CoronaBuitenland

Doodskisten voor kinderen worden in bulk besteld: ‘In meer dan 30 jaar nooit gebeurd’

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Een man wiens familie doodskisten maakt, heeft op Twitter geschreven dat er voor het eerst bulkbestellingen voor kinderdoodskisten binnenkomen. Dit zou kunnen wijzen op vaccindoden onder kinderen.

De man reageerde op een tweet van iemand die schreef dat hij met begrafenisondernemers had gesproken over de toename van sterfte onder kinderen na vaccinatie. Hij zei dat het bedrijf van zijn familie onlangs twee bulkbestellingen voor kinderdoodskisten heeft binnengekregen. “Dat is in meer dan 30 jaar nog nooit gebeurd.”

Bevestigen

Afgelopen maand zei de man nog dat ‘vaccins kinderen doden’. “We weten inmiddels allemaal wel wat er gebeurt,” zei hij.

De Israëlische journalist Etana Hecht heeft contact gehad met de familie die de doodskisten maakt en kon het verhaal van de man bevestigen. Het betreft volgens haar één van de grootste doodskistmakers in Noord-Amerika.

400 procent gestegen

“De eigenaars zeiden dat ze 20 procent meer kisten verkopen en dat de verkoop van kleine kisten (voor kinderen) sinds december 2021 met 400 procent is gestegen,” aldus Hecht. Ze voegt toe dat deze plotselinge verandering ook andere mensen uit de begrafeniswereld begint op te vallen.

Afgelopen maand gaf de Amerikaanse medicijntoezichthouder FDA groen licht voor het toedienen van coronavaccins van Moderna en Pfizer aan kinderen van zes maanden en ouder. Bijna 20 miljoen kinderen in de Verenigde Staten komen in aanmerking voor de injecties.

[Infowars]

4.8 94 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
6 maanden geleden

Het bespaart wel een hoop hout…

ludo
ludo
6 maanden geleden

hoe roei je de mensheid uit?
door vaccinatie!

Elsjefiederelsje
Elsjefiederelsje
6 maanden geleden

Te triest voor woorden. Wanneer houdt dit op. Maar deze actualiteiten worden niet geduld in de huidige wereld. Einde democratie. Niet pessimistisch maar realistisch

Dingerydoo
Dingerydoo
6 maanden geleden

Met dank aan de oplettende ouders….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

67
0
We lezen graag je reactie!x