor die bastaards ! Zo dat is eruit ! Allemaal een fijne avond en groetjes.

  22 likes
 5. Dan was HAARP ook bezig om van de Sahara, ooit eens een vruchtbare land, een woestijn te maken?

  1 likes
 6. Ja henk001,je opmerking zet wel zoden aan de dijk.
  De altijd zo betrouwbare Amerikaanse overheid zal jou wel aan je neus hangen of ze HAARP ge-upscaled hebben,welke geheime missies ze nog gaan doen en wanneer ze de boel weer stoppen….
  Allemaal terug te vinden op youtube…zooo objectief 😉

  5 likes
 7. Kijk en trek je eigen conclussies…

  https://www.youtube.com/watch?v=c34U0Pwz4_c

  ga op ontdekking en kijk hoe diep de rabbit hole is.

  1 likes
  • Ik keek en zag hoe een vliegtuig door een luchtlaag met wisselende luchtvochtigheidsgebieden vloog (o.a. herkenbaar aan de al aanwezige wolkenpatronen) en daardoor een onderbroken contrail achterliet. En ik hoorde onze vriend Dane Wiggington van geo-engineeringwatch zeggen: there’s no denying that jet is spraying. Toen trok ik de conclusie dat deze meneer de ballen verstand heeft van meteorologische processen (http://contrailscience.com/broken-contrails/) en dat ik geen zin had om daar een uur en een kwartier naar te gaan zitten luisteren.

   3 likes
 8. Ik zie een wereld met krachten die er alles aan doen om de aarde met de mensheid naar de vernietiging te brengen.
  Het bewijs is er dat er bewust aardbevingen gemaakt zijn en dat het weer beïnvloed wordt wat ze willen controleren in 2025 en ze doen het al dus ze zouden gemakkelijk het in California kunnen laten regenen.

  Hurricane Sandy is bewust ook gecrieerd dus denk je nu echt dat het toevallig is dat California droog staat?

  http://www.wanttoknow.nl/nieuws/de-echte-aardbeving-tijdens-de-aardbevingsoefening/

  Was Hurricane SANDY Manufactured ? Alex Jones Talks FRANKENSTORM with METEOROLOGIST
  https://www.youtube.com/watch?v=f8KOvJJdzQo

  4 likes
 9. Als ik een dergelijk artikel zou schrijven zou ik mijn naam er ook niet bijzetten. Is dit geschreven door iemand waarvan de pijnappellier dusdanig is verschrompeld dat hij geen inzicht meer heeft? Of zit hier een complot achter? Om angst te zaaien?

  3 likes
 10. Nog eens reageren op faith wat Henk oo1 schrijft. Mensen met kennis van zaken en mensen die dat niet hebben is niet te overbruggen, alleen maar door als mensen elkaar te respecteren kun je in contact blijven.

  1 likes
  • Nou, als op dit forum met modder wordt gegooid dan ligt het niet aan Henk001. Die reageert steeds beheerst, inhoudelijk en respectvol.

   1 likes
  • Alleen jammer dat hij niet verder komt dan kennis van wikipedia en msm zaken. In die zin is hij behoorlijk aan het moddergooien. Maar het is waar: dat doet hij beheerst, inhoudelijk en respectvol. Het zou een VVD’er of een D66’er kunnen zijn.

   1 likes
  • Nog versimpelder; Met een negatieve/defensieve houding komt niemand verder. Beter om elkaar te helpen en ruzie punten te vermijden als blijkt dat het niet te overbruggen valt zonder veel leed.

   0 likes
 11. Voor diegene die ze nog niet gezien hebben, 2 aanraders, beide in hun geheel op youtube te vinden:

  1. What in the world are they spraying?
  2. Why in the world are they spraying?

  Love, peace and knowledge!

  2 likes
 12. Ben altijd wat sceptisch over dit soort berichten.
  Ergste droogte sinds 1200 jaar. Maw: 1200 jaar geleden was er een net zo erge/ergere droogte. Was HAARP er 1200 jaar geleden ook al?
  Waarom zou het NU allemaal moeten ophouden, dat “bewegen” van de aarde? Was er een punt in history dat de aarde zei “zo, en nu ben ik klaar met bewegen van mijn platen ed?”

  1 likes
 13. Om schaliegas boven de grond te krijgen zijn miljoenen en hele vele miljoenen liters nodig per dag en dan gek vinden dat gebieden ontwricht raken?

  1 likes
 14. Of eerder omdat ze op vlak van water boven hun stand leefden en daardoor de onderwaterlagen uitgeput raakten of een combinatie samen met deze Haarp dingens

  0 likes
 15. Het kan ook komen doordat we de eco balans verstoren door al de bossen over de wereld weg te kappen.

  0 likes
 16. Hoi Henk001, ik kan niet direct op je reageren maar ik ga je link zeker bekijken. Maar om nou te zeggen dat ik geloof? Het enige wat ik geloof is dat je met het een wel resoneert (gevoelsmatig met je eigen innerlijke waarheid overeenkomt) en met het andere niet. Wat niet wil zeggen dat het geen realiteit voor die ander is. De kunst is dit te respecteren van elkaar.

  http://in5d.com/dolores-cannon-5d-earth-is-here/

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het is zover: legerveteranen en wetenschappers gaan UFO's opsporen voor de kust van Californië. Dit is het doel

Het is zover: legerveteranen en wetenschappers gaan UFO’s opsporen voor de kust van Californië. Dit is het doel

Een aantal legerveteranen, wetenschappers en ondernemers gaan ...

Het is vernederend. Moeders van kinderen die zijn beschadigd door vaccins spreken zich uit

Het is vernederend. Moeders van kinderen die zijn beschadigd door vaccins spreken zich uit

Sinds enkele jaren moeten kinderen op dagverblijven ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 12 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.