Homepagina » Buitenland » Farage onthult EU-complot in film over Bilderberg. Ontdek wat ze van plan zijn
Farage onthult EU-complot in film over Bilderberg. Ontdek wat ze van plan zijn

Farage onthult EU-complot in film over Bilderberg. Ontdek wat ze van plan zijn

Europarlementariër Nigel Farage spreekt in de documentaire ‘Bilderberg: The Movie’, te zien op Amazon Prime, over een mogelijk complot tussen EU-leiders om een einde te maken aan de natiestaat.

Farage zei dat hij ‘heel hard zijn best doet om niet te geloven in complottheorieën, maar dat hij ziet dat we steeds meer toewerken naar supranationalisme’.

“Kijk maar naar het IMF in Washington,” zei hij. “Het zou onafhankelijk moeten zijn, maar is in feite het handelsmerk van de Europese Commissie.”

Goldman Sachs

Het is volstrekt duidelijk dat mensen als Van Rompuy, Schulz, Barroso, Juncker en Timmermans de natiestaat willen vernietigen, aldus de Europarlementariër.

Enkele jaren geleden zei de Griekse minister-president een referendum te zullen geven aan het volk.

Hij werd verwijderd en moest plaatsmaken voor een voormalige directeur van Goldman Sachs.

Nuttige crisis

“Iedere keer als het misgaat – of het nu de euro is of de asielcrisis – nemen dit soort mensen de boel over,” zei hij.

In zulke gevallen spreken we ook wel van een ‘nuttige crisis’, klonk het.

Enkele jaren geleden raakte Farage in opspraak toen hij zei dat toenmalig EU-president Herman Van Rompuy het charisma van een natte dweil en het uiterlijk van een bankbediende had.

Sluipmoordenaar

Hij noemde Van Rompuy de sluipmoordenaar van de Europese democratie en de nationale staten.

“Misschien is dat omdat u uit België komt, wat niet eens een echt land is,” zei hij.

[Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • eksegese schreef:

  De man heeft 100 procent gelijk, iedereen weet het, en toch veranderd er niets. Men blijft massaal stemmen op fanatieke en leugenachtige eurofielen en het criminele koningshuis mag ongestoord doorgaan waar het mee bezig is. Dan ook niet klagen als we met z’n allen zo snel mogelijk naar de filistijnen geholpen worden. Een volk krijgt de leider die het verdient.

  56 likes
 • wysiwygman schreef:

  Farage heeft samen met die andere salonmongool (Boris Johnson) het Engelse volk belogen & bedrogen over het lot van de UK en de lofzang van een Brexit, eens het volk gekozen had koos hij snel eieren voor zijn geld want noch hij noch Johnson hadden ooit gedacht dat hun populistisch gezever zo’n impact zou hebben.
  De chaos en weinig rooskleurige toekomst waarin het land zich nu bevindt is niet de schuld van het “kapitalistisch, unionistisch, zionistisch” EU maar van een handvol conservatieve idioten (incusief Jacob Rees Mogg, een wereldvreemde, elitaire kapitalist die denkt dat hij in het Victoriaans tijdperk leeft ..) . Farage is zelf € 3 miljoen waard (ttz wat publiek zichtbaar is) maar blijft intussen wel achterbaks blazen tegen het “geldverslindende EU”.
  Het is leuk & gemakkelijk hier wat alu-hoedje opmerkingen te geven en er occasioneel eens “deep state”, Brussel en TPTB tussen te smijten maar in de echte wereld zijn figuren zoals Farage verantwoordelijk voor enorm veel ellende.

  11 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   inderdaad farage heeft die Engelsen verraden samen met Boris toen ze wonnen
   snap niet dat mensen nog pro farage zijn, door de overwinning te weigeren is rothschilds May aangesteld die TOTAAL NIET verkozen was (May en merkel zaten samen op travistock)
   IK begrijp niet dat mensen nog pro farage zijn ik begrijp dat niet
   U heeft 100% gelijk

   6 likes
  • Eelke Piers schreef:

   Of Farage het UK volk belogen heeft kan ik niet beoordelen maar wel dat de Britten voor uittreding hebben gekozen en een harde Brexit het beste is. Daarna heeft het UK de handen vrij om opnieuw te beginnen. Je kunt wel zien hoe de Nederlanders en de EU beginnen te mekkeren omdat ze niet meer in de Engelse territoriale wateren mogen vissen en over een grens tussen Ierland en EU en de rest van de handelseconomie. De EU wordt bestuurd door een hoop dubbele nullen en zatlappen en daar hebben de Britten tabak van en maken er gebruik van.
   Farage is ook de enige die durft te zeggen waar het op staat.

   4 likes
 • frans schreef:

  Er veranderd ook niets binnen de huidige regeringen.
  Allen hebben ze getekend voor de macht die boven Brussel en Wassington uitgaat, ; de diepe staat.
  In de grote hoop dat Dhr. Trump de diepe staat oprolt staan nieuwe jonge mensen klaar om een vredevol Europa en Amerika te stichten.
  Met eerlijke verdeling. met vrije energie.
  De macht van de diepe staat is tanende.

  12 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Farage is de luis in de pels van het neoliberalisme. Het is dat hij bekend is anders had hij allang niet meer bestaan. En ja Bilderberg en hun aanverwanten hebben al zoveel macht gecreëerd dat zij in staat zijn om in landen alle democratische regels in 1 seconde opzij te zetten. Zie ellendeling Macron. Bankier loopjongen die even als president neer wordt gezet. Griekenland is ook zo voorbeeld. Democratie is dood en dat meen ik echt. Media het politieke-kartelhet is allemaal in handen van hetzelfde enge groepje. Helaas niets aan te doen.

  12 likes
 • x

  Check Also

  EU

  ‘Enorm schandaal’: EU betaalt Moslimbroederschap €36,5 MILJOEN om ‘Europa te onderwerpen’

  De EU heeft 36,5 miljoen euro overgemaakt ...

  rutte

  Rutte geeft miljarden aan Zuid-Europa, terwijl onze huishoudens ‘onderaan bungelen qua vermogen’

  Vorige week werden de 27 EU-leiders het ...

  >