Homepagina » Het Complot » “MH17, een false flag-operatie van de NWO-psychopaten”
"MH17, een false flag-operatie van de NWO-psychopaten"

“MH17, een false flag-operatie van de NWO-psychopaten”

Aangezien MH17 actueel lijkt te blijven volgt hier wat achterliggende informatie. Met het oog op het zwijgen van de politiek, het falen van alle onderzoeken en de aanhoudende verspreiding van propaganda in de Nederlandse mainstream media rond dit thema, zijn de onderstaande documentaires zeer relevant. Daarnaast klapte de Duitse journalist Udo Ulfkotte uit de school over hoe de mainstream media totaal gemanipuleerd worden.

De NOS werd op 9 september 2014 ontmaskerd door GeenStijl. Dat de mainstream media niet altijd onpartijdig zijn, wisten de meeste mensen waarschijnlijk inmiddels wel. Maar dat de NOS bewust knipt in filmpjes om zo een eigen politieke agenda na te streven is wel heel schokkend.

Helemaal als die agenda gericht is op een conflict met Rusland. Is dat niet gewoon een misdaad tegen de menselijkheid? Aanzetten tot grootschalig conflict door middel van bewuste leugens en manipulatie.

Hier het filmpje waaruit blijkt dat de NOS doet alsof Poetin een BBC-verslaggever negeert waardoor het lijkt of al die slachtoffers hem koud laten. In werkelijkheid nam Poetin rustig de tijd om de verslaggever helder en duidelijk te woord te staan. Bekijk eerst het fragment dat de NOS uitstuurde en dan de oorspronkelijke beelden.

Toch fijn om dit zwart op wit te hebben en te weten dat de NOS, gefinancierd met uw belastinggeld, opzettelijk filmpjes verknipt om zo heel tv-kijkend Nederland bewust op het verkeerde been te zetten en op te stoken tegen Rusland. Dat Marcel Gelauff vervolgens ook alles nog probeert te downplayen laat zien hoe misselijkmakend de NOS te werk gaat.

Daarnaast wijzen alle pijlen van onafhankelijke onderzoekers richting een false flag-operatie van marionet/president Petro Porosjenko in Kiev en de VS zelf. Want welke feiten zijn er momenteel?

Uit een WikeLeaks-cable van 28 april 2006 wordt Porosjenko een insider genoemd. Een insider van de Amerikaanse overheid en geheime diensten.

Date: 2006 April 28, 14:35 (Friday)Canonical ID: 06KIEV1706_a
Current Classification: CONFIDENTIAL
“B. KIEV 1663
Classified By: Ambassador for reasons 1.4 (b) and (d).
Summary

1. (C) During an April 28 meeting with Ambassador, Our Ukraine (OU)
insider Petro Poroshenko emphatically denied he was using his influence with the Prosecutor General to put pressure on Tymoshenko lieutenant Oleksandr Turchynov (refs A and B).
[ … ]

We weten ook dat er de laatste tijd een aantal vreemde en verdachte politieke machtswisselingen zijn geweest in Oekraïne. In februari dit jaar werd tijdens betogingen in het land door scherpschutters op demonstranten geschoten. Het lijkt erop dat vooral mensen betrokken bij het huidige regime daarachter zaten. Uiteraard werden deze wandaden in de schoenen van de oppositie geschoven om zo zelf de macht te kunnen grijpen. Een standaard false flag-operatie.

En voor de mensen met een goed geheugen: scherpschutters op demonstranten laten schieten, je oppositie daar de schuld van geven en dat gebruiken om zelf de macht te grijpen, klinkt dat niet bekend in de oren? Dat is namelijk precies hetzelfde mechanisme dat in 2002 door de CIA werd gebruikt om een coup te plegen in Venezuela en toenmalig president Hugo Chavez af te zetten. Bekijk de documentaire ‘The Revolution will not be Televised’ voor meer informatie daarover. Het draaiboek dat 12 jaar geleden in Zuid-Amerika werd gehanteerd, lijkt opnieuw te zijn gebruikt in Oekraïne.

Onlangs gaf de Amerikaanse vicepresident Joe Biden in een toespraak tot studenten in het Kennedy College in Harvard toe dat de VS de Europese Unie ‘in verlegenheid heeft gebracht’ om economische sancties tegen Rusland uit te vaardigen. Volgens analisten heeft de EU met de sancties vooral in eigen voeten geschoten. De Unie was dan ook, aldus Biden, tegen sancties, maar bond in onder Amerikaanse dwang. Biden noemde dit een voorbeeld van Amerikaans ‘leiderschap’.

De Amerikaanse viceminister van Buitenlandse Zaken Victoria Nuland was degene die in verband met de aanvankelijke onwil van de EU om sancties tegen Moskou uit te vaardigen met de inmiddels beruchte uitspraak ‘F*ck the EU’ reageerde.

"MH17, een false flag-operatie van de NWO-psychopaten"

Om dit beter te kunnen plaatsen is het belangrijk om weet te hebben van gebeurtenissen in het verleden. En dan met name van geheime operaties van bepaalde elementen binnen de Amerikaanse geheime diensten in Europa onder de codenaam Gladio. Onder deze naam werden vanuit de CIA en de NAVO in de jaren zeventig en tachtig aanslagen gepleegd op Europese burgerdoelen en politici waarbij dodelijke slachtoffers vielen. Deze vorm van terrorisme op ‘bevriende staten’ werd vervolgens in de schoenen geschoven van communistisch extremisme om zo Europa en Rusland tegen elkaar uit te spelen ten voordele van de VS.

Als ik deze feiten bij elkaar optel, dan is het zeer waarschijnlijk dat de ramp met MH17 een nieuwe Operatie Gladio is, waarbij bepaalde elementen vanuit de VS koste wat kost Europa en Rusland tegen elkaar op proberen te zetten en tegen elkaar uit proberen te spelen om daar zelf beter van te worden.

Bekijk hier deel drie van een vijfdelige documentaire-serie Counter Intelligence, Shining a Light on Black Operations met de titel: ‘A Strategy of Tension’, waarin uitgebreid wordt ingegaan op false flag-operaties vanuit onder meer Israël en de VS. Operatie Gladio komt vanaf minuut 15 aan bod.

Dat de NOS, een door de Nederlandse belastingbetaler gefinancierde staatszender, zo door de mand valt met niet minder dan pure oorlogspropaganda, is buitengewoon schokkend en totaal onacceptabel.

Daarnaast wordt ook buitengewoon belangrijke informatie verzwegen. Bijvoorbeeld dit filmpje van de Canadese OSVE-verkenner Michael Bociurkiw. Hij geeft in het filmpje aan dat er op de rampplek duidelijke aanwijzingen zijn gevonden dat vlucht MH17 is geraakt door mitrailleurvuur. Heeft u dat ooit voorbij zien komen bij de NOS? Terwijl dit toch echt een neutrale ooggetuige is die vanaf het begin op de rampplek aanwezig is geweest.

Het lijkt erop dat de VS probeert Europa en Rusland opnieuw tegen elkaar uit te spelen. En met de oprichting van een alternatieve Wereldbank waar Rusland betrokken bij was, en het loslaten van de dollar voor de verkoop van olie en gas heeft de VS reden genoeg om Rusland dwars te gaan zitten.

Dat ze dat willen bereiken door Europa en Rusland met elkaar in conflict te brengen met vele slachtoffers en miljarden aan economische schade tot gevolg is van dusdanig psychopathische proporties dat het niets minder dan doodeng is om te zien hoe de Nederlandse mainstream media voluit deze agenda van de VS promoten, terwijl dit totaal niet in het belang is van Nederland en Europa.

Als Nederlanders passief blijven accepteren dat de media bewust dit soort leugens aan het volk verkopen, dan kan de Nederlandse politiek nog wel eens een hele aparte koers gaan varen, eentje waar het Nederlandse volk totaal niet bij gebaat gaat zijn.

Op het internet hebben de lezers de macht. Zij bepalen welke informatie de wereld rondgaat! Je bent je er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar drie geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3.486.784.401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht!

Dit artikel verscheen op Achter de Samenleving.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Aardebewoner schreef:

  De zogenaamde rouw van zogenaamd heel Nederland werd ook zo irritant uit gemeten. De meeste Nederlanders kan het niet veel schelen dat er een ongeluk is gebeurt met op scherp staande raketten.
  Andere landen en maatschappijen vlogen niet over dat gebied wegens het gevaar van oorlog.

  19 likes
  • Nina schreef:

   @Aardebewoner
   ik als nabestaande en een Nederlander met een warm hart voor mijn medemens, kan ik jouw commentaar niet anders opvatten dan kwetsend en onbeschoft. Als jij oprechte rouw van fatsoenlijke Nederlanders ervaart als irritant, lever dan maar je paspoort in zou ik zeggen?

   19 likes
   • Pascal schreef:

    Beste Nina, ik ben het geheel met Aardbewoner eens en ik geloof er geen ene reet van dat het gebeurd is. Wat ik wel zie is dat vele zich zien als nabestaande maar die nabestaande kennen iemand op verre afstand die dan ook weer van die verre afstand van een nabestaande is. EMOTIE is leidend in jou manier van denken.

    7 likes
    • Roy schreef:

     Ik kan de commentaren van Aardebewoner Pascal en IIS alleen maar hoofdschuddend lezen.. Wat een stelletje zeg, oh oh oh en dan noemen ze ons trollen.. De ironie.. Nina, je hebt helemaal gelijk!

     22 likes
     • Dorius schreef:

      De grap is dat ieder mens een pad heeft uitgestippeld. Een pad van ervaringen.
      Mensen zijn ernstig naif als ze denken dat hun leven op aarde geen bedoeling kent.

      Een ongeluk met dodelijke afloop is hetzelfde als een ijsje eten op een terras, het is een ervaring.

      Maar tja, dat ego ehj 🙂
      Die wordt wat angstig van de dood en besluit dan maar te vechten??
      Omdat ANDERE mensen een ervaring hebben gekozen om lichamelijk dood te gaan in een vliegtuig ongeluk laat het ego zich besodemieteren en spiegelt (check google: spiegelneuronen) een levens-pad ervaring naar zich-zelf.

      Ik hoor niemnd moord en brand schreeuwen als kinderen van de basis-school gaan en opstappen naar een andere vorm van onderwijs.

      Zo is ook het leven, sommige mensen blijven hun hele leven op de basis-school hangen, klagen en strijden en sommigen stromen door 🙂

      10 likes
     • Roy schreef:

      ” je hebt ‘t over ‘ons’? Wie is ‘ons’, impliceer je daarmee dat je werkelijk een trol bent, met nog een aantal anderen en dit afgesproken werk is? ”

      Begrijpend lezen IIS, dat is toch niet te veel gevraagd?
      geen verdere uitleg nodig, als jij dat zo wilt lezen zegt dat meer over jou dan over mij..

      8 likes
     • days of our lives schreef:

      @Roy
      Het is inderdaad behoorlijk droevig.
      Soms denk je dat men niet veel verder kan gaan, blijkt het toch nog te kunnen… What’s next?

      6 likes
     • IIS schreef:

      @Roy

      oh oh oh en dan noemen ze ons trollen..

      Oh, wacht even Roy, je hebt ‘t over ‘ons’? Wie is ‘ons’, impliceer je daarmee dat je werkelijk een trol bent, met nog een aantal anderen en dit afgesproken werk is? Of is Nina eerder ook voor trol uitgemaakt, want dan heb ik iets gemist? Dacht het niet…..Dus dan loel je maar wat?

      En als je wat kort tettert en alleen maar een gereformeerde hoofdbeweging kan maken doe er dan even goed commentaar bij, maar niet van dat halfbakken werk.

      En je hoofd vooral blijven schudden tot je kop eraf valt en dan zit je taak erop als slaaf.

      5 likes
    • bert s schreef:

     @pascal. Emotie is bijna voor iedereen leidend en daar speelt men perfect op in. We gaan naar voetbal kijken om de emotie, of we nu winnen of verliezen. Bij de ramp mh17 willen we betrokken zijn en dat weten de machtshebbers dus maken we er een nationaal gebeuren van.
     Het is een spel wat gespeeld wordt op nationaal niveau, je houdt de mensen van andere problemen vandaan, je hebt controle over ze en het dient ook nog een mondiaal doel, de demonisering van Rusland. Om de EU in stand te houden hebben we een gezamenlijke vijand nodig, iemand die ons kan aanvallen, iemand die ons van onze vrijheid kan beroven, dus blijven we nu allemaal in de EU en wordt die op politiek niveau alleen maar sterker.
     De ramp mh17 wordt nu emotioneel uitgemolken en juist de overheid behandeld de nabestaanden onfatsoenlijk door deze emotionele wond steeds maar weer open te trekken.
     Ik vind het verschrikkelijk dat deze mensen zijn geofferd in het belang van de EU en Israël, nota bene Israël valt een kwartier na de ramp Gaza binnen en hebben hun media afleidingsmanoeuvre in Oekraïne.
     Hij die ziet weet, hij die niet ziet is alleen maar onwetend.

     19 likes
     • Pascal schreef:

      Beste Bert,

      Dat emotie met de combi Angst leidend is, is makkelijk te zien in media en ook in deze media. Wat ik wel jammer vind dat dit al langere tijd gaande is met de daarbij de beroemde WAKU UP call maar wat mij opvalt dat vele nog steeds in die manipulatie fase zitten en denken.

      Ik denk vaak veel verder op wereld gebeurtenissen en durf me daar niet eens over te uiten omdat je dan weer een gekke Gerrit bent.

      0 likes
   • IIS schreef:

    @Nina

    Rouw moet je voor jezelf verwerken en niet aan een ander overlaten of verwachten dat die oprecht mee rouwt of verwachten dat een ander het ook allemaal zo erg vindt en het zo ziet.

    Zelf ben ik op een dramatische wijze mijn partner en zielgenoot verloren in een soort van kleine MH17 ramp met veel toeters en bellen, maar heb daarna niemand gevraagd om rouw te tonen of mee te leven of wat ook maar. De dood is er nu eenmaal en kan zich in alle vormen aandienen en daar heb je maar mee te leven, klaar. We hebben verleerd om de dood te accepteren, willen het wegstoppen en er iets heel dramatisch van te maken, terwijl het een onderdeel is van het leven, een leven wat we feitelijk ook niet meer willen zien of ervaren zoals het is, maar wel kijken naar wat het niet is i.p.v. wat het wel kan zijn of hoe mooi we het kunnen aankleden en ervaren. Hoe gebroederlijk en oprecht gaan mensen nog met elkaar om, ook die zogenaamd rouwen en verdriet lijken te hebben en vervolgen zich omdraaien en denken “val dood”.

    En de omvang van een ramp doet verder ook niet ter zake of maakt het niet minder erg als wildvreemde mensen wat gemaakte troost bieden of zogenaamd meeleven, bij mijn vriendin stond men ijskoud letterlijk te huichelen aan de open kist en ik heb gezien en ervaren wat de dood betekent en hoe ver mensen er van afstaan.

    Het hele circus van de dood en het zogenaamde medeleven van een ander was een wassen neus, men draait zich om en gaat vervolgens verder met de orde van de dag, c’est la vie . En ik heb niemand ook maar iets kwalijk genomen, waarom ook, het was mijn rouw en verdriet.

    Maar verwacht niet dat anderen dat zijn wat men over wil laten komen of nodig acht en nog erger vind ik dat de doden worden gebruikt in een opgevoerd spektakel van zogenaamde nationale rouw waarmee men probeert de schuld af te schuiven op anderen en de echt schuldigen daarmee uit de wind wil houden. Dit hele zieke mediacircus stinkt van onder naar boven en wie denkt dat dit alles oprecht is komt bedrogen uit.

    24 likes
   • Aardebewoner schreef:

    @ Nina: Ik bepaal zelf wel wat ik vind. Veel van dei zogezegde “oprechte” rouw is een ritualistisch toneelstukje dat men opvoert omdat het “hoort”. En ja het is zeker een triste gebeurtenis en nee Poetin zit er niet achter want dat zou wel heel errug dom zijn. En nee Nina ik lever mijn paspoort lekker niet in wegens het hebben van een (voor jou dan) illegaal gevoel of zo.

    21 likes
   • FantasyWorld schreef:

    @Nina
    Ben het geheel met je eens dat al die commentatoren hier eens wat langer moeten nadenken voor ze wat zeggen. Met vrijheid komt ook verantwoordelijkheid en het lijkt erop dat enkele steeds terugkerende commentatoren hier dat vergeten. Ze praten over liefde maar denken enkel aan het Eigen ego, en o wat zielig, wat ze allemaal is aangedaan in de maatschappij. Zielige commentatoren zijn het, die beleefdheden en hoffelijk zijn al lang vergeten zijn.

    8 likes
    • IIS schreef:

     @FantasyWorld

     Man, wat praat je leeg en krom, je leeft in een Nina FantasyWorld met nog wat andere fabeltjeskrant figuren die hier zo af en toe wat rondspoken en geen enkele bijdrage kunnen leveren op menselijk gebied en die menen de mosterd bij alles te hebben uitgevonden en zelf totaal doodaan zitten met volmaakte en oprechte gevoelens en menen op alles de perfecte antwoorden te hebben en de exacte waarheid kennen die ze onophoudelijk krijgen opgelepeld vanuit de mainstream fascisten media.

     Alles staat bij dergelijke mensen als jullie bol van simpelheid en totale oppervlakkigheid met nul procent affectie voor het zuivere. Hooguit is alles aangeleerd, aangepraat en opgedrongen en heeft het totaal geen enkele betekenis omdat bij jullie soort mensen het werkelijk zuivere gevoel totaal ontbreekt.

     Jullie kunnen van alles beweren, maar zolang je het werkelijk niet van binnen voelt heeft het nul procent waarde en is het allemaal nep en een totale aanfluiting als je ook nog eens bij een ander een beroep wilt doen op menselijke waardes en gevoelens als dit alles bij jezelf totaal ontbreekt.

     En jullie soort mensen weten schijnbaar precies hoe anderen moeten zijn of hoe anderen zich hebben te gedragen of het moeten doen enz. of zijn ze niet dat of dit dan zijn ze onbeschoft of kwetsend volgens de goed afgerichte slaven. Maar wat een totale nonsens om te verwachten of te eisen zelfs van een ander wat ze hebben te doen of hoe ze zich hebben te gedragen als heel NL volgens de gevestigde fascisten media en de gangsters van het establishment zogenaamd rouwt om een vliegtuig, wat het in deze nu zo langzamerhand begint te worden, uit de lucht is gehaald waarbij niemand oprecht geïnteresseerd is in wat er zich werkelijk allemaal heeft afgespeeld en wie de werkelijke schuldigen zijn. Zolang totale wildvreemden maar kunnen mee janken en blèren om stoffelijke overschotten van mensen die ze nooit, totaal nooit hebben gekend en waarvoor ze ook werkelijk geen enkele medeleven of gevoel zouden tonen als ze nog leefden en bijvoorbeeld als zwervers in de goot lagen, Weet je wat NL’ers in grote getale zijn; gewoon een stel schuldafkopers, onvolwassen spesies en goedkope huichelaars en anders niet.

     Als je niet meeleeft en mee jammert of zelfs het tegenovergestelde doet en geen compassie laat zien die je kunstmatig door de strot dient te worden geduwd en men roept dat heel NL rouwt en er een gat is geslagen in de samenleving en al dat soort vreselijke onzin, moet je zoals Nina aangeeft je paspoort maar inleveren en al dat soort totale volkswang en verlakkerij? Wie denken (jullie) mensen wel niet wie (jullie) ze zijn om te bepalen voor anderen wat ze moeten doen, moeten zijn of hoe ze zich hebben te gedragen, hoe ze hebben te accepteren of dienen te zien of waaraan ze zich hebben te conformeren om zonder al dat alles niet voor van alles te worden uitgemaakt of te stellen dat men dan maar moet oprotten. Een ander een (schuld)gevoel aanpraten, omdat ze niet beantwoorden aan de eisen, dwang, regels of wetten van een geesteszieke overheid, de fascistische media of een zielige ander? Hoe zot wil men het hebben in dit theater en ons deze show door de strot duwen? Nog even en men dient te worden opgesloten of gevierendeeld als men niet doet, vindt, denkt of zegt wat de slaven en het establishment allemaal verlangen. Dit hele zieke gedoe begint puriteinse fundamentalistische vormen aan te nemen die zeer tegen de gezonde denkwijze van een vrij mens ingaan.

     5 likes
     • Edwin schreef:

      Veel verbitterde mensen hier…
      We maken ons druk over de toestanden in de wereld,
      maar als we onszelf verliezen in een Wij tegen Zij (of Jullie) houding, dan zou ik zo zeggen: laten we eerst eens beter naar ons zelf kijken.

      2 likes
   • Eeelke schreef:

    Het gaat hier niet meer om de rouw. Ik leef ook mee in het verdriet van de nabestaande, maar de show die steeds wordt opgevoerd is irritant aan het worden

    4 likes
   • bert s schreef:

    @nina.

    Ik begrijp je emotie, echter als iemand een andere mening heeft dan de jouwe is het onbeschoft om deze persoon meteen maar zijn paspoort af te pakken. Zo komen we natuurlijk nergens in een discussie.

    1 likes
   • Pascal schreef:

    Beste Nina,

    Ik denk dat je dit maar eens aan die nabestaande moet laten zien en hun vragen hoever zij nabestaande zijn en na het zien zijn ze waarschijnlijk niet meer of ze kennen iemand die ook weer iemand kent.

    Malaysia Airlines MH-17 HOAX Crash Site Evidence Shows No GE90 Engine: http://youtu.be/qopnTeQUlUM via @YouTube

    0 likes
  • IIS schreef:

   @Aardebewoner

   Heb je niet al die mensen gezien die aan de kant van de snelweg stonden te huilen en verbitterd te kijken? Ze leefden allemaal mee, prachtig gewoon die eensgezindheid van al die mensen die elkaar normaal gesproken het licht niet in de ogen gunnen en elkaar de k***r wensen of zelfs graag zien hoe anderen op hun bek gaan of sterft….Maar hier was NL één en al saamhorigheid, prachtig gewoon!

   3 likes
   • Stefan schreef:

    Nee dat is in mijn ogen niet echt prachtig.

    De vrijheid eren met zijn allen, niet de dood, dat is prachtig.

    Het is puur een visie.

    5 likes
    • bert s schreef:

     @stefan. Dat wat de mens heeft waardeert hij niet. Ook onze vrijheid zal worden vermoord en pas dan zullen de mensen begrijpen wat voor spel er is gespeeld.
     Het basisprincipe van fascisme is dat bedrijven boven de politiek staan en dus eigenlijk de politiek zijn. Kijk om je heen in de wereld, we leven nu al in een fascistische wereldstaat, niks meer en niks minder.
     De vermeende vrijheid die wij denken te hebben is ons allang op een slinkse wijze ontnomen, dit proces is begonnen na de 9/11 ramp en de start van de EU.

     3 likes
   • Aardebewoner schreef:

    @ IIS:

    Was dat geen kuddegedrag ?
    Overigens prima hoor.

    7 likes
   • Dorius schreef:

    ??
    Uhm is dit (saamhorigheid (kots, kots) in de trend van If U’re not with us, U’re a terrorist??

    3 likes
 • 365Y schreef:

  Hier is een website die goed laat zien hoe een pathologische leugenaar denkt , die met een paar goed overeenkomende voorbeelden worden uitgelegd.

  http://www.psychologische-manipulatie.nl/liegen.html

  3 likes
  • Lyra schreef:

   @365y
   Hoe ik de versie van de NOS vs de echte versie opvat, is iets wat ik zelf wel uitmaak. Dat jij in jouw commentaar Poetin als de boosdoener wegzet is jouw keuze maar valt ook gewoon onder de categorie psychologische manipulatie!

   12 likes
   • 365Y schreef:

    Gewoon niet slim bekeken , doen hier veel meer .

    2 likes
    • Klaas schreef:

     Inderdaad er zijn er wel meer die het niet zo slim bekijken en in de propaganda val trappen. Hoef je dus niet voor te schamen.
     Tot nu toe heeft Rusland zich voorbeeldig en terughoudend gedragen tegen het agressieve Westen en verdiend Poetin tot nu toe het voordeel van de twijfel.

     28 likes
     • 365Y schreef:

      Rusland heeft zich voorbeeldig en terughoudend gedragen , als dat je onderbouwde standpunt is dan is daar geen kruit meer tegen opgewassen , welterusten dan maar .

      Wat er allemaal ook vermoed word, de mensen die het leven vroegtijdig moesten verlaten hebben een verschrikkelijk ongeluk meegemaakt en het begroot me voor de nabestaanden dat het zo heeft moeten zijn .

      Er zijn buitenstaanders die zich mensen noemen die graag iedereen die bij een begrafenis aanwezig is , beschuldigen dat ze geen rouw voelen … ten eerste was dit onmacht voelende en is het verder begrijpelijk dat het ook moeilijk voor te stellen als je daar niet direct mee betrokken bent , neemt niet weg dat er eerbied voor de rouwende gevoelens om hun geliefden bestaat . Het maakt helemaal niet uit wat jullie als beschuldigers over deze mensen denken , feit is dat ieder mens zich volledig verloren met de situatie voelde .

      6 likes
     • days of our lives schreef:

      Tja…Dat veel wereldleiders niet heel erg integer handelen, neemt niet weg dat dit incident overduidelijk is toe te wijzen aan Poetin.

      Ik vraag me al die tijd al af waarom men per se alles en iedereen (hoe ongeloofwaardig ook) de schuld wil geven (zelfs veroordeeld), en niet één keer kritisch richting Poetin is, al was het maar een klein beetje.

      Weerzinwekkend.

      PS. Is het niemand overigens opgevallen dat Rusland n.a.v. de sancties op zo’n beetje alle fronten heeft ingebonden? Toch gek, dat ze niet gewoon de gaskraan dicht hebben gedraaid…

      3 likes
   • Roy schreef:

    @Lyra
    “Hoe ik de versie van de NOS vs de echte versie opvat, is iets wat ik zelf wel uitmaak.”

    Heb jij de “echte” versie wel gezien Lyra? Waarschijnlijk de russische versie en die wordt ook op zwart gedraaid (gemanipuleerd). In de “echte” versie stelt de verslaggever een niet onbelangrijke vervolg vraag en dan loopt Putin bij hem weg. Dus de NOS heeft gelijk in het artikel, ze laten alleen het verkeerde fragment zien en dat is op zn minst slordig..

    2 likes
 • 365Y schreef:

  De beschuldiging naar onze nieuwsmedia is grotendeels onterecht . Wie kunnen zelf luisteren dat Poetin niet ingaat op de vraag of hij het hem spijt dat er zoveel mensen waren omgekomen bij deze ramp. Tijdens het hele interview krijgt de vrager niet eerlijk de gelegenheid om zijn vraag verder uit te bouwen waardoor de vraag in wezen niet eens word beantwoord maar er met vingertjes wijzen word begonnen. Het is een tactiek van onderwerp afleiding .

  Helaas moet ik dit incident afdoen als een geestes verduisterende manipulerende brainwash orkestrade en daar zijn personen zoals Poetin heel trots op .

  Poetin lijkt duidelijk te roepen als een pathologische leugenaar die maar wat rond bazuint en dat spelletje word gedoogd door vele w.o. vele hoge anti-Russische inlandse zielloze mensen , daar geloof ik in. Inwezen is dit een Anti Russisch praatje in dit korte ontmoetten . Wie wil weten hoe Poetin met de z.g.n. irritante mensen omgaat moet maar eens met vredes activisten praten of naar hun verhalen serieus luisteren.

  3 likes
  • IIS schreef:

   @365Y

   Heel verstandig dat je zo kritisch tegen zaken aankijkt en niet iedereen of alles onmiddellijk gelooft, pas zo komen we een stuk dichterbij de waarheid. Zodra alle leugens zijn ontmaskerd en iedereen tegen het licht is aangehouden zal, eventueel na de derde wereldoorlog, duidelijk zijn wie de grootste schurk was. Heel goed van jou dat jij alvast bent begonnen om de weg naar de derde wereldoorlog mede met andere heldere verlichte geesten vrij te maken. Vooral zo doorgaan dan komt het vanzelf allemaal wel weer goed. Tevens heel tactisch van je om de leugens weg te drukken en de waarheid de nek om te draaien…of was het nu precies andersom? Ach, maakt ook niet uit, er is toch geen weg terug meer en morgen zitten we allemaal gebroederlijk bij Petrus liedjes te zingen hoe wonderschoon we op aarde hebben geleefd en de echt slechte boeven hebben kunnen scheiden van de echt goede boeven. Das Lied der Flämische Freiwillige Westen moet voor maken, want er is nog een hoop werk te verrichten, want de weg naar totale vernietiging is misschien nog lang…of nog maar heel kort. Maar wij, het gezond en weldenkende, onschuldige, altijd oprechte en geen bloed aan de handen hebbende Westen strijden dapper door voor gerechtigheid en voor de vrijheid van het Nazi Westen…. Dat afgrijselijk Rusland moet met demon Putin terug worden gedreven naar zijn onderaardse hel, als je de man naar zijn tronie kijkt dan zie je gelijk wel dat hij niet is te vertrouwen en een pathologische leugenaar is, dat in tegenstelling van al die mooie en zuivere leiders in het vrije Westen. De westerse SS troepen behalen zege na zege en veroveren land na land…. http://www.theautomaticearth.com/wp-content/uploads/2014/04/NatoExpansion.png

   4 likes
   • 365Y schreef:

    Dus om een 3e wereldoorlog helpen voorkomen moeten allemaal maar meedenken met jouw en dan komt het wel goed . Nee waar jij het over hebt is je keiharde best doen om de lieve vrede te helpen bewaren, ondertussen wel die mensen in oost Oekraïne in de steek laten want je wilt niet weten wat ze moeten doormaken . Grote shit is het daar omdat iemand beweerd dat er discriminatie bestaat aldaar . Mooie boel , zouden de Afrikanen dan niet hetzelfde bij ons mogen doen ? Het is zoooo bullshit geleuter van Poetin, want het gaat om niets anders dan landjepik en dat gaat ten koste van alles waar wij in het Westen voor gestreden hebben, het waarborgen van ieders geboorte recht zonder bemoeienis van anderen die zeggen wat je over hun leider denken moet want als je het niet met die voorkeuren van deze leider eens bent dan lig je er bij die slappe afgod aanbiddende mensen snel uit of riskeer je de gevangenis of erger. Is dat de gekozen leider van het volk ? Alles moet en zal onzichtbaar blijven om de Natie trots te laten zijn, ik hoef deze afgoderij als dienst aan de natie niet . Ik zou zeggen , aftreden .

    2 likes
    • Ludivine schreef:

     ‘waar wij in het westen voor gestreden hebben’?

     ‘b*llshit geleuter van Poetin’?

     Jij valt in dezelfde valkuil waar de burgers ten tijde van de Koude Oorlog in vielen, toen was het gevaarlijke oosten, het communisme, die was de boosdoener en het westen van veilig en ze waren de held. Snap je dan niet dat wereldleiders voortdurend verdeel-en heerstechnieken gebruiken? De andere leider zwartmaken om ondertussen macht over het volk te krijgen. Deze techniek gebruikten de Romeinen, en het werkt nog steeds.
     Eerst was het decennia het communisme, toen het terrorisme wat het grote gevaar is.
     Ik zeg niet dat Poetin en zijn beleid goed is, nee waarsch is het een grote schurk.
     Maar het westen, de EU, de VS is een nog grotere schurk die ook maar in de wereldgeschiedenis heeft bestaan. Het zijn hun leiders die je kritische blik moet krijgen.

     8 likes
    • IIS schreef:

     @365Y

     Landje pik? Heb je het Nazi Nato kaartje niet bestudeerd? Kun je heel simpel zien waar de nazi’s op dit moment uithangen en hoe de Russen zich heel netjes hebben teruggetrokken. En Putin is een prima vent, een held en een bevrijder, daar is niks mis mee, hij is zwaar gekant tegen nazi’s, ook is hij tegen het islam fascisme en alles wat daar tegen is het voor mij helemaal. Vind ‘m persoonlijk alleen een beetje te soft, want had ik in zijn schoenen gestaan was Kiev al onder de Russen geweest en hadden de nazi’s en westerse imperialisten een ongenadig trap richting westen gekregen. Maar de man is een gentle man met ethiek, die hebben nog respect voor soevereiniteit. Wat je van de Amerikaanse fascisten niet kunt beweren, die vallen soevereine landen binnen onder valse voorwendselen met miljoenen onschuldige levens op het geweten. Ligt niemand van wakker, vinden ze allemaal wel best de dromers, de slapers, de slaven die er voor zorgen dat de derde wereldoorlog ons door de strot wordt geduwd. Overigens, de derde wereldoorlog is al een feit en ingeluid door de fascisten en de islam fascisten, deze moet zich alleen nog even uitbreiden.

     5 likes
     • 365Y schreef:

      Als grenzen veranderen of landen uiteenvallen dan heeft dat meestal met meer vrijheid en economische voordelen te maken . Kijk maar eens hoe die Europese expansie voor belangrijke verbeteringen hebben gezorgd . Dat geleuter wat ik hier ook hoor dat wij die landen dwongen om zich los te maken van een groter geheel(Joegoslavië) en te veranderen is volstrekt niet waar . Het zei wel iets over slecht leiderschap .

      Rusland is een trotse Natie maar met trots die vooral een kopie van hun leider moet worden komen daar komen we er niet mee want dit gaat ten koste van de gematigde krachten . Wij zijn hierin veel verder .

      N.B. Er zijn hier een aantal gasten die deze uiteenzetting met totaal andere voorbeelden willen ontkrachten maar begin zoals ik hier heb omschreven eens bij het begin van onvrede, de basis van debat waarderen en het leven zelf , en dat is niet door naar schreeuwers te luisteren die door hun invloed de media voor hun gedachten-wereld misbruiken want daardoor hebben we uitsluiten met ontzielde oppervlakkige debatten te maken en het simpel gezegd deze leiders feitelijk goed uitkomt het is de democratische gelijkheid voor de eigen machts bejaging misbruiken .

      Dit systeem is steeds meer een maskerade aan het worden.

      1 likes
  • Sparkie schreef:

   Oh, nu begrijp ik het, daarom heeft de NOS het interview niet uitgezonden, bedankt voor deze informatie !!

   2 likes
 • exegese schreef:

  Wat mij persoonlijk behoorlijk tegen de haren in streek met de plechtigheid t.a.v. de MH 17 slachtoffers, is dat iedereen eigenlijk min of meer ten grave gedragen werd met een bombastisch en puur militaristisch ritueel. Ik zou, als er dierbaren van mij bij waren geweest, daar zeker niet blij mee geweest zijn, en ik denk velen met mij.
  Het waren immers geen militairen en velen willen daar ook niets mee te maken hebben. Daar is geen enkele rekening mee gehouden. Ik walg nou eenmaal van legers en alles wat er mee te maken heeft.

  16 likes
 • louise schreef:

  Tja dat was voor de oplettende mens natuurlijk al duidelijk….die sancties slaan nergens op over en weer… en niet alleen nederland is een land zonder ballen,maar heel Europa inmiddels……wedden dat binnenkort Europa de oekraiene gaat susidieeren! is allemaal allang beklonken…..inmiddels is de doorsnee burger intelligenter dan de meeste politici,dus ja toneel onder onze ogen,maar wel met slachtoffers……zoals dat vaker het geval is…..hoewel ik mee leef met de nabestaande van dit circus……gaan er 2000 mensen per jaar dood aan medische missers en zo`n 700 verkeers slachtoffers, en daar wordt nooit zo`n ophef over gemaakt…..nooit een huilende minister meegemaakt als mensen worden dood geschopt,dan gaan we met kaarsen de straat op, nu er een vliegtuig wordt aangevallen,gebeurt er toch wel iets heel politiek correct wonderlijks……pfffff het zal je familie maar wezen…..

  10 likes
 • IIS schreef:

  Nu, ze zijn er eindelijk uit, het staat onomstotelijk vast, geen speld meer tussen te krijgen, de heren van WC-eend hebben het bewijs. De separatisten hadden een buksysteem, die had men hoogst onwaarschijnlijk en niet per ongeluk expres vergeten toen de militanten hals over kop moesten vluchten. Nee, het was geen vooropgezet plan en niet een soort paard van Troje.

  Social media is opeens het meest geschikte bewijs, geschikt kan ik begrijpen, maar het is zeker niet ‘t harde of onomstotelijke bewijs wat WC-eend heren roeptoeteren, maar dat is ook verder niet belangrijk, ook is verder niet belangrijk dat Kiev/Schiphol/Maleisië een vliegtuig hebben laten vliegen over oorlogsgebied met alle risico’s van dien. Dat kan voor de toekomst nog wat worden als socal meda wordt gebruikt als een hard bewijs.

  Het is zeker dat pro-Russische separatisten op 17 juli een Buk-raketwerper voorhanden hadden in de buurt van de plek waar vlucht MH17 neerstortte.

  Dat beweren onderzoeksjournalisten van platform Bellingcat. Zij analyseerden verschillende open sources, met name social media. Daaruit blijkt dat de raketwerper per vrachtwagen van Donetsk naar Snizjne werd vervoerd.

  1 likes
  • Roy schreef:

   Wees jij dan eens de held van de alternatieve media en debunk dat artikel van Bellingcat eens.. Laat maar eens zien waarom het niet waar is wat ze zeggen. Als je het geloofwaardig genoeg kan brengen overtuig je misschien wat mensen van het tegendeel.. Dat zou beter werken als een beetje minachtend over de site bellingcat praten.. Kom met wat concreets en overtuig een ieder..

   https://www.bellingcat.com/news/uk-and-europe/2014/11/08/origin-of-the-separatists-buk-a-bellingcat-investigation/

   Ik snap ook niet waar je hier mee blijft komen..

   “ook is verder niet belangrijk dat Kiev/Schiphol/Maleisië een vliegtuig hebben laten vliegen over oorlogsgebied met alle risico’s van dien.”

   Meerdere maatschappijen vlogen over hetzelfde gebied (ook de bewuste dag) en dit was de keuze van de maatschappij zelf. Ook de maatschappijen wisten dondersgoed dat het oorlogsgebied was en met een beetje verstand zou je er niet over vliegen, maar ja, het is natuurlijk een stuk goedkoper om in een rechte lijn te vliegen..

   4 likes
   • IIS schreef:

    @Roy

    Komt ie weer met zijn tegengas van éne Roy die om god mag weten welke reden dan ook tegen beter weten in praat. Maar ik wil nu de waarheid en nu de bewijzen zien dat de Russen de criminelen en schurken zijn en niet langer van dat slappe gedonderjaag met vertrouwen moeten hebben in één of andere en zoveelste gekochte fascisten club. Kom maar op.

    Waar blijft de waarheid als zelfs Roy het allemaal zo goed weet, dan moeten de echte experts en degene die inside informatie hebben nu wel weten wie de werkelijke daders zijn. Wat een slap zooitje ongeregeld en dan zouden mensen zoals jij het allemaal wel even haarfijn komen uitleggen hoe het werkelijk is gegaan en wie de echte daders zijn. En dan durf je ook nog te beweren dat het de schuld is van de vliegtuigmaatschappij en er niemand anders is die borg moet staan voor de veiligheid van mensen? Zo makkelijk komen de criminelen er niet meer weg. Kun je maar zien in hoeverre de overheid en instanties de verantwoordelijk zijn voor de veiligheid allen gewoon liggen te slapen en doen alsof ze het goed voorhebben met de burger, stelletje klootzakken zijn het die spelen met mensenlevens en dat voor geld? Dit toestel is bewust daar naar toe gebracht en wie anders wil beweren draait er een slappe punt aan zolang de echte bewijzen ontbreken.

    2 likes
    • Roy schreef:

     Jij en Aardebewoner zijn 1 pot nat, als jullie wat gevraagd wordt draaien jullie er met een grote boog omheen.. Vragen met vragen beantwoorden is natuurlijk ook wel heel makkelijk.. Ik heb overigens nergens gezegd dat ik “weet” wie de echte daders zijn, jij daarentegen weet maar al te zeker dat de russen het niet gedaan hebben..

     Ik vroeg jou om te vertellen waarom ze ongelijk hebben. Als ik en andere met mij iets lezen waar we het niet mee eens zijn zeggen we waarom we het er niet mee eens zijn en wat er niet klopt aan het artikel.. Dat is de reden waarom we hier uitgespuugd worden op 9fornews, omdat jij en andere dat niet kunnen horen. Wat jij doet is een artikel ridiculiseren zonder ook maar een enkel goed punt te brengen waarom het artikel niet zou kloppen.. Op het moment dat jij de titel hebt gelezen heb jij je mening al gevormd..

     “En dan durf je ook nog te beweren dat het de schuld is van de vliegtuigmaatschappij en er niemand anders is die borg moet staan voor de veiligheid van mensen? Zo makkelijk komen de criminelen er niet meer weg.”

     Er was een vliegverbod tot 10 km hoogte (die is er niet voor niets). Buiten dat wisten de maatschappijen dat het een conflictgebied was, dus ja, dan durf ik de schuld te leggen bij de vliegtuigmaatschappij.. Als je daar van op de hoogte bent ga je er toch uberhaubt niet vliegen.. Waarom gingen andere maatschappijen er wel met een boog omheen en trok een klein aantal maatschappijen zich er niets van aan.

     2 likes
     • IIS schreef:

      @Roy

      Ik lees niets waaruit blijkt dat men met echte waarheden komt en wat jouw aangaat sta je niet open voor de vraag wie werkelijk schuldig en medeschuldig is en ik durf te zeggen dat de Russen onschuldig zijn totdat men met harde bewijzen komt, maar durf ook te zeggen dat de VS, EU en Kiev met alles wat er nu ligt op voorhand schuldig zijn en ook schuldig zijn aan een vooropgezet spel wat al begon met het laten knappen van de banken op Cyprus waar veel Russische miljarden geparkeerd hadden. Er was al veel eerder een economische en demoniserende aanval ingezet door de VS en de EU en deze aanslag is daar een vervolg op om te trachten Rusland door de knieën te dwingen en weg te zetten als het grote kwaad. De olieprijzen drukken is ook een manier om Rusland te verzwakken en zo heeft heeft de VS een arsenaal waarmee ze Putin plat kunnen krijgen.

      Als de Russen het grote kwaad zijn, dan is het Westen de wortel en broedkamer van een nog groter kwaad. De Russen pogen op allerlei manieren het fascistische imperialisme buiten de deur te houden, vandaar ook allerlei maatregelen die er voor moeten zorgen dat de oppositie via welke club dan ook geen kans krijgt. Rusland ligt onder vuur omdat deze niet langer de koers vaart die een nieuwe wereld orde graag ziet. Putin gooit de machtige zionistische nazi’s, de machtige wereldelite met al hun krankzinnige en zieke plannen van macht over geld, macht over landen en macht over de slaven roet in het eten en dat is nog maar een understatement, want er staat een Amerika op instorten als ze niet kan doorgaan met hun zieke plannen. De EU is al gekaapt en wij zijn niet anders dan slaven van de zionistische nazi’s in Washington…nu de Russen nog.

      De Russen zijn onschuldig totdat het tegendeel is bewezen en men komt met bewijzen die onomstotelijk aantonen dat het Westen oprecht en totaal geen enkele blaam of schuld treft. De Russen zijn het grote gevaar voor de gevestigde fascisten en daar moet bloed aangesmeerd worden!

      1 likes
 • Candor schreef:

  Reactie op 365y .

  vind jij dat echt ?

  Dus als ik jou zou vragen of jij spijt hebt als je van moord beschuldigt word zou je daar op ingaan als het niet eens bewezen is dat je het gedaan zou hebben ?

  Gewoon simpele logica en dit vind ik niet slim , sorry .

  En even inhoudelijk over dit onderwerp gesproeken , waar heb ik dit patroon eerder gezien dat er meteen een vijand ofwel verantwoordelijke aangewezen werd .

  De meeste weten wel dat die vijand gefabriceerd was .

  Inderdaad een bepaalde strategie van Problem , Reaction , Solution en hopen dat iedereen daar in trapt .

  Gellukkig zijn we daar niet weer ingetrapt en hebben geleerd van die les .

  Waar is het bewijs en als het er is dan was er allang actie geweest en Hillary stond meteen klaar met haar mening , zeer verdacht vind u ook niet ?!

  7 likes
  • 365Y schreef:

   Citaat : Dus als ik jou zou vragen of jij spijt hebt als je van moord beschuldigt word zou je daar op ingaan als het niet eens bewezen is dat je het gedaan zou hebben ?

   De situatie is door Rusland zo uit de hand gelopen , logisch dus dat hij die vraag heeft gesteld .

   We kennen de beelden van voertuigen die zonder nummerborden de Krim in reden , toch wist niemand waar ze vandaan kwamen .

   Natuurlijk weet ik ook dat alles wat wij zien op tv door commerciële dan wel Staats omroepen , in het Oosten of het Westen , door een schaduw regering zo werd geconstrueerd, en dat de waarheid heel anders ligt .. maar om dat orakel uit te roeien moeten wij allemaal meewerken aan transformatie in prioriteit door niet altijd de eerste burger van de aarde willen zijn . Ja ik weet dat er valse berichten in de media bestaan, maar gehoorzaam aan Ik en de Allerhoogste is de enige remedie om de bron leugenaars (die we niet mogen kennen) in te rekenen.

   1 likes
 • Candor schreef:

  frans

  9 november 2014 06:18 at 06:18

  In de lezing van Martijn van Staveren hoorde ik dat de mh17 de mh 370 is en dat er met tijdlijnen is geknoeid. het is nog ingewikelder. en hangt samen met hoogontwikkelde technologieën.

  REAKTIE OP FRANS .

  Alles is mogelijk omdat we gewoon niet weten wat allemaal mogelijk is en er wordt ons veel kennis achtergehouden waardoor we heel anders zouden kunnen gaan denken , nu zitten we in de box van oplossingen te denken met de kennis die wij hebben .

  In Star Wars episode 4 zie je in de eerste 10 minuten dat prinses Liya de informatie van de Death Star verstopt in R2D2 .

  U weet wel dat er toen nog geen computers waren , deze informatie die ze verstopt wat je kunt zien in de film is exact een CD zoals we die nu kennen die ze in het cd slot plaatst in R2D2 , deze film is van 1977 !!

  Dit moet je toch aan het denken zetten .

  Er wordt ons zoveel informatie bewust achtergehouden en ik denk dat we van onze stoel zouden vallen als we een kijkje zouden nemen in oa Area 51 .

  Waarom is het geen groots nieuws en komt dit niet in alle kranten naar voren dat er een gigantische pyramide ligt in de Bermuda Trangle ?!

  Hij is 300 meter lang , 200 meter hoog , staat 100 meter BOVEN de zeebodem en is van puur Kristal !!

  http://beforeitsnews.com/alternative/2012/11/crystal-pyramid-discovered-in-bermuda-triangle-2012-russian-news-report-2494896.html

  Iedereen zou is op een bepaalde manier wel geinteresseerd in Pyramides , ik heb het niet in de Telegraaf gezien U wel ?

  Misschien kunnen we dit eens aan ze vragen , het lijkt mij toch wel een nieuw ontdekt wereldwonder .

  Absoluut niet onmogelijk dat er met tijdlijnen gewerkt word , wij weten niets van wat er mogelijk is en persoonlijk denk ik dat niets onmogelijk is .

  5 likes
  • Roy schreef:

   “U weet wel dat er toen nog geen computers waren , deze informatie die ze verstopt wat je kunt zien in de film is exact een CD zoals we die nu kennen die ze in het cd slot plaatst in R2D2 , deze film is van 1977 !!

   Exact een CD? Het is een metalen plaatje!
   Het is een film over de toekomst, dus ja dan verzinnen ze wat anders. Zou een beetje stom zijn als ze een cassettebandje of een 8mm in R2D2 stopt, niet dan?

   3 likes
 • Witte Pij schreef:

  Een Oorlog heeft altijd een reden nodig, Dat Meneer Poetin nadenkt is voor ons als Volk zeer voordelig.
  De Media is in handen van het grote kapitaal en daar spelen belangen waar wij als Volk eigenlijk geen weet van mogen hebben.
  De Media volgen is een, de Media als autoriteit zien is wat anders.
  Zelf nadenken over wat je binnen krijgt aan berichtgeving is echt ontwaken, slik niet alles voor zoete koek.
  Ondertussen hoop ik echt dat wij geen al te strenge Winter gaan krijgen…doch echter, beter een hoge gasrekening dan een WW3…

  4 likes
  • Faith schreef:

   Zelf nadenken over wat je binnen krijgt, ik las net ergens ‘Strongest storm on earth is slamming Alaska.’
   Ik denk dat de U.S. daar ook wel een opsodemieter van mee krijgt. Misschien ligt na het weekend dat hele Wall St. wel op zijn gat. Probleem opgelost. Afwachten maar. Het blijft spannend.

   3 likes
 • Pascal schreef:

  Er is nog “GEEN” NWO!!!

  Het woord New moet je heel direct nemen dus moeten die nog gaan komen!!

  We hebben nog steeds te maken met de OLD world order!!

  De NWO neemt het over van het Vaticaan en begint met een nieuwe civilisatie dus geen paniek!

  2 likes
 • leon*** schreef:

  je moet maar eens google èn lichaamstaal leugenaars en dan dit filmpje bekijken

  http://pauw.vara.nl/nieuws/slachtoffer-mh17-met-zuurstofmasker-gevonden

  het begint zodra er over de mh17 gesproken word : let op die knobbel onder die dikke kop
  wat hij slikt ( daar wou hij het nou echt niet over hebben)

  er word ook gezegt dat leugenaars met hun handen praten en die rechts handig zijn die kijken weg naar links toe.
  en hij is rechts handig , dan komt hij met een kwats verhaal over de muis die links ligt om de zaak wat af teleiden.
  leg je die muis dan niet gewoon even aan de andere kant neer of kan hij zover niet denken.

  van mij krijgt hij een 10+ voor slechtste leugenaar aller tijden, hij voldoet aan alle punten

  5 likes
 • IIS schreef:

  Ben nooit een fan geweest van de man, maar in deze is hij voor mij gerehabiliteerd.

  De ex-Sovjet-leider Michail Gorbatsjov pleit voor een onmiddellijk opheffing van de sancties van de EU en Amerika tegen Rusland – Foto: AFP

  In het weekeinde dat de val van de Berlijnse Muur wordt herdacht, komt Michail Gorbatsjov (83) met flinke verwijten richting het Westen. Dat zou na het einde van de Koude Oorlog heel wat afspraken hebben geschonden.

  Daardoor is het vertrouwen tussen het Westen en Rusland ernstig geschaad, zei hij in Berlijn, waar hij een van de eregasten is bij de herdenking van de val van de Muur, vijfentwintig jaar geleden. bron: Elsevier

  2 likes
  • IIS schreef:

   Natuurlijk moest op deze rede een tegenreactie komen en gaf pratend lijk Merkel nog even commentaar: De menselijke drang naar vrijheid laat zich op de lange termijn niet onderdrukken”, aldus de bondskanselier. „Er is moed voor nodig om voor vrijheid te vechten. En er is moed voor nodig om vrijheid te benutten.”

   Het pratende lijk bedoelt met ‘moed’ hondsbrutale imperialisme, een duur door ons betaalde fascisten leger (ook wel ambtenaren genoemd) die de eigen burgers leegknijpen als tandpastatubes en ze als slaven aan banden leggen, controleren op de meest hondsbrutale manier en geld bij de vleet afpersen en bij weigering de buit komen halen met gewapende nazi ambtenaren en eventueel de weigeraar in de bak gooien. Verder is ‘moed’ als het pratende lijk noemt: belasting op belasting heffen en roven op roven. Wie is nog baas over zijn eigen leven, geld en bezittingen in de EU? Deutse (EU) lijers, het blijft wat het was.

   3 likes
 • frans schreef:

  ik hoorde onlangs dat het vliegtuig de MH 370 dezelfde is als de MH17!?
  Ik 1 keer op het nos-journaal gezien/gehoord waarin een jongeman die op de plek van het vliegtuig aanwezig was, dat er ontbonden lichaamsdelen lagen die nooit in de MH17 konden zijn geweest.
  In de lezing van Martijn van Staveren hoorde ik dat de mh17 de mh 370 is en dat er met tijdlijnen is geknoeid. het is nog ingewikelder. en hangt samen met hoogontwikkelde technologieën.

  1 likes
  • IIS schreef:

   @frans

   Goed dat je zelf nadenkt en niet alles voor zoete koek slikt en zeker niet van degene die ons zand in de ogen -proberen- te strooien. En natuurlijk is het er een verband tussen deze twee vliegtuigen en is het -niet- toevallig dat twee toestellen van dezelfde maatschappij iets is overkomen.

   4 likes
 • Kalki schreef:

  Het zijn de zelfde NWO-psychopaten die je arresteren als je o.a. voedsel uitdeelt aan daklozen. Zo hebben deze zelfde NWO-psychopaten meerdere en ergere misdaden jegens de mensheid op hun geweten.

  5 likes
 • Candor schreef:

  Kan me de reactie van Aardebewoner goed voorstellen even de slachtoffers hier buitengelaten .

  Bij Sandy Hook wordt zelfs voor de Superbowl gebruikt en net als Wolfgang Halbig terecht vragen stelt van geef de namen van de kinderen eens die daar zongen .

  Te gek voor woorden om dat zogenaamde drama weer onder de aandacht te brengen , geeft het weer meer energie en dat is exact de bedoeling om zoveel mogelijk energie omtrend dat gebeuren te crieeren .
  De elite werkt met Rituelen en dit is daar een onderdeel van .

  Het is zijn beroep om incidenten te onderzoeken en hij had simpele vragen waar hij tot op het laatste moment geen antwoorden op heeft gekregen .

  Waarom geen Trauma helicopters ingezet , alleen bij dit incident was dit het geval .

  Welke Dokter heeft in die 21 kinderen doodverklaard binnen 8 minuten ?

  Hoe in hemelsnaam is het mogelijk dat er Dixies ofwel toiletten geplaats waren en wie heeft daar opdracht voor gegeven .

  Hoe kan er een bord staan met , sign in here wat je op de foto kunt zien achter Gene Rosen ?!

  Hij is bedreigd dat hij geen vragen mocht stellen , waarom denkt u dat dat niet mag , wat is er mis met vragen stellen en het is zijn beroep notabene .

  Je kunt zien dat niemand antwoord geeft op zijn vragen , logisch want er is voor de tegenpartij geen duidelijk antwoord te geven op een verhaal wat niet op waarheid is berust .

  Je moet je terecht alles afvragen en ik vond het ook zwaar overdreven die rouwstoet .
  Bij de Farao ramp zijn ook velen Nederlanders omgekomen , weinig van gehoord .

  Lees de oorzaak van dat ongeluk maar eens , helaas velen tegenstrijdigheden in dat ongeluk.
  Inzittende die een explosie hebben gehoord voor de crash en geen duidelijke oorzaak .

  Als je dat gaat bestuderen en de Bijlmerramp dan zul je zien dat dat ook velen vragen opbrengt .

  Bij de Bijlmerramp zijn mensen aanwezig geweest in witte pakken die meteen bewijsmateriaal hebben meegenomen onder witte lakens heel kort na de ramp en die een andere taal spraken.

  En tot op de dag van vandaag weet niemand wie die personen waren ?!

  Duhh ?

  Google hier maar eens naar , het staat er toch echt dus Question everything !

  4 likes
 • IIS schreef:

  Wat een walgelijke krant is de Telegraaf toch die geen enkel middel lijkt te schuwen en op een heel goedkope manier wil verduidelijken met een gefotoshopte nazistisch aandoende foto propaganda maakt voor de westerse fascisten, het lijkt wel een 40/45 campagne tegen een opponent die niet verslagen kan worden.

  De nood moet wel erg hoog zijn waarbij duidelijk mag zijn dat men geen vat kan krijgen op Putin of Rusland en men dus deze weg wil inslaan. Wat ik me afvraag in deze of we al zover zijn afgegleden in het zogenaamde beschaafde en vrije westen dat de fascisten deze foto’s moeten tonen aan ons slaven om duidelijk te maken waar we naar toe gaan.

  Willen we de totale oorlog? Het lijkt er wel op, want we zijn allen bankroet en aan het einde gekomen en kunnen de psychopaten niet hun zin krijgen en raken ze de grip kwijt en staat de economie op instorten als Rusland niet wil buigen? Begint er wel op te lijken als je kijkt naar dergelijke foto’s in zo’n walgelijke krant.

  4 likes
 • Dorius schreef:

  Het grappige is dat ook west-europa door middel van een false flag operatie in de 2de wereldoorlog is gestapt.
  Amerika financieerde Hitler, de Nederlandse ambtenaren en het koningshuis werkten samen met de bezetter EN West Europa werd aan het geld infuus gehangen van het Marschall-plan (tegen woordig zouden ze het IMF of de Wereld bank noemen).

  De Maarschall-LENING(!) mocht alleen besteedt worden in de US natuurlijk en zo installeerde Amerika hun puppet-regeringen in W-Europa, net zoals in Irak o.a.,.

  Oh ja, net voor de bevrijding werden natuurlijk nog leden van de communistische partij en aanverwante groeperingen gefusileerd. De puppet koningin kwam terug en de rest is geschiedenis.

  De extra winst van de 2dec WO was natuurlijk de oprichting van de NATO, zodat voortaan de NATO (NAVO) vreemde landen kan bezetten, regeringen vermoorden en de eigen puppets plaatsen.

  Ongelofelijk hoe simpel en eenvoudig mensen zich generatie na generatie laten knechten.

  Maar tja, west europeanen zijn nu wel vrij gna gna gna 🙂

  Enjoy it.

  4 likes
  • IIS schreef:

   @Dorius

   …En niet te vergeten; eerdaags 5 keer per dag heel NL verplicht gebroederlijk biddend op het vloerkleedje en de vrouwtjes in doeken gehuld, met een leeggeroofde portemonnee, wel te verstaan. Gegeven door onze ó zo onschuldig kakelende VS en EU lijders/leiders die vertellen dat de Russen het grote gevaar zijn.

   0 likes
 • 365Y schreef:

  De video investigation v.a. 2.58 min. word duidelijk dat de cockpit steeds verder uiteen getrokken werd , mogelijk om lichamen te bergen … duidelijk zijn ook de gaten in de romp te zien op een paar minuten voor het einde van de video . Omdat er zoveel werd tegen gewerkt kan er voorstelbaar in de tussentijd geknoeid zijn met het bewijsmateriaal . Trek het uit elkaar, neem een stofzuiger mee en zet er een boor op of creëer door onbekenden er zelf even wat gaten bij door door de zijkant te schieten .

  De complot denkers moeten met wat beters komen dan slechts van horen zeggen hoe er volgens derden met de feiten om werd gegaan en bewijs dat werd vernield en de media gemanipuleerd en voor de schuldenaars radicaal naar Oekraïne of het westen gewezen.

  4 likes
 • marcel schreef:

  Goh ik merk wel dat er hier heel veel bij zitten die het allemaal nogal goed denken te weten. Misschien je roeping gemist?

  4 likes
 • Candor schreef:

  Pascal

  8 november 2014 14:31 at 14:31

  Nee Willem geheel niet, Het kwaad lost zichzelf op.

  Het bewustzijn is de het goed tegen het kwaad dus gaat het vanzelf.

  REAKTIE OP PASCAL ,

  Uiteraard respecteer ik ieders mening maar ben van mening dat het bewustzijn van de mensen omhoog gebracht moet worden .

  De meeste mensen hebben geen idee van wat er daadwerkelijk aan de hand is en het plan van een NWO wat Evil Bush senior letterlijk zegt gaat gewoon door .

  911 opgezet om de andere kant van de wereld te beheersen , Sadam , toen Khadaffi die een eigen geld eenheid had en olie , Europa een geldeenheid geven om ze zo te kunnen controleren en nu is Rusland aan de beurt .

  Niets gaat vanzelf naar mijn idee en het spreid zich uit als een kanker gezwel , wij zijn in de meerderheid als mensheid maar worden druk bezig gehouden en een ieder is druk bezig om alles te kunnen bolwerken individueel om gewoon te overleven .

  Logisch wel dat ze de voor hen zogenaamde complot theorieen niet willen horen want het is extra negativiteit waar men voor hen gevoel toch niets aan kan doen als individueel .

  Hopelijk word er iets opengebroken bv 911 maar zolang de media gecontroleerd wordt zal dit denk ik toch niet meevallen .

  Ben zeker in een interessante tijd geboren en hoop de ontmanteling nog mee te maken laten we hier allen op zijn minst onze best voor doen .

  Niemand wil toch voorgelogen en onderdrukt worden , helaas zijn ze bijzonder intelligent en weten exact hoe de geest van de mens werkt om ons letterlijk constant op alle fronten voor de gek te houden .

  Liefde en waarheid voor iedereen .

  3 likes
  • IIS schreef:

   @Candor

   Klasse reactie van je vooral het laatste zinnetje de voor veel ‘mensen’ ogenschijnlijk onbelangrijke zin die toch ó zo belangrijk is. Vooral zo doorgaan en je niet op andere gedachten laten brengen, onthoud wel dat niet iedereen respect verdient, zeker niet mensen die anderen voor complotters of idioten uitmaken of zelfs proberen deze of mensen in het algemeen uit te zuigen voor eigen gewin of kapot te maken.

   0 likes
 • Nikita schreef:

  Nope, b*llshit.
  Veel mensen weten niet dat de ware reden van deze vreselijke misdaad wel degelijk begaan is door Russische psychopaten.
  Zijn de heren van de redactie ” Breslan” al vergeten? Of die inmens kille actie met gas in die bioscoop?
  Het westen is al jaren op de hoogte van een mogelijke aanval uit het oosten en ziet Rusland terecht als vijand.
  Nog even wachten heren, en jullie komen er vanzelf wel achter dat Putin de enige echte Agressor is.
  En dat hij een schurfthekel aan de Islam heeft is dan wel een groot voordeel…. Een win win situatie zullen we maar zeggen, kan niet wachten tot dat de invasie komt…..

  2 likes
  • Pascal schreef:

   Hoi Nikita, Je schrijft een leuk verhaal maar jij gaat er maar vanuit dat het allemaal gebeurd is.

   Is het wel gebeurd en is Poetin wel een slecht man, zijn de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki wel gevallen? Is er van onze geschiedenis niet een gehele Hollywood uitvoering gemaakt zodat jij en vele het gaan geloven?

   Hoever ga jij in die manipulatie en het geloven van alles omdat beelden het zeggen??

   De wake up call werd een tijd geleden al getoond maar word eens wakker en ga inzien dat het Vaticaan eigenlijk de grootste OSCAR alle tijden moet gaan krijgen voor het voorliegen van een totale planeet.

   1 likes
 • Willie schreef:

  Misschien, heel misschien is de doorsnee burger intelligenter dan de politici (alhoewel: lees Machiavelli!), ballen hebben ze toch niet.

  0 likes
  • Roy schreef:

   IIS ben je echt serieus met deze link? Ik hoop het niet…
   Heb je hier zelf al verder naar gekeken of bekijk je het en geloof je het..

   Ze vergelijken “de achterkant” van de motor op de crashsite met de voorkant van de motor.. /facepalm

   En hoe kan je dat zien? Hier is de desbetreffende motor. De fan bladen van de achterzijde van de motor zitten dicht op elkaar (zie rechts bij de onderstaande link..)
   http://www.rolls-royce.com/Images/trent-800-poster.html

   Dit is ook te zien op de crashsite..
   http://i.guim.co.uk/static/w-620/h–/q-95/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2014/7/17/1405633233851/25bf86a3-a0c2-4e33-8d4e-4a816d36a58d-620×372.jpeg

   De achterzijde is dan ook nog het meest intact. Op deze foto zie je ook nog een stuk van de voorste fans, echter is hier niet veel meer van over. Alle bladen zijn kapot en afgebroken.

   http://static.euronews.com/articles/285434/1200x630_285434_malezya-yolcu-ucagini-rusya-yanlis.jpg?1413837542

   Een leuk feitje is dat de maker van de video dit waarschijnlijk ook weet, want hij heeft de foto van de link hier boven ook gebruikt alleen heeft hij de foto zo geknipt dat de voorste bladen niet zichtbaar zijn. Hij is het alleen vergeten bij andere foto’s die hij laat zien, daar zijn de restanten van de voorste bladen nog wel zichtbaar 🙂

   2 likes
   • IIS schreef:

    @Roy

    Deze video laat in zoverre iets zien wat niet eerder is besproken net als zoveel niet is besproken over de wrakstukken en belangrijke onderdelen en deze waarschijnlijk nooit hier of in Maleisië volledig terecht zullen komen voor gedegen onderzoek.

    Bij iedere ramp met een vliegtuig is het gebruikelijk wrakstukken te verzamelen en goed te onderzoeken om zo een duidelijke oorzaak te kunnen vaststellen van wat er gebeurd is. Maar in dit hele verhaal komt het bergen van de onderdelen niet of maar heel moeizaam op gang. Ik ben eerder meegevlogen met dit type toestel en de motoren waren inderdaad indrukwekkend te noemen, dit alles is voor mij niet goed terug te zien op foto’s of video’s en zet er daarom vraagtekens bij.

    Iedere twijfel over het type toestel en oorzaak van de ramp moet worden geëlimineerd, maar bewijzen lijken eerder te moeten worden verstopt. Of zijn al lang bekend en dat kan verklaren waarom het nutteloos is om wrakstukken nog te bergen en verder te onderzoeken. Maar het bergen van wrakstukken is een standaard procedure voor onderzoek, ja, zelfs een vereiste.

    Blijf in ieder geval nieuwsgierig waarom de vluchtroute boven oorlogsgebied zo onderbelicht blijft, wat voor metaalresten men heeft gevonden in de stoffelijke overschotten en waarom we niet de laatste gedeelte van de voice recorder krijgen te horen. Maar misschien komt dat nog, wie weet krijgen de schapen nog wat fijners voorgeschoteld.

    0 likes
    • Roy schreef:

     Wat de video vooral laat zien is dat iemand beweerd bewijst te hebben gebaseerd op onwetendheid. Of hij weet het wel en verzint bewust een hoax verhaal, dat laat ik even in het midden.. Hij vergelijkt in ieder geval een achterkant van een motor met een voorkant, dat is op zn minst gezegd niet bijster intelligent.

     Ik zie dat mn eerste link niet werkt.. hier nogmaals “de achterzijde” van de motor.. (dus niet de indrukwekkende voorzijde).

     http://www.reminderindia.com/wp-content/uploads/2014/07/25bf86a3-a0c2-4e33-8d4e-4a816d36a58d-620×372.jpeg

     “Bij iedere ramp met een vliegtuig is het gebruikelijk wrakstukken te verzamelen”

     Klopt en mee eens, maar nu is de situatie in dit geval toch wel even wat gecompliceerder.

     “Dit beeld kwam ook herhaaldelijk voorbij tijdens de eerste uitzendingen van CNN, ook nooit meer iets over gehoord. http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2014/07/wapens-op-crashsite-mh17.html

     Dat je hier niets meer gehoord hebt is niet zo gek. Dit is namelijk een andere crashsite (eentje van een transportvliegtuig in juni 2014). De CNN had deze beelden aangeleverd gekregen van een russische zender (logos zijn nog te zien) aangezien ze zelf nog geen beelden hadden. Hier zat een andere crashsite tussen gemonteerd.. De tekst in de link die je geeft zegt het eigenlijk al..

     Nu zeg je natuurlijk jaaaaaa geef de russen maar de schuld..
     Maar ik kan er helaas niets anders van maken en kan het je laten zien

     Dit is de daadwerkelijke crashsite (degene die er tussen zit gemonteerd):
     http://rt.com/news/165880-ukraine-lugansk-jet-paratroopers/

     Hier kan ik het je beter laten zien..
     Met kleur heb ik het een en ander aangegeven. Vanaf 1 minuut en 5 seconden krijg je beelden van de andere crashsite te zien. Waar je het aan kan zien heb ik ook aangegeven met rode cirkels.

     http://uploadenfoto.nl/pictures/5906c9ac51a731337909e807ef43d124.jpg

     0 likes
 • Candor schreef:

  De reden is waarom de Crystal Pyramide niet in het nieuws komt omdat ze ons niet kunnen misleiden en ons laten afvragen net zoals Giza , ja hoe zouden de Egyptenaren die Pyramide toch gebouwd hebben .
  Je wordt bewust op een verkeerd spoor gezet .

  Geen enkel bewijs dat de Egyptenaren dit gebouwd hebben en dat hebben ze ook niet .

  De Sun Gods hebben de pyramides gebouwd wat in al de overgebleven scriptures vermeld staat die onze planeet bezocht hebben die over de hele wereld gevonden zijn .

  De Crystal Piramide die in de Bermuda driehoek ligt wordt achtergehouden voor de grote mensen massa omdat ze moeilijk kunnen zeggen dat Egyptenaren ofwel mensen deze ook gebouwd hebben en zeker niet omdat hij van Krilstal is .

  Een feit is in ieder geval dat de geschiedenis en de religie niet klopt !!

  De grootste reden dat men aan het fabeltje gaat twijfelen is dat God de wereld heeft gemaakt in 7 dagen , bla bla , o ja God nam rust de 6 e dag .

  maw de religie gaat wankelen want het is voor iedereen te begrijpen dat het zeer onwaarschijnlijk is dat de neandertalers deze indrukwekkende kristallen Pyramide die in de Bermuda driehoek ligt gebouwd hebben .

  Dus aliens bestaan , OEPS , Religie leert ons dat God alleen de aarde en de mensen heeft gemaakt .

  Begrijp me goed ik heb groots respect voor de intelligente energie die overal in het universum aanwezig is en zoals je in de natuur en in het universum wel kunt zien het is G ood O rderly D irected

  Zou mooi zijn als we de religie hiermee omver kunnen gooien , komen de mensen dichter bij elkaar te staan .

  De nieuwste technologie zit in Quartz wat kristal is , dit kan informatie opslaan zoals de meeste misschien wel weten .

  Ik ben in ieder geval versteld als ik me een doorzichtige Kristallen pyramide voorstel die 3 voetbalvelden lang is en 200 meter hoog van puur kristal .

  Sta open voor alle mogelijkheden met alles , het is een feit dat we met alles voorgelogen zijn en worden !!

  2 likes
 • S0M30N3 schreef:

  De regering/overheid/staat, hoe je het ook wilt noemen (het zijn allemaal corrupte schoften) komen nooit met hun bewijs van het verhaal. Telkens het westen dat Rusland er van beschuldigd en weer zonder bewijs. Ook de onderzoek was zo nep. Als er iets was gebeurd ga je de volgende dag of direct kijken en onderzoeken, maarjah NL niet!

  De hele zaak stinkt naar een false flag en wat zit er in Oekraïne (oh jah schaliegas), waarbij de teringkoningshuis/uitkeringtrekkers/shell hier flink van profiteert. Om daar te komen moet er natuurlijk veel onschuldige burgers voor worden gedood. En hier in NL de schaapjes slikken de leugens van de overheid als zoete koek. WALGELIJK

  2 likes
 • leon*** schreef:

  had de rest nog niet gelezen 365y maar zo`n beetje de zelfde gedachte gang

  1 likes
 • Silber eye schreef:

  We hebben onze eigen Nederlandse Stasi, recentelijk poogde de overheid een verdediger van een inwoner in een verzorgingshuis de mond te snoeren, hoezo vrije meningsuiting in het verleden werd er ook een misdaad verslaggever de mond gesnoerd later is deze afgekocht om zichzelf de mond te snoeren er zijn vele voorbeelden, en de media en de burgerij accepteert dit alles.
  De Russen hebben een duidelijk punt met de annexatie van de Krim, het is een waarschuwing aan onze corrupte EU management het betekend tot hier en niet verder! De EU komt haar belofte’s niet na en poert met hun stengel alsmaar in de invloed sfeer van de Russen
  Niet dat de Russische annexatie volkerenrechtelijk geoorloofd is maar helaas ons EU pluche moet bij de les geroepen worden, dus een stapje terug om de wereldvrede te handhaven lijkt mij geen overbodige luxe.
  Praat absoluut de stappen van de Russen niet goed wat er nu gebeurd is een antwoord van de Russen op de expansie drift van het westen

  1 likes
 • Artist schreef:

  Beetje jammer dat mensen hun energie weer verspillen door boze discussies aan te gaan.

  Lees je in op alle mispunten van onze overheid bij MH17, die zijn er veel en dan hoef je nog niet eens alternatieve sites te bezoeken. Die krijgen weinig aandacht en heeft juist veel aandacht nodig. Mensen willen antwoorden die ze nooit zullen krijgen. Het enige wat onze regering hier aantoont, is dat ze alleen maar goed zijn in het opzetten van een media circus. En begrijp mij niet verkeerd, elk slachtoffer van oorlog of politiek verdient een waardig afscheid of herdenking, maar niet als media spektakel en zonder de hypocriete kopstukken die na elke tragedie maar niet leren / inzien dat het anders moet.
  Of geloven we nog in onze regeringsleiders, die zich populistisch presenteren om zich vervolgens daarna in de top van het bank of bedrijfsleven te nestelen….
  Timmermans toonde al aan dat als je tranen laat zien, je de sympathie van het volk snel voor je wint, ondanks als je aanrommelt, een geheim verdrag tekent wat uitlekt, wapenaanschaf verkiest boven geld naar de zorg, interessant gaat doen in een talkshow dat vervolgens leidt tot woede van een aantal nabestaanden en alles uit handen laat vallen om carrière te maken in Brussel. Dat Rutte aannames deed over hoe de separatisten zouden reageren bij contact i.p.v. een poging te doen…(Maleisië deed dit wel en kon wel meteen ter plekke) en bij Nieuwsuur ook bleek dat Oekraïne, 1 van de verdachten als bondgenoten werden behandeld en inspraak hadden op het contact van andere landen met de separatisten… De vooringenomen beschuldiging naar Rusland, terwijl Rusland juist alles zoveel sneller had kunnen laten verlopen… Alles op basis van aannames, wantrouwen en politiek gekonkel.
  En nu gaan ze hun menselijkheid tonen bij de herdenking. Jammer dat die menselijkheid ontbreekt als ze in de 2e Kamer aan het werk zijn. Hopelijk zien de burgers (en dus kiezers) dit ook.

  1 likes
 • leon*** schreef:

  en wat ik nog even vergeten was kunnen we hem niet met zijn alle voor dragen
  voor een lintje zo`n medelevend persoon verdient dat gewoon

  0 likes
 • IIS schreef:

  Malaysia Airlines MH-17 HOAX Crash Site Evidence Shows No GE90 Engine

  http://www.youtube.com/watch?v=qopnTeQUlUM

  0 likes
 • IIS schreef:

  Dit beeld kwam ook herhaaldelijk voorbij tijdens de eerste uitzendingen van CNN, ook nooit meer iets over gehoord. http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2014/07/wapens-op-crashsite-mh17.html

  0 likes
 • Candor schreef:

  Roy

  9 november 2014 19:40 at 19:40

  Roy

  9 november 2014 19:40 at 19:40

  “U weet wel dat er toen nog geen computers waren , deze informatie die ze verstopt wat je kunt zien in de film is exact een CD zoals we die nu kennen die ze in het cd slot plaatst in R2D2 , deze film is van 1977 !!

  Exact een CD? Het is een metalen plaatje!
  Het is een film over de toekomst, dus ja dan verzinnen ze wat anders. Zou een beetje stom zijn als ze een cassettebandje of een 8mm in R2D2 stopt, niet dan?

  REAKTIE OP ROY

  NEE , niet dan .

  Ik geef duidelijk aan dat dit exact de ronde vorm en de grote heeft van een cd , wat je duidelijk kunt zien .
  Dus je ziet een duidelijke CD afgebeeld !

  Dus ze wisten dat je informatie op die manier op kunt slaan , is geen toeval en waarschijnlijk hadden ze die techniek al .

  En dan ook nog exact een cd ?!

  Dat je zegt Roy dat het een metalen plaatje is dan heb je het niet gezien en roep je maar wat , een ieder die dit fragment bekeken heeft begrijpt wat ik bedoel .

  Het is een identieke cd als de dag van vandaag , zie Star Wars Episiode 4 eerste 10 minuten .

  Kijk naar Star Trek , zie je gelijkwaardige voorbeelden die exact zo uitkomen decennia later .

  Teveel toevalligheden en vergeet niet dat bijna alles gemanipuleerd is dus zo gek hoef je hier niet van op te kijken .

  0 likes
  • Roy schreef:

   Candor, je probeert iemand te overtuigen die deze film 4 keer in de kast heeft staan. VHS/DVD ORGINEEL/DVD GEREMASTERD en BLURAY en geloof me het is een METALEN PLAATJE en GEEN DVD..
   Zie ook hier.. Geen cirkel vorm te bekennen.. Maar als jij het echt heeeeeeelll graag wilt kan je er vast een cd in zien…

   http://www.r2-d2.de/Character/Bilderseiten/r2-dataport.htm

   http://www.r2-d2.de/Character/Bilderseiten/ep4-%20%2824%29.jpg

   Je maakt me nu wel heel nieuwsgierig naar hoe jouw cd’s er uit zien..
   Als jij zulke cd’s hebt, heb je vast ook een hele bijzondere cd-speler..

   Het kan ook zijn dat je dit aan het kijken was en dacht dat je Star Wars A New Hope aan het kijken was..
   http://www.youtube.com/watch?v=RXRfZV25n6I

   Mijn excuses als dat het geval was..

   0 likes
   • Candor schreef:

    Hallo Roy ,

    Ja , het is a new hope en er staat een Romeinse 4 op de voorkant .
    Het is ook verwarrend want het is eigenlijk het eerste
    star wars film die gemaakt is toen maakte ze 5 en 6 , en toen weer een twee en deel drie .

    2115 komt deel 7 , ben benieuwd , jij ook denk ik als je de hele set thuis hebt liggen .

    Heel apart hoe ze die opbouw gedaan hebben .

    Dus je hebt gezien waar ik het over heb en blij dat we eruit zijn , bedankt .

    Dus dat zou je toch aan het denken moeten zetten ?

    0 likes
 • Roy schreef:

  “Ja , het is a new hope en er staat een Romeinse 4 op de voorkant .”

  Hier kan ik aan zien dat jij van een latere generatie komt, aangezien er bij de eerste uitgaves nooit over episode 4 gesproken werd. Het was gewoon Star Wars: A New Hope.. Star Wars: The Empire Strikes Back etc. Pas na de eerste remaster kwam de romeinse 4 op de voorkant 🙂

  Ook in het oorspronkelijke intro komt wordt er nog niet gesproken over deel 4, dit is wel bij de remaster zo. zie hier het origineel..

  http://www.youtube.com/watch?v=UKRIUiyF0N4

  “Heel apart hoe ze die opbouw gedaan hebben .”

  Niet heel apart, het verhaal bestaat oorspronkelijk uit “9” delen, maar ik denk dat deel 7 waar jij het over hebt heeeeeeeeeellllll losjes op de oorsponkelijke verhalen wordt gebaseerd en niet zo heel veel meer te maken heeft met de oorspronkelijke saga. Maar als je de boeken niet hebt gelezen maakt dat ook niet uit toch.

  Er zijn verschillende verhalen over waarom hij in het midden is begonnen, waarvan de meest logische is dat de tweede trilogie 4/5 en 6 simpelweg de sterkste verhaallijn heeft en episode 4 is 1 van de weinige die ook aan alleenstaande film had kunnen zijn. Episode 1, 2 en 3 hadden wat mij betreft ook nooit gemaakt hoeven te worden, zekers 1 niet…

  “Dus je hebt gezien waar ik het over heb en blij dat we eruit zijn , bedankt .”

  Ik heb inderdaad gezien dat Leia geen ronde cd in R2D2 stopt, maar een metalen plaatje..

  0 likes
 • Johan Koster schreef:

  Wat vinden jullie van dit verhaal van een blogger genaamd Toonen?
  http://eriktoonen.wordpress.com/2015/07/18/mh17-een-jaar-later/

  0 likes
 • x

  Check Also

  lange frans

  Lange Frans en hoogleraar Karel van Wolferen: ‘Dit is de grootste leugen ooit’

  In de podcast van Lange Frans is ...

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  >