Buitenland

Farage onthult EU-complot in film over Bilderberg. Ontdek wat ze van plan zijn

Help anderen door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Europarlementariër Nigel Farage spreekt in de documentaire ‘Bilderberg: The Movie’, te zien op Amazon Prime, over een mogelijk complot tussen EU-leiders om een einde te maken aan de natiestaat.

Farage zei dat hij ‘heel hard zijn best doet om niet te geloven in complottheorieën, maar dat hij ziet dat we steeds meer toewerken naar supranationalisme’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Kijk maar naar het IMF in Washington,” zei hij. “Het zou onafhankelijk moeten zijn, maar is in feite het handelsmerk van de Europese Commissie.”

Goldman Sachs

Het is volstrekt duidelijk dat mensen als Van Rompuy, Schulz, Barroso, Juncker en Timmermans de natiestaat willen vernietigen, aldus de Europarlementariër.

Enkele jaren geleden zei de Griekse minister-president een referendum te zullen geven aan het volk.

Hij werd verwijderd en moest plaatsmaken voor een voormalige directeur van Goldman Sachs.

Nuttige crisis

“Iedere keer als het misgaat – of het nu de euro is of de asielcrisis – nemen dit soort mensen de boel over,” zei hij.

In zulke gevallen spreken we ook wel van een ‘nuttige crisis’, klonk het.

Enkele jaren geleden raakte Farage in opspraak toen hij zei dat toenmalig EU-president Herman Van Rompuy het charisma van een natte dweil en het uiterlijk van een bankbediende had.

Sluipmoordenaar

Hij noemde Van Rompuy de sluipmoordenaar van de Europese democratie en de nationale staten.

“Misschien is dat omdat u uit België komt, wat niet eens een echt land is,” zei hij.

[Express]

2 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
5 jaren geleden

De man heeft 100 procent gelijk, iedereen weet het, en toch veranderd er niets. Men blijft massaal stemmen op fanatieke en leugenachtige eurofielen en het criminele koningshuis mag ongestoord doorgaan waar het mee bezig is. Dan ook niet klagen als we met z’n allen zo snel mogelijk naar de filistijnen geholpen worden. Een volk krijgt de leider die het verdient.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
5 jaren geleden

Farage is de luis in de pels van het neoliberalisme. Het is dat hij bekend is anders had hij allang niet meer bestaan. En ja Bilderberg en hun aanverwanten hebben al zoveel macht gecreëerd dat zij in staat zijn om in landen alle democratische regels in 1 seconde opzij te zetten. Zie ellendeling Macron. Bankier loopjongen die even als president neer wordt gezet. Griekenland is ook zo voorbeeld. Democratie is dood en dat meen ik echt. Media het politieke-kartelhet is allemaal in handen van hetzelfde enge groepje. Helaas niets aan te doen.

frans
frans
5 jaren geleden

Er veranderd ook niets binnen de huidige regeringen.
Allen hebben ze getekend voor de macht die boven Brussel en Wassington uitgaat, ; de diepe staat.
In de grote hoop dat Dhr. Trump de diepe staat oprolt staan nieuwe jonge mensen klaar om een vredevol Europa en Amerika te stichten.
Met eerlijke verdeling. met vrije energie.
De macht van de diepe staat is tanende.

wysiwygman
wysiwygman
5 jaren geleden

Farage heeft samen met die andere salonmongool (Boris Johnson) het Engelse volk belogen & bedrogen over het lot van de UK en de lofzang van een Brexit, eens het volk gekozen had koos hij snel eieren voor zijn geld want noch hij noch Johnson hadden ooit gedacht dat hun populistisch gezever zo’n impact zou hebben.
De chaos en weinig rooskleurige toekomst waarin het land zich nu bevindt is niet de schuld van het “kapitalistisch, unionistisch, zionistisch” EU maar van een handvol conservatieve idioten (incusief Jacob Rees Mogg, een wereldvreemde, elitaire kapitalist die denkt dat hij in het Victoriaans tijdperk leeft ..) . Farage is zelf € 3 miljoen waard (ttz wat publiek zichtbaar is) maar blijft intussen wel achterbaks blazen tegen het “geldverslindende EU”.
Het is leuk & gemakkelijk hier wat alu-hoedje opmerkingen te geven en er occasioneel eens “deep state”, Brussel en TPTB tussen te smijten maar in de echte wereld zijn figuren zoals Farage verantwoordelijk voor enorm veel ellende.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x