Buitenland

Extreme droogte in Californië veroorzaakt door HAARP?

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De extreme droogte in Californië eist een zware tol. Al sinds 2012 kampt de Amerikaanse staat met uitzonderlijke droogte, volgens wetenschappers de ergste in 1200 jaar. De Universiteit van Californië berekende het economische verlies voor 2014 alleen al op 2,2 miljard dollar en 17.000 banen.

De miljoenen trekvogels die de staat passeren, vonden nauwelijks nog draslanden om te rusten en te eten. De rivieren zijn zo droog dat jonge zalmen niet meer de zee kunnen bereiken. De overheid brengt ze daarom met tankwagens naar een plaats in de rivier van waaruit ze de oceaan wel kunnen bereiken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

In een recente video van The HAARP Report wordt beweerd dat weermanipulatie met behulp van HAARP achter de extreme droogte in Californië zou zitten. In het filmpje worden vijf punten genoemd die zouden moeten aantonen dat de droogte een bewuste aanval is op de inwoners van Californië.

1. Lagedrukgebieden in de Atlantische Oceaan die normaal gesproken tegen de wijzers van de klok in bewegen, bewegen nu met de wijzers van de klok mee. The HAARP Report toont beelden die zouden laten zien dat wolkenvorming en neerslag worden voorkomen boven Californië door de ionosfeer op te warmen.

2. Met behulp van HAARP wordt vervolgens extreem droge lucht gecreëerd op plaatsen die normaal gesproken vochtig zijn, aldus The HAARP Report. Uit beelden die op 10 april zijn gemaakt zou blijken dat de droge lucht blijft hangen boven Californië en niet roteert waardoor er geen onweersbuien kunnen ontstaan.

3. De weermachines van HAARP kunnen volgens The HAARP Report alleen gebruikt worden als de D-laag, de onderste laag van de ionosfeer, actief is. Deze laag vormt zich enige tijd na zonsopkomst en valt ’s nachts geheel weg. In het filmpje is een onweersbui te zien die naar het oosten lijkt te worden gedrukt.

4. Op satellietbeelden van 9 april is boven Californië een kolom dalende lucht omringd door stijgende lucht te zien. Volgens The HAARP Report een teken dat men met behulp van HAARP heeft voorkomen dat het zou gaan regenen.

5. De ontwikkelende onweersbui zou met behulp van HAARP richting Mexico zijn gestuurd, waardoor het vervolgens in New Mexico en Texas begon te regenen in plaats van in Californië. “De droogte is niet natuurlijk. Ze gebruiken verschillende technieken om deze droogte in stand te houden,” waarschuwt The HAARP Report.

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje
pietje
9 jaren geleden

Haarp, Cern, chemtrails allemaal speeltjes voor de ELITE en wij gaan er aan onderdoor ! Ook de rellen (false flag) in Amerika (the land off the brave) !!!!!! Vaccinaties nou ja noem maar op is allemaal om de grote meute af te maken ! Zodat een selecte groep overblijft ! Die het dan heel goed gaan krijgen een paar van ons worden bespaard om hun te dienen en dan is er geen vuiltje meer aan de lucht voor die bastaards ! Zo dat is eruit ! Allemaal een fijne avond en groetjes.

Cleopatra
Cleopatra
9 jaren geleden

Dan was HAARP ook bezig om van de Sahara, ooit eens een vruchtbare land, een woestijn te maken?

nunki
nunki
9 jaren geleden

El Nino.

henk001
henk001
9 jaren geleden

Deze meneer meent dingen te zien die volgens zijn mening niet normaal zijn. En dus door HAARP zijn veroorzaakt. Als hij een meteoroloog om uitleg had gevraagd dan had die hem kunnen uitleggen welk chaotisch gedrag je mag verwachten in cyclonale weersystemen.
Heeft de redactie het filmpje eigenlijk wel bekeken? De eerste claim is al onzin. Het lagedrukgebied draait de goeie kant op, alleen in het centrum zie je chaotisch gedrag, en dat is heel gewoon. Gebieden met stijgende en dalende lucht zijn volstrekt natuurlijk.
Verder meent hij op een satellietopname die de waterdampconcentratie laat zien “chemtrails” te kunnen zien; maar de witte strepen die je ziet zijn geen wolken in het zichtbare gebied, de grijstinten geven verschillende concentraties aan, maar zijn niet reële wolken in de lucht.
Tenslotte. HAARP is al meer dan een jaar uitgeschakeld. Het vermogen van HAARP is nooit meer dan 3,6 MW geweest. In een doorsnee onweersbui komt een vermogen vrij dat ongeveer 100x de energieconsumptie van New York City bedraagt, zeg maar 3 miljoen MW. Het is alsof je met een pingpongballetje een aanstormende trein probeert tegen te houden.
En: dit soort weersverschijnselen spelen zich allemaal af in de troposfeer, de onderste 10 km van de atmosfeer. Daarboven zit 50 tot 60 km stratosfeer en pas dan, als de dichtheid van de atmosfeer al bijna vacuüm is (luchtdruk minder dan 0,1 mbar) begint de ionosfeer. Het is mij een raadsel volgens welknatuurkundig mechanisme die twee überhaupt iets met elkaar te maken kunnen hebben.

Back to top button
57
0
We lezen graag je reactie!x