Buitenaards

Kernfysicus VS stond oog in oog met drie soorten buitenaardsen

Help door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse kernfysicus, oud-militair, weerexpert en schrijver Charles Hall toert momenteel door Australië.

Hij heeft één duidelijke boodschap: het Amerikaanse leger staat al jaren in contact met buitenaardse beschavingen. Dat meldt The Sydney Morning Herald.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Hall vertelt tijdens zijn lezingen onder meer dat de buitenaardsen zich verkleden als mensen en Las Vegas bezoeken.

Tall whites

“In 1964 was ik gestationeerd op Nellis Air Force Base in Nevada en was ik getuige van interactie tussen het leger en een groep mysterieuze lange, witte, mensachtige buitenaardsen,” zei de Vietnamveteraan vanuit zijn woning in Albuquerque. “Hun schepen kunnen sneller dan het licht reizen omdat Einstein ernaast zat met zijn relativiteitstheorie.”

Hall zei dat op de basis geen camera’s waren toegestaan. Toen hij arriveerde wilde een collega hem in het weerstation opsluiten en niet naar het andere deel van het gebouw laten gaan ‘omdat hij ze daar had gezien’. Er was een groep van vijf buitenaardsen, twee mannen en drie vrouwen, die naar het toilet moest.

“Wanneer je de ‘tall whites’ ontmoet, zoals ze worden genoemd, weet je niet zeker of je naar een geest of een engel kijkt, of dat je droomt,” legde Hall uit.

Noren met 24 tanden

De kernfysicus zei dat hij contact heeft gehad met drie soorten buitenaardsen – de ‘tall whites’ (circa 2,5 meter lang), ‘greys’ (met een oranjegele huid) en de ‘Noren met 24 tanden’, die eruitzien als mensen en Engels spreken.

Ze wisselden technologieën uit met het Amerikaanse leger en de tall whites verkleedden zich als mensen om bijvoorbeeld naar het luxehotel en casino Caesars Palace in Las Vegas te gaan.

Volgens Hall houdt de Amerikaanse overheid deze informatie onder de pet omdat het volk ‘emotioneel gezien niet klaar is om buitenaardse levensvormen te accepteren’.

Bron: Smh.com.au

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Redice
Redice
11 jaren geleden

dat was in de tijd dat het amerikaanse leger experimenteerde met LSD volgens mij…

Triniteit
Triniteit
11 jaren geleden

is toch allemaal bullshit. hoezo zou het volk er niet klaar voor zijn? was het volk klaar voor uberhoudt wel iets nieuws dan elke keer? ik geloof niet dat aliens achter onze rug om in contact staan met de vs of wie dan ook.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Churchill zei exact dezelfde woorden 60 jaar geleden.Woorden als deze:Volgens Hall houdt de Amerikaanse overheid deze informatie onder de pet, omdat het volk ‘emotioneel gezien niet klaar is om buitenaardse levensvormen te accepteren’.Churchill haalde ook nog de bestaande relegieén erbij aan.IK ZEG VERTEL HET MAAR, DE TIJD IS ER KLAAR VOOR.Bovendien schijnt dit soort berichten niemand te interesseren,zie link:http://www.ad.nl/ad/nl/4561/Wetenschap/article/detail/3381574/2013/01/23/Hoogleraar-Meteoriet-bewijst-dat-aliens-bestaan.dhtml Het pdf bestandje van het organisme:http://arxiv.org/ftp/arxiv/papers/1303/1303.1845.pdf

Crayon
Crayon
11 jaren geleden

Nja.. nu kan iedereen wel zeuren op die Amerikanen dat ze die informatie achterhouden, maar die zogenaamde buitenaardsen zijn het er dus ook mee eens. Het lijkt me dat ze sterk genoeg zijn om tegen de Amerikaanse overheid in te gaan en gewoon voor het witte huis kunnen landen in hun UFO als ze daar zin in hebben.

M.a.w. meneer lult.

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x