Great ResetBinnenland

Collectieve rechtszaak tegen Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers vindt op 6 december plaats: ‘Fantastisch nieuws!’

Help mee door deze info met je kennissen op je social media te delen!

De Nationale Bond tegen Overheidszaken heeft de eerste ronde gewonnen. De collectieve rechtszaak tegen premier Rutte, ministers Kaag en Hoekstra, en CU-leider Segers vindt op 6 december aanstaande plaats. “Geweldig nieuws,” aldus de Bond.

De Bond diende op 11 oktober als eisende partij een zogeheten repliek verweerschrift in bij de rechtbank in Den Haag, naar aanleiding van het verweerschrift van de landsadvocaat. Die verzocht de rechtbank om de dagvaarding van de Bond nietig te verklaren.

De dagvaarding van de Bond kan gerust als unicum worden beschouwd, want voor het eerst zijn Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers als burgers gedagvaard. De Bond is erin geslaagd een deurwaarder te vinden die het aandurfde om de dagvaardingen thuis af te leveren bij de politici.

Gegrond verklaard

De civiele gerechtelijke procedure opent de deur om Rutte cum suis persoonlijk aansprakelijk te stellen, waarna ze zich als burger moeten verantwoorden voor de rechter. De landsadvocaat stelde dat dit niet mogelijk is, maar het kan dus wel.

De rechter heeft de dagvaarding van de Bond gegrond verklaard en de eis van de landsadvocaat afgewezen. De rolzitting is op 6 december om 11.00 uur.

Samen staan we sterk

De voorwaarden van de Bond zijn onder meer: Bilderberg, het World Economic Forum (Great Reset) en de WHO buiten de orde plaatsen; vaccinatiedwang verbieden; culturele tradities beschermen; discriminatie op de woningmarkt beëindigen; democratisch gekozen partijen niet langer uitsluiten; bindend referendum invoeren; spoedwet afschaffen; publieke omroep tot eerlijke berichtgeving verplichten; indoctrinatie door scholen, hogescholen en universiteiten beëindigen; en verbieden van deelname aan de oorlog en het steunen van Oekraïne.

“Het is nu aan ons om een welgelukte aanslag van Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers op onze vrijheid te verhinderen!” schrijft de Bond. “Samen staan we sterk om de World Economic Forum-dictatuur van Rutte 4 te beëindigen!”


4.8 217 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
238 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John Kuhles
John Kuhles
24 dagen geleden

Weg met alle WEF slaafjes

Juul
Juul
24 dagen geleden

Eerst zien dan geloven. Te mooi om waar te zijn.

Victor Hugo
Victor Hugo
24 dagen geleden

En de Jonge?

Baab
Baab
24 dagen geleden

Als dit lukt ben ik een week lang dronken

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

238
0
We lezen graag je reactie!x