Het Complot

“MH17, een false flag-operatie van de NWO-psychopaten”

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Aangezien MH17 actueel lijkt te blijven volgt hier wat achterliggende informatie. Met het oog op het zwijgen van de politiek, het falen van alle onderzoeken en de aanhoudende verspreiding van propaganda in de Nederlandse mainstream media rond dit thema, zijn de onderstaande documentaires zeer relevant. Daarnaast klapte de Duitse journalist Udo Ulfkotte uit de school over hoe de mainstream media totaal gemanipuleerd worden.

De NOS werd op 9 september 2014 ontmaskerd door GeenStijl. Dat de mainstream media niet altijd onpartijdig zijn, wisten de meeste mensen waarschijnlijk inmiddels wel. Maar dat de NOS bewust knipt in filmpjes om zo een eigen politieke agenda na te streven is wel heel schokkend.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Helemaal als die agenda gericht is op een conflict met Rusland. Is dat niet gewoon een misdaad tegen de menselijkheid? Aanzetten tot grootschalig conflict door middel van bewuste leugens en manipulatie.

Hier het filmpje waaruit blijkt dat de NOS doet alsof Poetin een BBC-verslaggever negeert waardoor het lijkt of al die slachtoffers hem koud laten. In werkelijkheid nam Poetin rustig de tijd om de verslaggever helder en duidelijk te woord te staan. Bekijk eerst het fragment dat de NOS uitstuurde en dan de oorspronkelijke beelden.

Toch fijn om dit zwart op wit te hebben en te weten dat de NOS, gefinancierd met uw belastinggeld, opzettelijk filmpjes verknipt om zo heel tv-kijkend Nederland bewust op het verkeerde been te zetten en op te stoken tegen Rusland. Dat Marcel Gelauff vervolgens ook alles nog probeert te downplayen laat zien hoe misselijkmakend de NOS te werk gaat.

Daarnaast wijzen alle pijlen van onafhankelijke onderzoekers richting een false flag-operatie van marionet/president Petro Porosjenko in Kiev en de VS zelf. Want welke feiten zijn er momenteel?

Uit een WikeLeaks-cable van 28 april 2006 wordt Porosjenko een insider genoemd. Een insider van de Amerikaanse overheid en geheime diensten.

Date: 2006 April 28, 14:35 (Friday)Canonical ID: 06KIEV1706_a
Current Classification: CONFIDENTIAL
“B. KIEV 1663
Classified By: Ambassador for reasons 1.4 (b) and (d).
Summary

1. (C) During an April 28 meeting with Ambassador, Our Ukraine (OU)
insider Petro Poroshenko emphatically denied he was using his influence with the Prosecutor General to put pressure on Tymoshenko lieutenant Oleksandr Turchynov (refs A and B).
[ … ]

We weten ook dat er de laatste tijd een aantal vreemde en verdachte politieke machtswisselingen zijn geweest in Oekraïne. In februari dit jaar werd tijdens betogingen in het land door scherpschutters op demonstranten geschoten. Het lijkt erop dat vooral mensen betrokken bij het huidige regime daarachter zaten. Uiteraard werden deze wandaden in de schoenen van de oppositie geschoven om zo zelf de macht te kunnen grijpen. Een standaard false flag-operatie.

En voor de mensen met een goed geheugen: scherpschutters op demonstranten laten schieten, je oppositie daar de schuld van geven en dat gebruiken om zelf de macht te grijpen, klinkt dat niet bekend in de oren? Dat is namelijk precies hetzelfde mechanisme dat in 2002 door de CIA werd gebruikt om een coup te plegen in Venezuela en toenmalig president Hugo Chavez af te zetten. Bekijk de documentaire ‘The Revolution will not be Televised’ voor meer informatie daarover. Het draaiboek dat 12 jaar geleden in Zuid-Amerika werd gehanteerd, lijkt opnieuw te zijn gebruikt in Oekraïne.

Onlangs gaf de Amerikaanse vicepresident Joe Biden in een toespraak tot studenten in het Kennedy College in Harvard toe dat de VS de Europese Unie ‘in verlegenheid heeft gebracht’ om economische sancties tegen Rusland uit te vaardigen. Volgens analisten heeft de EU met de sancties vooral in eigen voeten geschoten. De Unie was dan ook, aldus Biden, tegen sancties, maar bond in onder Amerikaanse dwang. Biden noemde dit een voorbeeld van Amerikaans ‘leiderschap’.

De Amerikaanse viceminister van Buitenlandse Zaken Victoria Nuland was degene die in verband met de aanvankelijke onwil van de EU om sancties tegen Moskou uit te vaardigen met de inmiddels beruchte uitspraak ‘F*ck the EU’ reageerde.

"MH17, een false flag-operatie van de NWO-psychopaten"

Om dit beter te kunnen plaatsen is het belangrijk om weet te hebben van gebeurtenissen in het verleden. En dan met name van geheime operaties van bepaalde elementen binnen de Amerikaanse geheime diensten in Europa onder de codenaam Gladio. Onder deze naam werden vanuit de CIA en de NAVO in de jaren zeventig en tachtig aanslagen gepleegd op Europese burgerdoelen en politici waarbij dodelijke slachtoffers vielen. Deze vorm van terrorisme op ‘bevriende staten’ werd vervolgens in de schoenen geschoven van communistisch extremisme om zo Europa en Rusland tegen elkaar uit te spelen ten voordele van de VS.

Als ik deze feiten bij elkaar optel, dan is het zeer waarschijnlijk dat de ramp met MH17 een nieuwe Operatie Gladio is, waarbij bepaalde elementen vanuit de VS koste wat kost Europa en Rusland tegen elkaar op proberen te zetten en tegen elkaar uit proberen te spelen om daar zelf beter van te worden.

Bekijk hier deel drie van een vijfdelige documentaire-serie Counter Intelligence, Shining a Light on Black Operations met de titel: ‘A Strategy of Tension’, waarin uitgebreid wordt ingegaan op false flag-operaties vanuit onder meer Israël en de VS. Operatie Gladio komt vanaf minuut 15 aan bod.

Dat de NOS, een door de Nederlandse belastingbetaler gefinancierde staatszender, zo door de mand valt met niet minder dan pure oorlogspropaganda, is buitengewoon schokkend en totaal onacceptabel.

Daarnaast wordt ook buitengewoon belangrijke informatie verzwegen. Bijvoorbeeld dit filmpje van de Canadese OSVE-verkenner Michael Bociurkiw. Hij geeft in het filmpje aan dat er op de rampplek duidelijke aanwijzingen zijn gevonden dat vlucht MH17 is geraakt door mitrailleurvuur. Heeft u dat ooit voorbij zien komen bij de NOS? Terwijl dit toch echt een neutrale ooggetuige is die vanaf het begin op de rampplek aanwezig is geweest.

Het lijkt erop dat de VS probeert Europa en Rusland opnieuw tegen elkaar uit te spelen. En met de oprichting van een alternatieve Wereldbank waar Rusland betrokken bij was, en het loslaten van de dollar voor de verkoop van olie en gas heeft de VS reden genoeg om Rusland dwars te gaan zitten.

Dat ze dat willen bereiken door Europa en Rusland met elkaar in conflict te brengen met vele slachtoffers en miljarden aan economische schade tot gevolg is van dusdanig psychopathische proporties dat het niets minder dan doodeng is om te zien hoe de Nederlandse mainstream media voluit deze agenda van de VS promoten, terwijl dit totaal niet in het belang is van Nederland en Europa.

Als Nederlanders passief blijven accepteren dat de media bewust dit soort leugens aan het volk verkopen, dan kan de Nederlandse politiek nog wel eens een hele aparte koers gaan varen, eentje waar het Nederlandse volk totaal niet bij gebaat gaat zijn.

Op het internet hebben de lezers de macht. Zij bepalen welke informatie de wereld rondgaat! Je bent je er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar drie geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3.486.784.401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht!

Dit artikel verscheen op Achter de Samenleving.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
louise
louise
9 jaren geleden

Tja dat was voor de oplettende mens natuurlijk al duidelijk….die sancties slaan nergens op over en weer… en niet alleen nederland is een land zonder ballen,maar heel Europa inmiddels……wedden dat binnenkort Europa de oekraiene gaat susidieeren! is allemaal allang beklonken…..inmiddels is de doorsnee burger intelligenter dan de meeste politici,dus ja toneel onder onze ogen,maar wel met slachtoffers……zoals dat vaker het geval is…..hoewel ik mee leef met de nabestaande van dit circus……gaan er 2000 mensen per jaar dood aan medische missers en zo`n 700 verkeers slachtoffers, en daar wordt nooit zo`n ophef over gemaakt…..nooit een huilende minister meegemaakt als mensen worden dood geschopt,dan gaan we met kaarsen de straat op, nu er een vliegtuig wordt aangevallen,gebeurt er toch wel iets heel politiek correct wonderlijks……pfffff het zal je familie maar wezen…..

Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Er is nog “GEEN” NWO!!!

Het woord New moet je heel direct nemen dus moeten die nog gaan komen!!

We hebben nog steeds te maken met de OLD world order!!

De NWO neemt het over van het Vaticaan en begint met een nieuwe civilisatie dus geen paniek!

365Y
365Y
9 jaren geleden

De beschuldiging naar onze nieuwsmedia is grotendeels onterecht . Wie kunnen zelf luisteren dat Poetin niet ingaat op de vraag of hij het hem spijt dat er zoveel mensen waren omgekomen bij deze ramp. Tijdens het hele interview krijgt de vrager niet eerlijk de gelegenheid om zijn vraag verder uit te bouwen waardoor de vraag in wezen niet eens word beantwoord maar er met vingertjes wijzen word begonnen. Het is een tactiek van onderwerp afleiding .

Helaas moet ik dit incident afdoen als een geestes verduisterende manipulerende brainwash orkestrade en daar zijn personen zoals Poetin heel trots op .

Poetin lijkt duidelijk te roepen als een pathologische leugenaar die maar wat rond bazuint en dat spelletje word gedoogd door vele w.o. vele hoge anti-Russische inlandse zielloze mensen , daar geloof ik in. Inwezen is dit een Anti Russisch praatje in dit korte ontmoetten . Wie wil weten hoe Poetin met de z.g.n. irritante mensen omgaat moet maar eens met vredes activisten praten of naar hun verhalen serieus luisteren.

365Y
365Y
9 jaren geleden

Hier is een website die goed laat zien hoe een pathologische leugenaar denkt , die met een paar goed overeenkomende voorbeelden worden uitgelegd.

http://www.psychologische-manipulatie.nl/liegen.html

Back to top button
91
0
We lezen graag je reactie!x